Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Restaurare

Un mesaj planetar hathor prin Tom Kenyon

În februarie anul trecut, am transmis un mesaj intitulat Destabilizarea. Pe măsură ce înaintați în 2017, destabilizarea globală despre care am vorbit în acel mesaj se va accelera într-un ritm mult mai rapid.

Subiectul acestui mesaj nu este însă procesul destabilizării, ci o nouă meditație acustică pe care vrem să v-o împărtășim. Ea este un antidot energetic ce vă poate ajuta să contracarați consecințele negative ale destabilizării asupra corpului/minții și spiritului vostru.

Noua meditație acustică se numește Restaurare. Ea este, de fapt, un cor celest din tărâmurile mai înalte ale luminii, ce vă poate oferi energii profund hrănitoare și reconfortante.

Pentru a obține un beneficiu maxim de pe urma Restaurării, dorim să discutăm pe scurt despre natura holografică  a universului vostru, inclusiv a corpului vostru fizic.

Din perspectiva noastră, întregul univers fizic are un caracter iluzoriu, fiind o proiecție holografică a luminii.

Corpul fizic este și el o proiecție holografică, făcând parte integrantă dintr-o hologramă mai vastă, pe care o numiți cosmos. Prin urmare, există corzi energetice ce vă conectează cu universul, precum și cu tărâmurile mai înalte ale luminii. Aceste legături dintre voi, cosmos și tărâmurile luminii fac parte din natura voastră înnăscută.

Atunci când atingeți stări mai înalte de conștiință, caracterul iluzoriu al existenței voastre fizice și realitatea voastră, ca ființă de lumină, devin mai clare. Dar ca ființă întrupată, conștiința voastră e ancorată în percepția senzorială. Trăiți așadar în două lumi, simultan – o lume de o libertate minunată și delicată, nelimitată de timp sau spațiu, și cea a existenței voastre întrupate, care vă leagă de Pământ.

Pe măsură ce Pământul se transformă în noi realități și intră în stări mai haotice, complexul vostru corp/minte este deosebit de solicitat.

Chiar și aceia dintre voi care se află clar pe calea ascendentă spre stări mai înalte de conștiință, pot constata, uneori, că e greu să înfrunte provocările aduse de destabilizarea globală.

Meditația acustică Restaurarea vă poate ajuta să vă restaurați atunci când vă confruntați cu provocări personale și globale. Dar ca să beneficiați într-un mod mai profund de pe urma acestei meditații acustice, dorim să vă dăm mai multe detalii despre ce se întâmplă atunci când o ascultați.

Sunetele ce alcătuiesc această meditație reprezintă coduri. Ele pulsează de vitalitate din tărâmurile mai înalte ale luminii. Iar dacă ascultați cum se cuvine meditația acustică, vitalitatea acestor coduri acustice va fi transferată în corpul vostru fizic – în însăși matricea celulară.

Vă sugerăm trei modalități de ascultare. Fiecare nivel de ascultare următor vă va dezvălui magia și puterea mai profundă a acestei meditații acustice. Începeți cu nivelul care vă este cel mai confortabil, iar în timp ce avansați puteți face experiențe cu nivelul următor.

Nivelul de bază

Vă recomandăm cu căldură să o ascultați cu căști stereo care se pun peste sau în urechi, astfel ca informațiile primare care pătrund în urechi să fie codurile acustice. Vă sugerăm de asemenea să o ascultați cu ochii închiși, pentru ca muzica să devină principala voastră experiență senzorială.

Focalizându-vă atenția într-o manieră relaxată, pătrundeți în arhitectura sunetelor. Urmați progresia energiilor vibraționale și simțiți în ce fel vă influențează. În această metodă, întreaga atenție vă este concentrată pe efectul general al sunetelor. Atunci când mintea se abate, pur și simplu readuceți-o la sunete.

Nivelul intermediar

În această modalitate de ascultare, în centrul atenției voastre se află în continuare efectul general al sunetelor, dar includeți în el și corpul fizic. E ca și cum întregul vostru corp ar asculta codurile acustice și corul celest. Atunci când ascultați meditația acustică în acest fel, transferul de vitalitate și restaurare va ajunge mai adânc în corp.

Aceia dintre voi care au un simț chinestezic dezvoltat vor ști intuititv cum să facă asta. Pentru cei mai puțin familiarizați cu conștiența corporală, avem câteva sugestii.

Simulați, ca și cum corpul chiar ar auzi sunetele. Chiar dacă știți că sunetele sunt recepționate prin urechi și circuitele neuronale din creier aferente auzului, imaginați-vă și percepeți că și corpul vostru aude sunetele.

Simțiți cum codurile acustice fac să vibreze și să rezoneze diferite zone din corp. În cazul unora dintre voi, aceste coduri acustice vor face să le vibreze și câmpul energetic, pe care cei din vechime l-au numit aură.

Nivelul avansat

În această modalitate de ascultare vă percepeți trupul ca pe o galaxie de stele.

Fiecare celulă din corpul vostru este o stea, care emite lumină. În noua știință a biofotonicii, acest gen de lumină localizată la nivel biologic a fost identificat drept biofotoni. Nu este o metaforă. Este o realitate fizică a naturii voastre corporale.

La fel ca în modalitatea de ascultare anterioară, atenția vă este fixată pe efectul general al sunetelor și pe corpul fizic. Doar că mai adăugați un element – impresia clară că trupul vostru este o galaxie de stele.

Atunci când ajungeți la această percepție a corpului vostru, ca o galaxie de lumină, fiecare stea sau celulă din corp va primi vitalitatea ce pulsează din codurile acustice, la un nivel mult mai profund.

Înțelegeți clar faptul că această meditație este un dar din lumile celeste. Corul celest și toate vocile se unesc pentru a crea vortexuri ce pulsează de energie.

Sunetele pe care le auziți sunt analoage ale schimbărilor de vibrație din tărâmurile luminii.

Atunci când ascultați meditația acustică în maniera pe care tocmai am descris-o, matricea celulară a corpului vostru va intra într-o stare de receptivitate vibrațională înaltă.

În măsura în care puteți pătrunde în această stare de conștiență mentală și corporală, meditația acustică vă poate aduce energii reconfortante extraordinare.

Durata meditației este de aproximativ nouă minute. Sperăm că acest fapt le va permite celor care au un program foarte încărcat să aloce această scurtă perioadă de timp pentru restaurare personală.

Dacă aveți harul timpului suplimentar, vă sugerăm să faceți experiențe cu ascultarea meditației acustice de câteva ori la rând, într-o singură sesiune. Acest lucru vă va face cunoscute niveluri mai adânci de hrănire și restaurare, existente în codurile acustice.

Speranța noastră este ca, în timp ce lumea intră în stări de destabilizare și haos și mai mari, această meditație acustică se va dovedi a fi pentru voi un mijloc de a naviga prin apele primejdioase ale transformării globale.

Din locul cel mai adânc al Inimii noastre colective, vă trimitem impulsul pentru creație nouă, chiar în mijlocul distrugerii.

Hathorii
18 februarie 2017


Gândurile și observațiile lui Tom

Există o adevărată magie de transformare în această meditație sonică, dar cel mai probabil ea ți se va dezvălui dacă faci din ea centrul unic al concentrării tale mentale. Cu alte cuvinte, nu face mai multe lucruri în același timp.

Hathorii au creat această meditație acustică cu scopul unic de a aduce energii reconfortante în corpul/mintea și spiritul tău.

Mă simt obligat să spun, în contextul acestei meditații, că cuvântul „spirit” nu are o conotație religioasă. El este mai degrabă înrudit cu originile lui latine, precum în cuvântul spiritus. La fel ca numeroase alte cuvinte din limbile străvechi, cuvântul spiritus are mai multe înțelesuri, inclusiv, în cazul de față – respirație, curaj și vigoare. Atunci când ne simțim inspirați de ceva, de multe ori facem o respirație profundă, în mod spontan – o expresie fiziologică a relației dintre respirația noastră și emoțiile puternice.

Hathorii au pomenit de o relație foarte interesantă și profundă între această meditație acustică și rețeaua de lumină biofotonică a corpului. Pe aceia dintre voi care nu știu de știința biofotonicii, i-aș îndruma spre activitatea lui Fritz-Albert Popp. Poți de asemenea găsi mai multe informații despre biofotonică, inclusiv linkuri către sursa altor materiale, intrând pe secțiunea Articles/Articole de pe pagina noastră de Internet (www.tomkenyon.com) și făcând click pe Biophotonics-Class Handout.

https://tomkenyon.com/biophotonics-class-handout

Am mers recent într-o drumeție prin Runyan Canyon din Los Angeles și am făcut acest instantaneu de mai jos. Dată fiind starea gravă a afacerilor lumii, socotesc că această fotografie vorbește într-o manieră foarte elocventă despre cum simt eu această recentă meditație acustică hathor și familia noastră umană.

Sun Burst

(c) 2016 Tom Kenyon Toate drepturile rezervate

Explozia luminii solare printre crengile copacului este asemenea energiilor reconfortante ce ne sunt accesibile din lumile celeste – dar numai dacă alegem să ne înfruptăm din ele.

Urcând la deal spre lumina Restaurării este o mână de oameni. O siluetă singuratică în planul îndepărtat din partea dreaptă se uită la priveliștile care îi sunt clar dezvăluite, după ce s-a reînnoit psihospiritual, prin harul Restaurării.

Când m-am decis să postez această fotografie la secțiunea mea de comentarii, m-am gândit să îndepărtez gardul din stânga copacului, din considerente estetice. Dar mi-am dat seama apoi că el este o metaforă perfectă pentru situația noastră delicată.

Există multe garduri ce ne pot despărți de harul Restaurării. Unele din ele sunt convențiile sociale și convingerile, altele sunt rezultatul stresului social provocat de actuala creșterea a polarizării politice, unele sunt ascunse în mantia dogmei religioase sau spirituale, iar altele sunt factori inhibatori interni ce ne împiedică să primim harul Restaurării ce curge din însăși natura noastră lăuntrică.

O parte din ceea ce avem de făcut ca să primim adevărata Restaurare este să ne găsim calea în jurul acelor garduri exterioare și interioare ce au fost ridicate ca să ne despartă de harul reînnoirii.

Există, într-adevăr, multe modalități de a găsi Restaurare reală. Prezenta meditație acustică hathor e doar una dintre ele. Dacă ea rezonează cu tine, cred că vei fi binecuvântat de eficacitatea ei.

Iar dacă alegi altă modalitate, nu are importanță, atât timp cât găsești o metodă de a te restaura psihospiritual, în aceste vremuri tot mai provocatoare.

Oricare ar fi calea spre Restaurare pe care o urmezi, fie ca ea să fie rapidă și să fie o binecuvântare pentru tine, pentru cei iubiți și pentru toate ființele simțitoare.

Tom Kenyon

 

Notă: Meditația acustică Restoration/Restaurare este de fapt un fragment adaptat, extras dintr-o piesă numită Star Song/Cântecul stelelor, pe care hathorii l-au cântat prin intermediul meu, în timpul unui atelier Hathor Intensiv din 2015, numit The Spiral of Ascension/Spirala înălțării.  Înregistrarea de bază a acelei meditații acustice hathor a fost un cântec înregistrat anterior, numit The Voices of Iona/Vocile lui Iona, ce apare în CD-ul intitulat Voices from Other Worlds/Voci din alte lumi.

Meditația acustică Restaurarea

După ce faci click pe link-ul de mai jos, vei fi condus la secțiunea Listening/Ascultare, cu Terms and Agreements/termeni și condiții. După ce ești de acord cu ele, vei avea acces liber la numeroase meditații acustice, prelegeri și materiale video. Am rugămintea să reții că aceste fișiere audio și video sunt doar pentru uz personal. Ele sunt proprietate intelectuală cu drepturi de autor și nu pot fi postate sau mixate în alte creații.

Click aici pentru a asculta și/sau descărca meditația acustică Restaurare.

 

©2017 Tom Kenyon   Toate drepturile rezervate   www.tomkenyon.com

Ai permisiunea de a împărtăși copii ale acestui mesaj, atât timp cât nu îl modifici în niciun fel, nu îl postezi pe site-uri de materiale video precum You Tube, nu ceri bani pe el și incluzi această întreagă notă de copyright. Te rog să reții că această permisiune nu se aplică meditației acustice Restoration și nici altora de pe pagina noastră de internet.

Traducere: Ana Nicolai