Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Șuvoiul hathorian de lumină

O meditație acustică hathor prin Tom Kenyon

Din cauza stresului foarte mare pe care multe persoane îl resimt și vor continua să-l resimtă în viața lor, hathorii m-au rugat, de săptămâni întregi, să postez această meditație acustică.

Meditația aceasta acustică e delicată și subtilă, dar beneficiile ei sunt ample, pentru că îți permite să te eliberezi cu blândețe de tensiunea rezultată din circumstanțele tale actuale și, dacă alegi să continui să lucrezi cu ea, te poate ajuta să îndepărtezi negativitatea din trecutul tău.

Meditația durează 12 minute, iar cel mai bine este să o asculți cu căști stereo. Dacă dispui de spațiul necesar, îți sugerez să te întinzi și să-ți sprijini picioarele astfel încât să fie mai sus decât capul și pieptul, întrucât această poziție simplă te va ajuta să te relaxezi mai profund.

Respiră făcând inspirații lungi și line și expirații blânde și relaxate, lăsând fiecare expirație să fie mai relaxată decât cea precedentă.

Sunetele care alcătuiesc meditația provin de la o apă curgătoare de pe insula pe care locuiesc, fiind însoțite de sunete hathor corespondente tărâmurilor luminii, în scopul de a elibera stresul și de a activa rețele de lumină în corpul tău.

În timp ce asculți meditația, imaginează-ți că un șuvoi de lumină fluidă curge prin tine, din creștetul capului, prin spațiul din corp, și iese prin picioare și mâini, ducând cu el stresul și încordarea, într-o manieră blândă.

Menține-ți atenția în corpul fizic, în timp ce asculți sunetele apei curgătoare și ale hathorilor. Procedând astfel, îi vei permite energiei vibratorii de vindecare și eliberare să se miște în adâncul organelor și a altor zone din corp care ar putea fi încordate și contractate.

După ce ai ascultat-o, îți sugerez să te odihnești câteva minute cu ochii închiși, în scopul de a simți energiile subtile ce au fost puse în libertate în tine. Poți repeta meditația de câte ori vrei, pentru a crea o ședință de ascultare cât de lungă dorești.

Click aici pentru a asculta și/sau descărca Hathorian Stream of Light Sound Meditation/Meditația acustică șuvoiul hathorian de lumină.

Informații care nu au legătură directă cu acest mesaj

Kenyon_Biophotonic-Human_CasewrapMeditația șuvoiul hathorian de lumină a fost extrasă dintr-o meditație acustică mai lungă, ce apare într-un set de CD-uri de la un atelier de lucru numit Biophotonic Human/Ființa umană biofotonică.

Acest atelier de lucru hathorian/arcturian a avut loc în 2014 și a explorat modalități de activare a rețelei biofotonice personale. Poți examina, gratuit, fișa de informații de la curs, în care sunt enumerate diverse website-uri accesibile ale oamenilor de știință și nespecialiștilor, în care e dezbătută știința biofotonicii. Pentru a găsi fișa, mergi la secțiunea Articles/Articole, articolul intitulat Biophotonics – Class Handout/Biofotonica – fișa de informații de la curs.

Pentru mai multe detalii despre acest set de CD-uri neobișnuit și care stimulează gândirea, click aici sau mergi la Store/magazin, de pe adresa www.tomkenyon.com

O meditație acustică hathor transmisă în direct pe internet

Conscious Life Expo din Los Angeles va oferi o transmisie live gratuită pe internet, a Ceremoniei de deschidere a conferinței, care va cinsti moștenirea lăsată de Masaru Emoto, autorul cărții Mesajele ascunse din apă. Ca parte din această prezentare, Tom va conduce o ședință acustică de zece minute, în care va transmite prin channeling sunetele/energia hathor, către apele de pe Pământ, folosindu-și vocea, care acoperă aproape patru octave, și bolul de cristal. Ca parte din această ședință de intonare de sunete, hathorii și balenele vor cânta împreună, pentru nașterea unui nou Pământ.

Transmisiunea va avea loc vineri, 6 februarie, la ora 18:00 PST (sâmbătă, ora 04:00, ora României. N.tr.).

Sperăm să înregistrăm sesiunea lui Tom și să o oferim gratuit la secțiunea Listening, cândva în viitor.

Pentru informații despre accesarea acestei transmisiuni gratuite în direct pe internet, intră pe www.consciouslifeexpo.com și fă click pe „livestreaming”, apoi defilează în jos, până la Opening Ceremonial Tribute.

O prezentare video de 90 de minute cu Tom Kenyon, transmisă în direct pe internet

La Conscious Life Expo, duminică, 8 februarie, Tom va face o prezentare extraordinară de 90 de minute a vindecării prin sunet, numită On Wings of Sound, între orele 16:00 – 17:30 (02:00 – 03:30, ora României. N.tr.). Acest atelier de lucru va fi transmis în direct pe internet, pentru o taxă de $25, și va fi arhivat pe website-ul evenimentului Conscious Life Expo, pentru a fi urmărit timp de 10 zile.

Ca să te înscrii la transmisiunea în direct pe internet a acestui atelier de lucru, care include perioada de zece zile suplimentare de vizionare, în care poți urmări prezentarea de câte ori vrei, fă click pe link-ul de mai jos sau copiază-l în browser-ul tău.

https://www.streamingforthesoul.tv/index.php?pageID=47&ref=278457

Odată ce se deschide pagina, vei vedea fotografia mea pe partea stângă, alături de alți vorbitori. Numele meu este sub fotografie. Fă click pe fotografie și vei fi condus la pagina de înscriere. Defilează în jos, până ce vezi „Purchase live stream ticket.” Fă click pe el și înscrie-te. Te rog să reții: pentru a viziona online evenimente transmise live e necesară o conexiune Internet foarte bună.

Undeva după 18 februarie, sperăm să oferim această prezentare, ca video la cerere (VOD), pe website-ul nostru.

DVD-ul Song of the New Earth: Tom Kenyon and the Power of Sound/Cântecul Noului Pământ: Tom Kenyon și puterea sunetului

În sfârșit, avem exemplare ale video-ului Deluxe (în format NTSC), gata de a fi expediate. Pentru mai multe informații despre conținutul și prețul DVD-ului Deluxe, click aici.

Avem rugămintea să rețineți că formatul NTSC e folosit în America de Nord și de Sud și în alte câteva zone din lume. NTSC nu va funcționa în Europa, unde e folosit formatul PAL. Intenționăm ca în curând să avem DVD-ul disponibil în format PAL și sperăm ca în curând să oferim transmisiunea online a DVD-ului.

©2015 Tom Kenyon All Rights Reserved   www.tomkenyon.com

Ai permisiunea să copiezi acest mesaj și să-l distribui în orice mijloc mass-media dorești, atât timp cât nu ceri bani pe el, nu îl modifici în niciun fel, recunoști meritul autorului și incluzi această notă integrală de copyright. Deși e permisă împărtășirea conținutului scris al acestui mesaj, nu e permisă împărtășirea sau postarea meditației acustice în niciun mijloc mass-media și pe niciun website, fără permisiunea scrisă a autorului.