Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

O cale in aceste vremuri viforoase

Hathors.

09.08.05

Asa cum am mentionat in luna decembrie a anului trecut, va fi o crestere continua a numarului de uragane si a intensitatii acestora.

Din punctul nostru de vedere, nu credem ca este intelept ca cei care au fost stramutati din Statele de pe malul Golfului sa se intoarca la nielul marii si aceasta recomandare poate fi facuta si acelora care stau de-a lungul granitei cu Mexicul si in Florida.

Asa cum v-am indicat anterior, ar fi bine sa aveti o rezerva in plus de mancare si apa, oriunde v-ati afla.

Nu vedem posibila o ridicare a constiintei colective pana la nivelul la care schimbarile climaterice ale Pamantului sa poate fi stabilizate in vitorul apropiat.

Multi dintre voi traiesc acum o cresterea a tulburarilor somnului, valuri de iritabilitate si emotii volatile. Nu vedem o descrestere nici a acestor fenomene. Ca individualitati trezite din punct de vedere spiritual, trebuie sa va gasiti o cale in aceste vremuri tulburi. Sunteti abia la inceputul a ceea ce va avea loc, cu exceptia cazului in care fenomenele vor fi diminuate de ridicarea constiintei colective. Din nou, ne reintoarcem la simplitatea starilor de apreciere si extaz, ca mijolace de a traversa furtuna.

In articolele noastre anterioare, am vorbit mult despre toate acestea si nu vom intra aici in detalii, in afara de a spune urmatoarele. Nu va lasati sedusi de aparenta teroare a evenimentelor. Ele sunt cu siguranta reale. Cu toate aceste, cedand in fata fricii si paranoii nu va fi de folos. Numai campurile de vibratie inalta ale emotiei si realizarii spirituale sunt cele care va pot ajuta.

“Mecanica valului constiintei”, la care ne-am referit anterior (in articolele anterioare), mai ales in legatura cu energiile interstelare, este in crestere. Intr-adevar, este ca si cum s-ar fi tras un clopot si se trage in continuare. Sunt dintre aceia care spun ca aceste sunete de clopot sunt vestitoarele sfarsitului lumii si ca nu mai este nimic de facut, pentru ca purificarea sa fie oprita.

Din punctual nostru de vedere nu este nimic cert, numai posibilitati si probabilitati. Si, da, intr-adevar, daca vibratia colectiva nu se ridica, atunci veti trai schimbari climaterice si mai intense ale Pamantului, dar aceste pot sa descreasca si chiar sa fie inlaturate, chiar in al 12-lea ceas, pentru ca totul este legat de constiinta. Haideti sa spunem ca va trebui sa va comportati ca si cum inaltare a cosntiintei colective nu va avea loc. Planificati in consecinta. Si, cu toate acestea, in timp ce va faceti planuri pentru siguranta voastra si a celor dragi, faceti alegerea pradoxa de a trai cu bucurie, apreciere si extaz, chiar si in preajma acelora care traiesc sentimente de teroare, tristete si pierdere. Nu avem cuvinte pentru a sublinia foarte mult acest fapt.

Este un act de maiestrie spirituala sa alegi viata plina de bucurie, chiar in mijlocul unor mari dificultati. Acest loc de trecere, prin bucurie si extaz, este singura cale sigura spre o vibratie spirituala mai inalta. Si, in final, vibratia voastra este cea care va determina unde veti merge si ce se va intampla.

Hathorii.