Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Palatul Lăuntric de Cristal şi Deschiderea Sălilor din Amenti

Un mesaj planetar de la Hathori, transmis prin Tom Kenyon

Nota: Acest mesaj din partea Hathorilor cuprinde instructiuni privind o puternica meditatie energetica, numita Palatul Launtric de Cristal (The Crystal Palace Within) si Deschiderea Salilor din Amenti (Opening the Halls of Amenti). Puteti face aceasta meditatie spre folosul personal, ori de cate ori doriti. Instructiunile privind acest proces energetic sunt transmise in acest moment pentru aceia care aleg sa participe la o Meditatie Planetara Hathoriana de Activare, ce va avea loc in ziua de 31 octombrie 2010. In acea zi, in Seattle, Washington se va reuni un grup ce se va angrena in aceasta meditatie. Aceste informatii sunt oferite celor care nu pot participa la atelierul de lucru, dar care ar dori sa ia parte la meditatie, alaturi de alte persoane din lumea intreaga.

Prin intermediul meditatiei pe care urmeaza sa o transmitem, puteti accesa niveluri mai elevate de creativitate, inerente naturii launtrice, si dobandi accesul la ceea ce numim Mintea voastra Superioara – care este pur si simplu un aspect al constiintei voastre, ce se extinde dincolo de limitarile constientei voastre, asa cum e perceputa in prezent, in cadrul constrangerilor de timp si spatiu. Aceasta Minte Superioara – acest aspect interdimensional al constiintei voastre – este o potentiala sursa de inspiratie, intelepciune, intuitie si creativitate nemarginite.

Palatul Launtric de Cristal se refera la glanda pineala, intrucat parte din structura ei este de natura cristalina. Aceste cristale mici de calcit detin proprietati piezoelectrice ce pot corespunde taramurilor mai inalte ale luminii. Prin activarea acestor potentialuri cristaline din glanda voastra pineala deschideti portalul spre Mintea voastra Superioara, care va poate aduce, voua si omenirii, un influx de creativitate, viziune si solutii pentru problemele personale si colective.

Meditaţia are trei faze.

Prima fază

Prima faza implica activarea chakrei inimii si patrunderea intr-o stare de rezonanta profunda cu Pamantul. Aceasta conexiune, realizata cu ajutorul inimii voastre, va conecteaza cu intelepciunea Pamantului si cu procesul de inaltare prin care trece planeta voastra. Acest lucru se realizeaza prin natura voastra emotionala, indeosebi prin trimiterea sentimentelor de apreciere sau recunostinta Pamantului in sine.

Acesta e un aspect foarte important pentru aceasta meditatie, intrucat energia Pamantului e mai vasta decat a voastra. Ea va poate ajuta sa va stabilizati in acest proces si va conecteaza la mersul inainte al procesului de inaltare, prin care trece planeta voastra.

In aceasta faza a meditatiei va focalizati atentia in chakra inimii voastre – localizata in mijlocul pieptului – si simtiti apreciere sau recunostinta pentru Pamant, pentru viata in sine. In functie de nivelul vostru de evolutie, unii dintre voi pur si simplu se vor odihni in acest sentiment de apreciere sau recunostinta pentru Pamant.

Altii dintre voi vor putea realmente simti ca aceste energii se revarsa din ei, in Pamant.

Alte persoane ce detin capacitati interdimensionale dezvoltate s-ar putea trezi ca plutesc prin spatiu, trimitandu-si sentimentele de apreciere sau recunostina pentru Pamant, din aceasta pozitie avantajoasa si/sau dintr-o stare de fiintare deosebit de expansionata. Asadar, exista o mare varietate de modalitati pentru a simti acest proces.

Aceasta faza constituie, de asemenea, o transformare energetica a unei forme mentale colective, pe care o mentine omenirea. Aceasta forma mentala este credinta ca Pamantul poate fi folosit, chiar abuzat, in propriul interes al omenirii, fara a se tine cont de efectele ei asupra altor forme de viata.

Aceasta forma mentala trebuie inlaturata si transformata, daca e ca omenirea sa supravietuiasca transformarii ce se produce in prezent, asa ca, atunci cand faceti acest simplu act de a-i trimite Pamantului apreciere sau recunostinta, va conectati la procesul de inaltare a Pamantului, contribuind in acelasi timp la transformarea acestei forme mentale deosebit de distructive: aceea ca aveti stapanire si putere asupra Pamantului.

Pe Noul Pamant, ideea fundamentala va fi administrarea lui, impreuna cu intelegerea interconectivitatii tuturor formelor de viata si cu respectarea Pamantului in sine.

A doua fază

Dupa ce ati ramas in acest camp vibrational de apreciere sau recunostinta pentru Pamant, cel putin cinci minute, va mutati atentia din centrul inimii in glanda pineala din centrul capului si ascultati Acordarea Glandei Pineale.

Aceasta meditatie acustica dureaza aproape sase minute, fiind special creata ca sa va ajute in activarea potentialurilor nefolosite din structura cristalina a glandei voastre pineale.

Sunetele pe care le veti auzi sunt similare fluctuatiilor din taramurile luminii. Ele va acordeaza cu finete receptivitatea si capacitatile de perceptie subtila ale acestei glande. Acest lucru se asemana foarte mult cu conectarea unei antene, iar apoi acordarea ei la taramurile mai inalte ale luminii si la ceea ce am numit mai inainte Mintea voastra Superioara.

Pe intreaga durata a acestei meditatii acustice, a acestei Acordari, constienta voastra se afla in centrul capului, in zona glandei pineale. Nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa va mentineti atentia in aceasta zona. In clipa in care atentia va este distrasa, o readuceti la glanda pineala.

Lasati ca sunetele sa rezoneze si sa activeze aceasta zona din creierul vostru. Din nou, in functie de nivelul vostru de constienta, unii dintre voi ar putea simti schimbari subtile, nedefinite, in aceasta zona. Altii ar putea percepe geometrii complexe de lumina. Iar altii s-ar putea percepe in afara lor, observand fluctuatii reale de energie, in interiorul glandei pineale. Mai pot exista si multe alte perspective perceptuale.

Lucrul important din aceasta faza este sa „nu incercati” sa declansati nimic. Doar permiteti sa se desfasoare. Dupa ce se incheie aceasta faza a meditatiei, va deplasati spre cea de-a treia si ultima etapa, pe care noi o numim Deschiderea Salilor din Amenti.

Faza a treia

Folosim termenul de Salile din Amenti, in doua sensuri. Primul se refera la o baza eterica de informatii, aflata sub Sfinxul din Cairo, Egipt. Cel de-al doilea sens al termenului este acela de a patrunde intr-o stare mentala vibrationala elevata, prin care va conectati cu Mintea voastra Superioara. Aceasta este perspectiva ce trebuie mentinuta, in timp ce practicati aceasta meditatie.

Aceasta faza a meditatiei va confera acces direct la Mintea voastra Superioara si la potentialurile ei nemarginite. Spre deosebire de celelalte doua faze ale meditatiei, in aceasta faza, constienta voastra se afla simultan, in multiple locuri.

La vom prezenta in ordine. Unele persoane vor putea mentine doar un singur punct de constienta, in orice moment dat. Altele vor putea mentine simultan mai mult de un singur punct de constienta. Mentineti cat de multe puncte puteti. Daca veti continua sa folositi aceasta metoda, va veti dezvolta in cele din urma capacitatea de a mentine simultan puncte multiple de constienta, iar aceasta capacitate (de a mentine perspective multiple, concomitent) constituie o puternica metoda de antrenare pentru dezvoltarea constientei interdimensionale.

Punctul primar si esential in care va concentrati atentia este o zona pe care o numim punctul BA. Acesta nu este locul in care se afla Sufletul vostru Celest sau Sinele Divin; el este doar un punct energetic de acces. BA se refera la Sufletul vostru Celest sau, conform altor puncte de vedere, Sinele vostru Divin. Daca va ridicati mainile deasupra capului, punctul BA se afla in locul in care se ating degetele voastre. (Va rugam sa retineti ca, in aceasta meditatie, nu va tineti mainile ridicate deasupra capului. Faceti acest lucru doar ca sa localizati punctul BA.)

In aceasta faza a meditatiei, constienta voastra se afla in punctul BA, iar voi trimiteti apreciere sau recunostinta acestui aspect al vostru insiva, ce exista in afara timpului si spatiului. In mod anume, trimiteti apreciere sau recunostinta pentru influxul de intelepciune, intuitie, creativitate si inspiratie, ca si pentru posibilele solutii la problemele cu care se poate sa va confruntati.

Aceasta este o parte foarte importanta din aceasta faza. Consonanta – semnatura vibrationala – de apreciere sau recunostinta activeaza BA-ul, Sufletul vostru Celest sau Sinele Divin. Prin aceasta actiune deschideti un portal spre Mintea voastra Superioara si, totodata, puneti capat unei alte forme mentale limitative, care a infestat omenirea, timp de eoni.

Aceasta forma mentala nu e altceva decat credinta ca sunteti separati de propria voastra divinitate – ca nu sunteti aceasta divinitate si ca nu meritati sa primiti darurile propriei voastre divinitati.

Aceasta forma mentala a fost introdusa ca sa fiti controlati, prin intermediul religiilor voastre. Ea este o forma mentala extrem de limitativa si daunatoare, caci va impiedica accesul la intelepciunea voastra superioara, la viziunea voastra spirituala, la capacitatea voastra de a discerne adevarul de minciuna si la capacitatea voastra de a va schimba realitatea, dupa cum doriti.

Nu putem sublinia indeajuns cat de perfida e aceasta forma mentala, cum nu putem sublinia indeajuns nici cat de importanta este pentru voi actiunea de a mentine aceasta noua forma mentala (ca nu exista separare intre voi si Sufletul vostru Celest, Sinele vostru Divin sau Dumnezeu), in timp ce va trimiteti aprecierea sau recunostina BA-ului vostru.

Nu cereti, nu implorati, nu cersiti sau nu va rugati Sufletului vostru Celest, Sinelui vostru Divin sau unui dumnezeu. Deschideti pur si simplu un canal spre o alta parte din fiinta voastra. Pe masura ce continuati sa faceti acest lucru, veti simti un raspuns din partea Sufletului vostru Celest – o miscare din punctul Ba in jos, in glanda pineala.

Aceasta miscare indica coborarea energiei din Mintea vostra Superioara, impreuna cu introspectii si imputerniciri ale acelui aspect al fiintei voastre, pe care-l cunoasteti drept corpul si mintea voastra. Aceste imputerniciri sunt sub forma tiparelor de lumina spirituala, de care ati putea sau nu ati putea fi constienti la nivel constient.

In timp ce permiteti ca energia sa continue sa coboare din punctul BA, cel de-al doilea punct in care va concentrati atentia include glanda pineala, ingaduind ca energia sa coboare din Sufletul Celest in structura cristalina a glandei pineale in sine.

Daca puteti, deveniti constienti simultan de un al treilea punct, chakra inimii din mijlocul pieptului, astfel ca influxul de energie sa circule din Sufletul Celest in glanda pineala si in centrul inimii. In acest moment, trimiteti apreciere sau recunostinta Sufletului vostru Celest, BA-ului vostru, pentru ca va dezvaluie Mintea voastra Superioara.

In final, pentru aceia dintre voi care sunt mai avansati, indreptati-va constienta asupra unui al patrulea punct, care este chiar centrul Pamantului, astfel ca influxul Mintii voastre Superioare sa curga din Sufletul Celest, in glanda pineala, in chakra inimii si in centrul Pamantului.

Nu fiti preocupati de cat de multe puncte de referinta puteti mentine; mentinerea constientei in primul punct – care e punctul BA – este suficienta pentru inceput.

Asa cum am spus mai devreme, daca veti continua sa faceti aceasta meditatie, intr-un final, veti putea mentine simultan mai multe puncte de constienta. Scopul acestei meditatii e sa va activeze potentialurile si capacitatile nefolosite din natura voastra interdimensionala si sa va ofere acces la Mintea voastra Superioara, pe care o puteti apoi folosi pentru a va umple viata de noi viziuni, noi intelegeri, noi forme de inspiratie si noi solutii creative la problemele cu care s-ar putea sa va confruntati (fie la nivel individual, fie colectiv).

Datorita faptului ca sunteti conectati cu intreaga viata, pe masura ce deveniti receptivi la potentialul Mintii voastre Superioare, ii ajutati pe semenii vostri sa realizeze si ei acest lucru.

Va prezentam aceasta meditatie, in acest moment, pentru aceia dintre voi care doresc sa ni se alature, atunci cand facem activarea planetara de duminica, 31 octombrie 2010.

Va solicitam sa parcurgeti acest proces de mai multe ori, inaintea evenimentului propriu-zis, astfel incat sa fiti foarte familiarizati cu el si sa-l stapaniti, intr-o oarecare masura.

Pe 31 octombrie, la ora 3 pm Pacific Standard Time (PST), aceia dintre noi care ne reunim in Seattle pentru acest eveniment, vom intra in aceasta meditatie. Sunteti invitati sa participati alaturi de noi, oriunde v-ati afla. Prin intermediul unei stari vibrationale comune (apreciere sau recunostinta), vom transcende impreuna timpul si spatiul. Vom insufleti Palatul Launtric de Cristal si vom Deschide Salile din Amenti, spre folosul vostru si al omenirii.

Rezumat

Pe scurt, aceasta meditatie, pe care noi o numim Palatul Launtric de Cristal si Deschiderea Salilor din Amenti, dureaza aproximativ 15 minute. Primele cinci minute sunt petrecute trimitand Pamantului apreciere sau recunostinta, avand intelegerea ca amplificati de asemenea o forma mentala, pe care o adaugati la reteaua planetara – o contragreutate la forma mentala distructiva, aceea ca omenirea detine stapanire si putere asupra Pamantului. Inlocuiti aceasta forma mentala perfida cu una noua – ca oamenii sunt deopotriva co-creatori cu Pamantul si administratori ai vietii.

Dupa ce ati petrecut cel putin cinci minute in acest camp vibrational de apreciere sau recunostinta pentru Pamant, intrati in a doua faza, ce dureaza cinci minute si ceva. Aceasta implica audierea Acordarii Glandei Pineale, lasand ca sunetul sa-si faca treaba pentru voi, voi pur si simplu mentinandu-va atentia in centrul capului.

In faza a treia, care va dura cinci minute, constienta voastra se indreapta in punctul BA, deasupra capului. In timpul acestei faze, trimiteti apreciere sau recunostinta Sufletului vostru Celest, Sinelui vostru Divin, deschizand un canal spre propria voastra Minte Superioara, intelegand ca prin aceasta actiune nu activati doar legatura cu un aspect mai inalt din voi insiva, ci transformati totodata o forma mentala negativa, pe care o detine omenirea.

Aceasta forma mentala este aceea ca nu sunteti propria voastra divinitate si ca nu meritati sa aveti acces direct, ci aveti nevoie de un intermediar. Din perspectiva noastra, nu aveti nevoie de nicio persoana, de nicio entitate sau organizatie care sa fie un intermediar intre voi si Sinele vostru Divin, Dumnezeul vostru, Divinitatea voastra.

In timpul acestei faze, voi lasati ca un influx de energie sa coboare din Mintea voastra Divina – care e accesata prin Sufletul vostru Celest, Sinele vostru Divin – in glanda pineala. Daca puteti mentine mai multe puncte de focalizare, permiteti ca acest influx sa coboare in chakra inimii din centrul pieptului si, in final, in centrul Pamantului.

Realizarea la timp a acestei meditatii e deopotriva favorabila si cruciala. Va aflati intr-o etapa decisiva din procesul de inaltare a Pamantului. Nu sunteti neputinciosi in mijlocul haosului crescut, existent in jurul vostru – nicidecum. Aveti in voi puteri si capacitati ce asteapta porunca voastra.


Hathorii
29 August 2010


Gândurile şi observaţiile lui Tom

Primul lucru ce m-a impresionat in acest mesaj recent din partea Hathorilor este acela ca ei au numit doua forme mentale extrem de daunatoare, ce ne afecteaza cultura mondiala.

Dupa parerea lor, aceste doua forme mentale sunt un fel de otrava spirituala si mentala/emotionala ce ne afecteaza insasi sinele si lumea in care traim.

Prima din aceste forme mentale perpetueaza credinta ca avem stapanire asupra Pamantului si ca el poate fi folosit si abuzat dupa bunul nostru plac. Parte din fundamentele crizei noastre ecologice mondiale din prezent pot fi urmarite direct, pana la aceasta forma mentala, care e exprimata cel mai succint in cartea Geneza (Facerea). Am citit recent unele scrieri ale eruditilor, ce sugereaza ca traducerea King James a acestui text a fost de fapt o interpretare gresita a pasajului din scriptura luat in discutie (Geneza 1:26-28). Indiferent ca este o interpretare gresita sau nu, ea a alimentat o aroganta omeneasca ce intemeiaza mare parte din filosofia noastra, ca si din atitudinile noastre culturale, stiintifice si tehnologice. Prejudiciul adus de aceasta forma mentala ne afecteaza insasi ecosistemul, chiar edificiul vietii in sine.

Cea de-a doua forma mentala daunatoare pe care ei o abordeaza isi are si ea radacinile in trecut, in religie. Aceasta e credinta ca suntem oarecum separati de Sinele nostru Divin, de Divinitate, de Dumnezeu – sau orice alt nume doriti sa-I dati. Rezultatul final al acestei forme mentale este ca suntem alungati din taramurile luminii si spiritului, datorita propriei noastre auto-condamnari. Hathorii sunt foarte clari in atitudinea lor fata de aceasta forma mentala. Dupa parerea lor, nu exista separare intre noi si Sufletul nostru Celest, Sinele nostru Divin, sau Divinitatea noastra (repet, spuneti-i oricum doriti). Nu avem nevoie de un intermediar intre noi si natura noastra divina. Iar perpetuarea acestei credinte in nevrednicia noastra de a primi darurile taramurilor luminii ne impiedica, in realitate, sa primit gratia si vindecarea, care sunt chiar dreptul nostru din nastere. Acest tip de gratie vindecatoare, din taramurile luminii, se revarsa spre noi dintr-un alt aspect din noi insine, nu dintr-o forta din afara noastra.

Meditatia: Palatul Launtric de Cristal si Deschiderea Salilor din Amenti

Prima faza

In prima faza a meditatiei, cand trimiteti Pamantului apreciere sau recunostinta, din chakra inimii voastre (in centrul pieptului), faceti acest lucru avand intelegerea ca Pamantul este ceva de o valoare inestimabila, ce trebuie sa fie pretuit si protejat, nu ceva care sa fie subjugat si jefuit.

Hathorii considera cele doua cuvinte, apreciere si recunostinta, ca fiind diferite intre ele. Apreciere este chiar asta, apreciere pentru ceva, in acest caz pentru Pamant si viata in sine. Recunostinta, însa, este un sentiment mai profund si mai intens decat simpla apreciere. Unele persoane nu pot simti recunostinta, din multe motive. Insa, majoritatea persoanelor pot simti macar apreciere, iar acesta e motivul pentru care Hathorii ofera aceste doua optiuni. Daca simtiti recunostinta pentru Pamant si misterul vietii, e minunat, mentineti acel sentiment. Daca puteti simti doar apreciere, nu e nicio problema. Mentineti acel sentiment si, intr-un tarziu, el s-ar putea transforma in recunostinta.

Aceasta Prima Faza a meditatiei dureaza cinci minute. Dureaza atat, astfel ca sa puteti intra in semnatura vibratorie a aprecierii sau recunostintei si sa va conectati la nivel energetic cu intelepciunea si prezenta Gaiei.

Acest lucru poate fi facut in tacere sau cu muzica. Am ales sa postez primele cinci minute din Worlds Ascending/Lumi ce se inalta, de pe cel mai recent CD al meu, Ascension Codes/Coduri de Inaltare, deoarece, pentru mine, aceasta piesa invoca un sentiment de bucurie si conectare. La sfarsitul acestui mesaj veti gasi un link pentru acest fisier audio, pe care il puteti folosi pentru uzul vostru personal, in timpul acestei meditatii. (Va rog sa-mi respectati rugamintile inscrise in pagina Sound Gifts / Daruri acustice de pe web site-ul meu si sa nu folositi aceasta muzica in alte scopuri.)

Faza a doua

In Faza a doua a meditatiei, va indreptati atentia din chakra inimii in glanda pineala, localizata in centrul capului. Hathorii numesc aceasta faza a meditatiei Palatul Launtric de Cristal, iar in aceasta faza se foloseste o meditatie acustica numita Acordarea Glandei Pineale/ Pineal Gland Attunement, ce dureaza 5:47 minute. Tot ce faceti in aceasta faza a meditatiei e sa va mentineti atentia focalizata in zona din centrul capului, in care se afla glanda pineala. Pentru mai multe informatii despre aceasta meditatie acustica unica accesati mesajul Noduri de Haos si Acordari Dimensionale/ Chaotic Nodes and Dimensional Attunements, postat pe 8 octombrie 2009.

Faza a treia

In cea de-a treia si ultima Faza a acestei meditatii, va deschideti propriile Sali din Amenti, ca sa folosesc terminologia Hathorilor. Aici e locul in care deschideti un portal launtric spre Mintea voastra Superioara – o sursa de intelepciune, viziune, creativitate si inspiratie, aflata in taramurile mai inalte ale propriei voastre fiinte. Este important sa intelegeti ca acest acces este la un aspect interdimensional din voi insiva. Nu e ceva din afara voastra, chiar daca in starile noastre normale de constiinta, celor mai multi dintre noi li s-ar putea parea astfel.

Hathorii au oferit cateva puncte de focalizare, cu care sa faceti experiente. Majoritatea incepatorilor vor trebui sa ramana cu un singur punct de focalizare, insa, asa cum precizeaza Hathorii, daca veti continua sa practicati aceasta meditatie, veti putea ca, in cele din urma, sa mentineti simultan multiple puncte de focalizare. Indicatiile lor privind modul de lucru cu aceste puncte de focalizare sunt foarte clare, gandesc eu, asa ca nu le voi mai discuta.

Aceasta faza finala a meditatiei dureaza cinci minute si, ca si prima faza, poate fi facuta in liniste. Acelora dintre voi care sunt ajutati de folosirea sunetului catalizator (asemenea mie), le sugerez ascultarea aceleiasi piese audio din Worlds Ascending, pe care am ales-o pentru prima faza a meditatiei.

Dupa aceasta faza finala a meditatiei, va sugerez sa va odihniti un timp, ramanand doar cu voi insiva, ca sa simtiti si sa percepeti energiile subtile ce se vor manifesta dupa incheierea meditatiei.

Hathorii prezinta aceasta meditatie cu mult inaintea Activarii planetare Hathoriene concrete, din 31 octombrie 2010. Fac acest lucru pentru ca voi sa aveti timp sa lucrati cu meditatia de cat de multe ori este practic posibil, inaintea evenimentului concret. Cu cat sunteti mai familiarizati cu energiile si tranzitiile acestei meditatii deosebite, cu atat veti fi mai siguri pe voi, atunci cand vine momentul sa va reuniti cu ceilalti din comunitatea internationala.

Meditatia este si un instrument deosebit de eficient pentru accesarea nivelurilor mai inalte ale constiintei voastre. Ca atare, ea poate fi facuta cu regularitate, in vederea obtinerii de beneficii remarcabile. Ca si cu toate procesele energetice puternice, aveti grija sa nu va activati excesiv. Daca simtiti prea multa energie pentru confortul vostru, sau daca efectele de modificare a starii mentale continua in viata voastra cotidiana, atingand un nivel tulburator, incetati pentru un timp sa mai faceti meditatia, dupa care faceti pauze mai mari intre sedintele de meditatie.

Fisierul audio cu Meditatia

Pentru aceasta meditatie, am creat o succesiune muzicala, pe care sunteti liberi sa o folositi in scop personal. Ea consta din trei (3) piese muzicale ce sunt cronometrate conform specificatiilor din instructiunile Hathorilor. Prima si a treia piesa sunt identice, dureaza cinci minute fiecare si reprezinta partea initiala din piesa Worlds Ascending, de pe CD-ul meu, Ascension Codes.

Piesa de la mijloc are o durata de 5:47 minute si este Acordarea dimensionala a glandei pineale/ Pineal Gland Dimensional Attunement.

Atunci cand descarcati acest fisier audio, veti vedea ca cele trei piese sunt despartite intre ele prin circa 5 secunde de liniste. Atunci cand se incheie o piesa si incepe urmatoarea, acesta e semnalul de trecere la o noua faza a meditatiei, dupa cum e descris in mesajul de mai sus al Hathorilor.

O rugaminte practica

Daca alegeti sa descarcati fisierul audio pe care l-am pus la dispozitie ca sa fie folosit pentru efectuarea acestei meditatii, am rugamintea sa nu asteptati pana in ziua evenimentului. Si va mai rog sa nu folositi serverul nostru ca pe casetofonul vostru. Cu alte cuvinte, va rog sa descarcati fisierele audio pe computerul vostru si sa le audiati de pe computerul vostru. Tot mai multi oameni din lumea intreaga se alatura acestei lucrari si, chiar daca serverul nostru are o capacitate mare, el isi are limitele lui. Daca prea multi oameni ne folosesc serverul ca pe casetofonul lor, sau descarca in mod simultan, serverul se va bloca, iar nimeni nu va mai putea avea acces la fisierele audio.

Descarcarea Fisierului audio pentru Meditatie

Atunci cand intrati pe link-ul de mai jos, pentru fisierul audio cu aceasta meditatie, veti fi trimisi catre Listener’s Agreement/Acordul ascultatorului din sectiunea Sound Gifts/Daruri acustice de pe website-ul meu. Acordul spune ca puteti folosi fisierele audio pentru a le asculta personal, in mod gratuit si, totodata, specifica ca muzica nu apartine domeniului public, insemnand ca nu o puteti folosi in mod legal, in orice alt scop. (Are drepturi de autor si e protejata conform prevederilor International Copyright.) Odata ce ati dat click pe randul in care scrie „I agree to the terms and conditions” /„Sunt de acord cu clauzele si conditiile”, veti avea acces la toate cele trei fisiere audio gratuite de pe website. Defilati in jos, ca sa gasiti titlul fisierului dorit.

Ca sa descarcati secventa muzicala sugerata pentru Meditatia Palatul Launtric de Cristal/Crystal Palace Within Meditation, intrati pe linkul de mai jos

Nota finala

Va recomand cu tarie sa cititi mesajul anterior de la Hathori, Arta de a sari liniile timpului/ The Art of Jumping Timelines, postat pe 3 august 2010, daca cumva nu ati facut-o inca.