Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Nederlands Archief

De Innerlijke Zon

Een Hathor Planetaire boodschap middels Tom Kenyon

11 januari, 2014

Volgens de Hathoren wordt onze levenskracht (of sekhem) “gebaard” in de zonnevlecht (de Derde Chakra) en van hieruit straalt deze subtiele levenskracht uit, doorheen het hele lichaam, tezelfdertijd neerdalend in de Eerste en Tweede Chakra waar zij een oerkracht wordt voor zowel het opstijgen van bewustzijn als “sexuele” energie.

Deze geluid-meditatie voorziet je zonnevlecht van energie en verheft de kwaliteit van je eigen levenskracht voorzichtig, wat een rechtstreekse invloed heeft op je bewustzijn.

Kort na te horen dat NASA de magnetische polaire omkering van onze Zon had bevestigd, moedigden de Hathoren me aan om een bezoek te brengen aan de geluidsarchieven en naar een geluid-meditatie te luisteren die zij hadden gegeven tijdens een Hathor Intensive in 2009.

Ze leidden me om het begin en het einde uit deze meditatie te verwijderen, het ​​middelste stuk overlatend, zeggende dat deze specifieke tonale patronen van groot nut zouden zijn bij het werken met de zonnevlecht, zeker nu de zon haar magnetische polen heeft verschoven.

Het idee dat de Zon cruciaal is voor de transformatie van ons menselijk bewustzijn is vanaf het allereerste begin van mijn interactie met de Hathoren door hen verkondigd.

Zij zijn van mening dat deze specifieke zon-verschuiving grote gevolgen heeft voor onze toekomst, en het is een ideale tijd om met onze eigen Innerlijke Zon (de zonnevlecht) te werken

Deze geluid-meditatie is een krachtige bondgenoot voor diegenen onder ons die onze levenskracht willen versterken en om het raakvlak tussen lichaam/verstand en ziel te verkennen.

De Innerlijk Zon Meditatie

Deze meditatie bevat enkele stappen:

1. Verplaats je aandacht naar het gebied van je zonnevlecht, die zich onder je borstbeen, achter je maag en in de nabijheid van je middenrif bevindt. Dit is een belangrijke zenuwnetwerk en tevens de locatie van de derde chakra.

2. Stel je een bal van gouden licht voor in dit gebied, als een miniatuur zon. Voel deze bal van gouden vuur op wat voor manier je ook maar natuurlijk toeschijnt. Je hoeft niets te “zien”.

3. Ga, terwijl je je aandacht op deze bal van licht richt, een coherente emotionele toestand, zoals waardering of dankbaarheid, binnen. Wanneer je je gerichte aandacht op de bal van gouden licht koppelt aan gevoelens van waardering of dankbaarheid, zul je de werkzaamheid van deze meditatie enorm versterken.

4. Begin naar het geluidsstuk te luisteren, dat 4:40 minuten duurt. Breng je aandacht, wanneer je gedachten afdwalen van ofwel de bal van licht ofwel de gevoelens van waardering/dankbaarheid, terug naar je Innerlijke Zon en de coherente emotie(s) waarmee je hebt verkozen te werken.

5. Laat de klankpatronen je Innerlijke Zon—de bal van gouden licht, die in je zonnevlecht is, akoestisch “masseren”. Terwijl je dit laat gebeuren, kun je merken dat er allerlei typen verschijnselen plaatsvinden, waaronder intense stromen van gouden licht doorheen  je hele lichaam en een overgang van de bal naar verschillende vormen en maten. Je Innerlijke Zon kan zich ook uitbreiden en je hele lichaam overspoelen. Wanneer dit gebeurt, zal elke cel van je lichaam worden gebaad in het gouden licht van je Innerlijke Zon, hetgeen unieke helende en transformerende eigenschappen heeft.

6. Neem, wanneer je klaar bent met de meditatie, wat tijd om bij jezelf te blijven, voordat je je in handelingen buiten jezelf spoedt. Indien je een bijzonder krachtige ervaring met de meditatie had, is het een goed idee om wat tijd toe te laten om te rusten. Dit is in het bijzonder het geval wanneer je Innerlijke Zon, de bal van gouden licht, zich uitbreidde om je hele lichaam te overspoelen.

Klik hier om The Inner Sun geluid meditatie te openen en/of te downloaden. Merk alsjeblieft op dat deze geluid meditatie niet op andere sites mag worden geplaatst. Indien je deze boodschap van iemand anders hebt gekregen en de link niet werkt, ga dan gewoon naar de Hathors tab op de Home Page en ga omlaag naar de boodschap, getiteld The Inner Sun. Je kunt deze boodschap ook vinden in de Listening pagina op de website (www.tomkenyon.com).

© 2014 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com

Je mag kopieën van dit bericht te maken en in elk gewenst medium verspreiden zolang je het op geen enkele wijze verandert, er niets voor in rekening brengt, de auteur de credits laat en er deze mededeling van auteursrecht volledig bij vermeldt. Houd er rekening mee dat de huidige Innerlijke Zon geluid meditatie, zoals eerder vermeld, niet kan worden geplaatst op wat voor andere site dan ook.

Informatie die niet direct iets te maken heeft met deze boodschap:

Mijn lesrooster voor 2014 en de informatie over mijn aanstaande sabbatical is geplaatst op www.tomkenyon.com, die u kunt bekijken door naar de Calendar op www.tomkenyon.com te gaan.

Terwijl ik een pauze inlas in het lesgeven gedurende mijn sabbatical, zal ik doorgaan met het kanaliseren van de Hathor Planetaire Boodschappen, die net als in het verleden zullen worden geplaatst op www.tomkenyon.com. Daarnaast ben ik van plan om een uitgebreide reeks artikelen over diverse onderwerpen, waaronder het proces van zelfgenezing, psycho-spirituele transformatie, Radikaal Boeddhisme en Quantum Psychologie te schrijven, welke ik onder de menutab “articles” op onze website wil plaatsten.

Tenslotte zal ik, middels deze website, diverse audio-opnames van nooit eerder uitgebrachte workshops ter beschikking stellen.

Wil je e-mailberichten van deze nieuwe inhoud ontvangen wanneer ik die op onze website plaats, ga dan naar de Contact tab op de Home Page en schrijf je in [=Opt-in, vert.] om zowel de Hathor Messages als Other Information te ontvangen. Wij delen uw informatie met niemand anders.