Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Meditatia Mondiala Hathor din 11.11.11 si Acordarile Dimensionale Hathor

Informatii la zi, din partea lui Tom Kenyon

Nota: Prima parte a acestui mesaj este legata de Meditatia Mondiala a Hathorilor, din 11.11.11, care a avut loc în urma cu cateva saptamani, în timp ce a doua parte a acestui mesaj se refera la Acordarile Dimensionale date de Hathori si la modul în care sa obtinem cel mai mare folos din ele, în viitor – indiferent ca ati participat sau nu la Meditatia Mondiala.

Meditatia din 11.11.11 a avut scopul de a conferi putere omului (adica voua), stimulandu-va sistemul endocrin prin transmisiile de lumina eterica si de sunet  catalitic, ca sa va sustina în procesul de inaltare (insemnand actiunea de a va inalta în constiinta).

Aceasta Meditatie a avut o natura multidimensionala si interdimensionala si a transcens limitele perceptuale de timp si spatiu.

Am primit numeroase relatari din intreaga lume, care arata ca multi oameni au avut experiente puternice si influente, indiferent de locul în care s-au aflat fizic în timpul perioadei de trei zile, din 11-13 noiembrie.

Dupa parerea mea, aceasta transmisie multidimensionala din 11.11.11 din partea Hathorilor a fost una dintre cele mai intense Meditatii Mondiale oferite de ei pana în prezent.

Hathorii au afirmat mereu ca transformarea colectiva va apare atat datorita transformarii indivizilor, cat si datorita unei interactiuni creative dintre indivizi (adica voi si eu) si lumea din jurul nostru.

Am invatat cu totii  (si am fost si conditionati) sa ne adaptam la o asa-zisa lume exterioara, ca si cand ea ar fi fost „reala”. Insa „realitatea” este variabila sau schimbatoare si, potrivit Hathorilor, în acest ciclu de timp, atat realitatea noastra exterioara, cat si cea interioara se schimba si vor continua sa se schimbe, intr-un ritm fara precedent.

Aceasta viteza accelerata de transformare planetara este simtita de multi dintre noi, sub forma unei dualitati ciudate – atat ca un factor de stres, cat si ca un catalizator al evolutiei.

Raspunsurile noastre la transformarea accelerata a realitatii planetare sunt, cred eu, rezultatul catorva factori.

Unii dintre acesti factori sunt credintele noastre despre ce este posibil si despre ce nu este posibil – atat pentru noi insine, cat si pentru colectivitate. Cu alte cuvinte, daca considerati ca schimbarea realitatii planetare o sa fie pentru voi stresanta si dificila, atunci asa va fi. Daca considerati ca procesul vă va aduce deopotriva forta si va va ajuta sa evoluati mai rapid, atunci este mai probabil ca aceasta va fi experienta voastra.

Atitudinile noastre fata de schimbarea rapida si radicala sunt si ele factori cheie, la fel cum sunt realitatile neurologice ale creierului nostru. Prin realitati neurologice, ma refer la rapiditatea si eleganta cu care se adapteaza sistemul nostru, la situatii noi si neasteptate.

Si, în final – cel putin potrivit Hathorilor – tiparele hormonale ale corpului nostru, precum si calitatea hormonilor nostri influenteaza cat de deschisi sau de inchisi suntem fata de noile realitati si cat de bine sau de prost raspundem acestor noi realitati. Exact acesta e motivul pentru care Hathorii au creat Acordarea Dimensionala a Pituitarei – ca sa infuzeze intregul sistem endocrin cu lumina eterica, astfel incat sa puteti trece – si  sa evoluati mai rapid – la ritmul crescut de evolutie catalitica.

Integrare continua

Cu toate ca Meditatia Mondiala din 11.11.11 a fost un eveniment singular, Hathorii au cateva sugestii clare pentru aceia dintre noi care suntem angajati în procesul de inaltare (adica, cei care ne straduim sa ne inaltam în constiinta).

Sugestia lor este sa integrati trei dintre Acordarile lor Dimensionale, în viata voastra de zi cu zi, în orice mod va este convenabil. Cele trei Acordari sunt: Acordarea Dimensionala a Pituitarei, care a constituit tema centrala din timpul Meditatiei din 11.11.11,  Acordarea Dimensionala a Pinealei si Acordarea Inimii.

Aceste Acordari Dimensionale sunt analoage acustice ale tiparelor de lumina eterica, fiind, pentru multe persoane (inclusiv pentru mine), transformatoare puternice ale constientei. Cuvantul puternic este important aici. La fel ca in cazul tuturor instrumentelor puternice, este necesar ca ele sa fie folosite cu un minim de intelepciune si moderatie.

Din cauza naturii lor catalitice, aceste trei Acordari pot lesne agita lucrurile, atat în plan emotional, cat si energetic. Acest proces de agitare poate fi foarte neplacut pentru unele persoane, mai ales daca fortati prea mult lucrurile – adica, daca ascultati Acordarile de prea multe ori intr-o perioada data de timp.

In acest caz, mai mult nu inseamna mai bine. Dati-mi voie sa va explic.

În timpul sesiunii de pregatire din Seattle, inainte de Meditatia Mondiala, i-am prezentat grupului o metafora. Am tinut in mana un vas cu apa, care era acoperit cu un capac. Am spus ca vasul reprezenta felul in care fiecare dintre noi a invatat sa se stapaneasca, în stiluri unice fiecaruie dintre noi.

Apa din vas reprezenta lumea emotiei si a inconstientului. Iar ca sa ne adaptam societatii, cei mai multi dintre noi am invatat cum sa punem un capac atat pe emotiile noastre, cat si pe fortele inconstiente din interiorul nostru.

Am explicat apoi ca Acordarea Pituitarei stimula un flux crescut de lumina eterica si de vibratie catalitica în sistemul endocrin. Aceasta energie „noua” se misca cu o viteza de vibratie mai mare decat viteza de vibratie a sistemului nostru endocrin. Si, am explicat mai departe, acest lucru era similar cu agitarea vasului ce continea apa. Dupa aceea, am agitat puternic vasul, capacul a sarit de pe vas, iar apa s-a revarsat peste tot pe scena – si  pe mine, as putea adauga!

Asta e ceea ce se intampla cu aceste Acordari. Atunci cand le ascultati, deschideti un canal pentru ca aceste energii de vibratii mai inalte, din taramurile eterice de lumina, sa patrunda în voi.

Daca le ascultati cu regularitate, ele va vor insufleti. Iar acest proces de insufletire va va transforma constiinta.

Cu toate acestea, daca le ascultati prea mult, veti starni o reactie puternica de purificare,  a carei rezolvare s-ar putea sa va fie incomoda.

Aceasta zona de confort este diferita pentru fiecare dintre noi. De exemplu, in cazul meu, in unele zile pot asculta Acordarea Pituitarei de cateva ori pe zi si ma simt minunat de incarcat de energiile insufletitoare. In alte zile, abia pot suporta sa o ascult o singura data. Chiar am ajuns vestit ca m-am oprit din ascultare la jumatatea sesiunii, în cateva ocazii, în special atunci cand am simtit producandu-se prea multa detoxifiere pentru zona mea de confort.

Fara indoiala ca unii dintre voi sunt destul de familiarizati cu efectele secundare de detoxifiere de la „prea multa” lumina eterica sau spirituala. Si probabil ca multi dintre voi ati invatat în ce ritm sa lucrati, astfel incat sa gasiti echilibrul potrivit intre nu-prea-multe energii transformative si nu-prea-putine energii transformative. Acelora dintre voi care sunteti noi in acest gen de transformare personala, va recomand foarte mult sa cititi un articol scris de mine, intitulat Detoxifierea psiho-spirituala, care poate fi gasit în sectiunea Articole de pe website-ul nostru (www.tomkenyon.com).

[Pentru articolul in romana, Detoxifiere psiho-spirituala, transmis in 3 parti, accesati:
http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/3628,
http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/3631,
http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/3636. n.tr.]

Haideti insa sa revenim la sugestiile Hathorilor referitoare la cele trei Acordari (adica Pituitara, Pineala si Inima).

Sugestii de ascultare

Atunci cand va ganditi cu ce Acordare sa lucrati, punctul esential este scopul.

Acordarea Dimensionala a Pituitarei a fost creata ca sa infuzeze glanda pituitara – cat si intregul sistem endocrin – cu lumina eterica si vibratie acustica catalitica.
Prin urmare, scopul ei este sa stimuleze sistemul endocrin, care, potrivit Hathorilor, este o puternica binefacere pentru procesul de inaltare.

Acordarea Dimensionala a Pinealei infuzeaza glanda pineala cu lumina eterica si vibratie acustica catalitica. Scopul ei este sa stimuleze potentialurile latente din interiorul pinealei, care, potrivit Hathorilor, serveste ca antena interdimensionala – acordandu-va la taramurile de lumina ale dimensiunilor mai inalte, facand astfel cunoscut un alt nivel  de viziune spirituala si intelegere.

Scopul Acordarii Dimensionale a Inimii este sa activeze chakra inimii si sa deschida un portal interdimensional spre un sentiment mai profund despre noi insine si despre intreaga viata. Pe mine unul, aceasta Acordare ma frapeaza oarecum ciudat, prin faptul ca nu este energia vesela si efervescenta la care m-as astepta.

Atunci cand i-am intrebat pe Hathori despre asta, au spus ca Acordarea Inimii activeaza un portal interior spre constienta interdimensionala si ca trebuie sa trecem prin armura si scuturile pe care le-am adunat, ca sa facem calatoria completa. Prin urmare, pentru multi dintre noi, inclusiv eu, acesta este cu siguranta un proces – la urma urmelor, din experienta mea, toate Acordarile sunt un proces pe care il parcurgem cel mai bine cu angajament si perseverenta, daca este ca aurul viziunii noi si al energiei spirituale sa fie extras cu succes din zgura povestii personale si din miasmele civilizatiei, ce ne despart de natura noastra superioara.

As sugera sa ascultati toate cele trei Acordari – daca nu ati facut-o deja (Nota: Adresele pentru cele trei fisiere audio apar la sfarsitul paginii). Apoi lucrati regulat cu cea (cele) care va atrage cel mai mult. Regularitatea cu care veti lucra va depinde de cat de mult timp puteti dedica ascultarii si de punctul in care se afla zona voastra de confort (adica inainte sa incepeti sa va detoxifiati de formele-gand, emotiile, amintirile si impresiile negative, precum si de toxinele fizice, subtile si nu-prea-subtile).

Cu alte cuvinte, stilul în care lucrati cu Acordarile este o chemare intuitiva din partea voastra, bazata pe ceea ce simtiti, atunci cand le ascultati.

O observatie medicala importanta: Chiar daca doua dintre aceste Acordari lucreaza cu glandele endocrine, ele nu sunt tratamente medicale. Ele au fost create doar în scopul explorarii de sine si al transformarii de sine. Daca banuiti ca aveti dezechilibre endocrine, va sugerez foarte mult sa consultati un medic specialist.

Linkurile pentru cele trei Acordari Dimensionale apar mai jos.
Atunci cand faceti click pe oricare dintre linkuri, veti fi dusi la sectiunea Sound Gifts/Daruri acustice  de pe website, unde sunt postate.
Dupa acceptarea conditiilor Acordului de Ascultare/Listening Agreement, veti avea access la toate cele trei Acordari Dimensionale, precum si la alte Daruri Acustice.

Ca sa accesati Acordarea Dimensionala a Pituitarei, cat si instructiunile de folosire a ei,  click aici.

Ca sa accesati Acordarea Dimensionala a Pinealei, cat si instructiunile de folosire a ei, click aici.

Ca sa accesati Acordarea Dimensionala a Inimii, click aici.

Tom Kenyon
25 noiembrie 2011

Trei CD-uri noi sunt disponibile acum!

Mysterium este un CD single, care contine inregistrari live cu meditatii acustice ce modifica starea mentala, preluate din ateliere anterioare Hathor Intensive.  Click aici ca sa aflati mai multe informatii.

Chakra Clearing/ Purificarea chakrelor este un set de  patru (4) CD-uri, constand din inregistrari live de la un atelier Hathor Intensive din 2010. Aceste inregistrari unice reprezinta o colectie de calatorii samanice puternice, ce activeaza si transforma cele sapte chakre importante. Includ o prelegere si numeroare meditatii acustice. Aceasta este o experienta puternica de transformare. Click aici ca sa aflati mai multe informatii.

Solace/Alinare este cel mai recent CD al lui Tom, constand intr-o piesa acustica continua de o ora, destinata consolarii si alinarii emotionale. Click aici ca sa aflati mai mai multe  informatii.