Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Navigator hathor

Hathor Navigator

Concepte și meditații acustice ale hathorilor:
Cum să prosperi în timpul stărilor de tranziție

Acesta e un proiect în derulare.

Voi posta cu regularitate noi link-uri către resurse de la hathori care pot fi de un imens ajutor în timpul acestei tranziții globale foarte dificile.

Am postat această primă versiune astfel ca să poată fi trimisă odată cu recentul mesaj hathor. Dacă o citești în secțiunea Articole și nu ai văzut mesajul intitulat The Heart Portal Sound Meditation/Meditația acustică portalul inimii, îl poți găsi la secțiunea arhiva Hathor de pe pagina de internet (www.tomkenyon.com).

Există câteva meditații acustice și concepte ale hathorilor ce se pot dovedi utile în timp ce omenirea și Pământul trec prin ceea ce este foarte sigur o tranziție dificilă la realități noi și radicale.

A îndura o stare de tranziție de genul acesta poate fi extrem de provocator și de stresant. Iar multe dintre conceptele și meditațiile date de hathori de-a lungul acestor 17 ani au fost create ca să atenueze suferința îndurării unei stări de tranziție. Alte concepte și meditații acustice au fost create pentru a elibera conștiința, astfel ca ea să se poată avânta dincolo de constrângerile timpului, locului și circumstanțelor.

Din punct de vedere al realității terestre, locul unde trăiești – precum și cultura în care trăiești – au un impact vast asupra a ceea ce ești în stare și nu ești în stare să realizezi. În general vorbind, cei care au resurse mai mari au mai multe opțiuni decât cei care nu au acces la acele tipuri de resurse.

Mesajul fundamental al hathorilor este că toate ființele umane – prin însăși natura lor și indiferent de circumstanțele din viața lor – au acces la potențialele nelimitate ale unor stări de conștiință mai înalte. Iar aceste stări de a fi se află dincolo – și nu sunt afectate de – restricțiile existenței pământești.

Am făcut o listă cu mesajele și meditațiile acustice ale hathorilor pe care eu le consider a fi cele mai relevante și practice. Sub titlul mesajului sau al meditației acustice am făcut o scurtă descriere a conținutului și scopului lui/ei. Să sperăm că ea vă va asigura o modalitate rapidă și eficientă de a selecta ceea ce vă interesează cel mai mult.

Pe pagina de internet, la secțiunea Hathor găsiți toate mesajele și meditațiile acustice date de hathori.

Notă importantă:

Chiar dacă unele dintre mesajele și meditațiile acustice hathoriene abordează chestiuni legate de sănătate, ele nu constituie – și o repet – un tratament medical și nu trebuie folosite ca atare. Meditațiile acustice îndeosebi sunt o formă de re-educare a creierului/minții, având scopul de a vă susține să pătrundeți în stările de conștiință modificată și să vă activați potențialele nefolosite ale creierului/minții. 

Mesaje Hathor 

Meditația acustică portalul inimii 

În acest mesaj hathorii dezbat Nodul de Haos începând din 19 martie 2020 – inclusiv pandemia de coronavirus. În el este împărtășită și o meditație acustică în care se lucrează cu portalul multidimensional al inimii fizice – pe care egiptenii antici o numeau Ib. Faptul de a lucra cu acest set de coduri acustice vă permite să pătrundeți în multidimensionalitatea propriului corp, în scopul echilibrului și purificării. Ea se poate folosi și pentru activarea portalului Ib în scopul de a intra în alte tărâmuri ale existenței și a le explora. În final, hathorii vorbesc despre modalitatea de activare a portalului Ib în timpul tranziției morții.

The Heart Portal Sound Meditation Meditația acustică portalul inimii 

 

Trilliumi

Trilliumii sunt factori de atracție cuantici ce-și au sursa în legăturile atomice și moleculare din sistemele biologice. Ei se află dispersați în fiecare celulă din corp și atrag în mod spontan energii subtile în corp – oarecum asemenea unui magnet, însemnând că atrag energii subtile fără a fi necesar ca noi să ne gândim la asta.

De asemenea, vă puteți programa trilliumii să primească energii subtile de ordin mai înalt, care să vă mărească starea de bine. În mesaj se discută despre complexitatea trilliumilor și folosirea lor în beneficiul vostru. Mesajul include o meditație acustică (intitulată Trilliumi) care facilitează o stare de conștiință ce vă permite să vă activați mai eficient trilliumii.

https://tomkenyon.com/trilliumi 

 

Restaurare

Acest mesaj împreună cu meditația acustică care îl însoțește (intitulată Restoration/Restaurare) abordează modalitatea de contracarare a consecințelor negative ale destabilizării corpului și minții. Meditația acustică constă într-un cor celest din tărâmurile de lumină, ce vă poate transmite energii profund hrănitoare și reconfortante.

https://tomkenyon.com/restaurare  

 

Aetherium

În acest mesaj se discută despre câteva dintre chestiunile cu care ne confruntăm în timpul acestei perioade de tranziție globală – inclusiv faptul că schimbările rapide din realitatea noastră percepută ne afectează negativ la nivel psihologic și neurologic. Ea include și o meditație acustică unică (intitulată Aetherium), care constă în coduri acustice din Aethos, un câmp de lumină hathorian ce transmite stări foarte coerente ale corpului și inimii.

https://tomkenyon.com/aetherium-romana 

 

Perspectiva a cincea: transcenderea spațiului și timpului

Aceasta e o prezentare generală informativă a perspectivei hathorilor cu privire la stările modificate privite ca mijloace influente de a transcende spațiul și timpul. Prin aceste stări neobișnuite ale corpului și minții puteți să intrați în contact cu alte dimensiuni ale existenței și să atrageți energii care transformă și vindecă. Acest concept este, de fapt, una din pietrele de temelie ale mesajelor hathorilor.

https://tomkenyon.com/perspectiva-a-cincea-transcenderea-spatiului-si-timpului 

 

Noduri de Haos

În acest mesaj crucial se discută despre câteva concepte fundamentale referitoare la Nodurile de Haos. În esență, este o modalitate de a înțelege cum apar stările haotice și în ce fel ne influențează percepția și mediul înconjurător. 

https://tomkenyon.com/noduri-de-haos 

 

Intensificarea Nodurilor de Haos și dezmembrarea realității 3D

Acest mesaj explorează creșterea intensității Nodurilor de Haos și în ce fel acest fapt ne modifică radical realitatea cotidiană.

https://tomkenyon.com/intensificarea-nodurilor-de-haos-si-dezmembrarea-realitatii-3d 

 

Călătorie printre vânturile transformării

Acest mesaj al hathorilor oferă o perspectivă și sugestii privind modul în care să, cum se exprimă ei, călărim vânturile transformării. (Da, am despărțit intenționat acel verb la subjonctiv din propoziția anterioară, dat fiind că ne aflăm într-o lume cu reguli noi.) Una din stările mentale/emoționale pe care o sugerează hathorii este aprecierea – o temă pe care ei o cercetează în repetate rânduri. 

https://tomkenyon.com/calatorie-printre-vanturile-transformarii 

 

Holonul echilibrului

În mesajul acesta se discută pe larg despre crearea Holonului echilibrului, ca mijloc de a vă recentra și aduce echilibru în mediul din vecinătatea voastră. El este un instrument foarte eficace pentru a ajunge la un sentiment de echilibru interior în timpul perioadelor stresante. Este ușor de făcut și le poate fi explicat și copiilor, astfel ca să aibă un instrument fundamental pe care să-l folosească pentru ei în momente de stres.

https://tomkenyon.com/holonul-de-echilibru (Gestionarea energiilor subtile în timpul schimbărilor terestre) 

 

Un șuvoi de lumină din lumile mai înalte

Acest mesaj abordează un concept important: tendințele dimensionale. Acestea sunt tipare de reacție conștiente sau inconștiente la percepția personală despre lume și despre cei cu care interacționăm. Aducerea propriilor tendințe dimensionale pe o treaptă mai înaltă – ca să spunem așa – este esențială pentru ca în plin haos să trăiești pe spirala ascendentă. Mesajul include și o meditație acustică care purifică cu blândețe, fiind foarte eficientă în reducerea reacțiilor la stres negative.

https://tomkenyon.com/un-suvoi-de-lumina-din-lumile-mai-inalte 

 

Orchidium

Acest mesaj fascinant tratează o metodă simplă de atragere de forță vitală și energii cosmice benefice în Ming-men, un termen taoist care înseamnă Lăcașul Vieții. Ea este un mijloc foarte eficient pentru a vă reîncărca cu forță vitală. Mesajul include un link către meditația acustică Aethos care vă ajută să intrați într-o stare de conștiință modificată ce amplifică considerabil crearea Orchidium-ului.

https://tomkenyon.com/orchidium-romana 

 

Apreciere și recunoștință: o introducere elementară

Hathorii vorbesc mult despre apreciere și recunoștință, în calitate de resurse constructive. Cercetări întreprinse în domeniul neuropsihologiei și al interacțiunii sociale au arătat clar că aceste două emoții au efecte pozitive asupra fiziologiei corpului, precum și a comportamentului dintre indivizi. Aceste stări emoționale și comunicarea lor altor oameni influențează pozitiv grupurile sociale (cum ar fi familii și parteneri de afaceri). Am scris această introducere elementară pentru cei care întâmpină greutăți în manifestarea uneia din aceste stări emoționale. Ea acoperă noțiuni elementare, motiv pentru care se numește astfel. 

https://tomkenyon.com/aprecierea-si-recunostinta-o-introducere-elementara 

 

Câini și pisici: Apreciere sau recunoștință

Aceasta este o prelegere de 19:20 minute pe care am ținut-o acum câțiva ani în cadrul unui atelier de lucru Hathor Intensiv. În această prezentare plină de umor vorbesc despre câteva cercetări fascinante asupra aprecierii și recunoștinței. Iar la final împărtășesc câteva observații despre pisici și câini. Pentru a-l asculta, mergeți la secțiunea Listening/Ascultare de pe pagina de internet (www.tomkenyon.com). După ce vă dați acordul cu privire la Listening Terms/Termenii de ascultare, veți fi conduși la o gamă largă de meditații acustice, prelegeri și interviuri – care vă sunt oferite gratuit, pentru uz personal. Defilați în josul paginii până găsiți titlul Cats and Dogs: Appreciation or Gratitude.

 

Traducere: Ana Nicolai