Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Deschiderea Sălilor din Amenti

Instrucţiuni finale pentru Meditaţia planetară din 31 octombrie 2010

Valul de energie pentru această meditaţie planetara va debuta pe 31 octombrie 2010, ora 12:01 pm, ora de vară a Pacificului (ora 21:01 România), şi va continua până luni 1 noiembrie 2010, ora 12:01.

La 3 pm, ora de vară a Pacificului/PDT, (24:00 ora României) grupul reunit la evenimentul din Seattle, Washington va intra într-o meditaţie de o oră, după cum am prezentat în mesajul nostru planetar anterior, „Palatul Lăuntric de Cristal şi Deschiderea Sălilor din Amenti.”

Vă solicităm să revedeţi acel mesaj, pentru a înţelege succesiunea în care se desfăşoară această meditaţie. Pe durata reuniunii de o oră — la care sunteţi invitaţi să participaţi la nivel energetic, dacă alegeţi — vom parcurge de trei ori această meditaţie, totul durând aproape 45 de minute. Ea va avea o energie puternică.

Dacă alegeţi să participaţi la această reuniune de o oră, vă sugerăm cu fermitate să rămâneţi un sfert de oră în tăcere, după ce aţi trecut prin meditaţie de trei ori. În funcţie de nivelul vostru de evoluţie şi de conştiinţa voastră, s-ar putea să vă simţiţi transportaţi simultan în multiple tărâmuri de conştiinţă şi s-ar putea să aveţi nevoie de ceva timp ca să vă reorientaţi în spaţiul şi timpul tridimensional. Aşadar, această perioadă de cincisprezece minute de linişte şi odihnă nu e un răsfăţ, ci o necesitate absolută, ca să integraţi vastele tărâmuri de conştiinţă ce vor fi deschise.

Pe durata acestor 24 de ore, din 31 octombrie 2010, ora 12:01 pm, până în 1 noiembrie 2010, ora 12:01 pm, veţi avea mari beneficii dacă practicaţi această meditaţie, aşa cum am descris în mesajul nostru anterior – Palatul Lăuntric de Cristal şi Deschiderea Sălilor din Amenti.

Cu alte cuvinte, aceasta este o undă energetică planetară, la care puteţi lua parte. Nu e necesar să vă coordonaţi meditaţia cu cea a grupului din Seattle, decât dacă doriţi — oricum, ne aşteptăm ca intensitatea cea mai înaltă a energiilor eliberate să se înregistreze în acest interval de o oră, în care grupul e reunit în Seattle, şi timp de câteva ore după aceasta.

Această meditaţie planetară are un dublu scop. Primul este acela de a activa şi deschide propria voastră cale de acces către Mintea voastră Superioară, simbolizată prin termenul metaforic de „Sălile din Amenti.” Scopul acestei activări personale este să vă aducă darurile Minţii voastre Superioare — o nouă gândire creativă, asociată cu înţelepciune, în vederea înălţării propriei voastre vieţi şi a relaţiilor voastre, ca şi a comunităţii voastre, prin apariţia misterioasă a curajului personal şi a inspiraţiei. Acestea sunt darurile ce vin spre voi, atunci când vă deschideţi propriile Săli din Amenti, adică Mintea vostră Superioară.

Cea de-a doua semnificaţie a termenului de „Sălile din Amenti” se referă la lucrarea energetică pe care noi o vom întreprinde, în folosul omenirii şi a generaţiilor viitoare. Ea este o energie ce va opera independent de voi şi care nu vă implică, aşa cum nu implică nici grupul ce se va reuni în Seattle.

Acţiunea de Deschidere a Sălilor din Amenti va implica energii multidimensionale, pe care le vom angrena pe durata celor 24 de ore, menţionată mai devreme, şi în special în intervalul de o oră, în care grupul din Seattle se află în meditaţie. Vom orchestra aceste extraordinare resurse multidimensionale pentru a deschide Sălile reale din Amenti, existente în tărâmurile eterice şi al căror punct fizic de ancorare se află sub Platoul Giza, din Egipt. Aceasta va fi facuta pentru curajul şi inspiraţia întregii omeniri şi pentru a dezvălui noi înţelegeri şi noi tehnologii îmbinate cu înţelepciune, pentru elevarea întregii vieţi.

Pentru aceia dintre voi care aleg să intre în această meditaţie, timpul şi spaţiul vor fi transcense, iar voi veţi zbura pe aripile naturii voastre Divine.Hathorii

11 octombrie 2010
Gândurile şi observaţiile lui Tom

În declaraţia lor de mai sus, Hathorii s-au exprimat poetic, atunci când au spus …

„Scopul acestei activări personale este acela de a vă aduce darurile Minţii voastre Superioare — o nouă gândire creativă, asociată cu înţelepciune, în vederea înălţării propriei voastre vieţi şi a relaţiilor voastre, ca şi a comunităţii voastre, prin apariţia misterioasă a curajului personal şi a inspiraţiei”.

Mărturisesc că iubesc poezia, dar şi claritatea. Astfel că, după transmisia acestui mesaj, Judi şi cu mine le-am cerut să reformuleze fraza. Iar ei eu răspuns astfel …

„În momentul în care o fiinţă umană se înalţă până la nivelul Minţii sale Superioare şi accesează darurile vibraţionale ale acelui tărâm (ale conştiinţei sale superioare), ea va fi umplută de inspiraţie şi curaj. Iar acest gen de inspiraţie şi curaj ar putea transforma lumea, prin acţiunile întreprinse ulterior de către acea fiinţă.”

Apreciez cu adevărat această perspectivă, care este un punct de vedere îndelung menţinut de către Hathori, încă de la prima mea întâlnire cu ei, în urmă cu ani de zile. Ei au spus mereu că transformarea omenirii se va produce prin transformarea indivizilor.

Îmi place de asemenea cum descriu ei această schimbare (acest influx de curaj şi inspiraţie) şi cum înţeleg ei că ea ne influenţează relaţiile (felul în care interacţionăm între noi) şi, în ultimă instanţă, comunităţile noastre.

În timpul acestei meditaţii, vă veţi reuni cu mii şi mii de alţi oameni, care fac parte dintr-o sangha mondială (o comunitate spirituală). Venim din multe ţări diferite, iar diversitatea este probabil unul dintre însemnele noastre. Mulţi dintre noi vorbesc limbi diferite, având filosofii, religii şi căi spirituale diferite. Cei mai mulţi dintre noi nu se vor întâlni personal. Însă, noi toţi cei care participăm la această meditaţie, vom pătrunde în Marele Mister, în care inimile şi minţile noastre vor fi unite, în vederea unui act creator singular — înălţarea întregii vieţi.


Sincronizare

Hathorii vor începe lucrarea energetică pentru Deschiderea Sălilor, la 12:01 pm (un minut după miezul zilei), ora de vară a Pacificului, duminică 31 octombrie şi o vor continua timp de 24 de ore, până luni 1 noiembrie la 12:01 pm, ora de vară a Pacificului. După cum au precizat, vă puteţi alătura energiei meditaţiei, oricând în acest interval de 24 de ore. Însă, aşa cum au presupus ei, momentul cel mai intens al acestor energii va fi atins în timp ce grupul din Seattle se reuneste pentru meditaţie. Acesta va avea loc la ora 3:00 pm (ora 24:00 România) şi va continua până la ora 4:00 pm (ora 01:00, 1 noiembrie pentru România). Aceste ore sunt date după ora de vară a Pacificului, întrucât zona nord-vestică din SUA va mai folosi ora de vară, în momentul desfăşurării meditaţiei. Puteţi găsi numeroase site-uri pe Internet care convertesc fusurile orare, inclusiv World Clock, ca să convertiţi ora, la ora voastră locală. Includem aici un link pentru World Time Clock.

Doresc să subliniez importanţa acelui interval de 15 minute de odihnă şi tăcere, după ce s-a parcurs de trei ori meditaţia, după cum sugerează Hathorii. Această meditaţie poate fi o experienţă intensă de modificare a minţii, îndeosebi atunci când parcurgi meditaţia de trei ori consecutiv. Să spun că, imediat după încheierea meditaţiei, s-ar putea să fiţi un pic dezorientaţi în realitatea tridimensională, este, după părerea mea, un adevăr spus doar pe jumătate. Aşa cum au spus Hathorii, această perioadă de odihnă şi tăcere nu este un răsfăţ personal. Ea este o necesitate vitală, în scopul integrării experienţei. 


Aspecte practice

Am mărit capacitatea serverului nostru, ca să facă faţă la descărcări mai frecvente ale meditaţiei acustice, Palatul Lăuntric de Cristal, aflată în secţiunea Sound Gifts de pe website. Însă ar fi de foarte mare folos dacă aţi descărca-o pe computerul sau mp3 player-ul personal, înainte de meditaţia anunţată, decât să o ascultaţi direct pe web site-ul nostru. Fiecare nouă activare planetară Hathoriana pare să atragă tot mai mulţi oameni, iar dacă prea mulţi oameni ascultă sau o descarcă în timpul orei consacrate meditaţiei, acest lucru ar putea suprasolicita serverul nostru, în pofida eforturilor noastre. Prin urmare, am rugămintea să descărcaţi meditaţia acustică înaintea evenimentului, astfel încât să nu fie necesar să o ascultaţi pe site-ul nostru, în timpul orei pentru meditaţie.

Este vital să citiţi descrierea completă a meditaţiei şi să aveţi experienţa ei, măcar odată – de preferinţă de mai multe ori – înainte de începerea evenimentului, astfel încât să fiţi familiarizaţi cu tranziţiile şi stările mentale pe care le produce această meditaţie acustică. Ca să citiţi această importantă descriere a meditaţiei, daţi click aici.

Dacă aveţi timp şi dispoziţie, aş mai recomanda cu fermitate să citiţi articolul Arta de a sări liniile timpului / The Art of Jumping Time Lines, datat 3 august 2010. Vă propun să citiţi acest mesaj, deoarece cred că acesta este unul dintre fenomenele ce se va produce în timpul acestei activări Hathoriene — şi anume, aceia dintre noi, care se află în meditaţie, vor sări temporar liniile timpului, într-o expresie a unei lumi mai bune, cu posibilităţile de evoluţie accelerată ce decurg din ea.

Hathorii mi-au spus că această meditaţie planetară va avea o sferă de acţiune uluitoare, atât pentru cei care aleg să participe, cât şi pentru familia umană mai extinsă. Ea reprezintă un pas cutezător şi mare pe care-l facem împreună şi, pe măsură ce ne ridicăm spre natura noastră Superioară, fie ca binecuvântările acestei înălţări colective să se extindă asupra voastră şi a celor iubiţi.


Tom Kenyon