Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Destabilizarea

Un mesaj planetar hathor prin Tom Kenyon

Lumea voastră intră într-o perioadă de destabilizare imensă.

În mesajele trecute ne-am referit la nodurile de haos, ca fiind schimbări haotice și catalitice neașteptate. Tot în mesajele anterioare am menționat faptul că apar noduri de haos multiple, iar interacțiunea acestora este ceea ce numim în mesajul de față destabilizare.

(vezi un mesaj hathor anterior, intitulat Intensificarea nodurilor de haos si dezmembrarea realității 3D)

Această destabilizare a lumii voastre are loc la nivelul ecologic, social și individual al existenței.

Să începem cu problemele ecologice.

Mediul vostru înconjurător planetar este, în esență, otrăvit. Acidificarea oceanelor, utilizarea excesivă de pesticide, agenți chimici și combustibili fosili interacționează toate și provoacă un nod de haos ecologic de proporții uriașe. Într-adevăr, un număr crescând dintre oamenii voștri de știință afirmă faptul că Pământul intră în stadiile de început ale celei de-a „6-a extincții în masă”.

Ne vom îndrepta imediat atenția spre ramificațiile acestor probleme, dar hai să abordăm mai întâi celelalte două niveluri.

La nivel social, lumea voastră intră într-o stare foarte instabilă și destabilizatoare. Este o situație complexă, dar abordând nivelurile cele mai elementare, am spune că asistați la un conflict de valori culturale, precum și la impactul schimbărilor climatice și al războiului asupra migrațiilor populațiilor umane, unele dintre ele fiind provocate de circumstanțe, iar altele fiind manipulate în secret de brokerii de putere.

Al treilea nivel este cel individual – tu – cel care citești acest mesaj.

Și la acest nivel situația e complexă, fiind implicate câteva niveluri. Unul din ele are de-a face cu otrăvirea mediului înconjurător al planetei voastre, menționată mai devreme. Ca urmare a schimbărilor climatice și a despăduririlor, noi forme de bacterii și viruși sunt răspândite la nivel mondial.

Aceste microforme de viață nu sunt inerte. Sunt inteligențe vii care evoluează, evoluând foarte rapid, în maniere ce vor face ca metodologiile voastre medicale actuale de a le trata să fie ineficiente.

A doua provocare la adresa stabilității voastre individuale are de-a face cu schimbările magnetice și modificările dimensionale ce se desfășoară pe planeta voastră. Întrucât sistemul vostru nervos funcționează potrivit principiilor bioelectromagnetismului, rețelele neuronale ale sistemului vostru nervos sunt puse la încercare de aceste schimbări. Unii dintre voi, în special cei care sunt sensibili energetic, vor fi predispuși mai mult la acest lucru decât ceilalți. Dar din ce în ce mai mult, nimeni nu va fi scutit.

Comunicarea între ființele umane va deveni mai dificilă – ca să ne exprimăm condescendent cu privire la acest subiect.

Un lucru ce v-ar putea surprinde este acela că unele dintre aceste provocări vor apărea în cadrul prieteniilor apropiate și al relațiilor intime. E posibil să constatați că evenimente exterioare aparent nesemnificative pot declanșa tsunamiuri de reacții emoționale.

Acest fenomen are două cauze principale.

Prima are de-a face cu destabilizarea sistemului vostru nervos, care îl face să fie mai predispus la a-și pierde centrul. Iar al doilea nivel are de-a face cu procesul de evoluție catalitică prin care treceți în acest moment, ca ființe umane. Prin aceasta vrem să spunem că lucrurile care au fost ascunse sunt scoase la iveală. Catacombele cele mai adânci din subconștientul vostru sunt date peste cap, la fel ca plugul care ară un câmp. În principiu, aceasta e o stare foarte tulburătoare de înfruntat, pentru aceia dintre voi care se consideră ființe spirituale.

Dacă sunteți de părere că a fi o ființă spirituală reclamă să fii tot timpul într-o stare de beatitudine și fericire, veți constata că acest proces de purificare e deosebit de tulburător, dar – la drept vorbind – el este necesar pentru evoluția individuală și eliberarea de restricțiile impuse de religii și de istoriile voastre îngrăditoare. De asemenea, pentru omenire ca întreg, e necesar să-și înfrunte și să-și transforme materialul umbrei (adică problemele emoționale nerezolvate și tiparele de credințe distructive), dacă e ca omenirea să supraviețuiască.

În mesajele trecute am spus că o linie de conduită poate fi schimbată în ceasul al unsprezecelea. Prin asta făceam referire la o metaforă, însemnând că în ultimul moment înainte de a se produce o schimbare irevocabilă, este posibil ca un rezultat să fie schimbat.

Încă mai suntem de această părere, dar voi ați trecut bine de ceasul al unsprezecelea. De bună seamă că metaforic vorbind, mai aveți un minut până la miezul nopții.

Asta înseamnă că schimbările uriașe vor trebui să aibă loc într-o perioadă foarte scurtă de timp, dacă e să evitați în plan colectiv a 6-a extincție în masă.

Întrucât aspectele ecologice și sociale ale acestui proces de destabilizare sunt foarte complexe, am dori să ne limităm comentariile la sugestii practice pentru voi.

Din punct de vedere evolutiv, un indicator al stărilor de tranziție între dimensiuni, ca ființe umane, este percepția tot mai puternică că viața e ca un vis. Dacă vi se întâmplă acest lucru, vă veți simți viața și întâmplările din ea ca având o calitate imaterială ca de vis. Va trebui să vă ocupați în continuare de realitățile din existența voastră fizică, dar va exista o senzație crescândă că existența voastră fizică are o natură ireală.

Ne dăm prea bine seama că în multe mesaje ale noastre am fost ca un disc zgârâiat, repetându-ne iar și iar, în special când ne refeream la stările emoționale coerente precum fericirea, bucuria și/sau aprecierea. Acest lucru are legătură cu fizica și neuropsihologia. Stările emoționale coerente sunt un antidot pentru destabilizarea sistemului vostru nervos, provocată de diverșii factori pe care i-am menționat mai devreme.

Există multe modalități de realizare a acestei munci de a aduce coerență în sistemul vostru nervos. În primul rând, vă sugerăm să lucrați în mod regulat cu meditația acustică A Bridge Between the Worlds/Punte între lumi (vezi comentariile de mai jos ale lui Tom), ca mijloc de a introduce acest tip de emoție coerentă în sistemul vostru nervos.

O altă modalitate de a crea mai multă coerență este să aduceți în viața voastră mai multă bucurie, fapt care, pentru mulți dintre voi este foarte paradoxal. Foarte puține culturi susțin necesitatea bucuriei, ca pe ceva de valoare. Sacrificiul, martiriul și uitarea de sine par a fi prețuite cel mai mult în numeroase societăți, dar, din perspectiva noastră, acestea sunt cele mai mari greșeli, cel puțin din perspectiva evoluției spirituale.

Suntem foarte conștienți de faptul că mulți dintre voi care citesc acest mesaj ar putea avea de-a face cu acest paradox (cum să creați mai multă bucurie în viața vostră), în moduri foarte directe și provocatoare.

Ca orice sfat, sfatul nostru ar trebui să fie „luat cu un pic de sare” (N.tr. cu un pic de scepticism). Aceasta e doar perspectiva noastră cu privire la această provocare. Acum, că am vorbit de această prevenire, sugestia noastră e să îndepărtați din viața voastră formele-gând ale sacrificiului de sine și martiriului. Găsiți mai multe modalități de a descoperi bucurie, chiar și în lucrurile cele mai neînsemnate. Nu contează cât de neînsemnate sunt.

Și, în final, găsiți curajul de a rosti adevărul oamenilor celor mai apropiați. În opinia noastră, acest gen de rostire a adevărului și dezvăluire de sine este esențial pentru succesul tranziției voastre prin curentul și perioada actuală de destabilizare globală.

Hathorii
7 februarie 2016


Gândurile și observațiile lui Tom

În primul rând, nu cred că prima parte a acestui mesaj ar trebui să surprindă pe cineva care a reușit să evite să fie păcălit de vraja hipnotică a mass-mediei noastre și care a analizat cu atenție cursul evenimentelor internaționale recente.

Pentru cititorii care nu sunt la curent cu conceptul de a 6-a extincție în masă a formelor de viață de pe această planetă, mai jos este un link către un suport de curs pe care l-am oferit participanților la un atelier de lucru din trecut, numit The Biophotonic Human/Omul biofotonic. El conține surse de informații științifice și surse de informații accesibile nespecialiștilor, cu privire la dovezile tot mai multe despre faptul că ne aflăm pe punctul de a trece – sau chiar am trecut – la a 6-a extincție în masă.

https://tomkenyon.com/spirala-inaltarii-suport-de-curs

Motivul pentru care împărtășesc aceste informații este acela de a aduce în discuție un concept pe care îl consider vital, într-un mod echilibrat și deschis – însemnând fără  senzaționalism – și ancorat în credibilitate științifică. Ceea ce decizi sau nu să faci cu aceste informații ține de domeniul alegerii tale și nu a mea.

Chiar dacă acesta e un mesaj relativ scurt, în el sunt codificate niveluri de informații.

Unul din nivelurile pe care l-am considerat interesant a fost afirmația despre percepția vieții ca pe un vis. Acesta e un subiect foarte complex, dar, în forma lui cea mai simplă, hathorii spun că pe măsură ce urcăm în conștiință apare adesea o percepție tot mai puternică că viața e ca un vis. Începem să pătrundem „iluziile” acestei lumi, pentru a percepe realitatea de fond, că noi ne creăm percepția unică proprie despre „realitate”. Mai mult decât atât, începem să percepem mai clar că existența noastră întrupată reprezintă doar o dimensiune dintr-un tărâm interdimensional vast al conștiinței.

Percepția vieții ca pe un miraj ireal, despre care au vorbit hathorii, are o calitate reconfortantă și interconectată. Altfel spus, atunci când apare această stare de percepție, te simți enigmatic de profund conectat cu tine, la un nivel mai adânc decât simți în mod mod obișnuit. În același timp, te ocupi de realitățile fizice ale existenței tale și nu încerci să le eviți. Acest lucru te conduce la un fel de delectare că te afli în timp și spațiu, în timp ce recunoști că o parte din tine (adică realitatea ta multidimensională) transcende timpul și spațiul, precum și toate fenomenele (adică situații, persoane și locuri) cuprinse în viața ta.

Mă gândesc că ne-ar fi necesar aici să facem o distincție între ceea ce numesc hathorii natura ca de vis a vieții, din perspectiva dimensiunilor mai înalte ale conștiinței, și disocierea de viață, care e o aberație mentală.

Dacă percepi o disociere sau deconectare de viață, care te face să te simți mai puțin conectat cu tine, și dacă ai stări emoționale care sunt mai degrabă deranjante decât reconfortante, aș spune că nu te afli în mișcarea ascendentă despre care vorbesc hathorii în acest mesaj. E posibil ca mai degrabă să simți efectele stresului, care își spune cuvântul asupra stării tale emoționale de bine. Din această cauză hathorii vorbesc într-una de emoțiile coerente obținute prin meditație și/sau ascultarea de piese acustice hrănitoare și liniștitoare, precum A Bridge Between the Worlds/Punte între lumi (vezi mai jos linkul către această meditație acustică), precum și prin cultivarea emoțiilor coerente cum ar fi – dar în mod cert nelimitându-se la ele – bucuria, fericirea și/sau aprecierea.

Iar la final, chiar în ultimul paragraf din acest mesaj, ei au spus:

„Și, în final, găsiți curajul de a vă rosti adevărul oamenilor celor mai apropiați. În opinia noastră, acest gen de rostire a adevărului și dezvăluire de sine este esențial pentru succesul tranziției voastre prin curentul și perioada actuală de destabilizare globală.”

În timp ce lucram la partea mea din mesaj, i-am întrebat ce voiau să spună prin rândurile de mai sus, iar ei au răspuns că evoluția spirituală și libertatea depind de cei doi piloni, ai rostirii adevărului tău altora și dezvăluirii de sine, în moduri ce deschid căi interioare (în tine) și exterioare (în cei din jurul tău), pentru ca schimbarea să aibă loc. Dacă îți ții lumina ascunsă de tine și de alții, lumea nu va fi eliberată de luminozitatea ta înnăscută. În același timp, dacă îți reprimi și-ți ții ascunse suferința și reacțiile negative la ceea ce se întâmplă în jurul tău, de tine și de alții (prin perpetuarea uitării de sine și a distragerii), vei crea un tărâm al umbrei ce va exclude și eclipsa orice lumină spirituală reală ce ar putea emana din ființa ta.

Tom Kenyon

Click aici pentru a asculta și/sau descărca A Bridge Between the Worlds/Punte între lumi. Linkul te va conduce la secțiunea Listening/ascultare de pe website (www.tomkenyon.com). După ce ți-ai dat acordul asupra clauzelor și condițiilor/Terms and Conditions, vei găsi o mulțime de meditații acustice și prelegeri, pe care le poți asculta și/sau descărca, pentru uz personal. Pentru a găsi meditația acustică, defilează în jos până găsești titlul: A Bridge Between the Worlds.

Informații care nu au legătură directă cu acest mesaj:

Calendarul meu pe 2016 este în prezent postat pe website-ul nostru. Click aici pentru a-l vedea online sau vizitează website-ul nostru, pe adresa www.tomkenyon.com.

O nouă meditație acustică, intitulată Kuan Yin’s Enlightenment Sound Meditation/meditația acustică de iluminare a lui Kuan Yin, este în prezent postată la secțiunea Listening de pe website. Această meditație acustică foarte neobișnuită are la bază metoda de atingere a iluminării, declarată chiar de Kuan Yin. Poți asculta meditația acustică făcând click pe titlul de mai sus sau mergând la secțiunea Listening. După ce ți-ai dat acordul cu privire la clauze și condiții, vei avea acces la toate prelegerile, muzica și meditațiile acustice din această secțiune. Poți să asculți și/sau să descarci oricare din aceste fișiere audio, pentru uz personal.

Mesaje hathor false

Recent, mi-a fost dezvăluit că cineva, din câte se pare din Olanda, a scris și răspândit un mesaj hathor, atribuindu-mi-l. Consider acest gen de comportament ciudat, supărător și neetic – ca să nu mai spun ilegal.

Deși cu siguranță că oamenii sunt liberi să transmită prin channeling pe cine vor sau ce vor, ei nu au dreptul să-mi folosească numele sau să-și asocieze creațiile cu mine, în vreun fel. Dacă primești vreodată un mesaj hathor trimis mai departe, chipurile de la mine, ți-aș sugera să intri pe website-ul nostru și să vezi dacă apare în arhiva Hathori. Dacă nu-l vezi acolo, nu am avut nicio legătură cu el.

Dacă apreciezi să primești mesaje hathor de la mine și întâlnești un mesaj fals, precum cel ce a fost trimis mai departe din Olanda, am rugămintea să înștiințezi persoanele din rețeaua ta despre situație și să le încurajezi să verifice autenticitatea mesajului, mergând la arhivele Hathor, pe adresa www.tomkenyon.com

©2016  Tom Kenyon   Toate drepturile rezervate  www.tomkenyon.com

Poți să faci copii ale acestui mesaj și să le distribui în orice mijloc mass-media dorești, atât timp când nu ceri bani pe el, nu-l modifici în niciun fel, recunoști meritul autorului și incluzi această notă de copyright. Deși e permis ca textul acestui mesaj să fie împărtășit, nu e permisă postarea niciunui fișier audio, inclusiv cele cu prelegeri, muzică și/sau meditații acustice, pe niciun site și pentru niciun motiv, fără permisiunea scrisă din partea autorului.

Traducere: Ana Nicolai