Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Meditația planetară hathor: informații la zi

Peste 500 de persoane s-au reunit în Peter Jay Sharpe Theatre de la Symphony Space din New York, pentru a fi punctul de joncțiune pentru meditația mondială din 5 septembrie.

Meditația a fost înregistrată și o poți asculta și/sau descărca, folosind link-ul de la sfârșitul acestei pagini. Primești această meditație acustică deoarece primești mesajele electronice hathor. Ea le este disponibilă doar persoanelor care primesc mesajele electronice hathor sau care ni s-au alăturat în New York. De asemenea, ea va face parte dintr-o serie de ateliere de lucru, atunci când vor fi create. Acesta e un material cu drepturi de autor. Îți cerem să nu o postezi nicăieri sau să o folosești altfel decât pentru uz personal.

Hathorii au spus că meditația – la care s-au alăturat zeci de mii de oameni din întreaga lume – a avut succes și că în următoarele 9–12 luni ar trebui să observăm o creștere a conștienței și acțiunii globale cu privire la ecosistemul nostru. Când i-am întrebat mai multe despre asta mi-au spus că această transformare va veni de la organizațiile grassroots*, vocile copiilor și cooperarea internațională, de neimaginat în acest moment.

(* Mișcare condusă de politica unei comunități. Termenul implică faptul că crearea mișcării și grupul care o susține sunt spontane și naturale, reliefând diferențele dintre ea și o mișcare care e dirijată de structurile tradiționale ale puterii. N.tr.)

M-am gândit că unii dintre voi ar vrea să afle despre experiența mea cu meditația. Cu zile înainte de eveniment, am fost dârz, deoarece am perceput intuitiv cât de intensă urma să fie energetica planetară și în ce fel urma să mă afecteze.

În timpul meditației, prin clarvedere, am fost catapultat în spațiu și am văzut Pământul scăldat în lumină celestă și energii vindecătoare, de o puzderie de ființe binevoitoare din numeroase dimensiuni. A fost o experiență uluitoare să percep profunzimea și magnitudinea ajutorului celest acordat planetei noastre.

Această energetică a fost atât de puternică, încât am fost profund transformat timp de multe ore. De fapt, am simțit o activare rapidă a rețelei mele biofotonice, însemnând că celulele din corpul meu emiteau lumină într-un ritm accelerat. Aceasta a fost, fii atent, o impresie extrasenzorială și nu ceva pe care să-l pot verifica prin vreo măsurătoare științifică. Dar impresia de lumină crescută a persistat, iar mai bine de douăzeci și patru de ore mi-am simțit corpul energetic ca pe un câmp de lumini de diamant pur. Notă: Dacă ești nou în știința biofotonicii, poți găsi o listă de resurse pe această temă mergând la secțiunea Articles/Articole de pe website (www.tomkenyon.com) și făcând click pe Biophotonics – class handout.

În timp ce continuam să primesc informații senzoriale din mediul și corpul meu, periodic, acesta era eclipsat de senzații puternice de lumină albă intensă – un fenomen ce a continuat până noaptea și în timpul visului.

Deși experiența mea cu acest corp plin de lumină a fost fericită și extatică, reacția mea de după nu a fost. Prin asta vreau să spun că, în timpul atelierelor de lucru și intensivelor, atunci când intru în câmpuri energetice de vibrație înaltă, există adesea o reacție temporară din partea eului meu egoic – însemnând nivelul contractat al eului meu. Iar de multe ori ia timp ca să revin la o stare de echilibru personal, însemnând starea mea „normală” (și chiar am în vedere ghilimelele) de ființare.

Alți psihonauți (exploratori ai conștiinței) mi-au pomenit că au trăit și ei un fenomen similar în explorările lor.

În cazul meditației mondiale hathor din 5 septembrie, mi-a luat aproape 72 de ore să revin la sentimentul meu obișnuit de sine, deși trebuie să spun că în ființa mea există acum o energetică mai intensă, ca urmare a faptului că v-ați alăturat toți la această meditație mondială, iar pentru acest lucru sunt sincer recunoscător.

Împărtășesc această anecdotă personală doar ca să arăt forța și puterea energeticii pe care noi toți laolaltă am creat-o. Și o împărtășesc în caz că unii dintre voi au avut după meditație o reacție similară cu a mea.

Vreau să-ți mulțumesc din cel mai adânc loc din inima mea pentru că ai acordat timp și energie ca să participi.

Binecuvântări ție și celor iubiți,

Tom

Click aici ca să asculți și/sau să descarci fișierul audio. Te rog să reții că, atunci când accesezi acest link, ești de acord să nu îl postezi pe niciun website sau în niciun mijloc mass-media, întrucât are drepturi de autor și nu e destinat pentru distribuire publică în acest moment. Te rog să mai reții că peste treizeci de zile acest fișier audio va fi retras de pe website-ul nostru.