Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Un cântec de recunoștință pentru Pământ

Un mesaj planetar hathor prin Tom Kenyon

În timp ce Pământul trece printr-un portal fără precedent de transformare rapidă, acest cântec este o ofrandă energetică adusă Gaiei și tuturor ființelor simțitoare. El este și o ofrandă adusă miriadei de ființe incorporale ce oferă sprijin acestui Pământ și tuturor celor care se străduie să trăiască pe calea ascendentă ce îmbrățișează toate lucrurile vii cu o înțelegere plină de compasiune.

În această perioadă de mare incertitudine și suferință planetară, nu doar oamenii suferă, ci și toate ființele corporale și incorporale, vizibile și invizibile.

Acest cântec este un dar din partea învățătorilor noștri spirituali, pe care îi numim  în mod colectiv Aethos și care trăiesc în dimensiunile a 10-a – a 12-a ale realității noastre.

El este o modalitate de a vă conecta în interiorul vostru cu drumul ascendent și de a transmite prin limbajul inimii, Pământului și tuturor ființelor care trăiesc pe el și în el, înțelegerea voastră plină de compasiune și recunoștința pentru că împărțiți cu ele acest mister vast pe care îl numiți viață.

Din perspectiva Aethos-ului, viața biologică reprezintă doar o expresie a Vieții voastre mai vaste. Iar pentru aceia dintre voi care se străduie să trăiască într-o direcție ascendentă e util să înțeleagă că trăiesc simultan în multiple dimensiuni ale conștiinței și luminii. Această înțelegere va diminua foarte mult orice suferință prin care se poate să treceți în timp ce Pământul traversează schimbările planetare aflate în plină desfășurare.

Un cântec de recunoștință pentru Pământ are două scopuri. Primul este acela de a fi un mijloc de alinare pentru voi în timp ce intrați în câmpul armonic de ființare ce a dat naștere acestui cântec. Iar al doilea scop este acela de a vă asigura un mijloc prin care să oferiți această alinare altor ființe aflate departe.  

Când transmiteți sentimentul autentic și sincer de recunoștință altor ființe sau chiar unei conștiințe planetare cum e Pământul, acest lucru are influență asupra însăși structurii existenței, datorită harului și puterii iubirii atocuprinzătoare ce transcende și vede dincolo de diferențele dintre toate lucrurile. Acest gen de iubire este enigmatic și nu e afectat de simpatii sau antipatii, ci în schimb iartă și făurește noi expresii superioare ale vieții, chiar și în mijlocul aparentei disoluții a vieții.

Atunci când lansați în lume orice act de iubire atotcuprinzătoare, elevați întreaga viață. Acest cântec este pur și simplu un mijloc de a face acest lucru.

Pentru a folosi cântecul, pătrundeți în sentimentul de apreciere sau recunoștință în timp ce ascultați codurile acustice. Apoi îndreptați sentimentele de recunoștință din inima voastră în afară în lume, în orice fel simțiți că este natural în imaginația voastră. E posibil ca unii dintre voi să vadă și/sau să simtă aceste sentimente de iubire atotcuprinzătoare revărsându-se din inimă în toate direcțiile. Alții se poate să se vadă, mental, plutind în spațiu și trimițând aceste sentimente Gaiei și tuturor celor care trăiesc pe ea și în ea.

Dacă alegeți să lucrați cu acest cântec în mod regulat, veți constata că el vă aduce o alinare inexplicabilă și veți începe să simțiți cum ea curge prin voi către alții.

Hathorii
20 martie 2019

Gândurile și oservațiile lui Tom

Socotesc că acest mesaj e frumos în simplitatea lui și este cu siguranță unul binevenit.

Dacă nu știi cum să creezi emoții coerente precum aprecierea sau recunoștința, îți sugerez să citești un articol scurt pe care l-am scris pe această temă. Intrarea în aceste stări emoționale coerente este o necesitate vitală pentru ca această meditație acustică să acționeze așa cum s-a intenționat. Poți găsi articolul menționat la secțiunea Articles de pe pagina de internet (www.tomkenyon.com), defilând în jos până întâlnești titlul Aprecierea și recunoștința: o introducere elementară, sau făcând click aici.

Click aici pentru a asculta și/sau descărca A Song of Gratitude to the Earth/Un cântec de recunoștință pentru Pământ.

Informații care nu au legătură directă cu mesajul

Programul meu de predare pe 2019

În ultimii câțiva ani am redus constant numărul și durata atelierelor mele de lucru. Anul acesta voi oferi doar două ateliere de lucru: unul de o zi în New York, iar celălat de două zile în Seattle.

Dacă ești interesat să îmi cunoști în mod direct munca, fiind în câmpul acustic live, te-aș îndemna cu căldură să ai în vedere participarea la unul din aceste evenimente. Deși nu pot spune cu certitudine că după acest an nu voi mai preda ateliere de lucru publice, înclin foarte mult în acea direcție.

Atelierul de lucru din New York e intitulat The Thousand Petaled Lotus/Lotusul cu o mie de petale, iar atelierul Intensiv din Seattle, The Upper Rooms/Încăperile de sus. Poți citi detalii despre cele două seminare mergând la secțiunea Calendar de pe pagina de internet.

O piesă nouă în Secțiunea Listening/Ascultare

Am adăugat o nouă meditație acustică la secțiunea Listening de pe pagina de internet. Se numește Healing Regrets/Vindecare regretelor și conține o prelegere și o meditație extrase din atelierul de lucru The Multiverse/Multiversul care a fost înregistrat în 2017. Ea este o metodă unică de lucru cu regretele personale, precum și cu abuzul emoțional, fizic și/sau sexual.

O poți localiza intrând pe secțiunea Listening de pe pagina de internet (www.tomkenyon.com). După ce accepți Listening Terms/Termenii de ascultare, vei avea acces gratuit la o gamă largă de meditații acustice, prelegeri și interviuri. Meditația acustică Healing Regrets se află în capul listei.

Perchance to Dream: The Trillium Sound Meditation/Poate să visezi*: Meditația acustică Trillium

[*Din piesa Hamlet, de Shakespeare: „Să mori, să dormi. Și poate să visezi”. N.t.]

Tocmai am postat la secțiunea Store/Magazin o versiune extinsă al Meditației acustice Trillium sub formă de mp3 ce poate fi descărcat. Am constatat că ea este deosebit de utilă de ascultat înainte de a merge la culcare și/sau în perioadele de stres ridicat. Ea este și un aliat sonic folositor pentru cei care doresc să exploreze psihonavigarea. Am numit această versiune Perchance to Dream/Poate să visezi, deoarece scăderea și creșterea treptată a volumului sunetelor imită ciclul viselor.

The Thangka of Chakrasamvara and Vajrayogini/Thangkaua lui Chakrasamvara și Vajrayogini

Așa cum am menționat în timpul unuia dintre atelierele noastre de lucru precedente, o descriere pe două pagini color a thangkalei pe care Judi și eu am comandat-o, a celor două zeități tutelare tantrice din budismul tibetan, se află în revista Tricycle, ediția de primăvară din 2019. „Reclama” e un mijloc de a genera fonduri pentru Proiectul Călugărița menționat în articolul la care face referire „reclama”.

Poți găsi articolul complet cu fotografiile thangkalei la secțiunea Articles de pe pagina de internet (www.tomkenyon.com). Este primul articol din listă și e intitulat The Thangka of Chakrasamvara and Vajrayogini.

 

©2019 Tom Kenyon Toate drepturile rezervate. Este permisă împărtășirea acestui mesaj cu alte persoane atât timp cât nu îl schimbi în vreun fel, nu ceri bani pe el, menționezi autorul și incluzi prezenta notiță de copyright. Această permisiune nu e valabilă și pentru meditația acustică, postarea sau împărtășirea ei nefiind îngăduită fără permisiunea scrisă a autorului.

Traducere: Ana Nicolai