Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

EXTAZUL SI INIMA

Hathor Channeling

4/18/05

In aceasta sectiune dorim sa va vorbim despre generarea extazului prin concentrarea asupra inimii. Nu vorbim despre chakra inimii in acest caz, ci dorim sa ne referim la inima fizica, la insusi muschiul cardiac.

Pentru aceasta tehnica este nevoie sa va concentrati, sa fiti atenti si, in acelasi timp, sa va implicati emotia recunostintei, sau a aprecierii – pe care dintre ele o preferati.

Imediat ce va centrati atentia asupra inimii, veti remarca un suvoi de energie subtila.

Din punctul nostru de vedere, concentrarea atentiei actioneaza ca un punct central unui vortex de energie. Acest lucru este adevarat mai ales in corpul vostru fizic si in campul care va inconjoara corpul – campul vostru energetic – ceea ce este numit aura.

Abilitatea voastra de a va concentra atentia nu este un doar un proces cerebral, sau o activitate mentala, ci reprezinta o activitate pe multe nivele de constiinta. Indiferent daca va plasati atentia pe interiorul corpului sau a campului vostru energetic, imediat apare un flux de energie subtila spre acel punct sau zona, care are un efect revitalizant asupra celulelor din corpul vostru, si/sau pe filamentele luminoase care va inconjoara corpul energetic.

Concentrarea voastra creeaza, intr-adevar la nivel subatomic, un efect de invaluire, ceea ce voi numiti efectul campului cuantic. Aceste efecte ale campului creeaza in voi un flux de energie distincta, o anumita geometrie si aromnie interna.

Modificarea campului cuantic, prin puterea concentrarii, este o abilitate importanta pe care va recomandam sa o stapaniti. Aplicatiile sale sunt numeroase, cultivarea starii de extaz fiind doar una dintre ele.

In aceasta metoda, va folositi abilitatea de a mentine atentia, impreuna cu sentimentul de apreciere sau recunostinta. Aceste doua emotii au un efect coerent atat asupra campului de energie, cat si asupra emanatiilor magnetice ritmice ale inimii voaste fizice. Aceasta combinatie de concentrare si emotii coerente poate fi utilizata pentru generarea unei stari inalte de extaz.

Asa cum am spus anterior, generarea starii de extaz a constiintei este un catalizator puternic de evolutie. Va sugeram cu tarie sa invatati sa creati starea de extaz, pe tot parcursul zilei.

Ne dam seama, ca pentru multi dintre voi, viata cotidiana nu ofera posibilitatea de a cultiva aceste tipuri de stari, dar insistam sa va gasiti momente in timpul zilei, in care sa exersati pentru a atinge aceste stari, cel putin pentru cateva momente. Oricat de putin este timpul petrecut in extaz, e mai bun decat nimic.

Aceasta practica va crea o armonica, sau o legatura cu Pamantul, ca fiinta vie constienta, dar si cu undele armonica de evolutie catalitica, ce strabat galaxia voastra.

In aceasta tehnica sa va concentrati atentia pe inima fizica. In momentul in care deveniti atenti in acea zona, generati sentimentul de apreciere si recunostinta. Nu este vorba despre gandul de apreciere si recunostinta – ci mai degraba de emotie. In aceasta metoda, gandul nu va activa energiile subtile necesare pentru a genera extazul – numai sentimentul are capacitatea de a activa vortexul energetic din interiorul vostru.

In timp ce va concentrati pe inima fizica si dati nastere la sentimentul de apreciere sau recunostinta, o forma-val de energie incepe sa curga prin corp – dusa de campul magnetic al inimii, care este emanat spre exterior din inima fizica, pentru a cuprinde intregul corp. Pe masura ce fluxul de energie curge prin corp, apare spontan starea de extaz – extaz la nivel celular.

Experimentati aceasta tehnica. Simtiti ce se petrece in corpurile voastre, cand va concentrati pe inima fizica si generati sentimentul de apreciere sau recunostinta. Simtiti din punct de vedere fizic ceea ce se petrece la nivel celular, intrucat (aproximativ) un trilion de celule primesc energia coerenta de recunostinta sau apreciere.

Odata ce ati creat abilitatea de a crea extaz, in modul pe care l-am descris mai sus si de indata ce sunteti capabili sa generati extazul oricand vreti – dupa dorinta – incepeti sa simtiti in campul vostru energetic – ceea ce unii numesc corpul de energie subtila.

Cand lucrati cu aceasta metoda, atentia va este indreptata, din nou, spre inima fizica, generand sentimentul de apreciere si recunostinta. Si, pe masura ce percepeti cum extazul apare in corp, va comutati atentia asupra campului din jurul corpului. Cand este perceput de clarvazatori, acest camp de energie este foarte asemanator cu un ou luminos. Partea cea mai larga a acestui ou este in jurul umerilor, si devine mai ingust spre picioare. Exista o linie centrala, sau o axa, care trece prin centrul acestui camp si care trece si prin centrul corpului fizic – prin varful capului, pana jos, prin perineu. Aceasta linie este axa centrala a campului magnetic care formeaza corpul energetic subtil. Acest corp, sau camp, se extinde deasupra capului si sub picioare, de la cativa zeci de centimetri, la mai multi metri. In anumite stari incarcate cu energie inalta, axa si corpul energetic subtil se pot extinde mult mai departe decat atat.

Prin comutarea atentiei voastre spre aceasta axa si spre campul de energie care va inconjoara corpul, ii permiteti extazului sa iasa din corpul fizic si sa intre in campul de energie. Acest fapt este extrem de pozitiv si creeaza modele armonice puternice, care va aduc in rezonanta cu formele-unde de evolutie accelerata, ce va traverseaza galaxia.

Nu subestimati puterea acestei tehnici. Desi foarte simpla, este profunda si eficienta. Va va aduce intr-o stare mai inalta de rezonanta si vibratie. Si acest lucru este, din punctul nostru de vedere, crucial pentru a trece prin portalurile energetice si prin energiile transformationale, pe care Pamantul vostru le traieste acum si va continua sa le traiasca.

Sunt lucruri pe care am vrea sa vi le spunem despre natura si destinul vostru, dar este foarte posibil ca ele sa nu poata fi intelese, decat daca va aflati cel putin intr-o stare de extaz.

Si asta se datoreaza faptului ca punctul de referinta a constiintei voastre este stabilit nu numai de convingerile voastre, ci si de armonicile emtionale. Iar daca nu sunteti in starea de extaz, este ca si cum am incerca sa-i descriem rasaritul, unui orb care nu are posibilitatea directa de a percepe despre ce vorbim. Pentru o astfel de persoana, ar fi o doar lumea pe care si-o poate inchipui. Dar daca acea persoana ar putea vedea si simti ea insasi soarele si ar putea verifica faptul ca descrierea acelei lumi este corecta, atunci ceea ce era de domeniul povestii, va deveni real.

Asa ca va lasam in acest moment, cu ceea ce poate parea un mit, dar pe care noi il consideram a fi evident prin sine insusi. Sunteti fiinte creatoare, in centrul procesului de creare a viitorului si a generatiilor viitoare care vor veni. Detineti in inima voastra o cheie a Misterului Misterelor. Intrarea, deschiderea spre acest mister se afla in capacitatea voastra de a patrunde in starea de extaz. Fiti curajosi si gasiti-va drumul, calea de inaltare spre aceasta stare elevata de a fi. Sa stiti, insa, ca extazul nu este sfarsitul drumului. Este doar inceputul!

Incercati metoda expusa de noi aici. Experimentati metodele pe care vi le-am dat anterior si pe care vi le vom mai da in viitor. Intrati in starea de extaz, ori de cate ori puteti. Aflati ca atunci cand o faceti, intrati in comuniune cu toate fiintele inaltate si cu maestrii care au servit si servesc omenirea. Aflati c atunci cand o faceti, intrati in comuniune cu Sinele vostru.

Cu bucurie si ras.

Hathorii.