Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Informaţii la zi din partea Hathorilor

3 noiembrie 2010

Deschiderea Salilor din Amenti

Dorim sa multumim acelor dintre voi care au participat la Marele Experiment: Palatul Launtric de Cristal si Deschiderea Salilor din Amenti. Prin intermediul inimilor si mintilor voastre reunite, un vortex puternic de constiinta a maturat intreg Pamantul, Deschiderea Salilor din Amenti fiind o reusita totala.

Relevarea intelepciunii, asociata cu cunoasterea, vor avea loc in cateva etape, iar fiecare dintre ele va aduce un beneficiu omenirii, in generatiile viitoare.

Chiar daca meditatia mondiala s-a incheiat, ii incurajam pe aceia dintre voi care doresc sa isi deschida in continuare propriile Sali din Amenti — adica Mintea voastra Superioara — sa continue sa faca meditatia individual, dupa cum considera ca este potrivit.

Aceasta simpla meditatie in trei faze va continua sa va dezvaluie comorile nenumarate inerente naturii voastre, iar noi va incurajam sa o folositi — sa intrati in meditatie in mod regulat — pentru ca ea va va conecta energetic cu intelepciunea Pamantului si cu inaltarea lui. Acesta este un lucru foarte benefic.

Inca o data, dorim sa multumim tuturor celor care au participat la meditatie. Pamantul si generatiile viitoare au fost binecuvantate de actiunea voastra.

Hathorii

3 noiembrie 2010

Click pentru a vedea instructiunile initiale pentru „Palatul Launtric de Cristal si Deschiderea Salilor din Amenti”

Clik pentru a avea acces la muzica folosita in timpul meditatiei