Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Un cântec al destinului cel mai înalt, pentru copiii de pe Pământ

Un mesaj planetar hathor prin Tom Kenyon

 Vă oferim această meditație acustică ca un instrument pentru cei care doresc să ajute generațiile viitoare de ființe umane de pe Pământ.

Această metodă e bazată pe un ritual pe care noi îl folosim atunci când se naște un nou hathor. Părinții și toate rudele îi cântă copilului Un cântec al destinului cel mai înalt, în scopul creării unui câmp armonic de intenție care îl va însoți pe copil pe durata întregii lui vieți ca ființă hathor. Intenția este ca ființa respectivă să aibă acces neîngrădit și profund la puterile ei spirituale, iar atunci când viața îi va aduce provocările existenței într-un univers dual, acel izvor de putere să poată fi valorificat mai ușor.

Contemplând viitorul Pământului și circumstanțele extraordinare cu care vor avea de-a face copiii ce se vor încarna pe planeta voastră, compasiunea ne îndeamnă să le cântăm acest cântec, în același spirit în care cântăm Cântecul destinului cel mai înalt pentru copiii noștri.

Datorită creșterii constante a numărului și intensității Nodurilor de haos ce se dezvăluie acum – și vor continua să o facă – pe planeta voastră, viitorul omenirii se află într-o stare de transformare rapidă și radicală. Ființele care se vor încarna în aceste circumstanțe se vor confrunta cu provocări fizice, mentale, emoționale și spirituale fără precedent.

Din perspectiva noastră, „scopul vieții” este acela de a oferi un câmp de expresie cu ajutorul căruia o ființă să-și poată descoperi natura mai profundă atunci când e supusă stresului existenței, pentru a-și dezvolta calități și aptitudini spirituale superioare, pe care le va lua cu ea în alte vieți, precum și în alte dimensiuni ale realității care sunt transbiologice, însemnând tărâmuri ale întrupării alcătuite mai mult din lumină decât din materie.

Dacă simțiti că rezonați cu intenția acestei meditații acustice, vă invităm să o faceți oricând vă simțiți chemați. Prin însăși natura ei, meditația acustică are tendința de a transmite vindecare și mângâiere celor care lucrează cu ea. În timp ce ascultați codurile acustice, ele activează – fără ca voi să faceți ceva – și aduc în prim-plan matricea conștiinței vaste, misterioase și infinite, în timp ce se exprimă în realitatea finită a întrupării voastre fizice actuale.

Lăsați atenția să se odihnească în chakra inimii (în mijlocul pieptului) și imaginați-vă – în orice fel vi se pare natural – că în fața voastră se află toate generațiile viitoare de copii născuți pe acest Pământ. Va fi, într-adevăr, un număr foarte mare de ființe. Multe dintre ele vor fi din realități culturale și din rase diferite de ale voastre. Cuprindeți-le pe toate în câmpul atenției voastre. Primul pas este acesta: să fiți conștienți de ele în imaginația voastră vie.

Pasul următor este să adăugați o armonică ce va contribui la a-i susține în desfășurarea vieții lor din viitor. Trimiteți-le sentimente de curaj, mângâiere și apreciere (dacă nu de recunoștință), pentru sarcina extraordinară pe care o vor avea de întreprins prin încarnarea într-o lume aflată într-un flux și o transformare de acest gen.

E posibil ca, din când în când, unii dintre voi să se simtă copleșiti de sentimente de frică, disperare și alte emoții legate de propriile neliniști cu privire la viitor. Dacă apar în voi astfel de sentimente, încetați să mai mențineți imaginea viitorilor copii de pe Pământ aflați în fața voastră. Concentrați-vă mai degrabă pe chakra inimii și lăsați codurile acustice să vă transforme durerea și anxietatea legate de viitor. Fiți doar prezenți cu codurile acustice și lăsați sentimentele care apar să fie, fără să modificați în vreun fel respectivele emoții. Într-un final, unirea conștienței voastre cu durerea emoțională, împreună cu energeticele codurilor acustice, vor transforma acele sentimente, creând un spațiu emoțional diferit pentru voi. E posibil să fie nevoie să lucrați cu codurile acustice în acest fel de mai multe ori și în ocazii multiple, pentru a  vă „curăța” de propriile impresii negative în privința viitorului.

Nu lucrați cu meditația acustică ca mijloc de a le transmite generațiilor viitoare intenții constructive, până nu v-ați eliberat emoțional.

Este esențial să înțelegeți că e nevoie să atingeți un anumit nivel de autoritate spirituală, pentru a menține câmpul vibrațional necesar transmiterii unor intenții constructive. Asigurați-vă că sunteți apți să mențineți acest nivel de pozitivitate pe durata meditație acustice.

Dacă simțiți că nu puteți menține în realitatea voastră emoțională acest câmp de vibrație constructivă, lucrați cu codurile acustice având scopul unic de a vă elibera, așa cum am descris mai sus. Faceți din el ținta meditației voastre, în loc să trimiteți generațiilor viitoare intenții constructive. După ce ați îndepărtat suficient material emoțional pentru a putea menține o stare pozitivă pe durata meditației, sunteți liberi să o folosiți spre binele generațiilor viitoare.

În curgerea timpului există momente când va fi mai avantajos să lucrați cu meditația ca mijloc de a genera o influență constructivă pentru generațiile care vor veni. Dacă simțiți că aveți o conexiune cu această lucrare, veți percepe când anume vin aceste momente. În general, momente cosmice precum Luna Nouă, Luna Plină și alte alinieri cosmice semnificative prezintă ocazii foarte productive pentru a lucra cu această meditație acustică.

Acelora dintre voi care se simt chemați să lucreze regulat cu prezenta meditație, le mulțumim în numele copiilor de pe Pământ și al tuturor generațiilor viitoare.

Din perspectiva noastră, întreaga conștiință de pretutindeni din cosmos, indiferent de forma pe care ar lua-o, face pare dintr-o tapiserie  de lumină și energie interconectate într-o manieră complexă.

O schimbare petrecută în orice zonă din cosmos are influență asupra altor zone. Prin urmare, voi, cei care veți lucra cu această meditație acustică pentru a transmite intenții constructive, să fiți siguri că veți adăuga în vasta tapiserie a vieții, semințe ale unor emanații binefăcătoare.

Fie ca toate ființele să fie vindecate și elevate, pentru a afla că sunt – fără excepție – întruchiparea vie a Misterului Suprem, și fie ca viața să le fie binecuvântată de această conștientizare.

Hathorii
21 octombrie 2019

Gândurile și observațiile lui Tom

Prezenta meditație acustică e dezarmant de simplă și, dat fiind că am lucrat cu ea în diverse ocazii, pot să confirm remarca făcută de hathori, și anume că:

„această meditație acustică are tendința de a le transmite vindecare și mângâiere celor care lucrează cu ea.”

Au existat câteva momente când, simțindu-mă necăjit din cauza evenimentelor din lume, m-am hotărât să lucrez cu meditația. De fiecare dată, am simțit că intru într-o stare mentală/emoțională mai receptivă, mai plină de resurse și de pace.

Meditația acustică durează 13:51 minute și reprezintă meditația întreagă și needitată care a fost transmisă în partea de încheiere a unui atelier de lucru din 2018, desfășurat la Seattle, în Washington, și intitulat The Luminous Ones [Cei luminoși].

După ce am primit acest mesaj, le-am adresat mentorilor mei hathori câteva întrebări pe care m-am gândit că le pot avea unii dintre cei care citesc mesajul de față.

Mai întâi de toate, referindu-se la copiii ce se vor încarna în viitor, ei nu au făcut absolut nicio referire la copiii de acum. Meditația aceasta poate fi direcționată spre cei care deja s-au încarnat și sunt încă copii? Răspunsul scurt este „da”, însă cu o atenționare. Este important să înțelegeți că nu le impuneți destinatarilor acestei meditații vreo formă-gând, vreo convingere sau vreun interes ascuns. Scopul unic al meditației este acela de a-i pune pe copii în legătură cu puterile și resursele lor spirituale interioare – nu, și iarăși nu, de a li le impune pe ale voastre.

Întrucât am anticipat că voi primi multe emailuri de la iubitorii de animale, mi-am întrebat mentorii dacă meditația poate fi folosită pentru a le direcționa intenții pozitive animalelor care urmează să se încarneze pe planeta aceasta. Răspunsul lor a fost un „da” răsunător. De fapt, ei au spus că spiritul unor animale este mult mai avansat decât cel al unora dintre oameni și, întrucât toate ființele vii vor fi afectate de transformările planetare în care intrăm în prezent, meditația acustică va fi și ea un lucru foarte benefic de făcut pentru regnul animal. Și au mai spus că, dacă alegeți să direcționați intenții pozitive animalelor și ființelor umane, cele două ar trebui făcute în sesiuni separate.

Următorul lor comentariu a avut de-a face cu alinierile spirituale. Potrivit hathorilor, unii oameni se simt mai apropiați de animale decât de oameni, iar dacă așa stau lucrurile acceptați pur și simplu această preferință și folosiți meditația ca să lucrați exclusiv cu regnul animal.

Ultimul lor comentariu pe această temă a fost, în ceea ce mă privește, foarte interesant. Ei au spus că e posibil ca aceia care folosesc meditația pentru a lucra doar cu regnul animal să simtă într-un final că se naște în ei o compasiune neașteptată pentru ființele umane în general, întrucât mulți oameni (dacă nu cea mai mare parte a lor) sunt profund răniți de separarea pe care o percep de regnul uman și de lipsa interacțiunii cu lumea spiritelor animalelor.

În final, am descoperit că aceste coduri acustice au unele proprietăți interesante.

Menționez acest lucru pentru cei care sunt vindecători prin sunet, exploratori ai psihoacusticii și/sau psihonauți ai Minții.

Codurile acustice din această meditație sunt dispuse în relații spațiale și armonice neobișnuite. Sunt de părere că aceste relații armonice și spațiale sunt parțial răspunzătoare de existența fluctuațiilor cuantice și a câmpurilor rotative multidimensionale de energie subtilă, care generează găuri de vierme energetice minuscule. Și mai sunt de părere că prin intermediul acestor infinitezimale găuri de vierme sau punți Einstein-Rosenberg putem să creăm un generator de intenții constructive pentru generațiile viitoare.

Deși faptul de a fi de folos generațiilor nenăscute este unica prioritate a acestei meditații acustice, consider că producem totodată un efect constructiv pentru noi înșine, prin acțiunea de a servi unui bine mai înalt aflat dincolo de propriul interes personal.

Click aici pentru a asculta și/sau descărca A Song of Highest Destiny for the Children of Earth/Un cântec al destinului cel mai înalt pentru copiii de pe Pământ.

Notă: Când faceți click pe linkul de mai sus, veți fi conduși la pagina Listening Agreement/Acord de ascultare. După ce îl veți accepta, veți avea acces la o gamă largă de fișiere audio, care include meditații acustice, prelegeri și interviuri. Toate acestea vă sunt oferite gratuit, doar pentru uz personal. Pentru a repera A Song of Highest Destiny for the Children of Earth, defilați în josul paginii până găsiți titlul.

Informații care nu au legătură directă cu prezentul mesaj

Amprenta de carbon

Ca parte din strădaniile de a ne reduce amprena de carbon și de a elimina folosirea materialelor plastice, vom aduce unele modificări în activitatea noastră de publicare.

Printre acestea se va număra în final eliminarea treptată a majorității CD-urilor fizice, care vor fi înlocuite doar de fișiere audio ce pot fi descărcate. Deocamdată, majoritatea înregistrărilor sunt încă disponibile sub formă de CD-uri fizice, dar pe măsură ce stocul se va epuiza nu îl vom reface. Cu alte cuvinte, dacă doriți să aveți CD-uri fizice ale înregistrărilor de la ateliere de lucru și alte compoziții muzicale, vă sugerăm să le luați destul de curând.

De asemenea, am demarat un proiect pe termen lung, de convertire a tuturor cărților noastre în formatul PDF, ce va putea fi și el descărcat. Pentru moment, nu planificăm să înlocuim exemplarele fizice ale cărților noastre, ci vom oferi pentru un timp exemplarele fizice și PDF-urile.

Avem rugămintea să rețineți că implementarea proiectului PDF va necesita câtva timp. Dacă sunteți abonați pentru a primi înștiințări prin email atunci când apar noi produse sau ateliere de lucru, veți fi înștiințați automat de îndată ce fiecare carte devine disponibilă în versiunea PDF. Dacă nu sunteți abonați la acest serviciu și vreți să o faceți, mergeți la secțiunea Contact de pe pagina noastră principală.

The Luminous Ones [Cei luminoși]

Așa cum am pomenit în mesajul de mai sus, A Song of Highest Destiny for the Children of Earth reprezintă meditația acustică întreagă și needitată dintr-un atelier de lucru intensiv, care s-a intitulat The Luminous Ones.

Înregistrările în direct ale acestui eveniment sunt acum disponibile sub formă de CD-uri și în format mp3.

Evenimentul a fost neobișnuit datorită unei game largi de ființe celeste care și-au împărtășit energiile luminoase. Cuprinzând șaisprezece meditații acustice, acest set de înregistrări include transmisii de sunete de la descendențe hathoriene, hinduse și șamanice, precum și o remarcabilă meditație acustică de la Longchenpa, Maestru de  Dzogchen din secolul al XIII-lea.  

Pentru mai multe informații click  aici sau accesați linkul The Store/Magazin.

 

©2019 Tom Kenyon      Toate drepturile rezervate   www.tomkenyon.com

E permisă împărtășirea sau postarea acestui mesaj în orice mijloc mass-media doriți, atât timp cât nu îl schimbați în vreun fel, nu cereți bani pe el, menționați autorul și includeți prezenta notiță de copyright. Spre deosebire de partea scrisă a mesajului, nu e permisă postarea meditației acustice pe nicio pagină de Internet sau în media de socializare, fără permisiunea scrisă a autorului.

Traducere: Ana Nicolai