Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Aetherium

Un mesaj planetar hathor prin Tom Kenyon

 

Context

Din perspectiva noastră, destabilizarea lumii voastre, la care ne-am referit în precedentul mesaj planetar, se accelerează tot mai mult. Acest lucru produce un stres uriaș asupra realității voastre biologice, mentale și emoționale.

În acest mesaj dorim să vă oferim un instrument practic care să vă aducă complexul minte/corp la o stare de coerență mai puternică, în timp ce treceți prin haosul tot mai intens din jurul vostru.

Undele de șoc ale schimbării, pe care mulți dintre voi le resimt, pot fi comparate cu transplantarea unei plante ce a crescut prea mare pentru ghiveciul în care se află. La mulți dintre voi, rădăcinile psihologice și biologice sunt bine prinse de realitatea voastră actuală percepută. Cu câteva excepții, majoritatea oamenilor consideră că este foarte greu să se confrunte cu tranziția actuală prin care trece lumea.

Multe din lucrurile pe care se poate să le fi crezut a fi adevărate, sunt dezvăluite acum ca fiind minciuni. Multe din instituțiile pe care ați contat să vă protejeze sunt tot mai mult demascate ca fiind perfide. Relațiile interpersonale sunt încordate din cauza simplului fapt că mulți dintre voi sunt stresați de schimbările complexe din jurul lor, schimbări asupra cărora, aparent, nu au niciun control. Acest lucru provoacă în biologia voastră tipare de reacție distructive, însemnând felul în care corpul răspunde la factorii de stres din jurul vostru, inclusiv facultățile voastre mentale și emoționale.

Revenind la metafora noastră cu transplantarea plantei, toate ființele simțitoare au rădăcini psihice ce le leagă de realitatea lor percepută. Atunci când planta devine prea mare pentru ghiveciul ei, nu poate înflori. Dar paradoxul de aici este că atunci când transplantezi planta într-un ghiveci mai mare, unde are mai mult spațiu în care să crească, planta trece printr-o perioadă de șoc și dezorientare. Ea are nevoie de câtva timp ca să-și dea seama că are mai mult spațiu în care să-și întindă rădăcinile. Deși unora dintre voi comentariul nostru li s-ar putea părea implauzibil, în realitate vă aflați în mijlocul unor oportunități mai mari de evoluție accelerată, datorită faptului că spațiul multidimensional în care vă aflați se extinde – adică ghiveciul vostru se mărește. Și totuși, experiența voastră viscerală ar putea fi că vă simțiți mai îngrădiți ca oricând.

Punctul nostru de vedere cu privire la acest paradox ciudat este că ființele umane – cu unele excepții – tind să aibă nevoie de timp pentru a putea recunoaște spațiile noi de evoluție. Ele s-au obișnuit să stea într-un ghiveci prea mic pentru rădăcinile lor și să fie limitate de realitatea lor percepută. În natura umană există o lene înnăscută, atunci când e vorba de sarcina de a păși într-o realitate nouă care e mai vastă decât a fost percepută anterior. Dacă vă numărați printre puținii oameni cutezători în fața noilor realități, vă dăm onorul. În privința celor mai mulți oameni, există însă o reticență profundă în a permite rădăcinilor lor psihice să se extindă dincolo de realitățile percepute, spre noi perspective.

Una din marile provocări din această perioadă de tranziție globală este aceea că greutățile voastre nu sunt doar de natură mentală și emoțională, ci și fizică. Prin asta vrem să spunem că fiziologia și neurologia voastră sunt puse profund la încercare de schimbările rapide din realitatea voastră percepută.
 

Aetherium

Aetherium este un instrument acustic cu care să abordați direct aceste probleme. Codurile de sunete ce alcătuiesc această meditație acustică vin direct din tărâmurile mai înalte de lumină. Ele sunt emanații din dimensiunile a zecea, a unsprezecea și a douăsprezecea ale realității, dintr-un tărâm pe care noi îl numim Aethos. Acest câmp de vibrație a luminii este conștient de sine și foarte inteligent și se află într-o stare de conștiință pe care voi ați numi-o non-dualitate. Pentru scopurile noastre, vom vorbi doar de sugestiile practice privind întrebuințarea acestui tipar acustic unic.

Atunci când ascultați Aetherium, veți auzi în fundal un murmur continuu. El reprezintă meditația acustică Aethos, pe care v-am prezentat-o în 2012. Din acest câmp acustic apar coduri acustice complexe descendente, ce aduc energiile de alinare, hrănire și vindecare ale Aethos-ului în celulele corpului vostru fizic. Aceasta este o descărcare de lumină în corpul vostru fizic, prin intermediul sunetului, care să vă ajute pe parcursul acestei tranziții uriașe prin care trece lumea.

Există două modalități de a asculta această meditație acustică.
 

Ascultarea pasivă

Pot exista zile în care sunteți atât de stresați, sleiți și epuizați, încât nu vă puteți concentra mental. În acele momente ascultați pur și simplu sunetele. Atunci când mintea vi se abate, reveniți la concentrarea relaxată asupra muzicii. În această formă de ascultare nu aveți de făcut nimic altceva.
 

Ascultarea concentrată

În această metodă, în timp ce ascultați sunetele, atenția vă este concentrată pe corpul fizic. Modalitatea aceasta de ascultare va produce efectele cele mai mari, deoarece energia subtilă urmează atenția. Prin asta vrem să spunem că energiile subtile tind să se îndrepte acolo unde vă mențineți concentrată atenția. Dacă în timp ce ascultați Aetherium rămâneți cu atenția concentrată în corpul fizic, energiile subtile ale liniștii, hrănirii și vindecării vor pătrunde mai adânc în fiziologia și în celulele din corpul vostru.

E posibil ca aceia dintre voi care sunt conștienți de realitățile lor interioare să remarce geometrii complexe ce se rotesc în corpul lor. Dați-le voie să se miște potrivit voinței lor. Ele au conștiență și inteligență. Unele dintre aceste câmpuri de energie în mișcare se vor roti în direcții opuse, fiind posibil ca în timp ce ascultați să existe numeroase tipare de energii rotitoare ce se mișcă prin corp. Acest fenomen este un semn clar de transformare profundă. Lăsați aceste tipare de energie rotitoare să apară și să se miște după voia lor, fără să interveniți. Puteți prelungi durata de ascultare, repetând pur și simplu meditația acustică. Pentru aceia dintre voi pregătiți să intre într-o stare de transformare mai profundă, aceasta va fi o modalitate foarte eficientă de a lucra cu Aetherium.

Dacă simțiți disconfort, dizarmonie sau durere în vreun loc din corp, focalizați-vă atenția în acel loc, iar atunci când mintea vi se abate – căci o va face – readuceți-o la acea zonă din corp.

Un alt mod de a concepe Aetherium este ca un fel de barcă de salvare metaforică, cu care puteți pluti printre valurile tumultuoase ale schimbării ce se abat asupra voastră. Dacă simțiți o conexiune, o rezonanță cu această meditație acustică, vă încurajăm să o folosiți cu regularitate. Ea este un ajutor sonic foarte eficient pentru corpul și mintea voastră.

Hathorii
26 iunie 2016


Gândurile și observațiile lui Tom

 
Personal, am constatat că această recentă meditație acustică hathor (Aetherium) e foarte benefică atât la nivelul fizic al stării de bine, cât și ca mijloc de adaptare la schimbările energetice ce se accelerează constant, prin care trece Pământul nostru.

În mesajul lor cel mai recent, Destabilizarea, hathorii au sugerat să se asculte o meditație acustică mai anterioară oferită de ei, numită A Bridge Between the Worlds/O punte între lumi. Deși pentru cei mai mulți oameni ea are o influență liniștitoare, contribuind astfel la reducerea efectelor stresului, după părerea mea, cea mai recentă piesă acustică a hathorilor produce un răspuns de vindecare profund, la nivel celular.

Prin „vindecare” mă refer la un sentiment de armonie și echilibru la nivel celular, ce rezultă din codurile acustice complexe care alcătuiesc Aetherium.

Notă: Aetherium este o formă de re-educare a corpului/minții. El nu este un tratament medical și nu ar trebui folosit ca atare. Dacă suferiți de simptomele unei afecțiuni, consultați un specialist în domeniul sănătății.

În timp ce ascultați Aetherium, veți auzi fără nicio îndoială un sunet continuu în fundal, care este de fapt meditația acustică Aethos, pe care hathorii au oferit-o în mesajul lor din 20 septembrie 2012, intitulat Aethosul si starile non-duale de constiinta. Dacă vă interesează să aflați perspectiva hathorilor cu privire la non-dualitate și realitățile dimensionale mai înalte, vă recomand călduros să citiți acest mesaj.

Meditația acustică Aethos este vibrația rădăcină (adică stratul de bază) din Aetherium. Celelalte voci pe care le auziți sunt mai degrabă ca de cor și au fost create pentru a pune în mișcare energia liniștitoare din Aethos – folosind codurile acustice – ce poate fi apoi utilizată de sistemele biologice (și anume corpul/mintea) pentru a primi alinare, hrană și susținere dintr-un tărâm de vibrație mai înaltă al existenței.

În meditația acustică Aetherium nu există sunete produse pe cale electronică, ci doar piese vocale suprapuse, ce sunt cântate de mine, după cum au îndrumat hathorii.

Atunci când ascult Aetherium în sesiuni prelungite (adică apăs butonul de redare repetată), constat că aceste coduri acustice pătrund mai adânc în corpul meu, inclusiv în sistemul de meridiane, în diverse organe, după cum e necesar, în celule și, foarte interesant, într-un sistem complex de canale energetice subtile, pe care yoghinii le numesc nadi-uri.

Uneori simt că aceste canale și organe sunt umplute de lumină albă, iar alteori de lumină aurie. Potrivit previziunilor mele, lumina pe care o veți primi va avea culoarea necesară pentru voi la momentul respectiv, întrucât efectele lui Aetherium sunt rezultatul unei sinergii între armonicele mai înalte ale codurilor acustice și sistemul vostru energetic. Rețineți faptul că nu e necesar să „vedeți” lumină în ochiul minții voastre în timpul meditației acustice, pentru ca ea să fie eficientă, ci că lumina este limbajul folosit aici. Acest limbaj al luminii ce emană din Aetherium a fost tradus, dacă vreți, în limbajul codurilor acustice, iar el va avea impact asupra sistemului corp/minte, în moduri unice vouă.

Așa cum obișnuia să zică o mătușă de-a mea: „Dovada se află în budincă.” Ascultați deci Aetherium pentru a vedea dacă rezonează cu voi. Dacă simțiți o afinitate cu această armonică neobișnuită, aș zice să faceți fără rezerve experiențe cu ea și să o includeți în momentele voastre petrecute zilnic sau săptămânal în solitudine, ca să vedeți ce vă va dezvălui. Dacă nu aveți afinitate cu ea, nu vă faceți griji. Genul acesta de instrument acustic nu se potrivește pentru toată lumea.

Pot spune cu sinceritate că pentru mine Aetherium reprezintă o armonică de lumină și sunet ce îmi dezvăluie în continuu niveluri tot mai profunde de susținere și vindecare.

Mai jos este dat link-ul pentru meditația acustică Aetherium. Când faceți click pe link veți fi conduși la secțiunea Listening/Ascultare ce conține Termenii și condițiile. După ce acceptați Termenii și condițiile veți avea acces la toate meditațiile acustice și prelegerile din secțiunea Listening. Toate sunt oferite gratuit. Vă rog însă să rețineți că ele sunt materiale protejate de drepturile de autor; ele sunt doar pentru uz personal și nu e voie să fie postate sau folosite în altă parte.

Click aici pentru a asculta și/sau descărca Aetherium.

 

Informații fără legătură directă cu prezentul mesaj:

Mai întâi de toate, doresc să vă anunț despre o schimbare a modului în care voi preda pe viitor.

Toate lucrurile din această lume sunt cu adevărat temporare și toate ciclurile de creație au începutul și sfârșitul lor. Și este potrivit să spun că apropiatul atelier intensiv de lucru hathor, programat pentru 11-13 noiembrie 2016 în Seattle, Washington, va marca în multe privințe încheierea unui ciclu de creație în ce privește învățăturile mele publice.

Ca să trec direct la subiect, atelierul intensiv hathor, intitulat Transition States: Dealing With A World In Crisis/Stări de tranziție: cum să faci față unei lumi aflată în criză, va fi ultimul meu atelier intensiv de trei zile. Intenționez ca după acest eveniment să-mi schimb forma în care predau, trecând la evenimente de durată mai scurtă, ceea ce înseamnă că aceasta va fi ultima ocazie de a cunoaște imersiunile extinse în lumea sunetelor oferite de mine, în forma lor actuală. Deși progresele făcute în domeniul înregistrării și redării sunetelor pe CD permit acum redarea unei mari părți din prezența și puterea codurilor acustice ce apar în timpul evenimentelor mele, nu se compară deloc cu faptul de a te afla în sală în momentul difuzării energeticelor subtile din timpul transmisiunilor în direct.

Dacă doriți să trăiți experiența de a vă afla în câmpurile acustice din cele trei zile întregi, apropiatul eveniment din Seattle va fi ultima voastră ocazie.

Alte cursuri pe anul 2016

Referitor la alte ateliere de lucru planificate pentru a doua parte din acest an, intenționez să desfășor un atelier de o zi, intitulat Hathor Sound Immersion/Cufundare în sunetele hathorilor, în Munchen, Germania, pe 17 septembrie, și un altul în Viena, Austria, pe 24 septembrie.

Duminică, 2 octombrie, intenționez să desfășor un eveniment de o zi, intitulat The Inner Streams: Worlds of Healing/Râurile interioare: lumi vindecătoare, la Symphony Space în Manhattan (New York). Puteți citi descrierea acestui atelier de lucru, precum și să vă înscrieți, direct pe website-ul Symphony Space, făcând click pe link-ul de mai jos:

http://www.symphonyspace.org/event/9397/Other/tom-kenyon-the-inner-streams-worlds-of-healing

Pentru a citi descrierea tuturor cursurilor și modalitatea de înscriere la ele prin website-ul nostru, click aici sau mergeți la secțiunea Calendar, pe adresa www.tomkenyon.com.

Apariții noi

În sfârșit, setul întreg de înregistrări de la cel mai recent atelier intensiv hathor din 2015, The Spiral of Ascension/Spirala Înălțării, este în prezent disponibil prin magazinul nostru/Store online, sub formă de CD și/sau mp3. În plus, am ales ceea ce eu consider a fi cele mai influente transmisii de sunete din acel atelier intensiv și le-am compilat într-un singur CD, intitulat Vibratorium. Și acesta este în prezent disponibil sub formă de CD și/sau mp3. Vă rog să rețineți că Vibratorium este inclus în setul de CD-uri The Spiral of Ascension/Spirala Înălțării. Puteți citi informațiile din suportul de curs oferit participanților la atelierul The Spiral of Ascension, gratuit, mergând la secțiunea Articles/Articole de pe website-ul nostru (www.tomkenyon.com) și derulând în jos până ajungeți la The Spiral of Ascension—Class Handouts

 

©2016  Tom Kenyon   Toate drepturile rezervate     www.tomkenyon.com

Aveți permisiunea de a copia prezentul mesaj și a-l distribui în orice mijloc mass-media doriți, atât timp cât nu percepeți bani pe el, nu îi modificați conținutul în niciun fel, recunoașteți meritul autorului și includeți această întreagă înștiințare de copyright. Am rugămintea să rețineți faptul că nu este permis ca Aetherium, precum și toate meditațiile acustice și prelegerile de pe website-ul nostru, să fie copiate sub nicio formă sau postate pe Internet, care include toate site-urile de rețele de socializare, precum Facebook™, sau pe site-uri de mass-media de împărtășire, precum YouTube™.

 

Traducere: Ana Nicolai