Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Schimbarile Pamantului si Holoni

Hathorii si Tom Kenyon
Primul in seria Informarilor despre Schimbarile Pamantului de la Hathori


Martie, 2005

Mecanica vortexului planetei voastre si a sistemului vostru solar prinde viteza si, drept rezultat, timpul, asa cum il stiti voi, se metamorfozeaza. In acelasi timp, exista evolutii si schimbari pe Pamant, precum si in alte sectoare, care va afecteaza destinul si alegerile pe care va trebui sa le faceti.

Aceste schimbari se produc atat de rapid, incat devine imposibil sa mai tineti pasul cu ele in vechea maniera. Instituim de aceea un sistem de informare planetara, care va aparea in mod regulat pe acest site. Nu putem spune frecventa sau modul in care acestea informari vor aparea. Va sugeram astfel sa verificati acest site in mod regulat, daca sunteti interesati in aceste chestiuni. Dupa modul in care privim totul pe moment, ne propunem sa adresam chestiuni specifice si tehnici interne, pe care le puteti utiliza ca sa faceti fata realitatii.

Holoni

Am mediatizat aceasta informatie in diverse grupuri de lucru, dar credem acum ca este timpul sa o prezentatm tuturor celor care sunt interesati. Holoni sunt forme geometrice de natura tridimensionala, care ne afecteaza constiinta in moduri specifice. Prin constiinta, va rugam sa intelegeti ca nu ne vom referi la mintea voastra, ci la toate aspectele sinelui, inclusiv la inteligenta celulara, adica la AND.

Holoni sunt creati pe taramul mintii si a imaginatiei voastre, dar canalizeaza fluxul de energie in moduri distincte. Datorita cresteri nivelului de forte perturbatoare de pe Pamant, dorim sa va oferim instructiuni simple pentru cele doua Holoni.

Primul este legat de stabilizarea energiei voastre interne, mai ales a emotiilor, cand experimentati evenimente volatile – fie direct in jurul vostru – fie in biosfera, pentru ca veti vedea ca evenimente care au loc in alte zone ale lumii, vor avea efecte mult mai puternice decat au avut anterior. Totul este legat de cresterea perceptiei interconectarii. Indiferent daca va place sau nu, devine din ce in ce mai clar ca sunteti o familie planetara si vom merge mai departe prin a spune ca sunteti un singur corp planetar. Astfel ca, evenimente catastrofice din alte parti va vor afecta direct, in functie de nivelul vostru de trezire, sensibilitate si de tipurile voastre de limitari.

Putem spune ca modul cel mai avansat de a traversa valurile de schimbare nu este prin renuntare si izolare, pentru ca va creste nivelul de oboseala. Se refera, mai degraba, la permiterea energiilor schimbarii de a se misca pe langa si prin voi, fara a va atasa de imagini si idei vechi, cu privire la modul in care trebuie sa fie energia schimbarii. Asa cum am spus, scopul primului holon este de a va stabiliza energia proprie. Cel de-al doilea holon, despre care dorim sa va instruim, are rolul de intarire a sistemului vostru imunitar.

Primul holon
Stabilizarea

Conceptul se bazeaza pe o forma platoniana specifica, cunoscuta ca octoedru. Octoedrul este format din doua piramide cu baza patrata, conectate la baza, una din piramide avand varful indreptat in sus, cealalta avand varful indreptat in jos. Ele sunt reflectarea, in oglinda, una a celeilalte. Aceasta geometrie tridimensionala specifica poate fi gasita si in forma si stare naturala, in special in forma unor cristale si a legaturilor atomice si moleculare. Vorbind din punct de vedere esoteric, este intalnirea si echilibrarea polaritatii masculin-feminin, Cerul si Pamantul.

Pentru a putea crea acest holon, simtiti sau va imaginati o linie care porneste din varful capului spre centrul corpului, trece prin perineu, pana sub picioare. Linia centrala este axa octogonului.

Simtiti sau va imaginati baza piramidelor la nivelul taliei, astfel incat partea superioara a corpului sa fie in interiorul piramidei superioare si partea inferioara a corpului sa fie inclusa in piramida inferioara. Nu conteaza cat de largi sunt aceste piramide, atat timp cat intregul corp se afla in interiorul lor. Nu conteaza nici cum sunt orientate colturile piramidelor. In timp ce va imaginati ca sunteti in interiorul acestui octoedru, sa aveti sentimentul de siguranta si comfort. Mentineti forma octoedrului in imaginatia voastra, in timp ce va induceti starea de siguranta si comfort. Practicati zilnic, daca doriti sa deveniti maestri. Creati holonul, adaugati sentimentele de siguranta si comfort si apoi amplificati-le. Faceti asta pana cand apar aceste trairi, doar cand va imaginati holonul. Apoi va veti da seama ca puteti crea un holon oricand doriti si va va oferi sentimente de siguranta si comfort. Prin insasi natura sa, holonul va obliga energiile subtile din interiorul vostru sa atinga o stare de echilibru.

In comunicarile viitoare va vom da sugestii specifice despre modul in care sa treceti prin valurile schimbarii. Acest prim holon este conceput ca un fel de “vesta de salvare”. Nu este cel mai puternic sau elegant mod de a va deplasa prin schimbarile care vin spre voi, dar poate fi foarte util, mai ales pentru aceia care nu au invatat inca sa se transmute in interdimensionalitatea fiintei lor.

Al doilea Holon
Imunitatea

Din cauza distrugerii eco-sistemului vostru si a altor repercusiuni in urma folosirii neadecvate a tehnologiei voastre, bacteriile si virusii devin mutanti intr-un ritm record si apar forme noi. Acest holon are un efect puternic asupra sistemului vostru imunitar. Nu este prevazut sa fie substitut al ingrijirii sanatatii voastre, dar este un adjuvant si daca va dati seama ca va imbolnaviti, acest holon poate fi foarte benefic.

In esenta, este un cilindru care va cuprinde, de deasupra capului pana sub picioare. La capatul de sus, cilindrul se indoaie ca o banana, indreptata in fata. In partea de jos, forma ia directia opusa celei de sus. Daca ar fi sa o privesti dintr-o parte, ar arata ca o banana cu un capat rasucit invers. Unii il numesc holonul delfin. Simtiti aceasta forma in jurul corpului vostru, avand impresia ca este de culoare argintie, asemanator cu un balon Culoarea argintie nu trebuie vazuta, ci doar imaginata. Ea este legata, in mod deosebit, de proprietatile anti-virale si anti-bacteriene ale argintului coloidal. Simtiti holonul in jurul vostru si cand mintea o ia razna, aduceti-o inapoi sa simta holonul. Aceast forma geometrica specifica are drept efect calmarea energiilor interne subtile si, in acelasi timp, energizarea lor intr-un mod specific, care duce la intarirea sistemului vostru imunitar. Va sugeram sa adaugati holonul in trusa voastra “de prim ajutor”, ca sa zicem asa.

Va lasam acum, cu aceste ganduri de final. Cresterea haosului de pe Pamantul vostru nu trebuie sa fie un motiv de ingrijorare. Este un process natural de trecere dintr-o dimensiune in alta. Maiestria spirituala este abilitatea de a face fata, intr-un mod creativ, la situatiile noi. Nimic ce se afla la un nivel mai jos decat atat nu va foloseste. Trebuie sa gasiti metode noi de a face fata vietii si evenimentelor care se petrec in lumea din jurul vostru.

Alegerile pe care le faceti, va vor determina destinul. Este chiar atat de simplu. Oricat de multi ar fi cei se invart in jurul disperarii si a confuziei, apare o oportunitate ciudata. Este posibil de a se trece prin valurile schimbarii din perioadele de haos ce vor urma, cu umor, gratie si cu o extraordinara evolutie. Puterea de a face asta nu vine din exterior. Vine din interior – dar, ca un miner care cauta aurul, aveti inca de sapat. Pentru a gasi comoara care va imbogateste, in calitati spirituale si cu posibilitatea sporita de supravietuire in aceste timpuri, e nevoie sa cautati nu in exterior, ci in interiorul vostru, pentru ca deja aveti tot ceea ce aveti nevoie. Sugestiile pe care le vom face in lunile ce vor urma, sunt simple chei de rezolvare a ghicitorii care sunteti voi si speram ca, in una dintre zilele ce urmeaza, daca nu hohotiti deja de ras, veti intelege jocul cosmic si, cu un chiot de incantare, va veti trezi din adormire, veti iesi din acest vis, pasind intr-unul nou, sau chiar mai bine, va veti trezi deadevaratelea.