Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Slovenščina - Arhiv

TEHNIKA DVIGA ZAVESTI

Sporočilo Hatorov preko Toma Kenyona;
28. 1. 2009

Vstopate v obdobje številnih sprememb, ki bo polno možnosti istočasno pa tudi nevarnosti.

Marca lansko leto smo vam povedali, da so v magnetnem polju Zemlje motnje, da se to polje spreminja. To isto stvar je sedaj potrdila tudi vaša znanost.

Da pojasnimo: Zemljo obdaja magnetno polje, ki jo ščiti pred valovi in viharji sončne energije. Občasno se v magnetnem polju pojavljajo luknje, razpoke, kar je čisto normalno. Toda ta luknja sedaj je zelo velika in omogoča, da velike količine sončne plazme prosto vstopajo v območje Zemlje. Posledica tega so številne in obsežne motnje v delovanju magnetnega polja, motnje v telekomunikacijah, motnje v delovanju človeškega živčnega sistema, klimatske spremembe,… Tovrstne težave se bodo v prihodnje še stopnjevale.

Vendar se mi ne bomo osredotočali na negativne vplive te luknje ampak na pozitivne, ki jih prinaša za tiste, ki ste pripravljeni.

Vaše fizično telo obdaja občutljivo energetsko telo – stari Egipčani so mu tekli »KA«, jogiji pa mu pravijo eterično telo. To eterično telo je zelo dovzetno za vplive solarne plazme. Povečana moč in kvaliteta solarnih tokov zvišujeta vibracijsko raven vašega eteričnega telesa. Za tiste, ki zavestno sodelujete v procesu duhovne rasti, je to zelo velika priložnost, ki vam bo prinašala številne ugodnosti in koristi.

Z besedo rast mislimo na premik navzgor v vašem zavedanju. Ta premik ne pomeni, da boste kam šli ali da boste zapustili Zemljo,… Pomeni pa, da se bo drastično spremenilo vaše dojemanje in pogled na stvari ter na svet okrog vas. Ta rast vam omogoča, da začenjate videti skozi tančice iluzij sveta, v katerem živite. Iluzije lahko obstajajo, če svet okrog sebe dojemate le preko petih čutil (sluh, vid, …). V procesu rasti pa boste ugotovili, da lahko greste preko meja čutnega sveta, ugotovili boste, da ste lahko soustvarjalec stvari in dogodkov. Na življenje boste gledali kot na film, ki ste ga vi režirali.

Lahko bi rekli, da ste na križpotju. Z nadaljnjim dotokom solarnih tokov skozi luknjo v magnetnem polju Zemlje, se bo vibracijska raven vaših eteričnih teles še dvigala. Nekatere ljudi bo to potisnilo v nemir in propad, druge pa bo vodilo v rast, v dvig zavesti.

Naše sporočilo je še posebej namenjeno tistim posameznikom, ki ste izbrali slednje. Vaša naloga v procesu rasti je, da dovolite aktivacijo svojega eteričnega telesa, kar vas bo poneslo navzgor – dvignilo bo vašo vibracijo. Pri tem boste postavljeni pred izziv in sicer, da boste to storili četudi bo mnoge okrog vas vleklo navzdol v negativne energije. Tu se postavi vprašanje vibracij, ki jih oddajate, v povezavi z vašimi pričakovanji in zaupanjem. Kombinacija teh treh elementov je namreč tista, ki ustvari kreativni impulz za vašo novo usodo.

Na kaj mislimo s tem? Če nekdo želi spremeniti negativne okoliščine, v katerih se je znašel, ali pa preseči omejitve, ki so mu bile vcepljene, mu to pobere ogromno energije. Človeštvo kot je celota je bilo hipnotizirano, tako, da sedaj verjame, da je realnost, ki jo vidi oz. dojema nekaj nespremenljivega, polnega omejitev, nekaj, kar omejuje vaše želje in pričakovanja,.. Torej nič manj kot zapor. Ko posameznik enkrat spregleda vse laži in manipulacije, svet zanj ni več enak. Vendar ga ta novi pogled na svet okrog sebe še ne osvobodi izpod njihovega jarma. Te laži in manipulacije imajo na nek način svoje življenje in težijo k temu, da se nadaljujejo. Če se jih hoče posameznik osvoboditi, to od njega zahteva novo energijo, višjo vibracijsko raven, ki mora prevladati nad otrplostjo in lenobnostjo (kar je značilno za večino ljudi). Nova energija in višja vibracijska raven eteričnega telesa pa sta darilo, ki vam ga prinašajo solarni tokovi skozi luknjo v magnetosferi.

Tu pa se je človeštvo znašlo na križpotju. Za tiste, ki ste že spregledali oz. začenjate videti skozi tančice laži in omejitev, ki so vam bile vsiljene, za tiste, ki ste se odločili za rast v svojem zavedanju, bo aktivacija eteričnega telesa nekaj čudovitega, čudež, ki ga boste lahko občudovali. Nagrajeni boste namreč z močjo, s katero boste odstranili vaše lastne omejitve in sicer na način, ki vam je bil do sedaj nedosegljiv. Dobesedno – kozmos vam bo pomagal pri ustvarjanju vaše lastne svobode.

Toda za tiste, ki ne bodo želeli dvigniti svoje zavesti, ki bodo ostali na starih mentalnih tirnicah, ki bodo raje ostali v »varnem zavetju« laži in omejitev, ki bodo še naprej krivdo za vse svoje probleme valili na druge, ki bodo še naprej iskali grešne kozle, ki bodo še naprej živeli konfliktno življenje, za vse tiste pa bo dvig vibracije njihovih eteričnih teles vse prej kot blagoslov. Doživljali jo bodo kot prekletstvo. Krepko bodo morali garati, da bodo držali stvari skupaj. Vendar, staro razpada in temu se ni moč izogniti. Istočasno s tem, ko razpada realnost, kot ste jo poznali do sedaj, se dviga nova. To prehodno obdobje zna biti zelo čudno, polno zmede. Zato vam tu ponovno pravimo, da imate vso moč in sposobnost, da si ustvarite življenje takšno, kot ga želite. Ustvarite si lahko realnost takšno, kot vi želite, ustvarite si lahko svojo lastno svobodo duha in uma, ne glede na okoliščine,v katerih se znajdete.

To prehodno obdobje bo trajalo še nekaj let. Nekateri boste v tem času naredili korake naprej, drugi pač ne. Tisti, ki ne bodo hoteli naprej, bodo zapadali v uničujoča stanja in okoliščine. Ne glede na to, kako kruto se to sliši, pa je nujno. Še enkrat: vse pa je odvisno od odločitve posameznika.

Ponovno poudarjamo: vsak od vas ima možnost izbire lastnih misli in stvari, ki jih želi uresničiti. Nekateri boste izbrali svobodo, kajti laži in omejitve, ki jih boste spregledali, bodo preprosto prevelike, da bo vztrajali ob njih. Drugi bodo raje nadaljevali z ujetostjo, ker se bodo preveč bali svobode in prevzemanja odgovornosti za lastne odločitve.

Na poti evolucije se cesta razcepi v dve smeri.

Ko bodo stare stvari razpadale in ko se bodo pričele postavljati nove (tu mislimo predvsem na ekonomske, ekološke in socialne izzive, s katerimi se srečujete), bo to za nekatere zelo težko obdobje. Vendar ne glede na to, v kako težki situaciji se znajdete, vedite, da ste vi ustvarjalec vašega lastnega življenja in da ste ga v vsakem trenutku sposobni oblikovati povsem na novo. Pa če so okoliščine še tako nemogoče. Tisti, ki manipulirajo z vami, to počnejo tako, da vam vcepljajo strah, skušajo vas obdržati znotraj kulturnih omejitev češ, da je vaše življenje odvisno od zunanjih okoliščin, na katere pa naj vi ne bi imeli vpliva.

V procesu rasti pa boste ugotovili, da so zunanje okoliščine samo projekcija prepričanj iz vaše podzavesti. So kot lutke na filmskem platnu, nič drugega. Okoliščine lahko zelo hitro spremenite oz. zamenjate, ko odpravite vzrok zanje (ne pa posledico). Ta tiči v vaši podzavesti, vaših prepričanjih. Znanje o tem, kako to narediti se vam bo tekom procesa rasti razprlo tako, kot orhideja razpre svoj cvet. To je povsem naravno in se zgodi samo po sebi, ko stopite na stopničke rasti.

V naših prejšnjih sporočilih smo govorili o tem, da je za prehod na višje ravni zavedanja, ključnega pomena hvaležnost. Hvaležnost je znak in izraz kreativne moči, s katero razpolagate. Bolj ko si hvaležen, več imaš te moči. Kako pomembno je to, vam bo tekom procesa rasti še bolj jasno.

V prihodnjih sporočilih bomo razpravljali o meddimenzionalnih učinkih, ki jih ima hvaležnost in kako vpliva na vaše zunanje okoliščine.

V tem sporočilu pa vam želimo podati orodje – tehniko, za katero menimo, da vam bo v pomoč v naslednjih letih, ko bodo solarni tokovi na Zemlji vse močnejši in bodo zato tudi vse močneje stimulirali vaša eterična telesa.

O tej tehniki morate najprej vedeti tri stvari:
1. če želite, da bo delovala, morate na začetku dati namen, da želite dvigniti vibracijsko raven svojega eteričnega telesa, dvigniti svojo zavest,
2. biti morate v čustvenem stanju hvaležnosti, kajti hvaležnost oddaja frekvenco za to vrsto kreacije,
3. pri tej tehniki gre za povezavo med vašim eteričnim telesom in vašim višjim jazom (stari Egipčani so mu rekli »BA«). Ta višji jaz prebiva v delu vaše zavesti, ki je izven časa in prostora, kot ju vi poznate.

Vstopna točka v vaš višji jaz se nahaja nad vašo glavo in sicer tam, kjer se stikata vaši dlani, če ju dvignete visoko nad glavo. Ta meddimenzionalni vidik vas – vaš višji jaz je zelo dovzeten za hvaležnost. Ko se povežete njim preko hvaležnosti, vam dovaja energijo, ki ojača vaše eterično telo in ga pripravi na dotok solarnih tokov.

To tehniko imenujemo Tehnika dviga zavesti. Tako kot Tehnika ravnovesja in tehnika zdravljenja, ki smo ju opisali v prejšnjih sporočilih, tudi ta temelji na geometriji. Geometrija ima sposobnost usmerjanja energij, posebna geometrijska telesa, o katerih govorimo mi, pa usmerjajo energijo na določen način, v točno določeni smeri.

Geometrijsko telo, ki ga uporabljamo pri tej tehniki, je po obliki podobno vrtavki, s katero ste se kot otrok najbrž igrali. Predstavljajte si, da vas obdaja takšna vrtavka. Vrh te vrtavke predstavlja vstopna točka v vaš višji jaz – BA (nad vašo glavo), dno pa predstavlja vaša korenska čakra (če sedite na tleh po turško) oziroma podplati (če stojite ali sedite na stolu). Središčna os tega geometrijskega lika poteka torej od vrha, preko vašega temena na glavi, skozi telo, vse tja do korenske čakre / stopal.

Ko si predstavljate, da sedite znotraj vrtavke, jo v mislih zavrtite okrog svoje osi. Smer vrtenja lahko poljubno izberete. Če čutite, da bi jo zavrteli v levo, jo zavrtite levo, in obratno. Prav tako je velikost lahko poljubna, pazite le, da vas vrtavka v celoti obdaja. Barva tudi ni pomembna, vendar predlagamo, če ste vizualni tip, da poizkusite z belo barvo.

S tem, ko v mislih zavrtite vrtavko okrog sebe, se okrog vas ustvari energetski vrtinec. Medtem, ko se vrtavka vrti, svojo pozornost usmerite v višji jaz nad vašo glavo in mu pošljite občutke hvaležnosti. Začutili boste, kako se vam ta nadnaravni del vas odziva. Nato svojo pozornost usmerite v najnižjo točko vrtavke (korenska čakra, stopala), ki božansko energijo, ki vam jo pošilja višji jaz, povleče v vaše eterično telo. Ostanite v tem položaju 5 – 10 minut, vrtavka pa naj se med tem vrti. Včasih boste to božansko energijo čutili kot zelo mehko, blago, včasih pa bo imela moč ognja, nevihte, laserskega žarka. S tem, ko božanska energija teče od najvišje točke vrtavke tja do njenega dna, polni vaše eterično telo in ga jača.

Ta postopek lahko izvajate tako pogosto, kot želite. Predlagamo, da je to vsaj enkrat na dan za 5 – 10 minut. Vendar vas moramo opozoriti, da če ga izvajate dlje časa in bolj pogosto, lahko sprožite zdravilni proces. To se zgodi zato, ker božanska energija iz vašega eteričnega telesa vstopa v vaše fizično telo, organe, kjer sproži sprostitev nabrane negativne energije in strupov, ki ovirajo normalno delovanje vaših organov in pretok življenjske energije.

Sčasoma se bo s to tehniko vaše eterično telo tako ojačalo, da bo samo sposobno prepoznati in uporabiti solarne delce iz solarnih tokov, kar bo močno pospešilo vašo rast, dvig vaše zavesti.

Hatori.