Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
българския Архив

Окото на бурята

Световна Хаторска Медитация Чрез Том Кениън

Използваме метафората на урагана или циклона, за да опишем ситуацията, пред която се изправя вашият свят.

В средата на деструктивната сила на тези метафорични „бури” има централно място на тишина. То се нарича „ Окото на бурята”.

Тъй като настоящият Хаотичен Възел нараства по сила, хаотични и деструктивни сили от различни източници ще се завихрят около вас, също като ураган или циклон. Намирането на централната „спокойна точка” е духовна необходимост, за да останете незасегнати сега.

В предишното си съобщение, наречено Възстановяване, ние споделихме звуков помощник, който може да ви помогне да достигнете тази „спокойна точка” в себе си и да се възстановите на физическо, умствено , емоционално и духовно ниво.

Сега призоваваме за Световна Медитация, използвайки Възстановяване като средство за включване на тези подхранващи и лечебни енергии в онези , които възприемат този тип издигане.

Преди да обсъдим детайлите на тази Световна Медитация , искаме да обсъдим към кого ще бъдат  изпратени тези енергиии и природата на тези излъчвания.

В някои разклонения на Будизма терминът  санга се използва, за да опише събиране, общност от тези, които споделят подобно намерение. Това обединение на личности около споделено намерение създава Трета Сила, казано алхимично. Когато двама или повече души са обединени, за да споделят същото намерение , се създава Трета Сила , която е по-силна от индивидуалните сили.

В тази Световна Медитация ние ще насочим лечебни и възстановяващи енергии по целия свят в такива количества, като световна санга, но тази дума санга няма нищо общо с религията. Тя има физическо измерение – физиката на съзнанието.

Медитацията

На 27 май 2017г. ще се опитаме да създадем точка на свързване , глобална „спокойна точка” на възстановяване и лечение. Излъчванията на тази „спокойна точка” ще се насочват по целия свят и това ще създаде хармонично енергийно поле. Това енергийно поле може да бъде привличано върху всеки, който мечтае да го получи или живее в това измерение на съзнанието.

Тази енергия е като нежен бриз и ,като всички сензорни феномени в този свят, някои ще я забележат, а някои – не. Тези, които заблежат  нежната вълна на възстановяване, ще бъдат дълбоко повлияни и спонтанно издигнати. Които и да са те , където и да са те , те могат да привлекат в себе си енергиите на възстановяване.

Ако изберете да се присъедините към нас в тази Световна Медитация, ще навлезете в измерение на съзнанието , което е отвъд времето и пространството. Чрез мрежата на взаимовръзката ние ще се свържем с другите по света.

Не всички , с които ще осъществите контакт по време на тази медитация, ще са хора. Някои от тях ще са животни, защото, също като хората, някои животни са по-осъзнати от други.

Някои животни са високо еволюирали в духовно отношение и са се инкарнирали в животинска форма по причини, които се знаят само в най-дълбоките аспекти на съществото им. Някои от съществата, с които ще се свържете, ще са природни духове, защото много от тях са доста изморени, тъй като природата е все-по експлоатирана от човечеството.

Важно е да разберете , че няма да налагате нищо на никого. По-скоро запознавате биосферата и взаимната връзка между всички същества с лечебните и възстановяващи енергии. Съществата са свободни  да привличат тези енергии в себе си или не съобразно собствената си свободна воля.

Ако изберете да се присъедините към нас по време на медитацията , ще дарите един от най-големите подаръци , който можете да дадете, на Земята и на всички същества , които живеят на и в нея.

Енергиите на тази медитация ще действат 24 часа.

Световната Медитация ще се състои по време на събирането в Манхатън, Ню Йорк в края на семинара , наречен Звукови Потапяния Sound Immersions.

Ще продължи тридесет минути. Двадесет и седем минути ще се отделят на слушане на Възстановяване и три минути ще се прекарат в тишина след това. Световната Медитация ще започне на 27 май, събота в 5:30 следобед East Coast Daylight Savings Time (DST) , което отговаря на 27 май, събота в 9:30 вечерта по Гринуич. Създаването та точка на свързване ще приключи в 6 следобед или в 10 по гринуич. По време на този тридесетминутен период тези, които физически участват в Звукови потапяния Sound Immersions ще се присъединят към нас, за да създадем свързващата точка. Ще е много силно преживяване за тези, които присъстват в залата, както и за тези, които се свързват с нас от разстояние.

Бележка: за да откриете кога ще се случи това за вашата времева зона, отидете на Time Zone Converter , Световен часовник. Можете да кликнете на този линк, който ще ви отведе право към конвертора на часа.

https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html?iso=20170527T213000&p1=179&p2=tz_gmt

След като започне Световната Медитация, тя ще продължи , като звук от гонг, за двадесет и четири часа. Можете да се присъедините и да влезете в това вибрационно поле на изцеление и възстановаване по всяко време на този 24-часов период.

Отново, искама да подчертаем, че това измерение на съзнанието не е обвързано с време и място. С други думи, можете изцяло да навлезете във вибрационното поле на планетарното възстановяване където и да сте физически установени.

Медитацията има две фази. Първата фаза е медитиране чрез звукова медитация Възстановяване.

За вас ще е най-полезно да прочетете съобщението Възстановяване , както и да работите със звуковата медитация преди да започне Световната Медитация.

В най-добрия случай бихте използвали напредналия начин, обяснен в съобщението. Вниманието ви ще бъде във физическото ви тяло, представяйки си физическото си тяло като галактика от звезди. Това ще позволи  Шакти, или духовната енергия, на звуковите кодове да проникне по-дълбоко в тялото ви. Можете да слушате звуковата медитация веднъж по време на тази фаза.

Във втората фаза на медитацията , преместете вниманието си в третото око или в център Ajna. Ще слушате Възстановяване два пъти по време на тази фаза. Вниманието ви ще е в Третото Око, представете си, че плавате в космоса със Земята пред вас.

Когато получите впечатлението, че плавате в космоса със Земята пред вас, насочете фокуса на вниманието си върху Земята, като продължите да слушате Възстановяване.

Като поддържате фокуса на вниманието си върху Земята, ще насочвате енергиите на възстановяване към планетата и нейните същества, живеещи на и в нея.

За някои от вас планетата ще е наблизо. За някои от вас планетата ще изглежда далече и между вас и нея няма да има нищо. Близостта ви със Земята в тази медитация ще се определя от вашата междуизмерна връзка с планетата.

Ако се чувствате призовани да се присъедините към нас в тази Световна Медитация, ние ви благодарим.

В миналото давахме много звукови подаръци, както и мисловни концепции, за да ви помогнем да придобиете по-висшите измерения на собственото си съзнание. За нас звукова медитация Възстановяване е най-големият подарък, който сме ви давали досега.

Казваме това, защото произходът на тази звукова медитация е от 10-то, 11-то и 12-то измерения на колективното ни съзнание. Хаторите, които са в тези по-висши измерения, са наши духовни учители. Те съществуват в измерение на не-дуалност ипостоянно излъчват вибрационното поле на мир, подхранване и възстановяване.

За нас това енергийно поле и интелект се нарича Етос и от наша гледна точка съществата, които живеят там са като дъги.

Нека мирът и възстановяването , които са в цялото знание, да бъдат с вас и с близките ви, тъй като светът навлиза в най-рискования преход.

Хаторите
29 март 2017г.


Мисли и наблюдения на Том

Линк към звукова медитация Възстановяване има в края на тази дискусия. Това е mp3-аудио файл, който можете да изтеглите безплатно само за ваша лична употреба.

Инструкциите на хатнорите за Световната Медитация са много ясни, така че не мисля , че е нужно да давам допълнителни подробности.

Но имаше няколко интересни моменти, когато те даваха това съобщение, и за някои читатели това може да е любопитно.

Когато казаха :

„За някои от вас планетата ще е наблизо. За някои от вас планетата ще изглежда далече и между вас и нея няма да има нищо. Близостта ви със Земята в тази медитация ще се определя от вашата междуизмерна връзка с планетата.”

Точно, когато казваха тези думи, аз получих впечатлението , че съм катапултиран в космоса и когато погледнах назад към Земята чрез мисълта си, помолих ги да обяснят какво имат предвид с това мистериозно изказване. Те казаха, че за онези, които имат дълбока кармична история със Земята, планетата ще изглежда близка във втората фаза на медитацията. Но за онези, които бяха на Земята не поради толкова много кармично привличане, а заради духовна мисия, Земята ще се усеща на далечно разстояние. Те също казаха, че в някои случаи онези, които са завършили кармата си със Земята в този живот, също може да усетят Земята на далечно разстояние.

Тялото ми се разтърси от енергия, когато Хаторите казаха :

„Ще е много силно преживяване за тези, които присъстват в залата, както и за тези, които се свързват с нас от разстояние.”

Изпитвал съм такива енергии от Хаторите преди и това винаги е било предвестник на нещо силно и значимо.

Личното ми усещане е , че целият семинар, Звукови потапяния Sound Immersions, в Симфъни спейс, Манхатън на 27 май ще генерира мощни трансформации за всички нас, които присъстваме в залата.

Финалното Звуково потапяне на това събитие ще е Световната Медитация , както я описаха Хаторите. Единствената разлика е , че ще се включа в група Хатори, които са от 10-то, 11-то и 12-то измерения, за да канализирам звукови кодове върху предварително записаната звукова медитация ( т.е. Възстановяване).  Ще е интересно, тъй като предварително записаната звукова медитация вече съдържа звукови кодове от Хаторските 10-то, 11-то и 12-то измерения.

Моят опит с Хаторите , които съм срещал от 10-то, 11-то и 12-то измерения, е , че те са геометрични форми – често сфери. И докато много от тях излъчват бяла светлина, доста от тях излъчват и светлина, която е с цветовете на дъгата.

След като Хаторите дадоха това съобщение , аз ги попитах за мнението им, свързано със съществата, които пребивават в Етоса (10-то, 11-то и 12-то измерения )и са като дъги.

Те обясниха, че докато много от Хаторите в по-висшите измерения се появяват като искрящи бели сфери, те въплъщават всички честоти на светлината . И когато излъчват полезни енергии, често стават като дъги и едновременно излъчват много цветове.

Кликнете тук Click here, за да слушате или изтеглите звукова медитация Възстановяване.

Превод: Tauno

Всички права запазени

©2017 Tom Kenyon All Rights Reserved
You may share copies of this message in any media you wish so long as you do not charge for it, do not alter it in any way and include this entire copyright notice. Audio files on our website, including Restoration, may not be posted on any site or distributed in any manner without written permission from the author.