Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

HOLONUL Înălţării PLANETARE

UN MESAJ PLANETAR DE LA HATHORI prin TOM KENYON

10.03.2009

In acest mesaj, dorim sa va impartasim meditatia ce va fi dirijata in cadrul evenimentului Marea Triada, in Seattle, WA, duminica, 5 aprilie, la 3:00 p.m., ora Pacificului (24:00 ora Romaniei).

Asa cum am mentionat in mesajul anterior, cei care nu pot participa fizic la aceasta reuniune sunt invitati sa ni se alature la Meditatia Planetara, in absentia. Aceasta este o forma de lucrare in slujba planetei, prin actiunea a ceea ce noi numim Holonul Înaltarii Planetare. Pentru a participa alaturi de noi la aceasta meditatie, e necesar ca voi sa va fi familiarizat cu Holonul Inaltarii, intrucat el este fundatia pe care se bazeaza Meditatia Planetara.

Va rugam sa studiati mesajul anterior, intitulat „Holonul Inaltarii”, pentru a afla instructiuni detaliate despre modul in care il puteti crea voi insiva.

Acum dorim sa ne referim la Sufletul Celest al Pamantului, la BA-ul planetei. Caci el este unic in organizarea sa. Spre deosebire de BA-ul vostru – care se afla pe axa centrala a corpului, intr-un punct de deasupra capului, acolo unde bratele voastre ridicate s-ar uni – Sufletul Celest al Pamantului este sferic. El cuprinde intr-o sfera intreaga planeta, fiind situat la aproape 95 km deasupra scoartei terestre. Aceasta sfera este ceea ce unii oameni numesc Reteaua Christica sau Reteaua lui Buddha. Ea inveleste Pamantul, incercuindu-l complet.

In timpul Holonului Inaltarii Planetare, va aliniati cu acest BA mai mare.

Faceti acest lucru, prelungind axa Holonului vostru in jos, pana in centrul Pamantului, si in sus, pana in BA-ul planetei. Astfel, atunci cand Sufletul Celest al Pamantului vă raspunde, energia lui coboara pe aceasta axa prin BA-ul vostru, in KA-ul vostru (dublul vostru eteric), in corpul vostru fizic si apoi in Pamant.

Intr-un sens foarte real, in timpul acestei meditatii, sunteti bare de legare la pamant pentru Sufletul Celest al Pamantului.

Ca fiinte intrupate, corpurile voastre sunt tipare elementare de unda stationara, alcatuite din particule atomice si subatomice din pamant. Din aceasta perspectiva, corpul vostru fizic chiar este nascut din Pamant, iar acesta s-a nascut din ramasite de stele. Asadar, ca fiinte intrupate, aveti autoritatea spirituala, dreptul spiritual si responsabilitatea spirituala de a permite si de a facilita Inaltarea Pamantului.

Meditaţia Planetară

Meditatia Planetara are trei faze.

In prima faza, initiati Holonul Inaltarii personale. Acesta vă incarca corpul KA cu lumina eterica si forta spirituala, emise de Sufletul Celest. Acesta vă activeaza corpul KA ca sa devina un receptor vibrational pentru afluxul mai mare de Lumina si energie eterica, ce va cobori din BA-ul Planetar.

In meditatia de duminica, 5 aprilie, vom petrece 10 minute in aceasta faza, activandu-ne Holonul Inaltarii personale.

In faza a doua, va deplasati constienta in susul axei, trecand de BA-ul personal, pana la sfera BA-ului care inconjoara Pamantul, aflata la 95 km deasupra acestuia. In faza precedenta, ca sa activati Holonul, i-ati transmis apreciere BA-ului personal. In faza planetara, transmiteti apreciere in susul axei, spre BA-ul care inconjoara Pamantul.

Pe masura ce BA-ul planetar primeste unda voastra de apreciere, el vă va raspunde si va transmite un aflux de energie in josul axei, in BA-ul vostru, in corpul KA, in corpul vostru fizic si in Pamant.

Este important sa intelegeti natura aprecierii pe care o veti trimite.

Ea porneste de la o intelegere spirituala ce apare in mintea unei persoane, pe masura ce aceasta patrunde in procesul de Inaltare. Noi am descrie-o ca pe o recunoastere a faptului ca viata intrupata este un dar de pret, ca experienta de a fi in materie, adica intr-o forma umana, trebuie onorata si iubita.

Ea nu are nimic de-a face cu dilemele pe care probabil le infruntati in viata voastra sau cu situatiile care va exaspereaza, care va fac sa fiti tematori, furiosi sau tristi. Acestea sunt chestiuni separate, ce au de-a face cu mentalitatea voastra si cu cat de bine sau de prost va acomodati cu faptul de a fi o fiinta spirituala, care are o experienta umana.

Aprecierea pe care e nevoie sa o transmiteti Sufletului Celest al Pamantului este aprecierea fata de insasi elementele Pamantului, apreciere pentru experienta unica a vietii pe Pamant si pentru elementele arhetipale: apa, aer, foc, pamant si spatiu.

Stiinta voastra nu considera spatiul ca fiind un element. Insa aici, noi ne referim la o straveche cunoastere alchimica, si nu la elementele din tabelul vostru periodic.

In aceasta cunoastere straveche spatiul era recunoscut ca fiind nu doar absenta a ceva, ci un pantec pentru tot ceea ce ar putea sa se nasca. El este sursa tuturor lucrurilor. Din acest spatiu se nasc particulele subatomice si atomii, precum si toate configuratiile lor.

Desi la ora actuala stiinta voastra considera particulele subatomice si atomii intr-o maniera mecanica, noi le privim ca pe fiinte constiente, care au vointa proprie. Acest lucru da nastere la o retea fascinanta de viitoare posibilitati, intrucat corpul vostru este alcatuit din aceste multitudini de constiinte.

Intentionam ca in mesajele viitoare sa va vorbim despre felul in care arta aprecierii umane poate influenta structuri atomice si viitoruri posibile. Insa acum, permiteti-ne sa revenim la Holonul Inaltarii Planetare.

Atunci cand ii transmiteti apreciere BA-ului planetei, transmiteti apreciere pentru comoara existentei intrupate si pentru comoara pe care voi o numiti Pamant. Ca si in cazul Holonului Inaltarii personale, emotia aprecierii e cea care va determina ca Sufletul Celest al Pamantului sa va raspunda.

In clipa in care BA-ul Pamantului raspunde la aprecierea voastra, un aflux de energie va cobori pe axa Holonului vostru si, in functie de nivelul vostru de evolutie, veti avea multe tipuri de experiente. Unele dintre ele vor avea un caracter transcendent, altele vor avea un caracter interdimensional, iar prin intermediul lor sunteti primiti in multidimensionalitatea Pamantului, in toata splendoarea sa.

Pentru unii va fi o actiune de purificare, intrucat zgura ce va mentine la o vibratie joasa va fi lovita asemenea unui clopot, iar vibratia produsa vă va trezi din somn.

Vrem sa spunem prin asta ca, din cauza ca nu si-a recunoscut capacitatea de a co-crea realitatea colectiva, constiinta umana s-a aflat intr-o stare de toropeala. Cat timp a dormit, constiinta umana le-a ingaduit altora sa-i manipuleze realitatea si sa-i determine destinul. Odata cu Inaltarea Pamantului, acele zile sunt numarate si, de indata ce marele Suflet Celest al Pamantului vă raspunde, veti intra intr-o vibratie mai energica, o accelerare a KA-ului (dublul vostru eteric).

Exista multe, multe tipuri de experiente ce se vor petrece, insa nu va lasati deturnati de ele. Ele vor apare in mod natural. Lucrul important in aceasta faza a meditatiei este sa fiti axa de impamantare pentru Sufletul Celest al Pamantului.

Aspectele tehnice

Aceasta este succesiunea pentru faza a doua a meditatiei: Holonul Înaltarii Planetare

Dupa ce v-ati activat Holonul personal al Inaltarii, va prelungiti axa Holonului pana in centrul Pamantului si, in sus, pana la un punct aflat la 95 km deasupra suprafetei planetei. Acest punct este unul dintr-o infinitate de puncte posibile, aflate pe sfera care este BA-ul Pamantului.

Apoi, transmiteti apreciere Sufletului Celest al Pamantului si asteptati sa simtiti raspunsul, lasandu-l sa coboare pe axa voastra energetica, in corpul vostru, in KA-ul vostru si in Pamant.

Dupa ce simtiti ca raspunsul din partea BA-ului Pamantului coboara in pamant, prin voi, reveniti la starea de apreciere si transmiteti-o din nou BA-ului Pamantului, asteptand sa apara raspunsul si ingaduindu-i sa coboare prin voi, in Pamant. In timpul meditatiei, repetati acest proces de cate ori doriti.

Aceasta faza va dura 20 de minute.

Partea aceasta din meditatie poate deveni foarte dinamica. Daca in vreun moment energia devine prea puternica pentru zona voastra de confort, mutati-va din nou atentia catre BA-ul personal si ramaneti in Holonul personal al Inaltarii, pana cand simtiti ca sunteti pregatiti sa primiti un aflux mai mare de energie. Pe parcursul celor douazeci de minute, s-ar putea ca unii dintre voi sa aiba nevoie sa faca acest lucru, de cateva ori.

Dupa aceasta faza a meditatiei, vom reveni pentru 5 minute la Holonul personal al Inaltarii, pentru a lasa sa se integreze experienta.

In acest moment, ne-am afla in meditatie de 35 minute. Va sugeram deci sa ramaneti in tacere, cel putin 5 minute. Daca aveti timp, ar fi foarte bine sa va intindeti si sa trageti un pui de somn. Nu e recomandat sa intrati in lumea exterioara a activitatilor voastre, fara aceasta perioada de odihna.

De cand incepe si pana cand se incheie meditatia, noi insine vom crea un Holon al Inaltarii. Vom crea o forma de disc, la fel ca si Holonul personal al Înaltarii. Centrul Holonului nostru va fi centrul Caii voastre Lactee – Marele Soare Central, cum este uneori numit – iar discul se va extinde, astfel incat sa cuprinda intreaga galaxie. Pentru unii dintre voi, aceste informatii sunt de prisos, insa altora le vor fi de folos.

Prin misterul spatiului, sursa tuturor posibilitatilor, va oferim aceasta invitatie. Va invitam sa va alaturati energetic acelora dintre noi care se vor reuni in Seattle, pentru Marea Triada. Si va uram bun venit la acest experiment maret, de co-creare colectiva!

A veni momentul. Suna clopotelul. E timpul sa deveniti constienti de destinul vostru mai inalt.

Hathorii


Observaţiile lui Tom

As dori sa le multumesc acelora dintre voi care au luat decizia sa ni se alature in aceasta meditatie planetara, asa cum a fost ea descrisa de Hathori. Sa stiti ca la lucrarea voastra se vor alatura mii de oameni din intreaga lume, care, la fel ca si voi, simt oportunitatea extraordinara a a acestor vremuri.

Desi probabil ca nu veti sti numele celorlalti, desi drumurile noastre poate ca nu se vor intalni vreodata, noi facem parte dintr-o comunitate globala vasta si crescanda. Unii i-au numit pe oamenii ca voi, Lucratori intru Lumina. Hathorii va numesc Sustinatorii Vietii, pentru ca valorile pe care le exprimati in viata voastra, munca si comunitatea voastra au un efect direct asupra calitatii vietii din jurul vostru. Iar in dansul creatiei, prin care gandul devine evident in vietile noastre, viata personala si modul in care o traiti ajuta la sustinerea vietii insasi, sau, cel putin, la sustinerea calitatilor superioare ale celui pe care il numim om.

Sa stiti ca, in acest tip de lucrare energetica, distanta nu conteaza. Aceia dintre noi care vor intreprinde aceasta forma de slujire a planetei vor fi conectati in moduri ce transcend limitarile timpului, spatiului, locatiei si distantei.

Asadar, in Seattle, atunci cand aceia dintre noi care ne-am reunit intra in meditatie, o vom face impreuna cu o comunitate de oameni bine intentionati, care sunt raspanditi pe intreg Pamantul, aproape pe fiecare continent si in multe tari diferite.

Aceia dintre noi care vor face aceasta meditatie planetara impartasesc o comunitate. Chiar daca stilul de viata si pozitia noastra sociala ar putea fi diferite si chiar daca s-ar putea ca filosofiile si religiile noastre sa nu fie in concordanta, suntem cu totii de acord asupra unui punct esential: viata de pe Pamant este pretioasa.

Maretul experiment de co-creare colectiva, la care se refera Hathorii, este speranta ca, impreuna cu un numar suficient de persoane bine intentionate, ce lucreaza pentru a ancora energiile de inaltare ale BA-ului planetar, ca specie, am putea incepe sa devenim constienti de forta noastra de creatie si sa ne schimbam destinul.

Sunt de parere ca Pamantul va fi bine in aceasta perioada de profunda transformare, in mijlocul careia ne aflam in prezent. Unii dintre locuitorii sai s-ar putea sa nu reuseasca, in special acei oameni care considera ca sunt superiori ecosistemului in care traim. Pamantul insa va fi bine.

Daca miturile, profetiile si legendele ce vorbesc despre aceste vremuri sunt corecte, atunci Pamantul se va inalta la o noua vibratie de a fi, iar toti cei care il locuiesc vor intra intr-o epoca de aur. Doar timpul ne va spune daca acest lucru este adevarat sau nu, ori daca sunt doar sperantele desarte ale mintilor omenesti dotate cu o imaginatie excesiv de activa.

Eu chiar cred ca ne aflam in vremuri extraordinare. Astfel, aproape zilnic poti asista la un exces de esecuri, stupiditati si primejdii extraordinare, precum si la oportunitati extraordinare de dezvoltare si Inaltare personala. Acelora dintre voi care nu cunosc mesajele anterioare ale Hathorilor, va spun ca, in viziunea lor despre inaltare, nu plecam nicaieri. Inaltarea nu inseamna sa parasesti Pamantul intr-o stralucire glorioasa (desi asta este o versiune). Pentru cei mai multi dintre noi, inaltarea este o elevare in constiinta, in timp ce inca suntem intrupati.

Asadar, facem aceasta meditatie pentru ca suntem intrupati. Suntem alcatuiti din materia bruta care este pamant in sine. Si prin urmare, asa cum spun Hathorii, avem atat dreptul spiritual, cat si responsabilitatea spirituala de a permite si de a sustine inaltarea Pamantului.

Program

Aceia dintre noi care se reunesc in Seattle, pentru Marea Triada Intensiva, vor intra in Meditatia Planetara duminica, 5 aprilie, la ora 3:00 p.m. PDST (ora 24:00 in Romania). Pentru cei din afara S.U.A., pe Internet exista cateva site-uri gratuite ce convertesc fusurile orare. World Clock este unul dintre ele si e usor de folosit.

Daca, din anumite motive, nu puteti determina ora exacta din regiunea voastra, va sugerez sa alegeti pur si simplu un moment si sa faceti singuri meditatia. Campul vibrational al Holonului Planetar se va mentine o perioada de timp de la incheierea meditatiei din Seattle.

Meditatia va dura 35 de minute, asa cum au indicat Hathorii. Dupa aceea, aceia dintre noi care vor fi in Seattle vor ramane in tacere, timp de 5 minute, pentru a ne re-acomoda, intrucat anticipez ca aceasta va fi o experienta foarte dinamica in transcendenta.

In ultimele 20 de minute din acea ora, vom incheia Marea Triada Intensiva cu o meditatie acustica.

Daca va reuniti cu noi pentru meditatie, de la distanta, acesta ar fi un moment ideal de a va odihni si integra experienta, inainte de a va continua ziua sau somnul noptii.

Ascultarea gratuita a transmisiei in direct

Pentru prima oara, vom incerca sa realizam o transmisie online in direct a acestei meditatii, asa cum se desfasoara ea in Seattle. O vom oferi gratuit.

Daca reusim sa aranjam partea tehnica, pe 5 aprilie, cand intrati pa pagina principala de pe site-ul nostru, veti vedea in partea de sus un buton pe care scrie Live broadcast (transmisie in direct). Apasati-l si va apare un link care va va duce la transmisie. Intrati apoi pe acel link, pentru a auzi transmisia in direct a evenimentului din Seattle.

Dupa eveniment, aceasta va continua sa fie accesibila ca pod-cast, tot pe pagina principala a site-ului.

Dragilor, asta inseamna curata tehnologie, iar Marele Arhanghel Murphy s-ar putea sa se amestece in treaba asta. Asadar, ca sa parafrazez o renumita maxima numita Legea lui Murphy: „ceea ce poate merge prost, s-ar putea sa mearga prost”. Deci, daca atunci cand accesati linkul nu se intampla nimic, sau daca butonul nu apare pe pagina de internet (pentru ca nu am reusit sa-l facem sa functioneze), uitati de transmisie. Inregistrarea va fi disponibila in curand. Lucrul important este ca la meditatie sa participe cat mai multi oameni posibil, de pe intreaga planeta. Asadar, daca partea tehnica nu functioneaza, inchideti calculatorul, acordati-va la ceea ce se intampla si bucurati-va de o calatorie minunata.

O notă importantă despre Holonul Ascensional personal

Doresc să clarific un aspect tehnic referitor la Holonul Ascensiunii. Aşa cum au spus Hathorii mai sus, aveţi nevoie să fi experimentat şi integrat Holonul Ascensiunii personale, înainte de a trece la Holonul Planetar. Deşi credeam că indicaţiile au fost clare în mesajul anterior, pentru unii cititori nu a fost aşa.

Holonul Inaltarii este o geometrie imaginara care are forma unui disc. Axa Holonului (linia care trece prin mijloc, din varf pana la baza), se intampla sa treaca prin axa centrala a corpului vostru. Holonul se roteste in jurul acestei axe.

In orice caz, corpul vostru KA nu se roteste. El ramane in corpul vostru fizic, fiind orientat ca de obicei, cu fata inainte si cu spatele inapoi. Daca nu intelegeti despre ce vorbesc, trebuie sa accesati mesajul despre Holonul Inaltarii si sa cititi instructiunile detaliate.

Unii oameni ne-au comunicat ca, atunci cand il practica, se simt uneori ametiti. Daca va rotiti corpul KA, impreuna cu Holonul, aceasta ar putea fi cauza. Corpul KA nu trebuie sa se invarta. Daca corpul vostru KA nu se roteste, iar voi va simtiti in continuare ametiti, incercati sa reduceti viteza de rotatie a discului (Holonul). El nu trebuie sa se roteasca repede.

Daca nici aceste schimbari nu rezolva problema, atunci e posibil sa treceti printr-un fel de purificare spirituala. Eu insumi am ametit un pic, atunci cand am lucrat pentru prima oara cu Holonul, mai ales daca depaseam 10 minute. Acum il pot practica mai mult de o ora, fara niciun fel de disconfort. Concluzia pare sa fie ca, pe masura ce se practica Holonului Inaltarii, corpul fizic se obisnuieste cu frecventa crescuta de vibratie a corpului KA.

Gânduri finale

Doresc inca o data sa le multumesc din inima acelora dintre voi care ni se vor alatura in acest „maret experiment” de duminica, 5 aprilie. In timpul Meditatie Planetare, voi aprinde o singura lumanare alba, care sa simbolizeze lumina iluminarii si care sa reprezinte miile de oameni din intreaga lume, ce se vor reuni cu noi de la distanta.

Fac experiente cu Holonul Inaltarii Planetare, de cand mi l-au transmis Hathorii. El este intr-adevar un generator de energie si anticipez ca aceia dintre noi care isi vor uni inimile si mintile, in timpul Meditatiei Planetare, se vor bucura de ceva extraordinar.

Binecuvantari voua si celor dragi, Tom Kenyon

In ziua de Luna Plina din 10 martie 2009, Kealakekua Bay, Hawai