Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
българския Архив

Хаторска планетарна медитация: Новини

В Театър Питър Джей Шарп в Симфъни спейс в Ню Йорк имаше събрани над 500 души за глобалната медитация на 5 септември.

Медитацията беше записана и вие можете да я чуете или да я изтеглите като използвате линка в края на тази страница. Получавате тази звукова медитация, защото получавате публикациите на Хатори.Това е на разположение само за хората, които получават публикациите на Хатори или които се присъединиха към нас в Ню Йорк. Тя също така ще е част от материали за семинар, когато се проведе такъв. Това е материал, обект на авторско право. Ние ви молим да не го публикувате никъде или да не го използвате по никакъв друг начин, освен за лично ползване.

Хаторите казаха, че медитацията , към която се присъединиха десетки хиляди хора от цял свят, беше успешна и ние би трябвало да видим повишаване на планетарната осъзнатост и реакция по отношение на екосистемата ни в рамките на следващите 9 – 12 месеца. Когато ги попитах за още информация, те казаха, че тази промяна би дошла от организациите на обикновените хора, от гласовете на децата и от международно сътрудничество, което в този момент е невъобразимо.

Мислех си, че някои от вас може да искат за знаят за моя личен опит, свързан с медитацията. Дни преди събитието чувствах съпротивление, защото интуитивно усещах колко силна щеше да е планетарната енергия и как тя щеше да ми повлияе.

По време на медитацията бях ясновидски катапултиран в космоса и видях Земята, която беше обливана в божествена Светлина и целебни енергии от множество  доброжелателни същества от много измерения. Беше объркващо за ума да се усети дълбочината и силата на божествената помощ, която се простираше към нашата планета.

Тази енергия беше толкова силна, че аз бях значително променен в продължение на много часове. Фактически аз изпитах бързо активиране на моята Биофотонна мрежа, което означава, че клетките в тялото ми излъчваха светлина с ускорено темпо. Това беше физическо впечатление, уверявам ви, и не нещо, което бях  в състояние да потвърдя чрез някакъв тип научно измерване. Впечатлението за повишена светлина продължи и аз изпитах енергийното си тяло като поле от чисти диамантени светлини за повече от двадесет и четири часа. Бележка : Ако не сте запознати с науката Биофотоника, може да намерите списък с материали по темата ,като отидете на раздел Статии Articles в сайта (www.tomkenyon.com) и кликнете на Биофотоника Biophotonics- Class Handout .

https://tomkenyon.com/biophotonics-class-handout

Докато все още получавах сетивни усещания от тялото си и околната среда, те периодично бяха затъмнявани от силни усещания за интензивна бяла светлина и този феномен продължи през нощта и по време на сън.

И докато опитът ми за това изпълнено със светлина тяло беше блажен и ескстазен, личната ми реакция след това не беше такава. С това имам предвид, че когато навлизам във високо вибрационни полета на енергия по време на Усилвания и семинари, често има временна реакция от моето его, тоест моето ограничено ниво на съществото ми. И често ми е нужно известно време , за да се върна в състояние на личен баланс, тоест моето „нормално” (в кавички и без кавички )състояние на съществуване.

Други психоаналитици (изследователи на съзнанието)също са ми споменавали,че са изпитвали подобни феномени в собствените си изследвания.

В случая на Хаторската глобална медитация от 5 септември  ми бяха нужни 72 часа , за да се върна към обичайното си усещане за себе си, въпреки че трябва да кажа , че сега в съществото ми има по-висша енергия като резултат от присъединяването ви в тази глобална медитация и за това съм истински признателен.

Споделям този личен пример, просто за да посоча потенциала и силата на енергията, която всички вие създадохме заедно. И споделям това в случай че някои от вас са имали подобна на моята реакция след медитация.

Искам да ви благодаря от цялото си сърце за отделеното време и енергия, за да участвате.

Благословии за вас и за любимите ви хора.

Том

Кликнете тук Click here , за да чуете или да изтеглите аудио файла. Моля, обърнете внимание, че когато кликвате на този линк, вие се съгласявате да не  публикувате файла никъде, защото това е обект на авторско право и засега не е предвиден за масово разпространение. Моля, обърнете внимание на това, че файлът ще бъде изтрит от нашия уебсайт след тридесет дни.

© 2015 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com

Превод: Tauno