Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Holonul de Echilibru

Primit de Tom Kenyon

Februarie 3, 2007

În această comunicare dorim să vă oferim nişte sugestii pentru managementul propriului corp de energie subtilă înainte de, în timpul, şi după activităţi ale pământului, cum ar fi cutremure şi vulcani.

Datorită tiparelor energetice ale pămâtului însuşi şi a volatilităţii schimbărilor pământului care se află asupra voastră, toate felurile de oameni sunt susceptibili la efectele energetice subtile ale schimbărilor pământului ce au loc pe cealaltă parte a globului. Într-adevăr, proximitatea de un cutremur nu este factorul principal când vine vorba de energia subtilă. Această comunicare este în primul rând pentru aceia care au naturi sensibile. Aceasta include indivizii avansaţi spiritual, aceia aflaţi în procesul conştient al evoluţiei, şi asta ar include şi copiii şi animalele pe care noi îi numim „cei inocenţi”.

Anterior unui eveniment seismic, din punctul central al acelei activităţi şi de-a lungul liniilor de falie corespunzătoare sunt emise valuri de presiune (unde de presiune). Aceste unde de presiune crează literalmente schimbări în energia subtilă a pământului, şi în funcţie de puterea evenimentului seismic, pot fi afectaţi indivizi (aflaţi) la mii de mile depărtare.

Când ne uităm la reţeaua pământului şi la liniile de falie ce trec prin Cercul de Foc – care se extinde de pe coasta de nord a Rusiei, coasta Chinei, până în Japonia, în jos în Indonezia, Australia, Noua Zeelandă, în sus în coasta de vest a Americii de Sud, America Centrală şi America de Nord, sfârşindu-se în afara coastei Alascăi, nu foarte departe de originile sale de pe coasta Rusiei – vedem o uriaşă intensificare a presiunii tectonice. De asemenea, vedem o intensificare a presiunii seismice în ceea ce se numeşte zona Yellowstone a Statelor Unite. Uitându-ne la activităţile de pe liniile de falie vedem posibilitatea de activităţi neaşteptate ale pământului pe coasta de est a SUA şi Canadei. Alegem să nu intrăm într-o descriere detaliată a posibilităţilor, căci, sunt virtual fără importanţă dat fiind cât de repede se schimbă starea lucrurilor.

Între Cercul de Foc şi liniile de falie există reţele de relaţii complexe. Aceastea includ linii aparent neconectate ce trec prin părţi ale Chinei, Indiei, Pakistan şi în Turcia, Grecia şi Italia. Ştiinţa voastră geologică nu a găsit o relaţie directă între ele, însă în modul nostru de a privi energiile pământului, vedem o relaţionare directă, nu atât de mult prin structurile liniilor de falie clasice, cât prin relaţiile armonice dintre numeroasele nivele ale pământului, aşa cum este crusta sa, şi nivelele mai joase ce se extind în manta. Aceste relaţii armonice sunt conduse, nu doar de mişcările plăcilor tectonice, ci şi de activitatea solară. Acest fenomen este (unul) energetic iar soarele se află într-o perioadă de activitate crescută pe care o vedem a continua timp de câţiva ani, cel putin.

Am mai spus anterior, acele valuri de energie din spaţiul infinit, legate de însăşi conştiinţă, loveau soarele vostru iar de acolo în mantaua pământului vostru. Conştiinţa umană are potenţialul de a diminua sau transforma multe din aceste oscilaţii însă a eşuat să se ridice la potenţialul său.

Când ne uităm la posibilităţi, putem spune vă aşteaptă, cum se spune, o călătorie sprâncenată. În acest sens, nu multe lucruri se pot face pentru a diminua sau schimba activităţile pământului. Pământul se află în pragul unei acţiuni de auro-curăţare. Ceea ce dorim să discutăm aici sunt energiile subtile pe care puteţi să le afectaţi.

În primul rând, pe măsură ce aceste activităţi seismice se intensifică există o tendinţă de agitaţie, sentimente emoţionale schimbătoare, tipare de gândire perturbate, dificultăţi ale memoriei imediate, iritaţii, iraţionalităţi, sentimentul de a fi într-o menghină, sau sentimentul de a fi într-o capcană. Dereglările de somn sunt şi ele adeseori o parte din acestea, la fel ca şi un sentiment general de depresie, disperare sau indispoziţie, şi un sentiment brusc de a fi epuizaţi. Vorbind în general, aceste sentimente vor fi mai puternice pentru cei care se află mai aproape de liniile de falie afectate, însă indivizii sensibili pot fi afectaţi şi la distanţe mari.

De-a lungul liniilor de falie ce sunt afectate, mai sunt generate şi multiple alte frecvenţe. Unele dintre aceste sunt ELF [extremely low frequencies], frecvenţe extrem de joase, care călătoresc în tipare de unde lente şi pot trece prin pământ mii de mile. Alte frecvenţe sunt la altitudine inaltă şi nu pot fi auzite de urechea umană, însă anumite animale sunt capabile să le audă. Cu toate acestea, doar pentru că nu auziţi o frecvenţă asta nu înseamnă că nu vă afectează. Într-adevăr, aceste frecvenţe ultra-înalte emise de activităţile de la liniile de falie sunt foarte perturbatoare pentru câmpul de energie subtilă a oamenilor şi animalelor, ca şi mulţi ce sunt (afectaţi) de ELF. Pe durata unor asemenea activităţi seismice, pot apărea dureri de cap bruşte inexplicabile, şi (care) apoi dispar fără motiv evident. Pe măsură ce intrăm în evenimentul seismic propriu-zis, undele de presiune pot fi traduse în mişcări fizice ale pământului. Aici nu e loc de dubii. Este destul de evident (momentul) în care vă aflaţi în mijlocul unui cutremur. După un eveniment seismic, există tot felul de complicaţii, referitor la armonie. Cutremurele mai mici ce apar după primul seism fac parte din acest nivel fizic. Cu toate acestea, un alt aspect (e reprezentat de) frecvenţele complexe generate de liniile de falie când se reaşează în noile lor configuraţii. Din nou, unele din aceste frecvenţe sunt ELF (frecvenţe extrem de joase), şi pot fi resimţite la mii de mile distanţă. Altele se află la o amplitudine ultra înaltă şi ambele vor continua să afecteze în mod negativ animalele şi oamenii.

La nivelul fizic brut, am sugerat ca cei ce trăiesc în zonele posibil afectate să aibă mâncare şi apă în cazul unei asemenea eventualităţi, însă acestea sunt chestiuni practice şi au logică pentru oricine din orice loc al pământului să aibă asemenea lucruri căci tiparele volatile ale vremii vor afecta (şi) părţi ale pământului neatinse de cutremure.

Cele asupra cărora dorim să ne îndreptăm atenţia pot fi descrise cel mai bine ca hiperfizică, şi managementul energiilor voastre subtile în cazul în care vă aflaţi într-un sau afectaţi de un eveniment seismic. Am oferit, cu ocaziile anterioare, mai multe descrieri ale Holonului de Echilibru, octaedrul. Este simplu, însă foarte eficient în a echilibra energiile subtile. Cu toate acestea, această geometrie are şi un alt atribut. Vă poate proteja în momente de schimbări extreme ale pământului, însă va fi trebuit să stăpâniţi cu măiestrie abilitatea de a-l crea în voie aşa încât într-un asemenea eveniment al pământului să puteţi trece de frică şi să ajungeţi la Holon. Ceea ce urmează să descriem este extrem de complex, însă ne vom strădui să simplificăm.

Pământul vostru, aşa cum îl vedem noi, evoluează într-o altă stare de energie. În momentele de activitate terestră extremă, zonele ce împrejmuiesc liniile de falie devin asemenea unui super-conductor. Dacă aţi creat Holonul Echilibrului, octaedrul, în jurul vostru, există o tendinţă de a trece intact prin starea superconductivă. Această geometrie vă oferă de asemenea un acces mărit la acel aspect al fiinţei voastre care se află în afara timpului şi a spaţiului şi vă permite să vă mişcaţi fizic, intuitiv în cea mai potrivită locaţie.

Pentru aceia care sunt localizaţi la o distanţă mare de un eveniment seismic major, sunt valabile o parte din aceleaşi principii. Deşi corpul fizic poate să nu fie afectat de activitatea pământului, corpurile de energie subtilă pot fi, iar acest lucru va fi adevărat în special dacă sunteţi o natură sensibilă. Când simţiţi o tulburare, aşa cum am sugerat înainte, este bine să creaţi Holonul de Echilibru pe moment, aproape ca reflex. Acest lucru vă va permite să atenuaţi singuri o parte din efectele negative.

Pentru aceia care se găsesc în condiţii extrem de volatile ale vremii, acelaşi Holon poate avea un efect protector. În asemenea momente această stare superconductivă nu există, din moment ce acest tip de stare este creat de activităţile de epicentru ale liniilor de falie, însă conectându-vă la aspectul vostru aflat în afara timpului şi al spaţiului, vă permite să acţionaţi mai intuitiv şi într-o manieră mai echilibrată.

Aşa cum am menţionat, într-un eveniment seismic extrem, zona din apropierea epicentrului tinde să fie superconductivă. Din perspectiva noastră, aceste stări de superconductivitae au geometrii şi pot fi privite ca flori sau fulgi de zăpadă. Cu siguranţă pot să fie extrem de distructive pentru cei aflaţi în materia fizică de pe Pământ din vecinătatea lor, însă din spaţiu şi din perspectiva interdimensionlităţii, geometriile complexe ale acestor câmpuri superconductive sunt minunate, şi vedem o relaţie directă între ele şi cercurile din culturi. Cercurile din culturi sunt o formă de informaţie, ce urmează a fi descifrate. Câmpurile superconductive din jurul epicentrelor activităţilor seismice sunt şi ele forme de informaţii. Nu sunt efecte întâmplătoare ale izbirii plăcilor tectonice unele de celelalte. Aceasta este doar o piesă mică din puzzle. Este adevărat că fricţiunea este o parte mare din ea la nivel tridimensional, însă în alte dimensiuni, au loc alte lucruri.

Din perspectiva noastră câmpurile superconductive legate de pământ se vor intensifica, fie că vor fi activităţi seismice, cercuri în culturi, sau anomalii electromagnetice. Din perspectiva noastră aceste fenomene sunt comunicări însăşi de la pământ.

Majoritatea cercurilor din culturi, care sunt într-adevăr cercuri în culturi şi nu nişte înşelătorii, sunt comunicări interdimensionale din pământ. Unele din aceste comunicări sunt de fapt fiinţe interdimensionale ce intercaţionează cu pământul. Aceste tipuri de cercuri în culturi sunt semnături, mărturii vii a unei conversaţii interdimensionale dintre Pământ şi vizitatori interdimensionali.

Pământul, ca şi fiinţă conştientă, nu face parte din sistemul său solar şi a Galaxiei Căii Lactee, ci şi din spaţii infinite, în moduri pe care fizica voastră nu le înţelege încă. Pământul se mişcă în sus în conştiinţa conştientă. Este asemenea unei vipere, a unui şarpe, lepădând o piele veche. Dacă umanitatea va face parte din noul pământ sau nu, nu e clar încă. Ceea ce este clar este că pământul se mişcă. Pentru indivizii care evoluează spiritual, acest lucru nu e ceva de care să le fie teamă. Este o oportunitate extraordinară pentru a experimenta fizicile hiperdimensionale în acţiune, căci pe măsură ce câmpurile superconductive se intensifică pe pământ în diferite forme, puteţi călători pe aceste stări de energie în stări de conştiinţă mai înalte şi mai alese. Acestea sunt, în moduri foarte reale, asemenea unor intrări în dimensiunile superioare ale pământului. Sunt o invitaţie la a renunţa la ataşamentele faţă de conştienţa de suprafaţă, la propriu şi la figurat, şi de a intra în misterele extraordinare şi în minunata naştere a unui nou pământ.

La monentul propriei voastre naşteri în această viaţă, nu ştiaţi ce se întâmplă – doar că asupra voastră se află o presiune mai mare şi o mişcare pe care nu o puteaţi opri. Acesta este, în multe feluri, un eveniment similar, pentru însăşi planeta (voastră). În mijlocul lumii ce se află chiar în faţă voastră, se ivesc noi lumi.

Motivul pentru care sunteţi aici, v-a ajuns.

Hathorienii


Gânduri despre acest Mesaj Hathorian 
Tom Kenyon

Îmi trec mai multe lucruri prin minte când mă uit la cel mai recent mesaj al Hathorienilor. În primul rând, acesta este cel mai cumpătat mesaj pe care l-au dat cu privire la schimbările pământului. Nu oferă niciodată predicţii despre nimic, preferând să vorbească în probabilităţi. Mi-au spus şi repetat că o situaţie poate fi schimbată sau evitate prin puterea alegerii. Iar acest lucru se aplică în mod sigur la ceea ce spun acum. Însă tonul acestui mesaj este diferit, şi este extrem de neobişnuit să ofere două mesaje planetare la diferenţă de aproximativ două săptămâni unul de celălalt, i.e nu au mai făcut acest lucru până acum.

De o bună vreme, Hathorienii au spus că ne aflăm la începutul schimbărilor pământului. Iar intensificările recente în severitatea furtunilor şi tiparele de schimbare a vremii de peste tot din lume ar părea să indice acest lucru. De când au început Hathorienii să-mi dea informaţii planetare care să fie împărtăşite cu alţii, au menţinut mereu au afirmat mereu că conştiinţa umană interacţionează creativ cu energiile subtile ale planetei, şi că aceste interacţiuni afectează, într-o oarecare măsură, activitatea de cutremur a pământului şi chiar şi tiparele vremii. Acest concept se află mult înafara viziunilor ştiinţei moderne, cu toate acestea ceva din (aceste informaţii) mie îmi par corecte.

Din moment ce Hathorienii par dornici în a împărtăşii Holonul de Echilibru, m-am gândit că ar fi de ajutor să discutăm puţin mai mult această geometrie. Am primit mai multe email-uri de la oameni din jurul lumii, cerându-ne clarificări. Iată ce au spus Hathorienii despre Holonul de Echilibru în mesajul anterior, care a venit doat în urmă cu două săptămâni, sau aşa ceva, înaintea celui prezent.

„Vă sugerăm să experimentaţi cu aceasta; jucaţi-vă cu asta, şi măiestriţi (controlaţi) această geometrie foarte simplă. Purtaţi-o tot timpul cu voi în conştiinţa voastră conştientă aşa încât să o puteţi crea în voie, în funcţie de nevoie, atât pentru voi înşivă cât şi pentru cei cu care sunteţi conectaţi.

E numit un Holon, iar cel la care ne referim noi este un Octaedru, sau Holonul de Echilibru. Imaginaţi-vă înconjuraţi de o piramidă de lumină care se extinde deasupra şi o piramidă potrivită (acesteia) sub voi. Aceste piramide au baza unui pătrat, una cu vârful orientat în sus, iar cealaltă în jos. Vă aflaţi în centrul acesteia (a formei geometrice formate de cele două piramide). Dacă sunteţi întinşi, vă aflaţi pe pătrat, acolo unde cele două jumătăţi de piramidă se ating, iar piramida de deasupra se potriveşte cu cea de sub voi. Puteţi face această (formă geometrică) cât de mare sau câţ de mică doriţi, atâta timp cât sunteţi complet închişi în ea.

Dacă staţi în picioare sau aşezaţi, axa octaedrului se extinde prin centrul corpului vostru, aşa încât dacă aţi trage o linie prin vârful piramidei prin centru, în jos la vârful celeilalte piramide, această linie ar trece prin centrul corpului vostru. Acest octaedru echilibrează energia. Este simetrizarea aspectului masculin şi feminin al conştiinţei. Nu lăsaţi simplicitatea sa să vă păcălească. Este un intrument puternic pentru a echilibra energiile subtile.”

Octaedrul este una din cele cinci forme geometrice tridimensionale cunoscute colectiv ca şi Solide Platonice . Octaedrul are un total de opt laturi, aşadar rădăcina octa, şi bazele ambelor piramide de întâlnesc pentru a forma un pătrat. Partea de sus a piramidei are patru laturi, iar partea de jos a piramidei are patru laturi, iar bazele ambelor piramide se întâlnesc pentru a forma un pătrat. Solidele Platonice pot fi întâlnite apărând în mod natural în natură, în special sub forma structurilor cristaline, ca şi în configuraţiile atomice şi moleculare. Din punct de vedere esoteric, fiecare din Solidele Platonice are efecte energetice specifice. Unele persoane ne-au trimis email şi ne-au întrebat dacă octaedrul este acelaşi lucru ca şi o stea tetraedu, şi nu, nu este. Steaua tetraedru constă în două piramide cu baza triangulară, şi nu sunt unite la bază. Se contopesc una în cealaltă. De asemenea, steaua tetraedru are efecte energetice diferite faţă de octeadru.

Probabil există mai multe tipare geometrice din care Hathorienii puteau fi ales să folosească, însă presupun că unul din motivele pentru care au ales octaedrul este pentru că sunt pragtatici. Octaedrul este mai uşor de creat în imaginaţia celor mai mulţi oameni faţă de alte geometrii mai complicate.

Când am primit prima dată informaţii despre Holonul de Echilibru de la Hathorieni, consideram că e destul de simplist. Însă uneori lucrurile simple sunt cele mai bune. Nu încape îndoială în mintea mea că acest Holon împrăştie un sentiment de echilibru când este angrenat. În mesajul anterior al Hathorienilor, am considerat interesant în mod particular comentariile Hathorienilor de a trimite Holonuri zonelor Pâmântului şi persoanelor aflate în nevoie.

Însă în acest ultim mesaj, Hathorienii subliniază că am face bine să învăţăm cum să creem aceste Holonuri într-un moment, asemenea unui reflez. Dacă au dreptate în privinţa a ceea ce urmează, atunci (acesta) este probabil un sfat bun.

În plus faţă de comentariile privitoare la sporirea schimbărilor pământului, găsesc o informaţie atât interesantă cât şi problematică, mai exact că liniile de falie a cutremurelor pământului produc stări superconductive. Acum, nu sunt fizician aşadar aici mă aflu în impas, însă după cum înţeleg, stările superconductive au de-a face cu conductivitatea electricităţii prin metale. În mod normal, există o rezistenţă faţă de cursul electricităţii în metale. Însă când metalele sunt super-conductive, atunci rezistenţa faţă de electricitate cade. În mercur, de exemplu, nu există rezistenţă la cursul electriciotăţii la zero absolut. În anumite condiţii, stările superconductive sunt asociate cu anti-gravitaţie. Iată problema. Cutremurele sunt cauzate, la nivel fizic, de fricţiune, mai exact de fricţiunea dintre plăcile tectonice. Iar fricţiunea creează căldură, nu răcire.

Se presupune că la epicentrul unui cutremur, căldura ar fi într-adevăr foarte mare. Aşadar cât de rece stare de superconductivitate există?

M-am îndreptat înspre Hathorieni cu această dilemă, şi au spus că da, căldura este prezentă ca urmare a fricţiunii. Însă există un moment în timpul evenimentului seismic în care natura interdimensională subiacentă a unui cutremur afectează electromagnetismul într-o manieră neobişnuită. Efectul de mutare a dimensiunilor creează un fel de bulă dimensională sub formă de gogoaşa care, timp de o secundă, produce o stare superconductivă. Cu alte cuvinte în miezul unei mari călduri produse de roci tocindu-se de roci, există un moment de scurtă durată prin care fizica interdimensională produce o stare superconductivă. Iar ei, Hathorienii, spun că Holonul de Echilibru interacţionează ci aceste tipuri de stări superconductive într-o manieră pozitivă. În final, am fost compleşit de ultima lor frază – motivul pentru care sunteţi aici, v-a ajuns. Vă doresc vouă şi celor dragi o trecere prin această ureche a acului pe cât se poate de graţioasă. Şi să nu uităm, atunci când pământul se mişcă sub picioarele noatre, fie la propriu fie la figurat, să folosim momentul şi să călătorim pe val în extazul şi grandoarea care se află mereu în spatele fiecărui moment al vieţii noastre.

Mai multe lămuriri asupra Holonului de Echilibru

Am primit mai multe email-uri în care ni s-a cerut să clarificăm Holonul de Echilibru. Înainte de toate, această informaţie se referă celor care au spus că au nevoie de o înţelegere mai fundamentală cu privire la acest Holon particular (octaedrul). Nu îi este adresat studentului mai avansat în geometria sacră. Am păstrat simplă (explicaţia) în mod intenţionat. Iar motivul are două laturi. Primul, nu trebuie să aveţi o înţelegere profundă a Holonului pentru a-l utiliza. Iar al doilea, multe persoane sunt oprite de geometriile complexe. Din moment ce acest Holon este extrem de eficient şi simplt de utilizat, am ales chestuiuni nu foarte complicate. Cu alte cuvinte, am ales să nu intru în detalii privitoare la subtilităţile dintre variatele Solide Platonice sau la complicaţiile de a munci cu ele esoteric.

Iată o mică schiţă a unui octaedru, din moment ce uneori o poză valorează o mie de cuvinte.

Un octaedru este practic două piramide cu baza pătrată, unite la bază.

Holonul de Echilibru este creat prin a forma un octaedru de lumină în jurul vostru prin puterea imaginaţiei.

Nu contează ce culoare îl faceţi. Culoarea poate să se schimbe spontan, depinzând de starea minţii voastre. Personal, îl prefer pe al meu dintr-o lumină clară albă, însă aceasta este o preferinţă personală, nu o dogmă. De fapt, e prea puţină dogmă în jurul acestui (Holon de Echilibru), mulţumesc lui Zeului, mulţumesc Zeiţei.

Principalul este să vă asiguraţi că sunteţi complet închişi în spaţiul octaedrului. Dacă, de exemplu, sunteţi întinşi baza ambelor piramide [acolo unde se ating la mijlocul tetraedrului] se va afla, cel mai probabil chiar sub voi. Însă vă puteţi aseza oriunde în interiorul geometriei. Puteţi pluti sus, în vârf sau vă puteţi cufunda la fundul ei, sau aluneca undeva într-un colţ. Nu contează. Şi nu trebuie să vă orientaţi într-o direcţie anume, ca nord, sud, est, vest, etc. De asemenea, nu sunt necesare rugăciuni, incantaţii sau respiraţii speciale. Întreaga chestiune e destul de simplă. Iar aceasta poate să fie una dintre graţiile sale salvatoare, pe lângă faptul că funcţionează.

Dacă staţi în picioare sau aşezaţi, axa octaedrului [i.e linia imaginară ce trece prin vârful ambelor piramide pentru a se întâlni în mijloc], ar trewce, cel mai probabil, prin axa centrală a corpului vostru [trecând prin coroana din vârful capului, prin perineu].

Însă v-aţi putea imagina pe voi înşivă sus, aproape de apex-ul din vârful piramidei, sau jos, la apexul piramidei de jos. Cu alte cuvinte, planul central al octaedrului – locul în care cele două piramide se întâlnesc pentru a fosta pătratul – poate fi aliniat oriunde pe corpul vostru. Poate îl veţi avea aliniat cu inima voastră, sau poate cu capul, sau poate cu picioarele. Nu contează – cel puţin în ce priveşte efectele sale echilibrante. De fapt, unele alinieri ale pătratului din centru cu corpul vostru [i.e locul în care pătratul trece prin voi] vă poate afecta mai puternic decât pe alţii. Aşadar eu spun – experimentaţi! Aflaţi ce funcţionează mai bine pentru voi. Deşi mă repet, daţi-mi voie să spun din nou. Nu contează unde vă aşezaţi în octaedru, unde îl orientaţi, sau ce culoare îl faceţi. Principalul este să vă asiguraţi că vă aflaţi complet în interiorul său.

Un punct final cu privire la geometrie, din moment ce unele persoane ne-au trimis email cu această întrebare – este octaedrul acelaşi lucru ca şi steaua tetraedru? Nu, nu e! Sunt geometrii diferite, distincte. Din moment ce nu intru în mod intenţionat în detalii privitoare la diferenţe, dacă sunteţi interesaţi de mai multe informaţii vă sugerez să vă folosiţi de motoare de căutare pe Internet pentru a explora lumile fascinante ale geometriei şi complementele sale – geometria sacră. E o lume întreagă de informaţii acolo, care abia aşteaptă să fie descoperită. Şi se află toată la degetele voastre, printr-un singur click la mouse-ul vostru!

În mesajul din 18 Ianuarie 2007, Hathorienii au oferit nişte informaţii cu privire la a trimite Holonul de Echilibru în locuri sau la persoane aflate în suferinţă – pentru a împărţii energiile echilibrante. În acest caz, a crea Holonul de Echilibru [octaedrul] este foarte similar, excepţie făcând faptul că, în mod evident, nu vă aflaţi în interiorul Holonului – persoana, persoanele sau zona lumii căreia îi trimiteţi Holonul, se află în Holon. Cu alte cuvinte, dacă trimit un Holon de Echilibru unei zone a Pământului, îmi imagiez acea zonă în interiorul Holonului.

Puteţi trimite aceste Holonuri de Echilibru oriunde doriţi pe Pâmănt – sau oriunde în univers, de fapt [dacă sistemele voastre de credinţă vă duc acolo]. A trimite Holonuri de Echilibru este un act benevol, însă există un avertisment – nu încurcaţi realitatea celorlalţi oameni. Cu alte cuvinte, toată lumea are dreptul la suferinţa lui sau a ei. Doar pentru ca voi sau eu ne dorim ca cineva să fie într-o stare cu mai multe resurse, nu înseamnă că ei îşi doresc să se afle în ea. Toţi avem dreptul de a fi supăraţi, nervoşi, confuzi sau oricum, atâta timp cât ne dorim asta. Uneori devine puţin înceţoşat. Poate avem un prieten sau un membru al familiei în nevoie, şi dorim să îndreptăm lucrurile. Însă a proiecta intenţiile noastre asupra altora când aceasta nu este dorinţa lor, este, cred, o proastă folosire a energiei subtile. Aşadar sugestia mea este să trimiteţi Holonul de Echilibru nu ca ceva imperativ sau ca o impunere, ci ca o invitaţie, o gură de aer proaspăt, să spun aşa. Dacă trimitem un Holon ca o ofertă energetică de echilibru celor care aleg să o accepte, fără ataşamentul ca ei să facă ceva, atunci trimitem, cred, Holonuri în lume în maniera corectă.

Sugestia mea este de a face un joc din a învăţa cum să creaţi Holonul de Echilibru. Jucaţi-vă cu el. Roţiţi-l, poate. Faceţi-l de culori diferite. Găsiţi unde vă simţiţi mai bine să vă plasaţi în interiorul geometriei. Practicaţi-l la ore stranii ale zilei. Creaţi holonul de Echilibru în tot felul de locuril. Nimeni nu va şti ce faceţi. Faceţi-l când mergeţi la cumpărături, când scoateţi gunoiul, vă hrăniţi animalul de companie, când vă plimbaţi, sau în timpul acelor publicităţi blestemate când vă uitaţi la TV. Lista cu unde şi când să faceţi o pauză de Holon este în fond nesfârşită. Treaba e să îl practicaţi aşa încât atunci când vă simţiţi ne-centraţi – în derivă emoţional sau energetic – să puteţi, fără a sta pe gânduri, crea Holonul de Echilibru. Atunci devine un mare aliat. Va fi unul din cei mai buni prieteni ai voştri, şi spre deosebire de un câine, nu trebuie să îl hrăniţi, sau să îl scoateţi la plimbare, şi nu vă va ronţăi ziarul.

Tom Kenyon