Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Nederlands Archief

Golvende Pulsen van Energie

Een boodschap van de Hathors via Tom Kenyon

We hebben het er al eerder over gehad, er is momenteel sprake van een reeks golvende pulsen van energie die voortkomen uit de verre Ruimte en het centrum van jullie Melkwegstelsel treffen. Dit is een evolutionaire impuls, de kosmische manier om ons wakker te schudden, we worden vanaf hoog niveau uitgenodigd ons te bewegen in de richting van een vergroot bewustzijn. Deze energie beweegt zich vanaf het centrum van jullie Melkwegstelsel naar jullie Zon, naar jullie Aarde en vervolgens in het universum, dat jouw lichaam is.

Vandaag – 13 mei – is de tweede dag van een negendaagse periode, waarin de golfachtige pulsaties van energie pijlsnel toenemen. Dit is te wijten aan de hemelse uitlijning en is de voorbode van nog veel meer escalaties van energie. Gedurende deze periode kunnen individuen gevoelens van desoriëntatie, extreme vermoeidheid, vreemde hoofd- en/of lichamelijke pijnen, een onvermogen om helder te denken en slaapstoornissen ervaren.

In deze boodschap bieden we de mogelijkheid om te surfen op de golven van deze energie, want zoals we eerder hebben aangegeven, deze negendaagse periode is slechts één van de vele die nog komen gaan.

De essentie van deze werkwijze betreft extase en het bereiken van extatische bewustzijnstoestanden, zoals we dat in ons laatste bericht gedeeld hebben.  In plaats van dit hier te herhalen, vragen we om in het vorige bericht de specifieke instructies te lezen over hoe extase te creëren door middel van concentratie op het hart. Klik hier voor de boodschap ‘Extase van het Hart’.

In deze methode gebruik je de opgewekte extatische toestand als een middel om jezelf energetisch te nestelen in een veld dat groter is dan jij bent. Dit heeft een onmiddellijk stabiliserend effect op je energie en je zult meteen een vermindering ervaren van voornoemde verstoringen.

Afhankelijk van jouw geaardheid en je herkomst, zijn er drie of vier mogelijke bronnen. Je zult merken dat één daarvan jou het grootste gevoel van verlichting en evenwicht geeft.

De eerste bron – wat voor de meeste individuen je primaire locatie zal zijn – is de Aarde zelf.

De tweede is de Zon, de centrale ster van jullie zonnestelsel.

De derde is het sterrenstelsel, de Melkweg.

De vierde bron is intergalactisch oftewel de verre Ruimte. Deze laatste komt het minst voor en zal alleen diegenen die uit de verre Ruimte afkomstig zijn, ten goede komen.

In deze methode genereer je extase in het lichaam via het hart zoals we dat in ons vorige bericht hebben gedaan. Wek gedurende tenminste vier tot vijf minuten deze extase, waarbij je de lading opbouwt – zo je wilt – tot een magnetische resonantie, zodat het lichtgevende eivormige veld – wat je lichaam omringt – de lading van extase opneemt. Zodra dit is bereikt, richt jij jouw aandacht op de bron die je gekozen hebt.

Bijvoorbeeld, stel dat je de Aarde als bron gekozen hebt. Nadat jij met succes in een staat van gelukzaligheid verkeert, laat je dit gevoel doorstromen naar de Aarde. Ze zal dat herkennen, want ze is – zoals alle hemellichamen – bewust. Hierna zal jij energetisch worden opgenomen in het resonantieveld van haar planetaire extase. Dit zal jou stabiliseren terwijl de energiegolven – afkomstig uit de verre Ruimte – door de Aarde heen gaan.

Heb jij de Zon als bron gekozen, richt dan jouw gevoel van extase op haar en je zal merken dat ze op je reageert.

Op dezelfde manier, als de Melkweg jouw bron is en jij je aandacht daarop richt – zal het galactische bewustzijn op je reageren en je zult toegang krijgen tot de galactische extase die deze Melkweg doordringt.

Ten slotte, voor de enkeling die van intergalactische oorsprong is, zal het sturen van je extase naar de verre Ruimte jou in de extase van de kosmos brengen.

Al deze bronnen van extase zullen je helpen om jouw persoonlijke veld te stabiliseren en je in je bewustzijn te verheffen. Als gevolg daarvan zullen de golfachtige pulsen van energie – afkomstig uit de verre Ruimte – jou verlevendigen, verheffen en verrijken.

We moedigen je aan om te experimenteren met deze methode om extase te bereiken en je te nestelen in één van de vier velden – de Aarde, de Zon, het Melkwegstelsel of de verre Ruimte. Nogmaals willen we benadrukken dat de huidige negendaagse periode van verhoogde kosmische energie slechts één van de vele perioden is die nog gaan komen. De hierop volgende energiegolven en hun effecten zullen steeds intenser worden. Je zal je een stuk beter gaan voelen als je het vermogen om naar believen extase te genereren, onder de knie hebt.

Beschouw deze kosmische golven van energie als gesloten portalen. Ze zullen je leiden naar nieuwe inzichten en andere manieren van leven – echter enkel nadat jij ze ontgrendeld hebt. De sleutel die deze deuren opent is extase. Vind manieren om meer vreugde en extase in je leven te creëren. Dit is echt het beste wat je kunt doen voor jezelf en voor de toekomst van je soort. Laat de manipulatie van je geest – die op jullie planeet plaatsvindt – je niet ontmoedigen om het omhoog gerichte pad te vinden, wat leidt naar deze hogere gemoedstoestanden en gevoelens. Pas dan zullen de portalen zich voor je openen en je een duizelingwekkend Universum onthullen, wat jouw stoutste dromen zal overtreffen.

De Hathors,

13 mei 2005

Nederlandse Vertaling MvT