Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Meditația acustică Portalul inimii

Un mesaj planetar hathor prin Tom Kenyon

Pandemia de Covid-19 sau Coronavirus este doar un aspect al actualului Nod de Haos multifațetat. Instabilitatea economică, politică și socială constituie și ele aspecte ale acestui Nod de Haos. Un alt aspect mai puțin vizibil e răspândirea fricii, care constituie ea însăși un gen de pandemie emoțională.

Din păcate, din cauza decimării pădurilor tropicale și a topirii permafrostului, numeroase forme de viață patogene și microbiene sunt și vor continua să fie puse în libertate în mediul înconjurător al Pământului.

Iar în mijlocul acestui întreg haos, schimbările climatice și pierderea de specii continuă cu aceeași intensitate.  

Considerăm că a vă împărtăși cunoștințe despre portalul Ib reprezintă instrumentul cel mai practic și benefic pe care vi-l putem oferi, în timp ce omenirea – și toate ființele sensibile – intră în acest uriaș Nod de Haos.

Ib-ul

Meditația acustică Portalul inimii vizează inima fizică, pe care egiptenii din antichitate o numeau Ib.

Ea are două scopuri: în primul rând activează portalul Ib al inimii fizice, pentru a aduce beneficii inimii și corpului fizic, iar în al doilea rând se poate folosi pentru explorarea altor dimensiuni ale conștiinței, precum și a altor tărâmuri ale existenței – din care puteți primi susținere spirituală și informații transcendente valoroase.

Ib (sau inima fizică) este cel mai mare generator de câmpuri electromagnetice din corpul vostru și, într-adevăr, întreg corpul vă este înfășurat și întrepătruns de aceste câmpuri energetice electromagnetice invizibile.

Codurile de sunete din această meditație sunt echivalente acustice din tărâmurile de lumină, fiind deosebit de benefice pentru starea voastră de bine.

Pentru ca lucrurile să fie clare, ne vom împărți instrucțiunile în două părți.

Activarea Ib-ului

Imaginați-vă o sferă de spațiu alcătuită din lumină albă transparentă. Imaginați-vă că această sferă luminoasă vă învăluie inima fizică. Sfera are scopul de a reține energiile eliberate de codurile acustice, în spațiul inimii și în fibrele ei nervoase și musculare. 

Odihniți-vă atenția în zona inimii fizice și lăsați codurile acustice să se miște spontan în jurul ei și să facă să vibreze diverse zone ale inimii și sfera.

Nu încercați să faceți să se întâmple nimic. Codurila acustice vor deschide traseele energetice subtile ce pornesc din inimă spre restul corpului. Ele vor influența și structurile biofotonice ale inimii și, datorită biorezonanței, întreg corpul. 

Dacă alegeți să lucrați în mod regulat cu prezenta meditație, veți descoperi că aceste coduri acustice fac să rezoneze zone din inima fizică și că acestea, la rândul lor, vor rezona în alte părți din corpul fizic. Întreg procesul constituie o curățare a energiei subtile din inima și corpul vostru fizic, care poate fi total benefică și profundă – mai ales pentru că în prezent mediul vostru înconjurător e plin de agenți toxici atât fizici, cât și mentali și emoționali.

Repetarea acestei meditații este un element-cheie în a dobândi cunoașterea prin care să recunoașteți limbajul chinestezic al luminii intracelulare din galaxia pe care o numiți corp. Atunci când priviți imagini ale unor galaxii și nebuloase din spațiul îndepărtat, să știți că ceva foarte similar se află în corpul vostru, inclusiv în rețelele neuronale din creier.

Monkey Head NebulaNebuloasa Cap de maimuță, cu amabilitatea celor de la Telescopul Hubble

Întrucât codurile acustice sunt echivalente ale luminii spirituale, ele îi „vorbesc“ luminii din corpul vostru. Acest lucru poate avea un potențial de transformare și vindecare extraordinar, dacă îi dați voie.

Explorare interdimensională 

Ib-ul este și un portal către alte dimensiuni ale conștiinței și tărâmuri ale existenței.

El vă poate conduce conștiința și/sau corpul energetic subtil, numit KA de egiptenii antici, în aceste tărâmuri spirituale. KA este cunoscut și sub numele de Geamăn spiritual sau Dublu eteric, dat fiind că arată precum corpul fizic, dar este alcătuit din energie – nu din carne și sânge. Ca atare, el se mișcă mai degrabă potrivit legilor mecanicii cuantice, decât legilor fizicii newtoniene. Cu alte cuvinte, KA-ul vostru nu e îngrădit de gravitație sau de constrângerile timpului și spațiului.

Pentru a vă folosi Ib-ul ca pe un Vehicul de Explorare Interdimensională (VEI), vă îndreptați atenția spre sfera luminoasă aflată în jurul inimii fizice.

Vă stabiliți apoi intenția cu privire la locul în care v-ați dori să tranziteze conștiința voastră. Dacă vă mențineți o intenție clară și curată, orice tărâm al existenței, orice lume spirituală și orice maestru spiritual vă este disponibil.

Odihniți-vă atenția în sfera de lumină albă transparentă din jurul inimii și lăsați codurile acustice să activeze multiple portaluri ce se extind din sferă în alte tărâmuri ale existenței.

Când faceți asta, e posibil ca sfera să înceapă să se învârtă ca un giroscop. Se poate să se deschidă găuri de vierme și/sau să constatați brusc că nu mai sunteți conștienți de corpul fizic și că plutiți în schimb în spațiu sau în alte dimensiuni. Dacă faceți tranziția prin intermediul sferei, vă veți afla fie în corpul KA, fie în conștiință pură – fără absolut nicio formă.

Așa cum am spus mai înainte, această modalitate de lucru cu Ib poate aduce energii fortifiante profunde, precum și o cunoaștere transcendentală – amândouă dovedindu-se a fi inestimabile în timp ce treceți împreună cu restul omenirii și cu planeta prin actualul Nod de Haos.

În final, Ib este un instrument inestimabil în momentul morții. Dacă nu aveți încă o metodă de a avea o influență în privința dimensiunii sau lumii în care veți intra în momentul morții, metoda de față merită explorată.

Ca să condensăm un fenomen foarte complex în aspectele lui cele mai simple, calitatea vibratorie a Ib-ului vostru va determina în ce dimensiuni sau lumi ale conștiinței vă veți afla după ce veți trece prin procesul morții. Lucrând cu VEI (Vehiculul de Explorare Interdimensională) ca să explorați și să interacționați cu tărâmuri avansate spiritual, vă veți purifica Ib-ul, influențându-vă astfel într-o manieră pozitivă trecerea prin moarte.

Înălțare în mijlocul Nodurilor de Haos

Ajunși aici, dorim să vă prezentăm părerea noastră despre scopul vieții. Dintr-o perspectivă spirituală, scopul de a fi o ființă umană nu e supraviețuirea fizică, în sine – ci mai curând acela că viața este un câmp de posibilități ce vă permite să vă dezvoltați autoritatea spirituală. Din acest punct de vedere, voi sunteți cu toții niște vizitatori veniți în acest loc pe care îl numiți Pământ.

Extrageți ceea ce puteți din experiența de ființă umană, căci este una dintre cele mai unice stări de ființare din univers. Dar sugestia noastră fermă este să priviți și în interiorul vostru, cercetându-vă minunatele tărâmuri pline de lumină din ființa voastră. Aceste tărâmuri existente în interiorul vostru pot fi o fântână adâncă de susținere și mângâiere, în timp ce omenirea se scufundă după toate aparențele în necunoscut.

Această abordare superioară nu este pentru toată lumea. Dar dacă vă numărați printre cei care se străduie să trăiască pe spirala ascendentă, vă invităm să mergeți pe calea mai puțin bătătorită. Fie ca să fiți elevați de lumina și compasiunea inepuizabile aflate în ființa voastră.

Hathorii
19 martie 2020

Gândurile și observațiile lui Tom

Această meditație reprezintă un potențial de transformare deosebit de bogat, pentru cei dispuși să intre plenar în acest portal al conștiinței unic.

Egiptenii antici îl numeau Ib sau inimă fizică. Și considerau că el reprezintă locașul sufletului, precum și sursa voinței. Ei mai credeau că atunci când omul moare inima îi este cântărită în lumea spiritului de către zeița Maat, care folosea o pană pentru a vedea dacă Ib era împovărată de experiențele vieții omului sau era „ca pana de ușoară”. Dacă Ib era suficient de ușoară, omul dobândea acces la lumile superioare. Dacă inima îi era împovărată de regretele și vicisitudinile din timpul vieții, omul trebuia să meargă într-una din lumile inferioare.

Una din căile secrete ale Alchimiei egiptene înalte consta în a înceta să mai fii fidel aparențelor lumii fizice și a deveni fidel Sinelui Superior sau BA-ului, care prin însăși natura lui transformă impresiile negative din viață în libertatea conștiinței nelimitate, care nu se lasă păcălită de iluziile lumii fizice.

În mod interesant, budiștii tibetani au convingerea că inima este locașul Picăturii indestructibile, care este esența distilată a tuturor experiențelor vieții proprii, pe care omul o ia cu el în alte tărâmuri ale conștiinței. 

Hathorii au dat instrucțiuni foarte clare privind meditația, precum și motivele pe care le-ar alege cineva pentru a o exersa, așa că nu simt că e nevoie să dezvolt subiectul.

Totuși, dat fiind că am lucrat cu meditația în multiple ocazii, consider că ar fi de folos să descriu unele dintre fenomenele pe care le-am observat și pe care am încrederea că le vor întâlni mulți dintre cei care se implică cu totul în practicarea ei. Fac acest lucru nu ca să vă programez dinainte experiența, căci la fel ca în toate cazurile, fiecare dintre noi va avea propria experiență unică. 

Dar unele dintre deschiderile pe care le creează această meditație pot fi destul de  frapante și să provoace schimbări de percepție. A ști câteva lucruri despre posibilitatea pe care astfel de fenomene o pot produce vă va ajuta, socotesc eu, să treceți mai grațios în spațiul transformării, atunci când intrați pe deplin în portalul Ib-ului (inimii fizice).

Contraindicații

Vigilență

Nu ascultați meditația în situații ce reclamă vigilență – chiar dacă sunteți un psihonaut sau argonaut al Minții avansat. Spun asta din cauză că respectivele coduri acustice vă activeazăte portalul Ib al inimii (dacă le dați voie), fapt care deschide la rândul lui fluxuri de energie interdimensională și de informații multidimensionale. În funcție de starea voastră neurologică din momentul respectiv, aceste fluxuri pot fi slabe sau intense. Dacă sunt intense, pot schimba extrem de mult starea mentală – ducând la modificări profunde ale timpului și spațiului perceput. Aceste stări alterate mai pot duce la deconectarea temporară de lumea temporală. În timpul acestor stări profund modificate, persoana e capabilă să vindece și să transforme cantități imense de energie, de percepții mentale și  emoții. În orice caz, nu e înțelept să se pătrundă în aceste stări de percepție modificată atunci când – de pildă – te afli la volan sau conduci un utilaj. Normal!

Epilepsie sau crize

Dacă suferiți de epilepsie sau aveți crize, vă recomand călduros să începeți prin a asculta piesa la un volum foarte mic – abia perceptibil. Odată ce vă simțiți confortabil cu codurile acustice și cu metoda de meditație descrisă de hathori, puteți să măriți treptat volumul.

E foarte improbabil ca aceste coduri acustice să îi declanșeze cuiva o criză, dar tind să am o atitudine protectoare când vine vorba despre a-i ghida pe oameni în posibile stări de conștiință profund modificate. Singurul motiv pentru care aduc în discuție subiectul epilepsiei, în legătură cu această meditație, este acela că inima fizică e conectată cu cei doi lobi temporali ai creierului prin intermediul nervului vag. Studii științifice arată cu claritate faptul că creierul poate fi profund influențat de câmpurile electromagnetice generate de inimă și de bolurile de energie ce pot circula din inimă în creier. Din nou, probabil că asta nu va constitui o problemă pentru nimeni. Dar pentru a rămâne precauți, la început ascultați la un volum abia perceptibil pe care îl măriți apoi treptat.

Răspunsuri fizice și eterice

În timp ce vă concentrați pe inimă și ascultați codurile acustice, sunetele vor tinde să facă să vibreze spații din inima fizică – dacă mențineți acea intenție.

Gradul vostru de experiență cu atenția focalizată și măsura în care subconștientul vă va permite să percepți stări de ființare extinsă vor dicta cât de profundă va fi experiența voastră la început. Dar dacă lucrați regulat cu meditația veți deveni mai sensibili la energiile subtile și la deschiderile interdimensionale din inima voastră și totodată mai conștienți de ele. 

Există două indicatoare esențiale ale progresului înregistrat cu această meditație. Primul este percepția că aceste coduri acustice fac realmente să vibreze diverse zone din inima fizică și, prin biorezonanță, alte zone din corp. Punerea în libertate a acestor energii subtile e foarte benefică pentru corp și minte. Pe măsură ce vă familiarizați cu asta și sunteți mai în largul vostru, a vă simți inima și rezonanța corporală la codurile acustice poate fi o experiență destul de profundă.

Al doilea indicator al progresului apare atunci când sunteți capabili să vă odihniți atenția în sfera luminoasă transparentă din jurul inimii și să lăsați codurile acustice să deschidă portalul Ib ce duce la realitățile multidimensionale ce sunt conectate cu inima voastră.

Sunt tentat să descriu aici unele dintre experiențeIe și vindecările miraculoase ce pot apărea atunci când ajungeți la acest nivel, însă mă voi abține s-o fac. Dacă ar fi să cartografiez o parte din acest teritoriu interior, indiferent cât de bine intenționat aș fi, v-aș influența fără să vreau experiența. Așa că vă las să pătrundeți cu inocență în această lume interioară misterioasă și vastă. E cel mai bine.  

Sursa meditației

Piesa pentru această meditație provine dintr-o înregistrare live a unei explorări prin sunet concentrată pe chakra inimii, pe care hathorii au dat-o la un atelier de lucru Intensiv, intitulat Biophotonic Human/Omul biofotonic. Ei au ales să folosească codurile acustice specifice din acestă meditație anterioară pentru a activa portalul Ib, deoarece aceste coduri acustice sunt foarte eficiente atunci când e vorba de sarcina de a activa și deschide portalul Ib.

Faptul că hathorii au ales o meditație acustică care inițial a activat chakra inimii în vederea activării lui Ib (inima fizică) și a naturii ei multidimensionale aduce mărturie despre legăturile profunde existente între inima fizică și chakra inimii. 

O anomalie electronică

Pe la min 10:48 din meditația acustică apare o anomalie electronică interesantă. Este un bip slab, care potrivit hathorilor a fost un efect energetic apărut ca urmare a efectului dimensiunilor superioare asupra aparaturii electronice. Este un lucru care s-a întâmplat uneori la evenimente trecute, când energeticele subtile din timpul unei transmisiuni de sunete au afectat circuitele electronice ale înregistrărilor digitale. Am hotărât să elimin bipul, dar în timp ce mă pregăteam să o fac au intervenit hathorii, spunându-mi că el face parte din informații și n-ar trebui eliminat. Așa că a rămas acolo și, oricât de ciudat ar părea, bipul acela a făcut parte din transmisia lor de atunci.

Pentru aceia dintre voi care au înregistrările de la atelierul de lucru Biophotonic Human/Omul biofotonic, meditația acustică se află pe CD6, piesa 5.

Biofotonica constituie un domeniu de cercetare fascinant și semnificativ, care a adus și continuă să aducă dovezi despre realitatea luminii biologice. Cu alte cuvinte, celulele noastre biologice emit o lumină care poate fi măsurată și cuantificată. Dacă nu vă este cunoscut acest domeniu științific și ați dori să aflați mai multe, vă sugerez să mergeți la secțiunea Articles/Articole de pe pagina de internet și să reperați Biophotonic Human Class Handouts. Acolo veți găsi o descriere elementară a acestui domeniu științific, precum și resurse științifice și resurse accesibile nespecialiștilor.

Pentru a obține un efect psihoacustic maxim, vă sugerez să ascuItați această înregistrare cu căștile.

Transmisiunea întreagă a hathorilor din cadrul atelierului de lucru Biophotonic Human durează 11:06 minute.

După ce am făcut meditația de mai multe ori, am decis să postez o versiune extinsă, care reprezintă transmisia întreagă repetată de trei ori, în scopul creării unui câmp acustic continuu. Am constatat că lucrând cu această meditație de cel puțin trei ori aveam cea mai profundă experiență transformatoare. Așa că apăsam pe butonul de reluare, însă acest gest simplu mă scotea din starea în care mă aflam. Aceia dintre voi care doresc să lucreze mai profund cu această meditație acustică pot constata că le este de folos versiunea extinsă. Ea durează 33:18 minute.

Notă importantă: aceste meditații acustice și cea dată în Informații care nu au legătură directă cu mesajul de față vă sunt oferite gratuit, doar pentru uz personal. Ele sunt proprietate intelectuală cu drepturi de autor, nefiind permisă postarea sau împărtășirea lor altor persoane, fără consimțământul meu scris. Dacă ați primit o versiune transmisă mai departe a acestui mesaj și nu funcționează linkurile, intrați pe secțiunea Listening/Ascultare de pe adresa www.tomkenyon.com. Odată ce sunteți de acord cu termenii de ascultare, veți avea acces gratuit la o gamă largă de meditații acustice, prelegeri și interviuri. Defilați în josul paginii până găsiți titlul pe care îl căutați. 

Dropbox (unde sunt găzduite electronic fișierele mp3) și-a modificat formatul de vizionare. Când faceți click pe unul din link-urile de mai jos, veți fi duși direct la fișierul audio. Când apare pagina, veți vedea o mulțime de linii verticale. Ele reprezintă nivelurile volumului înregistrării.

Jos în partea stângă a liniilor se află o săgeată, pictograma clasică pentru derulare. Faceți click pe ea și începe piesa. Dacă vă place ceea ce auziți și doriți să descărcați fișieruI, opțiunile de descărcare se află sus în partea dreaptă a liniilor verticale [la dreapta de eticheta albastră pe care scrie ”Sign in”. N.t.]. Există de asemenea o secțiune pentru comentarii. Ele ajung direct la mine, și chiar le citesc. Dacă aveți însă întrebări, am rugămintea să mi le adresați pe adresa de email office@tomkenyon.com.

Meditația acustică Portalul Ib (11:06 min), click aici pentru a asculta și/sau descărca.

Meditația acustică Portalul Ib – versiunea extinsă (33:18 min), click aici pentru a asculta și/sau descărca.

 

Informații care nu au legătură directă cu mesajul de față

Primul mesaj hathor – transmis prin mine – a fost dat în data de 8 februarie 2003. De-a lungul acestor șaptesprezece ani, hathorii au oferit multe meditații acustice și au prezentat concepte fundamentale despre conștiință, intenție și rezultate, care pot fi de folos în actuala perioadă de schimbări uriașe și de incertitudine.

Am adunat cele mai practice și mai directe dintre mesajele lor și am scris o scurtă descriere a fiecărui mesaj și fișier audio – arătând subiectul tratat și la ce ar fi util.

Am speranța că va fi un ajutor valoros, întrucât fiind foarte multe materiale transmise de-a lungul a șaptesprezece ani, e ușor să te rătăcești. Am intitulat acest ajutor The Hathor Navigator/Navigatorul hathor. Faceți click pe link și vă va conduce direct la el. Îl puteți găsi de asemenea intrând în secțiunea Articles de pe www.tomkenyon.com și defilând în jos până găsiți titlul The Hathor Navigator. 

Lament for Whales/Elegie pentru balene este o înregistrare pe care am făcut-o acum ceva timp și care era postată înainte în secțiunea Listening/Ascultare. Dar în timp ce treceam în revistă conținutul paginii, am observat că înregistrarea se deteriorase oarecum. Am eliminat fișieruI respectiv și am încărcat o versiune curată a înregistrării. Mă gândesc că merită să o ascultați. Puteți face click pe link-ul de mai jos sau să intrați pe secțiunea Listening, derulând în jos până găsiți titlul.

Click aici pentru a asculta și/sau descărca Lament for Whales/Elegie pentru balene

 

©2020 Tom Kenyon   Toate drepturile rezervate  www.tomkenyon.com

Este permis să faceți copii ale acestui mesaj scris în orice format și să-l împărtășiți cu alte persoane, atât timp cât nu îl modificați în niciun fel, nu cereți bani pe el și includeți prezenta notiță de copyright. Această permisiune nu e valabilă pentru meditația acustică. Dacă doriți ca prietenii și familia voastră să audă meditația acustică, le puteți spune să intre pe secțiunea Hathor de pe pagina de internet—www.tomkenyon.com.


Traducere: Ana Nicolai