Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Noduri de Haos şi Acordări Dimensionale

Noduri de Haos

In unul dintre mesajele noastre anterioare, am dezbatut conceptul de noduri de haos. Din perspectiva noastra, noi credem ca va aflati intr-o perioada ce marcheaza inceputul unui astfel de nod.

Atunci cand sunt prezise evenimente haotice, esti pus in fata unei enigme, intrucat, prin insasi natura sa, haosul este imprevizibil. Cu toate acestea, in succesiunea evenimentelor haotice, exista o sub-structura care alimenteaza fluxul haosului, pe masura ce treceti prin el. Pe baza modului in care noi intelegem aceasta sub-structura (campul cuantic), prezicem ca in urmatoarele 90 de zile, intr-un loc oarecare, isi va face aparitia un Nod de Haos. In realitate, el ar putea sa apara chiar si la cateva ore de la acest mesaj, sau la cateva saptamani dupa intervalul de timp prezis. (Nota: vezi mesajul precedent al Hathorilor, intitulat Noduri de Haos.

Cu toate acestea, oricare ar fi momentul concret al producererii acestui Nod de Haos, noi credem ca acesta se va face cunoscut in multiple forme, care implica domeniul financiar international, probleme de sanatate mentala si fizica, schimbari terestre la nivel planetar, ce includ activitatea seismica si vulcanica si o crestere a anomalilor meteorologice. Toate aceste evenimente vor solicita resursele de care dispun guvernele voastre pentru a face fata unor astfel de situatii.

Dupa cum am spus mai devreme, Nodurile de Haos sunt de o asemenea natura incat exista multiple efecte imprevizibile, astfel ca nu dorim sa ne referim la aspectele specifice ale haosului – despre care credem ca vor apare – ci mai curand am dori sa discutam despre strategiile de a face fata haosului, din punct de vedere energetic si spiritual.

Va sugeram sa va schimbati perspectiva despre haos si sa il considerati nu ca pe un inconvenient si un necaz, ci mai degraba ca pe un catalizator al evolutiei. Modul in care va afecteaza aceste evenimente tine de perspectiva din care le priviti.

Prin aceasta, vrem sa spunem ca exista o tendinta a constiintei umane de a ramane blocata pe un fagas, de a anticipa cum vor sta lucrurile si de a actiona pe baza acestor predictii. Si, pentru majoritatea oamenilor, in momentul in care realitatea nu corespunde asteptarilor, acest lucru starneste o durere launtrica, iar in afara de asta, prin insasi natura Nodurilor de Haos, atunci cand aveti de-a face cu probabilitati multiple, vă scade capacitatea de a face preziceri.

Evenimentele haotice provoaca o reactie de frica majoritatii oamenilor, intrucat, in aparenta, nu mai exista stabilitatea pe care ei se bazeaza ca sa prevada actiuni adecvate. Si, chiar daca frica este in mod cert o reactie de inteles, ea este doar una dintre multele raspunsuri posibile. Asadar, noi va incurajam sa va antrenati mintea sa iasa din rutina auto-limitarii si asteptarilor, in mod instantaneu, ori de cate ori va confruntati cu evenimente neasteptate.

Din punct de vedere energetic, ceea ce vi se intampla intr-o situatie data are mai mult de-a face cu frecventa voastra de vibratie – adica starea voastra de constiinta – decat cu locul in care va aflati fizic.

Astfel, doua persoane care se afla in acelasi loc si trec prin evenimente haotice pot avea reactii emotionale extrem de diferite. In timp ce una ar putea fi paralizata de frica, furie si resentimente, cealalta poate sa vada momentul ca fiind plin de umor. Ea „se prinde” de gluma cosmica, adica isi da seama brusc si pe neaspteptate ca realitatea pe care fiecare o percepe ca fiind „reala”, nu e nimic altceva decat rezultatul plasmuirii propriei sale minti.

Atunci cand evenimentele haotice perturba situatia curenta, pentru un interval scurt de timp, apare un portal, o oportunitate daca doriti, de a face un salt in constiinta, de a va trezi din „vraja visului”. Insa, trezirea din visul colectiv se produce doar daca sunteti pregatiti sa treceti pragul.

Pentru o persoana pregatita mental si emotional sa accepte evenimentele haotice ca pe niste catalizatori ai evolutiei, viitorul apropiat va fi plin de incidente amuzante, de serendipitate surprinzatoare si de sentimentul trezirii dintr-un vis colectiv, ce a fascinat omenirea vreme de mii de ani.

Aceasta este linia de demarcatie, ca sa spunem asa. Persoanelor care doresc sa continue sa dea vina pe altii pentru problemele cu care se confrunta, celor care mai bine mor, decat sa se trezeasca din visul colectiv, le va fi deosebit de greu sa infrunte acest Nod de Haos ce urmeaza sa apara. Insa, pentru o persoana care a acceptat ideea ca Nodurile de Haos sunt catalizatori ai evolutiei, va fi o cu totul alta poveste.

Repetam, nu locatia fizica in care va aflati e cea care conteaza, ci frecventa voastra de vibratie, starea voastra de constiinta.

In trecut, v-am oferit multe instrumente ajutatoare care sa va fie de folos in timp ce treceti prin aceste portaluri, ce constituie un aspect necesar si inevitabil al inaltarii Pamantului si omenirii. Unele dintre aceste metode pe care vi le-am impartasit implica geometria sacra. Altele implica stapanirea emotiilor si ceea ce noi numim „extazul si inima”. Va sugeram sa cititi aceste mesaje anterioare si sa lucrati cu instrumentele pe care vi le-am oferit.

Cu toate ca am mai spus-o deja de doua ori, o vom spune si pentru a treia oara. E vorba de un principiu fundamental, pe care ne-am dori ca voi sa-l intelegeti.

Nu conteaza locul in care va aflati fizic. Starea frecventei voastre de vibratie, starea voastra de constiinta, este cea care conteaza cel mai mult.

Dorim totusi sa ne referim la o metoda foarte simpla de a va schimba frecventa de vibratie.

Atunci cand sunteti in ceea noi numim „frecventa de vibratie coerenta“, treceti prin evenimentele haotice cu mult mai multa maiestrie, avand o intuitie mai profunda si constientizand mai bine modul in care va creati visul. Aceste trei elemente elibereaza constiinta si creeaza un factor de atractie absolut, astfel incat, odata aflati in mijlocul haosului, veti gasi caile (adica actiunile potrivite) prin care sa iesiti cu bine din situatiile haotice. Acesta este genul de maiestrie spirituala ce vă va calauzi pasii in vremurile ce vin.

Cu toate ca sunteti capabili sa atingeti stari emotionale foarte complexe si sofisticate, dorim sa va vorbim despre cea mai simpla dintre ele. Voi obisnuiti sa le numiti „bucurie” sau „apreciere”. In clipa in care va aflati intr-o stare de bucurie sau de apreciere, vi se modifica frecventa de vibratorie, iar voi va aflati la inceputul unui sir neintrerupt de vibratii ce se amplifica.

Deci, oricum ati atinge acea stare – si sunt foarte multe moduri de a realiza acest lucru – va incurajam sa alegeti bucuria si aprecierea, ca tonalitati emotionale fundamentale in care traiti. Acesta este un antrenament mental si emotional, iar noi il consideram vital, ca pregatire pentru ceea ce va urma.

Cultura voastra va hipnotizeaza sa credeti ca trebuie sa aveti un motiv pentru a nutri sentimentul de bucurie sau de apreciere, dar noi va spunem ca voi, ca maestri spirituali, aveti capacitatea de a crea acest raspuns, indiferent de ceea ce se intampla in jurul vostru.

Cu alte cuvinte, nu aveti nevoie de un motiv ca sa simtiti bucurie sau apreciere. Daca va antrenati ca sa patrundeti si sa traiti in acest taram de vibratie, veti trece prin vremurile haotice care vin, cu mai multa maiestrie, avand o intuitie profunda si serendipitati neasteptate.

Acordari Dimensionale

Dorim sa impartasim cu voi un cadou muzical – pe care il numim Acordare Dimensionala – care sa va ajute in timpul portalului energetic prin care Pamantul trece acum.

Acordarile Dimensionale reprezinta o serie de tipare acustice care vă modifica frecventa de vibratie, datorita efectelor precise pe care le au asupra centrilor energetici din corpul vostru subtil. In mesajele viitoare, va vom oferi multe Acordari Dimensionale, in functie de cum vom percepe noi tranzitia Pamantului si a omenirii – din dimensiune actuala, spre taramuri de constiinta mai inalta.

Aceasta prima Acordare Dimensionala pe care v-o oferim se ocupa de glanda pineala, care are in interiorul ei o structura cristalina si care, din pespectiva noastra, functioneaza ca o antena cosmica, ce va permite sa primiti impresii, informatii si energie din taramurile de lumina ale fiintarii.

Atunci cand ascultati Acordarea Dimensionala, va sugeram sa va fixati atentia in centrul capului si, in timp ce ascultati sunetele, imaginati-va ca acestea sunt emise din glanda pineala, aflata in centrul capului. Aceasta modificare a imaginatiei perceptuale le va permite tiparelor acustice sa actioneze mai eficient asupra voastra.

In mod paradoxal, in structura cristalina a glandei voastre pineale exista o lume infinita de impresii subtile, de cunoastere si informatii.

In functie de nivelul propriu de constientizare si de evolutie, ati putea simti efectele acestor Acordari Dimensionale ca pe o simpla miscare a energiei in centrul capului, sau ati putea percepe complexele forme de unde de lumina pe care ea le genereaza. Ati mai putea simti ca fluxurile acestei lumini si energii informationale circula prin retelele neuronale din creierul vostru sau, in unele cazuri, atat prin intreg corpul, cat si prin corpurile subtile.

Va sugeram sa ascultati aceasta acordare si sa stabiliti daca are vreo valoare pentru voi. Pentru unele persoane, s-ar putea sa fie nevoie de cateva „ascultari”, pentru a preciza acest lucru. Daca simtiti ca aceasta Acordare Dimensionala are o influenta benefica asupra starii voastre sufletesti, asupra proceselor gandirii si constientei voastre subtile, va sugeram atunci sa o ascultati cel putin o data pe zi, sau de mai multe ori daca doriti.

In esenta, tiparele acustice ale Acordarii Dimensionale sunt o reflectare auditiva a tiparelor complexe de unde, alcatuite din lumina. Voi auziti tipare acustice si armonice, insa aceasta este o reflectare auditiva a ceea ce se petrece in taramurile de lumina. Cu alte cuvinte, atunci cand ascultati aceasta Acordare Dimensionala, in timp ce va concentrati atentia in glanda pineala, activati unde de lumina catalizatoare, complexe si evolutive, care au semnificatii uriase pentru calatoria voastra spirituala.

Va oferim cu generozitate acest dar, stiind ca aceia care au urechi de auzit o vor recunoaste ca fiind o muzica a sferelor, o invitatie de a se intoarce acasa si deschiderea unui portal catre destinul maret ce va asteapta.

Hathorii

8 octombrie 2009


Gandurile si remarcile lui Tom

Nodurile de Haos

In primul rand, vreau sa ii asigur pe cititorii nostri ca un Nod de Haos nu inseamna sfarsitul lumii. Iar daca Hathorii au dreptate, va exista o serie de noduri, inainte si mult timp dupa 2012.

Dupa cum l-am inteles eu, acesta nu e un mesaj apocaliptic, ci mai curand o chemare serioasa la trezire.

In loc sa consideram evenimentele haotice de amploare ca pe niste catastrofe, Hathorii ne incurajeaza sa le consideram catalizatori ai evolutiei, portaluri prin care putem iesi din vraja visului nostru si intra intr-o realitate perceptuala mai mareata.

Ei o numesc gluma cosmica, adica intelegerea subita a faptului ca noi toti, cei aflati pe Pamant, ne cream si ne formam perceptiile asupra realitatii.

Prin anii ’80, cand Baietii cu Urechi Mari (una dintre multele porecle ale Hathorilor) au inceput sa comunice cu mine, au spus de la inceput ca Pamantul trece printr-un proces de inaltare, prin care planeta si toate formele ei de viata vor intra in dimensiuni mai inalte ale constiintei.

Nimeni nu stie cum va arata de fapt acest proces (daca el chiar are loc cu adevarat), insa, dupa spusele Hathorilor, una dintre realitatile inaltarii este aceea ca starile de haos sunt inevitabile. Ele reprezinta insemnele unui sistem care evolueaza, pe masura ce se indreapta spre o stare de stabilitate energetica mai mare.

Daca ma gandesc la situatia mondiala – problemele financiare actuale, intensitatea crescuta a furtunilor, cresterea activitatii vulcanice in Cercul de Foc, recentele provocari cu virusul H1N1, precum si ciudatele eruptii recente simultane, a sase vulcani diferiti din Rusia – ma intreb daca nu ne aflam deja in mijlocul unui Nod de Haos.

Insa, atunci cand i-am intrebat pe Hathori despre asta – dupa transcrierea mesajului lor – ei au spus ca ne aflam exact la inceputul unei curbe clopot*, ce se va manifesta printr-un numar tot mai crescut de evenimente haotice, aparent neinrudite. Aceasta este, in esenta, definitia lor despre Nodul de Haos. (Nota: pentru a dobandi o mai buna intelegere a punctului lor de vedere despre Nodurile de Haos.

*[Curba clopot, sau curba lui Gauss – dupa numele matematicianului german Carl Friedrich Gauss – este o curba simetrica de forma unui clopot, care infatiseaza distribuirea valorilor, frecventelor sau probabilitatilor unui set de date. N.tr.]

In mod oficial, este a doua oara cand Hathorii prezic o succesiune reala a evenimentelor. Ultima oara cand au facut asta, s-a intamplat cu doi ani inainte de actuala criza financiara. In acel mesaj, ei au prezis ca, intr-un interval de timp de circa sase luni pana la doi ani de la data transmiterii mesajului, se va produce criza financiara. Deci, in acel caz, manifestarea prezicerii lor a avut loc spre finalul perioadei prezise, adica exact in acel interval de timp.

De data aceasta, ei au dat explicatia ca e greu de prezis un Nod de Haos, datorita naturii imprevizibile a haosului in sine. Mi se pare interesant faptul ca ei si-au asumat un astfel de risc.

Pe plan istoric, am constatat ca fiintele care exista in alte dimensiuni de constiinta sunt foarte mediocre in prezicerea exacta a datelor, chiar daca, uneori, ele reusesc sa prezica tema generala a evenimentelor. Asa ca nu m-ar surprinde daca Hathorii se dovedesc a fi inexacti in privinta intervalului de timp. Dar simt ca ei evalueaza corect semnificatia generala a lucrurilor.

Cred ca multi dintre noi au senzatia foarte reala ca lucrurile au scapat de sub control si ca ne aflam pe muchia unui fel de prapastii colective. Ce anume se dovedeste a fi prapastia, probabil ca nu ne va fi clar pana cand nu vom fi de cealalta parte a ei. Intelegerea ulterioara a lucrurilor este, in mod evident, mai buna decat anticiparea lor.

Oricum ar sta lucrurile, in acest mesaj, Hathorii ne incurajeaza sa stapanim arta de a trece la starea de bucurie si apreciere, instantaneu, fara a avea nevoie de niciun motiv pentru asta. Ei sunt foarte siguri ca acest tip de maiestrie spirituala este vital pentru a face fata haosului ce ne apare in cale, indiferent de momentul in care isi face aparitia.

Experienta mea personala cu bucuria si aprecierea este ca, atunci cand reusesc sa fiu in aceste stari emotionale, mi se modifica vibratia campului, iar acest lucru genereaza cu adevarat ceea ce Hathorii numesc un factor de atractie absolut, care imi aduce (uneori in moduri misterioase si imprevizibile) si mai multe lucruri pentru care sa simt bucurie si apreciere.

Daca din ce in ce mai multi oameni intra in stari de nefericire, din cauza cresterii numarului de evenimente haotice, atmosfera emotionala a Pamantului va deveni si mai greu de suportat. Iar daca sunteti empatici sau chiar senzoriali in plan spiritual, stiti despre ce anume vorbesc.

Pentru mine, aspectul cel mai important din prima parte a mesajului este chemarea de a deveni maestri ai bucuriei si aprecierii, astfel incat sa putem accesa si sustine campuri de vibratie mai inalta. Acest lucru ne va permite sa trecem prin evenimente haotice – avand un sentiment mai puternic de pace si protectie – oricum si oricand apar ele.

Acordari Dimensionale

A doua parte a acestui mesaj se refera la ceea ce Hathorii numesc Acordari Dimensionale. In esenta, acestea sunt coduri acustice ce ne vor ajuta in timp ce avansam in procesul inaltarii.

Ei au mentionat ca vor impartasi cateva meditatii acustice, pe masura ce vor simti ca sunt necesare.

Prima Acordare Dimensionala se ocupa de glanda pineala, care se afla aproximativ in centrul capului. Este o glanda fascinanta, din mai multe motive. Unul dintre aspectele cele mai neobisnuite ale acestei glande este acela ca in ea sunt încorporate structuri cristaline de calcit.

Dupa cum spun Hathorii, aceste cristale pot functiona ca niste antene cosmice, fiind capabile sa ne conecteze cu taramurile de lumina si cu alte dimensiuni ale constiintei. Ei considera ca aceasta glanda este vitala in procesul de inaltare si, ca atare, aceasta prima Acordare Dimensionala e menita sa ne activeze si sa ne stimuleze structurile cristaline din glanda pineala, pentru a deschide sau a face mai profunda conexiunea noastra cu celelalte taramuri de fiinţare. Conform Hathorilor, rezultatul final al acestei acordari este dezvoltarea perceptiei spirituale, a intuitiei si indrumarii primite din partea acelor aspecte ale noastre care exista dincolo de constrangerile timpului si spatiului.

E posibil ca unii dintre voi sa fie interesati sa afle conditiile in care a fost realizata aceasta inregistrare. Ca multe alte meditatii acustice ale Hathorilor, si aceasta a fost descarcata prin mine in orele cumplite de dupa miezul noptii. Mai exact, dupa ce ma dusesem la culcare, am fost trezit si instiintat sa merg in studio, ca sa incep sa inregistrez piesele vocale. Cea mai mare parte a inregistrarilor a avut loc in cele sase ore de dinaintea Lunii Pline din octombrie, care era si cea mai apropiata de Echinoctiul de Toamna.

Va sugerez sa urmati sfaturile Hathorilor referitoare la aceasta acordare. Ascultati si vedeti daca va simtiti atrasi de ea. Dupa cateva auditii, ar trebui sa puteti discerne daca ea va hraneste si are efect, sau nu.

Daca nu are efect asupra voastra, uitati de ea. Dar daca semanati cu mine, veti fi uimiti atat de energiile subtile ale acestei meditatii acustice, cat si de eficienta ei. Eu o ascult de cateva ori pe zi, iar de multe ori intr-o auditie extinsa, in care las piesa sa se repete de cateva ori. Am constatat ca focalizarea atentiei in pineala, pentru o durata mai lunga, amplifica experienta si ma face sa-mi simt pineala ca si cand s-ar fi transformat intr-un far luminos.

Instructiuni de audiere

Audierea acestei inregistrari de 5:47 minute are scopul de a stimula cresterea gradului de constientizare a pinealei si de a activa potentialurile energetice din interiorul structurilor cristaline existente in glanda pineală.

In aceasta perspectiva ezoterica, cristalele pinealei (care sunt încastrate in interiorul glandei pineale) funcţionează ca un fel de antena cosmica, ce poate fi acordata la taramurile vibrationale de lumină mai inalte. De fapt, acesta este scopul planificat pentru audierea acestui catalizator psiho–acustic.

Cel mai bine e sa ascultati aceasta meditatie acustica folosind casti audio. Este bun orice tip de casti, chiar si cele care se introduc in urechi.

In timp ce ascultati inregistrarea, concentrati-va atentia in zona din centrul capului, in care se afla glanda pineala. Imaginati-va ca sunetele vin din glanda pineala, chiar daca, in realitate, ele patrund prin urechi. Aceasta simpla schimbare a imaginatiei perceptuale va produce o experienţa mai puternica de modificare a starii de constiinta.

Daca puteti, daca doriţi, ascultati inregistrarea de mai multe ori, intr-o singura sedinta. Insa, va rog sa retineti ca ascultarea repetata a acestei inregistrări poate provoca un fel de reactie de curatare psiho-spirituala. Dacă aveti o astfel de reactie, incetati sa o mai ascultati. Luati o pauză, dupa care ascultati secvenţa doar o singura data pe zi, pana cand sistemul vostru energetic se acomodeaza cu activarea intensa a luminii din pineala.

O nota importanta:

In mod normal, in procesul inregistrarii originale, anumite frecvenţe sunt estompate, astfel incat inregistrarea sa poata fi redata pe o gama larga de sisteme audio. In acest caz, din ratiuni clare, nu a fost estompata nicio frecvenţă. Aceasta inseamna ca, daca folositi un sistem audio de calitate mai slaba (fara casti), e posibil ca boxele sistemului vostru audio sa intampine greutati in redarea tuturor frecventelor. Altfel spus, sistemul dumneavoastra audio ar putea distorsiona sunetele si/sau s-ar putea sa auziti o vibratie in boxe. Aceasta problema poate fi total evitata daca ascultati inregistrarea in casti, acesta fiind si cel mai bun mod de a o asculta.