Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Transcendeti si Transformati-va Lumea

Tom Kenyon
Noiembrie 14, 2007

Dorim sa va vorbim despre un pasajul periculos in care va aflati. Acest pasaj se va extinde pe perioada acestui an, dar si pe durata anului 2008.

Mare parte din ce am spus in comunicarile noastre anterioare s-a adeverit, chiar si mai mult, schimbarile Pamantului, modificarile climaterice, (iar) in anii ce urmeaza vor avea loc o destabilizarea politica si amenintari la adresa ecosistemului.

Una dintre probabilitatile despre care am vorbit in comunicarile anterioare se referea la o criza a economiei Statelor Unite. Am spus asta in urma cu doi ani si am aratat ca luna Noiembrie 2007 va fi cel mai probabil ultima fereastra pentru ca acest lucru sa aiba loc si, intr-adevar se intampla asa cum am vazut noi ca se va intampla. Cu toate acestea, dorim sa va spunem ca situatia este mult mai grava decat se realizeaza in momentul de fata, asadar ati face bine sa va pregatiti pentru perioade financiare dificile.

Insa nu acesta este pasajul primejdios de care vorbim. Ne referim mai degraba la viata voastra emotionala, viata inimii si a spiritului vostru, caci este fara nicio indoiala ca evenimentele ce se vor desfasura in urmatorii cativa ani vor lovi emotional in cei care au inima mai sensibila si care viseaza la o lume mai buna.

In comunicarea noastra am aratat ca nu este garantata continuitatea umanitatii (intr-o anumita forma).Nu a fost cazul pentru asa ceva (supravietuirea vietii umane pe Pamant) inainte de vara anului 2007, insa prin eforturile multor fiinte sansele s-au imbunatatit. Asta nu inseamna insa, din pacate, ca puteti scapa de purificarea spirituala a planetei voastre, nici de provocarile dificile carora le vor face fata institutiile voastre, presupunerile voastre culturale, si economiile voastre. Toate acestea au fost construite pe nisip miscator iar vantul viitorului se afla acum in dreptul vostru.

Am divide comentariile noastre in doua domenii: transcendere si transformare. Cand incepe faza haotica a re-crearii – adica faza in care va aflati acum – vine vorba de toate structurile. Destinele care au fost calculate pe baza unor rezultate scontate se dizolva. Este o vreme a unor confuzii imense, in care nastere emotii primitive de frica si ostilitate. In toate acestea conlucreaza mai multe forte si dorim sa vorbim despre ele.

O parte a acestei faze haotice este simplul rezultat al schimbului de la o dimensiune a constiintei la alta. Pe masura ce Pamantul si umanitatea trec de la constiinta celei de-a 4-a dimensiuni in constiinta celei de-a 5-a dimensiuni – care se afla in afara constrangerilor timpului si spatiului, asa cum le percepeti voi – exista tensiune intre lumea veche si lumea noua. Voi va aflati tocmai in mijlocul acesteia.

Pe masura ce din ce in ce mai multi oameni trec prin schimbari ale paradigmei prin salturi subite in intelegerea spirituala, lumea veche este subminata. Lumea noua, cu supozitiile sale culturale, politice si economice noi nu a inflorit inca, asadar va aflati intr-un fel de tara a nimanui, in care vechile conceptii nu mai functioneaza, insa (nici) noile conceptii nu au intrat intr-o expresie utilizabila. Asadar acesta este unul din motivele dificultatilor pe care le traiti in acesta modificare dimensionala.

Insa aici mai e in joc inca un element insidios. Exista parti interesate care doresc ca lumea veche a dominatiei si a controlului sa continue, si folosesc toate mijloacele avute la dispozitie pentru a asigura acest lucru.

Tipul de control depre care vorbim este atat de atotpatrunzator si face parte atat de mult din patura societatii voastre incat este adeseori trecut cu vederea – tocmai asta urmaresc cei care doresc sa va controleze. Nu exista o persoana sau un grup de persoane responsabile pentru acest tip de control. Acesta vine din multe directii si surse. Vine din surse la care nici nu v-ati gandi, inclusiv religioase si institutii politice si economice. Insa incercarile de a va controla nu se sfarsesc aici. Multe dintre elementele manipulative din lumea voastra vin si din imixtiuni interdimensionale si intergalactice.

Insa indiferent de sursa lor, sa spunem ca, zilele celor care incearca sa va controleze destinele pentru propriile scopuri egoiste sunt numarate. Trecerea de la constiinta celei de-a 4-a dimensiuni la constiinta celei de-a 5-a dimensiuni nu poate fi oprita asa cum nu poate fi evitat zorii unei zile noi. Evolutia constiintei voastre a Pamantului si cea a Pamantului in sine se afla in miezul unei schimbari dinamice, iar voi faceti parte din aceasta.

Cu toate acestea, dorim sa intelegeti ca tranzitia de la realitatea voastra actuala a celei de-a 4-a dimensiuni la dimensiunea a 5-a (si la cele mai inalte) nu va fi una usoara. Datorita haosului inerent ce are loc in timpul schimbului dimensional si datorita imixtiunilor cu lumea voastra din partea puterilor terestriale, dar si din partea inteligentelor interdimensionale si intergalactice, tranzitia va fi mult mai dificila.

Asta nu inseamna ca nu puteti reduce evenimentele negative din viitorul vostru prin actiunile pe care le intreprindeti. Insa inseamna ca o tranzitie colectiva gratioasa catre o dimensiune mai inalta nu prea poate avea loc.

Am evitat mereu sa impartasim informatii de natura alarmista, insa totodata trebuie sa fim directi si onesti in evaluarile noastre.

Asa cum am aratat, restul acestui an si 2008 va marca atat o intensificare a schimbului dimensional cat si o crestere a manipularii si controlului planetar. Aceste evenimente paralele – trecerea in sus in preludiile realitatii celei de-a 5-a dimensiuni (foaierul unei constiinte planetare mai inalte – ca sa folosesc o metafora) si incercarile de pe intregul pamant de a controla si infrana spiritul uman se vor insoti intr-un razboi virtual si real hotarator. Intr-adevar acest razboi pentru spiritul uman a inceput deja. O singura persoana nu poate face multe pentru a atenua destinul colectiv al umanitatii. Insa prin a iesi din controlul si manipularea mintii colective care hipnotizeaza lumea in general, aveti posibilitatea de a va afecta propriul destin in diferite feluri.

Pentru a face asta, trebuie sa gasiti o cale sa transcendeti propriile voastre limitari, si prin asta ne referim la limitarile gandirii voastre, care au fost impuse de institutiile voastre, guvernele voastre, si de religiile voastre. Trebuie sa gasiti cai de a depasi mesajele de frica si teroare proiectate in constiinta umana de catre evenimentele care se desfasoara inaintea voastra si de manipulatorii acestor evenimente, care sunt nevazuti. Pentru a depasi aceasta perioada, transcendeti ceea ce se intampla, sau ce pare sa se intample, in jurul vostru. Trebuie sa va gasiti propriul centru spiritual.

Nu exista nicio cale magica de a face acest lucru. Fiecare din voi aveti propriile carari ce va vor duce la punctul linistit al contiintei voastre, la realizarea divinitatii voastre; iar din acel loc puteti sa va detasati cu mai multa usurinta de ceea ce se desfasoara in jurul vostru. Veti fi invatat sa transcendeti/depasiti lumea voastra. Unul din marii vostri invatatori spirituali a spus candva “Sa fiti in lume, dar nu ai lumii”. Este un sfat foarte bun pentru vremurile ce urmeaza si a celor care sunt acum asupra voastra.

Insa nu este suficient sa va detasati pur si simplu si sa transcendeti lumea. Trebuie tototdata sa transformati lumea, si nu ne referim aici la lumea cea mare, caci a o afecta pe aceasta depaseste abilitatile voastre. Ne referim la lumea din imediata voastra apropiere, comunitatea voastra locala de prieteni, de indragiti, si la pamantul care se afla efectiv sub picioarele voastre. Aceasta este lumea despre care vorbim, si aceasta este lumea pe care trebuie sa o transformati chiar daca lumea mai mare pare sa se deterioreze si sa se destrame peste tot in jurul vostru. Asta va necesita un grad inalt de maiestrie spirituala. Nu spunem ca este sau va fi usor, dar spunem ca este absolut imperativ sa transcendeti si sa va transformati lumea, amandoua impreuna – simultan – pentru a trece prin urechea acului.

Si deci cand va simtiti descurajati de starea lumii, sfatul nostru pentru voi este sa depasiti aceasta slabiciune , sa depasiti manipularea si sentimentul de izolare care este proiectat asupra voastra, sa depasiti forma de gandire de turma. Este o chestiune delicata caci trebuie sa va gasiti propria cale inspre veselia inimii voastre, chiar si in mijlocul suferintei care poate fi in jurul vostru. Vor fi timpuri in anii ce urmeaza, in care indivizii susceptibili spiritual vor simti dorinta de a renunta. Este vremea de a va re-inspira, depinde de voi cum faceti asta, insa avem cateva sugestii.

Indreptati-va atentia dinspre voi si propriile voastre probleme inspre lumea din jurul vostru, inspre pamantul de sub picioarele voastre, inspre comunitatea locala, inspre prietenii vostrii, inspre strainii care locuiesc in jurul vostru, inspre cei pe care ii iubiti. Descoperiti ce puteti face pentru a face acea lume in care traiti un loc mai bun. Aceste lucruri sunt de fapt foarte simple. Poate fi un zambet, un cuvant incurajator, a oferi loc pentru ca o masina sa intoarca in fata voastra; poate fi a oferi mancare cuiva care este flamand; poate insemna a opri televizorul – dispozitiv de control al mintii, si a va juca cu copiii sau animalele voastre de companie. Poate fi a planta un copac. Lista posibilitatilor de a afecta lumea care se afla in imediata voastra vecinatate este nesfarsita, chiar si cand fortele ce manipuleaza lumea incearca sa o distruga.

Intelegeti ca in simplitate exista putere, iata de ce mesajele noastre privesc de obicei chestiuni de baza simple. Ca de obicei, va sugeram sa cultivati Holonul de Echilibru ca o modalitate extrem de eficienta de a face fata instabilitatilor energetice atunci cand ele se ivesc (click aici pentru informatii detaliate despre cum sa creati Holonul de Echilibru).

Va incurajam de asemenea sa traiti constient, in apreciere sau gratitudine, intrucat armoniile subtile create de aceste stari emotionale vor actiona asupra voastra ca protectori, si va vor ridica chiar daca lumea urmeaza o spirala descendenta.

Traiti clipele vietii voastre, chiar daca cultura sau economiile voastre trec prin momente dificile.Gasiti-va spatiul din interiorul vostru pentru a va detasa si a transcende ceea ce pare sa se intample in jurul vostru. Veti avea atunci, probabil, o experienta cat se poate de interesanta. Veti vedea farsa cosmica, si toata treaba cu planeta voastra vi se va parea o tranzitie atat interesanta cat si amuzanta inspre o constiinta superioara.

Simtul de amuzament este, totusi, vazut doar, desigur, din punctul de vedere al constiintei celei de-a 5-a dimensiuni si a dimensiunilor superioare. Nu este tot timpul usor sa vezi umorul inerent al situatiilor asa cum se ivesc in universul dual – in special cand sunteti inchisi in el. Iata de ce va incurajam sa transcendeti lumea voastra – lumea asa cum o credeti voi a fi – si sa intrati intr-o octava superioara de constienta. Va asteapta un univers nou umplut la refuz cu posibilitati.

Hathorienii 14 Noiembrie 2007, Budapesta, Ungaria.