Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
българския Архив

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

През февруари миналата година ние ви дадохме съобщение, наречено  Дестабилизация. Тъй като навлизате в 2017г. ,глобалната дестабилизация, която обсъдихме в онова съобщение, се ускорява с много по-бързи темпове.

Фокусът на това съобщение обаче не е върху дестабилизационния процес, а по-скоро върху нова звукова медитация, която искаме да ви  предложим.  Това е енергиен антидот, който може да ви помогне да се справите с негативните последици от дестабилизацията във вашето тяло/ум и дух.

Тази нова звукова медитация се нарича ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ. Това е всъщност божествен хор от по-висшите реалности на светлината, който може да ви вдъхне дълбоко подхранващи и възстановяващи енергии.

За да извлечете най-голяма полза от Възстановяване, бихме желали да обсъдим накратно холографската природа на вашата вселена, включително и на физическото ви тяло.

От наша гледна точка цялата физическа вселена по природа е илюзорна, една холографска проекция от светлина.

Физическото ви тяло също е холографска проекция и е част и дял от по-голяма холограма, която наричате космос. Следователно, има енергийни нишки, които ви свързват с вселената, както и с най-висшите реалности на светлината. Тези връзки между вас, космоса и реалностите на светлината са част от вашата същност.

Когато достигнете по-висши състояния на съзнанието, илюзорната природа на физическото съществуване и на вашата реалност като същество от светлина става по-ясна. Но като въплътено същество, съзнанието ви е закотвено в сензорното възприятие. По този начин вие живеете симултативно в два свята – в свят на прелестна свобода, неограничен от време или пространство и във вашето въплътено съществуване , което ви обвързва със Земята.

Тъй като вашата Земя се преобразява в нови реалности и навлиза в по-хаотични състояния, вашата система от тяло и ум е дълбоко предизвикана.

Дори тези от вас, които са ясно на пътя нагоре към по-висшите състояния на съзнанието, може понякога да намират за трудно да се справят с предизвикателствата на глобалната дестабилизация.

Звукова медитация Възстановяване може да ви помогне да се възстановите в лицето на лични и глобални предизвикателства. Но за да се възползвате по-дълбоко от тази медитация, бихме искали подробно да обясним какво се случва, когато слушате.

Звуците, които се съдържат в тази медитация, са кодове. Те пулсират с жизненост от по-висшите реалности на светлината. И ако слушате правилно звуковата медитация, жизнеността на тези звукови кодове ще се пренесе във физическото ви тяло – в самата клетъчна матрица.

Предлагаме три различни начина за слушане. Всяко следващо ниво на слушане ще ви разкрива по-дълбоката магия и сила на тази звукова медитация. Започнете с нивото, което е най-удобно за вас и когато напредвате, ще можете да експериментирате със следващото ниво.

Основното ниво

Силно ви препоръчваме да слушате медитацията със слушалки, за да може звуковите кодове да са единственото, което чувате. Също така ви съветваме да слушате със затворени очи, за да може музиката да стане основното ви сензорно преживяване.

С отпуснат фокус на внимание влезте в архитектурата на звуците. Следвайте прогресията на вибрационните енергии и почувствайте как ви влияят те. В този метод целият ви фокус на вниманието е върху звуковия пейзаж. Когато се разсеете, просто се върнете към звуците.

Средното ниво

В този метод на слушане фокусът ви все още е в звуковия пейзаж, но фокусът ви включва и физическото ви тяло. Сякаш цялото ви тяло слуша звуковите кодове и божествения хор. Когато слушате звуковата медитация по този начин, трансферът на жизненост и възстановяване ще се придвижи по-дълбоко в тялото ви.

Онези от вас, които развиха кинестатично чувство, интуитивно ще знаят как да направят това. За тези от вас, които сте по-малко запознати с телесното осъзнаване, имаме няколко предложения.

Действайте така, сякаш физическото ви тяло  всъщност чува звуците. Дори като знаете , че звуците се получават чрез ушите ви и чрез слуховите пътища в мозъка ви, представете си и усетете, че тялото ви също слуша звуците.

Усещайте как звуковите кодове вибрират и резонират с различни участъци на тялото ви. За някои от вас тези звукови кодове също ще вибрират в енергийното ви поле, това, което древните обясняват като аурата.

Напредналото ниво

В този начин на слушане вие усещате тялото си като галактика от звезди.

Всяка клетка на тялото ви е звезда, която излъчва светлина. Този вид биологично базирана светлина е идентифицирана като Биофотони в новата наука Биофотоника. Това не е метафора. Това е физическа реалност на телесната ви природа.

Точно както предишните начини на слушане , фокусът ви е върху звуците и физическото ви  тяло. Вие просто прибавяте още един елемент – ясното впечатление, че тялото ви е галактика от звезди.

Когато постигнете това усещане за тялото си като галактика от звезди, всяка звезда или клетка от тялото ви ще получи пулсираща жизненост от звуковите кодове на много по-дълбоко ниво.

Разберете ясно, че тази звукова медитация е дар от божествените светове. Божественият хор и всички гласове се комбинират, за да създадат пулсиращи вихри от енергия.

Звуците , които чувате, са аналогии на вибрационните промени в реалностите на светлината.

Когато слушате звуковата медитация по току-що описания начин, клетъчната матрица на тялото ви ще навлезе във висше състояние на вибрационна рецептивност.

Колкото повече навлезете в това състояние на умствена и телесна осъзнатост , толкова повече тази звукова медитация ще може да ви влее необикновени възстановяващи енергии.

Медитацията продължава около девет минути. Надяваме се, че това ще позволи на онези от вас с много натоварен дневен график, да седнат встрани за това кратко време за лично възстановяване.

Ако имате късмета от още време, предлагаме ви да експериментирате  със слушането на звуковата медитация няколко пъти в една сесия. Това ще ви разкрие по-дълбоки нива на подхранване и възстановяване, които се крият в звуковите кодове.

Тъй като светът навлиза в още дестабилизация и хаотични състояния,  ние се надяваме тази звукова медитация да се докаже като ваше средство за навигация през опасните води на глобалната промяна.

Изпращаме ви от ядрото на нашето Колективно Сърце импулса за ново творение в самата разруха.

Хаторите
18 февруари 2017г.


Мисли и наблюдения на Том

В тази звукова медитация има истинска трансформационна магия, но тя най-вероятно ще ви се разкрие само ако я направите единствен фокус на умственото си внимание. С други думи, не си поставяйте много задачи.

Хаторите създадоха тази звукова медитация заради единствената цел да внесат възстановяващи енергии на тялото/ума и духа.

Чувствам се длъжен да кажа, че в контекста на тази медитация думата „дух” няма религиозен смисъл. Тя по-скоро е свързана с латинския си произход от думата spiritus/спиритус . Като много думи от древни езици, думата спиритус има много значения, включително, в този случай, дъх, смелост и сила. Когато се чувстваме вдъхновени от нещо, ние често спонтанно си поемаме дълбоко въздух – физиологичен израз на връзката между нашия дъх и мощни емоции.

Хаторите споменаха много интересна и дълбока връзка между тази звукова медитация и телесната Биофотонна мрежа от светлина, бих ви обяснил работата на Алфред Поп. Вие може да намерите още информация за Биофотониката, включително и линкове към други материали чрез Аудио раздела на нашия сайт(www.tomkenyon.com)  и като кликнете на

https://tomkenyon.com/biophotonics-class-handout

RestorationSun

(c)2016 Tom Kenyon All Rights Reserved

Наскоро се разхождах из Ръниан Каньон в Лос Анжелис и направих тази снимка. Като се има предвид гробищното състояние на световните дела, мисля, че тази снимка говори най-красноречиво за това как чувствам най-новата звукова медитация на Хаторите и нашето човешко семейство.

Слънчевите лъчи през клоните на дървото са като възстановяващи енергии, които са достъпни за нас от божествените светове – но само ако ние изберем да се възползваме от тях.

По хълма към светлината на Възстановяването се изкачват шепа хора. Самотна фигура далеч вдясно наблюдава гледки, които са му/й ясно разкрити, тъй като тази фигура е била психо-духовно обновена чрез благодатта на Възстановяване.

Когато реших да публикувам тази снимка в моите коментари, помислих си да изрежа оградата вляво от дървото поради естетически причини. Но след това осъзнах, че тя е перфектна метафора на нашето затруднение.

Има много огради, които биха ни отделили от благодатта на Възстановяване. Някои от тях са обществени договорености или вярвания, някои са резултат от социален стрес, създаден от настоящата нарастваща политическа поляризация, някои  са скрити под маската на религиозна или духовна догма, а някои от тях са вътрешни бариери, спиращи ни да получим благодатта на Възстановяване, което тече от собствената ни вътрешна природа.

Част от задачата да получим истинско Възстановяване е да намерим път през тези външни и вътрешни прегради, които са били издигнати , за да ни отделят от благодатта на обновлението.

Наистина има много начини да намерим истинско Възстановяване. Тази най-нова звукова медитация на Хаторите е само един от тях. Ако резонира с вас, мисля, че ще бъдете благословени от нейната ефективност.

Но ако сте избрали някакъв друг начин, няма значение, стига да сте намерили средството за психо-духовното си  възстановяване в тези все по-предизвикателни времена.

Какъвто и път към възстановяването да поемете,  нека то да е гладко и нека да е благословия за вас, за любимите ви хора и за всички съзнателни същества.

Том Кениън

Кликнете тук Click here,  за да чуете или изтеглите звукова медитация Възстановяване.

Всички права запазени
Превод: Tauno

©2017 Tom Kenyon   All Rights Reserved   www.tomkenyon.com
You may share copies of this message so long as you do not alter it any way, do not post it on video sites such as You Tube, do not charge for it and include this entire copyright notice. Please note that this permission does not apply to the sound meditation, Restoration or any of the content on our website.