Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Slovenščina - Arhiv

LAŽI, POLRESNICE IN MANIPULACIJE

Kanaliziranje sporočila Hatorov; Tom Kenyon
10. avgust 2009

Z vami želimo spregovoriti o nevarnem in zahrbtnem obdobju, v katerega sedaj vstopate. O tem smo že govorili v našem prejšnjem sporočilu z naslovom Kaotični zapleti.

Kot mi sedaj vidimo situacijo, se bližate uresničitvi kaosa, o katerem smo govorili. Več je razlogov, iz katerih želimo to situacijo podrobneje pojasniti. Najprej pa moramo poudariti naše zaupanje v samostojnost in neodvisnost človeške zavesti. Verjamemo namreč, da lahko kot posamezniki in kot celotna družba spremenite svojo usodo tudi, če se vam zdi, da je vse ušlo z vajeti.

Zato to naše sporočilo ni sporočilo o pogubi, pač pa klic, da se izmojstrite v vedenjskem in duhovnem smislu.

Virus H1N1, imenovan tudi kot virus prašičje gripe, je rezultat genetskega inženiringa in nikakor ni naravni mutant. Je plod dela ljudi, ki so skriti v ozadju vaših vlad in ki vas želijo nadzirati ter manipulirati z vami. Gre za neke vrste poskus nad celotnim človeštvom, ki pa bo imel strašne posledice, če jim uspe.

Laži, polresnice in manipulacije, povezane s tem virusom, so običajnemu človeku zelo težko razumljive. Dejstvo pa je, da so plod človeškega uma in zato lahko njihove učinke izniči samo človeški um.

Strah za preživetje je eno od največjih orodij za izvajanje manipulacije nad ljudmi in temne sile, ki delujejo iz ozadja, bodo uporabile vsa sredstva, s katerimi razpolagajo, da bi ta strah v naslednjih mesecih / letih še povečale.

Z vidika duhovnega mojstrstva je v tem primeru vaša naloga, da presežete ta kolektivni nadzor uma in da najdete svojo lastno pot skozi kaos, ki prihaja. Ne obstajajo neka posebna navodila o tem, kako to doseči. To je odvisno od vas samih in vaših sposobnosti opažanja in razločevanja. Kaos bo viden kot razkol, ki bo zajel čisto vsak delček vaše družbene zavesti.

Obstajajo ljudje, ki bodo operirali z metodami zastraševanja množic in bodo vztrajali pri radikalnih ukrepih, kot je npr. cepljenje proti virusu prašičje gripe. Glede teh ukrepov bo moral vsak od vas sprejeti svojo lastno odločitev, kajti vi ste tisti, ki živite v fizičnih telesih in zato boste v takih primerih tudi najbolj izpostavljeni.

Povedati pa vam moramo, da bodite glede teh cepljenj skrajno previdni. Cepivo je namreč okuženo, zato vas ne bo naredilo imune na virus. Pravzaprav je to cepivo zdravju zelo škodljivo, saj vsebuje zelo agresivne kemične sestavine, ki omogočajo nadzor uma. Vse te sestavine, pa je proizvedla nano – tehnologija.

Vendar mi vam ne moremo, niti ne bomo rekli, kaj bi morali oz. česa ne bi smeli storiti v tej situaciji. To je vaša lastna odločitev. Mi vam lahko samo povemo, kako vidimo vso to stvar.

Ekonomskih težav še ni konec. Nekateri deli vaših gospodarstev so sicer že bolj stabilni, to pa na podlagi ukrepov, sprejetih za zaprtimi vrati tistih, ki držijo vajeti ekonomske moči v svojih rokah. Toda celoten ekonomski sistem ima podstavljenih vse polno tempiranih bomb, ki bodo imele za posledico naraščanje gospodarskih težav, kar bo kaos še povečalo.

So še drugi elementi, ki se bodo pojavili, ko boste vstopili v obdobje kaotičnih zapletov. Vendar naš namen ni razglabljanje o le-teh, pač pa, da vam nakažemo pot skozi ta zahrbten in nevaren prehod, ki je pred vami.

To niso časi za ljudi s slabimi živci in slabim srcem. Pred vami je obdobje, ki bo od vas zahtevalo veliko poguma, sposobnosti za opazovanje in intuicije.

Naše besede so namenjene tistim, ki slutijo in iščejo pravo resnico. Če to, kar pravimo, presega tudi meje vaše domišljije, potem ni razloga, da nadaljujete z branjem teh vrstic. Naše besede so namenjene tistim med vami, ki veste, da je nastopil čas za resnico in ne glede na strah, ki ga morda čutite, veste, da je vaše življenje odvisno od vaših odločitev, zato ste pripravljeni zbrati ves svoj pogum.

Vsesplošen strah bo še naraščal zaradi kolektivnega nadzora uma. Zato bo nujno potrebno, da ta nadzor presežete, da se izognete vsem virom dezinformacij, ki bodo vse naokrog vas. Širili jih bodo množični mediji, družba, medvladno delovanje (vpliv vlade na vlado) in razni vladni ukrepi.

O tem, kako se izogniti nadzoru uma smo podrobneje govorili v naših prejšnjih sporočilih (Tehnika dviga zavesti, Tehnika ravnovesja ter Ekstaza in srce). Te tehnike vam bodo sedaj prišle še kako prav. So pa še preprostejši načini, o katerih bomo več povedali sedaj. Gre za vašo lastno naravo oz. vaše lastne sposobnosti.

Skrivnost vseh skrivnosti je, da ste ljudje kreativna bitja (tako v človeškem, kot tudi duhovnem smislu), da imate sposobnosti za kreiranje vaše lastne resničnosti. Znanje o tem, kako to doseči so vam v preteklosti vaše vere in filozofi spretno prikrivali in to izključno iz svojih egoističnih namenov.

To znanje je bilo za vas prepovedan sadež, kajti če bi vam »prišlo v roke«, bi se zavedeli svoje lastne božanskosti, pa čeprav živite v materialnem svetu. Ugotovili bi, da ste vi tisti, ki kreira vašo prihodnost v vsakem trenutku vašega življenja in ne neka usoda, da so pač stvari takšne kot so,… Ugotovili bi, da svojo prihodnost kreirate z lastnimi mislimi in občutki ter s tem, ko se odločite na kakšen način boste razmišljali o sebi, in drugih ljudeh, dogodkih,…

To je skrivnost vseh skrivnosti in ta vas osvobodi ujetosti v človeške omejitve. Osvobodi vas omejitev časa, prostora in okoliščin. To se lahko zgodi samo zato, ker odprete vrata svojega uma in ga osvobodite mentalnega ujetništva. Mentalne omejitve so vam oz. jih vam še vcepljajo vere in temne sile iz ozadja vlad, ki zastrupljajo človeški um tako, da ta postane obvladljiv in dovzeten za manipulacije. Vse to pa počnejo samo za zadovoljevanje svojih egoističnih ciljev.

Skrivnost vseh skrivnosti obsega 4 ključne elemente.

Prvi je vaša sposobnost, da dosežete duhovni vpogled oz. videnje, s pomočjo katerega ste nato sposobni spregledati laži, ki jih projicirajo na vas, da ste sposobni videti pravo pot tudi, ko je najbolj temno.

Drugi element je vaša sposobnost čutenja. Le-ta je srčika skrivnosti. Je vaš največji zaklad, lahko pa predstavlja tudi vašo največjo težavo. Namreč: tisti, ki želijo manipulirati z vami in vas nadzirati vedo, da če vam ohromijo sposobnost čutenja do te mere, da ne čutite več drugega kot samo še negativna čustva, ste za njih obvladljivi in to služi njihovim namenom.

Tretji element skrivnosti je vaša sposobnost, da govorite svojo lastno resnico, da poveste tisto, kar čutite in veste. V obdobju, ki prihaja, vas bo veliko postavljenih v situacije, ki bodo od vas zahtevale, da boste jasno povedali resnico, pa četudi ta ne bo všeč ljudem okrog vas.

Četrti element je vaša sposobnost akcije, sposobnost, da se premaknete naprej, da spravite stvari v pogon.

Ti štirje elementi so med seboj prepleteni in so predmet vaše lastne izbire.

Zgoraj omenjena sposobnost čutenja prebiva v vašem srcu in kot smo že rekli je to največja in najgloblja skrivnost. Je tista, ki vam omogoča, da zamenjate vibracijo energije, ki jo oddajate (jeza, strah, radost, hvaležnost,..), prav to pa je ključ za preseganje kolektivnega nadzora uma.

Ne glede na to, kako smešno enostavno se to zdi, je bistvenega pomena, da občutite radost in hvaležnost. Naredite si seznam stvari, oseb, situacij, misli in občutkov… ki vas navdajajo z občutki radosti in hvaležnosti. Osredotočajte se na te stvari in jih negujte kot dragocen vrt na sredi strupenega plevela. Kajti ta vrt bo rasel in še širil ter vam dajal podporo.

Ko moč radosti in hvaležnosti na čustvenem, psihološkem, duhovnem in celo fizičnem nivoju doseže neko določeno raven, lahko sproži manifestacijo na fizični ravni. Če torej tudi v najtežjih obdobjih obdržite duhovno mojstrstvo za preseganje strahu in vzdržujete občutke radosti in hvaležnosti, boste deležni trenutkov in situacij, ki bodo za vas ugodne.

Na ta način lahko tudi najbolj temno obdobje za vas postane največje darilo. Zato razvijajte in vzdržujte to skrivnost, uporabljajte jo. Z njo si odstrite tančice pretvez in se podajte v nov svet, ki vas čaka. Naj bo vaša pot v novo dimenzijo bivanja posuta z ugodnimi blagoslovi.

Hatori


KOMENTAR TOMA KENYONA

Najprej naj povem, da nam Hatori v nobenem smislu ne želijo sugerirati kaj naj naredimo in česa ne. Želijo nam samo povedati, kako oni vidijo trenutno situacijo v svetu.

Prerokbe so čudna reč. Njihov namen je, da nas opozorijo na možne izide v prihodnosti, vendar to ne pomeni, da se bo neka stvar 100% zgodila. Za primerjavo o tem, kaj se zgodi s prerokbami, jaz včasih dam vožnjo z avtomobilom, ki ima skoraj povsem prazno gumo. Če vas npr. nekdo opozori, da imate prazno gumo in da obstaja verjetnost, da ste jo že uničili, je to prerokba. Nekateri ljudje bi se na tako opozorilo odzvali z besedami »O moj Bog, s prazno gumo se vozim, gotovo sem jo že uničil in sedaj nimam proti temu več kaj storiti«. Resnica v tem primeru je, da se ta človek s takim razmišljanjem osredotoča na samo en izid in to je, da je guma že zanič. Drug, bolj okreten odziv pa bi bil, da stvar preverite, greste na bencinsko črpalko ter gumo napolnite z zrakom ali pa jo daste popraviti, če pušča. V tem primeru bi prerokbo izničili, na vas pa ne bi imela nobenega vpliva.

Namen prerokb je, da nas opozarjajo. Naša moč za spremembo prerokbe / prihodnosti pa je v naši sposobnosti za sprejemanje odločitev in to ne glede na to, kako težka se nam zdi posamezna odločitev. Da pa to lahko naredimo se moramo seveda najprej zavedati, da imamo možnost izbire.

Mislim, da je to tisto, kar so nam Hatori želeli povedati. Če se zavedamo ali ne, imamo možnost, da izberemo vibracijsko raven, ki je drugačna od tiste, v kateri se nahajajo ljudje okoli nas oz. kolektivni um. Energetske vibracije, ki jih oddajata npr. radost in hvaležnost nas bodo pripeljale v drugačne okoliščine, kot bi nas pripeljale vibracije, ki jih oddajajo strah, jeza, sovraštvo, občutek, da smo žrtev…

Eden naših največjih problemov je, da smo bili v preteklosti zavedeni, na podlagi česar sedaj verjamemo, da imamo bore malo možnosti za kreiranje lastne prihodnosti. To seveda ni res, ljudje imamo prirojene sposobnosti, s katerimi sami določamo svojo usodo. Hatori krivdo jasno pripisujejo našim veram in omejujočim filozofijam. Le-ti so nas oropali naše naravne neodvisnosti, s tem, ko so nam dopovedali, da so za našo usodo / prihodnost odgovorne skrivnostne sile, na katere pa mi nimamo vpliva. Rezultat tega je zmanjšanje naše odzivne sposobnosti na dogodke, kar je človeštvo pripeljalo v slepo ulico.

Tisočletja smo slepo zaupali in sledili našim veram in političnim voditeljem. Sledili smo jim vse do prepada, ne da bi ob tem karkoli spraševali. Če bomo nadaljevali s to pasivnostjo, potem se bo človeštvo po mojem mnenju znašlo v zelo temačnem obdobju. Znake, ki kažejo na to, lahko opazimo vsepovsod, če smo le pripravljeni pogledati mimo tančic hipnoze, ki nas obdajajo.

Hatori so nas ponovno spomnili na tehnike za preseganje omejitev časa, prostora in okoliščin, ki so nam jih opisali v prejšnjih sporočilih. Iz lastnih izkušenj in izkušenj številnih ljudi širom po svetu, vam lahko zagotovim, da so te metode učinkovite, le uporabljati jih moramo vsak dan.

V tem sporočilu pa so nam Hatori podali še preprostejši način za osvoboditev izpod kolektivnega nadzora uma. Imenujejo ga Skrivnost vseh skrivnosti, meni osebno pa se zdi zelo zanimiv.

Zlagal bi se, če bi rekel, da sem že mojster pri uporabi te Skrivnosti. Včasih mi radost in hvaležnost uspe sijajno občutiti, včasih pač ne.

Toda opazil sem, da kadar sem v vibracijskem polju radosti in hvaležnosti, sem nekako izvzet iz vrtinca norosti današnjega časa, prihranjeni so mi konflikti, v katere sem bil še pred nekaj trenutki vpleten. Opazil sem tudi, da če dalj časa vztrajam v tem vibracijskem polju, se moje zunanje okoliščine spremenijo in začnejo odražati to isto vibracijo. Z drugimi besedami; kar naenkrat se pojavijo sinhroni dogodki, ki moje občutke radosti in hvaležnosti še stopnjujejo.

Včasih pa zapadem v nižja vibracijska polja kot so strah, jeza, sovraštvo, vdanost v usodo,… Ponavadi je to posledica tega, če preveč gledam TV, berem časopise ali pa popustim svojim slabim navadam, kot je npr. predstavljanje najslabših scenarijev. V takih primerih se znajdem v svetu napetosti in konfliktov. Sinhronost in radost izgineta, svet, ki je bil prej čaroben in poln možnosti pa izgine.

Povsem jasno mi je, da se to dogaja kot posledica mojih kreacij.

Hatori ugotavljajo, da se zaradi prevladujočega čustvenega stanja, ki nam ga vsiljujejo množični mediji in politika, razkorak med ljudmi, ki živijo v pozitivnih vibracijah in ljudmi, ki živijo v negativnih vibracijah, povečuje.

Ne glede na to, kaj se bo v prihodnosti še dogajalo s človeštvom, pa bodo ti časi za tiste, ki si prizadevamo živeti v pozitivnih vibracijah, zagotovo zelo zanimivi. Jaz si ta čas predstavljam kot ples med pozitivnimi in negativnimi vibracijami, kajti po mojem mnenju smo vsi na plesišču, kjer se pleše »Veliki mambo«.

Čeprav Hatori tega niso direktno povedali, pa jaz mislim, da nam bo v teh časih v veliko pomoč humor. Konec koncev je to, kar se trenutno dogaja, vsaj iz enega zornega kota, en sam božanski humor. In prav gotovo bodo imeli tisti, ki bodo obdržali smisel za humor, v tem času veliko priložnosti, da se bodo nasmejali nam samim ter pomilovanja vredni neumnosti naših voditeljev, ko bodo opazovali valček razpadanja sveta iluzij in prehod v novo realnost.