Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Vindecare ancestrală

Voi sunteți înflorirea actuală a arborelui vostru ancestral. Ca atare, e posibil să trăiți nu doar viața voastră, ci și viețile străbunilor voștri. Prin această declarație oarecum ciudată vrem să spunem că e posibil să dați viață mai degrabă viselor și realităților lor personale, decât alor voastre.
Toate formele de viață, fără excepție, sunt influențate de acțiunile întreprinse de cele care le-au precedat.

Acest lucru e valabil pentru toate ființele – atât încarnate, cât și efemere. Pentru ființele umane situația este însă mai complexă pentru că efectele energeticei subtile a sistemelor de convingeri, acțiunilor și karmei strămoșilor voștri vă influențează în moduri profunde.

Întipărirea eterică a limitărilor perceptuale ale strămoșilor voștri e păstrată în nadiile (canalele energiei subtile pentru prana din corp) voastre și de ADN-ul vostru. Strămoșii care au interacționat cu voi în viața actuală au asupra voastră cele mai profunde influențe, dar unii dintre strămoșii voștri mai îndepărtați ar putea să vă afecteze în pofida timpului care îi desparte de voi.

Pe măsură ce pe pământ continuă să se desfășoare procesul de înălțare, energeticele nerezolvate ale liniei voastre ancestrale pot (și probabil vor) stimula eliberarea din arborele vostru ancestral a unui material inconștient adânc îngropat. Aceasta constituie o vindecare ancestrală spontană și ea nu ar trebui să fie de temut sau evitat. Atunci când apar impresii ancestrale, lăsați-le să se dezvăluie într-o stare de inocență și înțelegeți natura lor de mesageri din trecutul îndepărtat. Ele constituie o chemare la a fi prezenți și conștienți.

Dacă vă ocupați în mod conștient de linia voastră ancestrală, veți observa că unii dintre strămoșii voștri au exercitat un efect benefic sau pozitiv asupra situațiilor și oamenilor din jurul lor. Și se poate să mai descoperiți că unii strămoși ai voștri au fost mai puțin  decât pozitivi, dacă nu de-a dreptul distructivi.

Prin strămoșii voștri v-a fost dat darul inestimabil de a avea o viață omenească. Întruparea umană este un lucru extraordinar care aduce poțentiale pentru o dezvoltare spirituală rapidă, ce sunt de neegalat peste tot în galaxia Calea Lactee.

În sediul forței voastre vitale se găsesc chei ale propriei înălțări, iar în calitate de ființă umană, aici, în sediul forței voastre vitale, începe procesul de Înălțare.

Atunci când inima intră în câmpul vibratoriu al compasiunii și bunătății iubitoare, sunteți elevați. Iar în momentul în care la aceasta se alătură o forță vitală crescută, ia naștere procesul Înălțării.

Prin urmare, atunci când le oferiți strămoșilor voștri compasiunea și bunătatea voastră iubitoare, îi eliberați și contribuiți la propria Înălțare.

Meditația acustică Vindecare ancestrală este o modalitate blândă dar profundă de a lucra cu arborele vostru de familie și cu liniile voastre ancestrale.

Fie să găsiți mângâiere în propria inimă și fie să oferiți acest har străbunilor voștri, al căror număr îl depășește pe cel al stelelor din galaxia voastră.

Meditația

Stând în poziția șezut sau culcat, închideți ochii și concentrați-vă pe chakra inimii aflată în mijlocul pieptului.

Imaginați-vă că străbunii voștri (atât cei cunoscuți cât și cei necunoscuți) se află în fața voastră, la o distanță confortabilă. (Notă: Priviți în dreapta și în stânga voastră, căci se poate ca unii din strămoșii voștri să se afle „mai departe, în culise”.)

Când începe meditația, imaginați-vă și simțiți că muzica emană din inima voastră. Adăugarea senzației că muzica izvorăște din inima voastră este un element important din această meditație. Această simplă modificare din percepție vă va intensifica experiența.

În timp ce vă învăluiți strămoșii în compasiune, iertare și mângâiere, e posibil să simțiți venind un răspuns din partea lor. Iar pe măsură ce lucrați în această manieră, se poate să constatați că vă apar înțelegeri mai profunde și amintiri mai îndepărtate.

Când încheiați meditația, ar fi bine să rămâneți câteva minute în tăcere pentru a fi atenți la calitatea gândurilor și sentimentelor voastre.

Meditația se poate repeta de numeroase ori spre a vă explora în profunzime moștenirea ancestrală.

Hathorii,
22 aprilie 2023

Gândurile și observațiile lui Tom

Piesele ce constituie fundația acestei meditații au făcut inițial parte din atelierul de lucru intensiv intitulat The Upper Rooms/Camerele de sus.

Dar după ce am ascultat înregistrarea, am simțit că este oportun să ofer meditația singură unei audiențe mai largi.

Motivul pentru care doresc să diseminez mai liber această meditație se datorează faptului evident că actuala noastră cultură se confruntă cu povara toxică a unor probleme ancestrale nerezolvate. Iar aceste probleme ne pot afecta spiritual, mental, emoțional și comportamental. Ele ne pot afecta și genetic, prin întipăriri în ADN-ul nostru, după cum au descoperit geneticienii.

În timp ce ascultam înregistrarea meditației, și-au semnalat prezența hathorii, care au sugerat o mică modificare acustică a pieselor din meditație, pentru a crea niște efecte psihoacoustice mai puternice. Și, într-adevăr, am simțit-o având mai multă forță după ce hathorii au efectuat în studio ajustările sugerate.

Hathorii și-au exprimat măiestria acustică în secțiunea în care cânt celor două ființe arhetipale binefăcătoare de sorginte budistă, și anume Chenrezig (Buddha compasiunii infinite) și Kuan Yin.

Când i-am întrebat pe hathori despre asta mi-au spus că s-au simțit foarte aliniați cu aceste două ființe iluminate. Și că atât energeticele subtile ale acestora, cât și învățăturile lor le amintesc hathorilor de învățătorii lor spirituali pe care îi numesc Aethos-ul.

Energeticele compasiunii, iertării și mângâierii sunt încorporate în meditația acustică, iar toate acestea au un efect vindecător.

O vindecare temeinică și profundă vă este disponibilă atât prin elementele psihoacustice, cât și prin transmiterea de compasiune, iertare și mângâiere către străbunii voștri.

Am făcut experiențe cu această meditație acustică într-o varietate de situații, inclusiv înainte de a merge la culcare, iar experiențele pe care le-am avut în timpul stării de vis au fost adesea extrem de perceptive. V-aș sugera așadar să o testați și voi.

În ceea ce mă privește, voi reveni la această meditație în mod repetat, atunci când voi simți că e momentul potrivit să baleiez coridorul plin de propriile probleme ancestrale.

Aceia dintre voi care simt resentimente puternice în timp ce lucrează cu strămoșii lor sau cu orice persoană, la drept vorbind, ar putea lucra cu o altă meditație acustică, numită Healing Regrets/Vindecarea regretelor. Este o meditație deosebit de eficientă, ce vă ajută să eliberați ostilități adânc îngropate.

Puteți găsi meditația Healing Regrets în secțiunea Listening/Ascultare de pe pagina de internet (www.tomkenyon.com) sau făcând click aici.

În privința meditației acustice Vindecare ancestrală, ca să beneficiați de cel mai mare impact acustic, vă sugerez să folosiți căști stereo; și să nu efectuați meditația acustică în situații ce reclamă vigilență, cum ar fi conducerea autovehiculului.

Click aici pentru a asculta și/sau descărca meditația acustică Ancestral Healing

Informații care nu au legătură directă cu prezentul mesaj

 

Hathorian Soundscapes/Medii acustice hathorieneHathorian Soundscapes

Lansez acum un nou CD/mp3 cu codurile mele acustice preferate transmise de hathori în ultimii 25 de ani. Pentru mai multe detalii, mergeți la secțiunea Store sau faceți click aici.

 

Miniatelierul de lucru The Upper Rooms/Camerele de sus

 Acest atelier de lucru este disponibil acum și, după părerea mea, constituie una din cele mai puternice colecții de înregistrări care extind mintea pe care le-am alcătuit vreodată. Cursul a fost conceput în scopul de a ameliora activitatea creierului, precum și de a activa numeroasele potențiale nefolosite ale creierului pentru stări de conștiință extinse.

Evaluez acest curs la valoarea nominală de 33 USD și am stabilit o modalitate prin care cei care trec prin dificultăți financiare să primească gratuit cursul.

După ce am lucrat de unul singur cu cursul, sunt și mai convins că el va fi de un imens folos multor oameni. Acest lucru e adevărat mai ales pe măsură ce se accelerează ritmul schimbărilor din lumea noastră – cerând din partea noastră un comportament din ce în ce mai adaptabil.

Pentru a afla mai multe informații despre Miniatelierul de lucru Camerele de sus mergeți la meniul principal sau faceți click aici.

 

Death and Dying: Flying the Coop
Moartea și în pragul morții: plecarea

 Acesta e un articol pe care I-am postat de curând, despre câteva din experiențele mele neobișnuite legate de moarte, în special moartea a doi yoghini tibetani. Pentru a-l citi, mergeți la secțiunea Articles sau faceți click aici.

 

Suicide Prevention Program/Programul de prevenire a sinuciderii 

Sinuciderea este o problemă crescândă ce atinge în prezent proporții epidemice în întreaga lume.

Programul audio The Freedom To Be/Freedom To Change (Libertatea de a fi/Libertatea de a te schimba) s-a dovedit clinic a reduce ideația sinuciderii, precum și a ajuta în recuperarea de pe urma dependenței, stimei de sine scăzute și a autosabotajului.

Suicide Prevention

Programul constă în patru (4) mp3 ce conțin relatări transformatoare bazate pe activitatea de hipnoză medicală a Dr. Milton Erikson, îmbinată cu matricele  tonale complexe din partitura muzicală. Rezultatul este o asociere puternică de sunet, limbaj și metaforă spre a crea o schimbare reală de comportament.

Pentru cei care întâmpină dificultăți financiare există opțiunea de a-l primi gratuit.

Pentru mai multe informații despre acest program, intrați pe Pagina principală și mergeți la Suicide Prevention sau faceți click aici.

 

Meditația acustică Happiness Blessings/Binecuvântări de fericireHappiness Blessings Sound Meditation

Am postat în Sangha Celestial/Sangha celestă o nouă meditație acustică. Sangha Celestial este un spațiu meditativ ce vă facilitează trimiterea de gânduri, sentimente și energii pozitive vindecătoare Pământului, ca un antidot pentru actuala stare de lucruri din lume. Mergeți la The Celestial Sangha din meniul principal sau faceți click aici.

 

© 2023 Tom Kenyon Toate drepturile rezervate www.tomkenyon.com

Nu e permisă folosirea muzicii mele împreună cu niciun fel de video, grafică, meditație sau copie suprapusă peste ea. Nu e permisă postarea muzicii mele pe You Tube sau alte mijloace mass-media de acest gen. Mesajul în sine poate fi copiat și împărtășit, dar nu și muzica mea. Dețin drepturile de autor pentru toate compozițiiIe mele muzicale și nu e permis ca acestea să fie folosite, distribuite sau copiate în nicio formă, în niciun mediu de comunicare.

Traducere: Ana Nicolai