Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Slovenščina - Arhiv

KDO SO HATORI?

Hatori pravijo, da so skupina meddimenzionalnih, medgalaktičnih bitij, ki so bili (tako kot še nekatera prazgodovinska ljudstva – kulture) preko templjev boginje Hator povezani s Starim Egiptom.

V poznih 1980-ih so stopili v kontakt z mano medtem, ko sem meditiral. Začeli so me poučevati o vibracijskih lastnostih vesolja, o uporabi duhovne geometrije kot načina na stimuliranje zmogljivosti človeških možganov in o uporabi zvoka za aktiviranje psiho – duhovnih izkustev. Informacije, ki sem jih prejemal, so v meni istočasno sprožale zanimanje in dvom. Opravljal sem namreč poklic psihoterapevta, ukvarjal pa sem se tudi z raziskovanjem delovanja možganov. Na kratko: bil sem racionalist. In ta bitja, kdorkoli so že bila in od koderkoli so prihajala, se niso ujemala z mojimi pogledi in razumevanjem realnosti.

V skoraj dvajsetih letih, odkar so prvič kontaktirali z mano, sem večkrat preizkusil »notranje tehnike«, ki so mi jih podali in vsakokrat so se mi njihove metode ter pogled na stvari zdeli poučni, razsvetljeni.

Hatori sicer podajajo informacije v obliki jezika, vendar njihov osnovni način komunikacije poteka preko katalitičnih vzorcev zvoka. Ta zvok je skanaliziran preko mojega glasu v zvočnih meditacijah, ki jih pogosto izvajam na delavnicah. Zanimivo se mi zdi to, da se mi je, odkar delam s Hatori, razpon glasu povečal. Namreč, ko sem pričel delati, je bil razpon mojega glasu za 3 oktave, danes pa je za 4 oktave. Ta povečan razpon glasu se pojavi le kadar kanaliziram zvok z njihovih dimenzij.

Hatori so se predstavili takole:
»Smo Hatori. Prihajamo v ljubezni in vam prinašamo zvok nove realnosti (novega obdobja, ki prihaja in ga že slutite) za vaš planet. Če ste pripravljeni graditi ta nov svet, vas vabimo na potovanje skozi um in srce. Mi smo vaši starejši bratje in sestre. Na tem vašem potovanju – evoluciji na Zemlji smo že zelo dolgo z vami. Tisočletja dolgo smo že z vami – skupaj smo bili celo že v tistih davno pozabljenih časih, daleč pred pojavom najstarejše sledi o vas, ki jo je odkrila vaša pisana zgodovina.

Hatori obstajamo na energetski in meddimenzionalni ravni. Iz drugega vesolja smo prišli v ozvezdje Siriusa, ki predstavlja vhod v vaše vesolje. Od tam pa smo pot nadaljevali v vaš sončni sistem in na eterično raven planeta Venera.

V preteklosti smo veliko delali z in preko Hator, egipčanske boginje plodnosti. Prav tako smo v obdobju, ko se je oblikoval Tibetanski budizem, sodelovali s Tibetanskimi lamami. Čeprav smo vzajemno delovali z nekaterimi najzgodnejšimi kulturami na Zemlji, pa smo medgalaktična civilizacija z oporišči v vašem vesolju in tudi izven njega.

Mi smo, kot bi vi temu rekli napredna (vnebovzeta) civilizacija – skupina bitij, ki obstajamo v točno določenem vibracijskem območju; ravno tako, kot vi obstajate v svojem vibracijskem območju. Pri teh vibracijah gre preprosto za to, da je naša vibracija hitrejša od vaše. Ne glede na to, pa smo mi vsi skupaj del skrivnosti, del ljubezni, ki vzdržuje in povezuje skupaj celotno vesolje.

Prav tako kot vi, smo tudi mi rasli in se dvigali k Izvoru vsega kar je. Prav tako kot vi, smo tudi mi rasli v radosti in bolečini. Če posplošimo bi lahko rekli, da se na spirali zavedanja in zavesti nahajamo majčkemo višje kot vi. Zato vam kot prijatelji, mentorji in sopotniki na poti nazaj k spominjanju Vsega kar je, lahko podamo znanje, ki smo se ga mi naučili.

Vendar mi nismo nikakršni odrešeniki ali mesije za človeštvo. To bi radi še posebej poudarili. To pa zato, da bi vsak bralec razumel, da smo preprosto vaši starejši bratje in sestre, ki vam nudimo svoje razumevanje in znanje, ki smo ga pridobili. To znanje lahko sprejmete ali pa tudi ne, odločitev je povsem na vaši strani. Menimo, da je prepričanje, da bo neka izven zemeljska civilizacija rešila človeštvo, zgolj iluzija oz. projekcija človeške podzavesti. Upanje, da vas bo nekdo oz. nekaj rešilo, ne da bi vi morali pri/v sebi karkoli spremeniti, da vam ne bi bilo potrebno prevzeti nobene odgovornosti, je nerealno.

Pričakovati in verjeti, da lahko ostanete duševno otopeli in v nezavedanju, pa da vas bo kljub temu nekaj preoblikovalo ali rešilo, ne da bi v to morali vložiti kanček svojega truda, je preprosto neumno. To se ne bo zgodilo.
Res je, obstajajo izven zemeljska bitja, ki obiskujejo Zemljo, toda tisti ljudje, ki čakajo na nekoga, da bo namesto njih opravil vse delo na poti njihovega dviga zavesti, bodo razočarani.

Dvig zavesti je proces samozavedanja in »mojstrenja« na vseh ravneh, zato zahteva, da posameznik ravste na vseh ravneh svojega obstoja. Tako mi vidimo vso to stvar in tako smo mi rasli tisočletja dolgo.

S tem, ko vam nudimo svojo pomoč, se nikakor ne želimo vpletati v vaše sodelovanje z ostalimi vašimi duhovnimi pomočniki in kozmičnimi sorodniki. Prav tako se ne želimo vpletati v vaša verska prepričanja, združenja ali organizacije, ki naj bi vam bile v pomoč. Kljub vsemu temu obstaja veliko informacij, ki jih želimo deliti z vami.

Zelo dobro poznamo Senat Kumaro, kajti on je bil tisti, ki nas je prosil, naj vstopimo v vaše vesolje. Kot vnebovzeti mojster je Senat Kumara prevzel veliko odgovornosti, povezanih z razvojem planeta Zemlja in osončja, v katerem se ta nahaja. Tako kot, mi tudi on dela za dvig zavesti v vašem osončju.