Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Nederlands Archief

Hologram van Balans en Hologram van Genezing

Een boodschap van de Hathors via Tom Kenyon

De draaikolkbewegingen van jullie planeet en zonnestelsel zijn aan het versnellen met als gevolg dat tijd – zoals jullie het kennen – aan het veranderen is. Tegelijkertijd zijn er ontwikkelingen en veranderingen gaande op Aarde – ook in andere sectoren – die jouw bestemming en de keuzes die je zult moeten maken, beïnvloeden.

Deze veranderingen voltrekken zich in zulk een hoog tempo, dat het onmogelijk is om op de ouderwetse manier op de hoogte te blijven. Daarom zijn we bezig met het opzetten van een systeem, waarbij we regelmatig planetaire updates op de website zullen plaatsen.  We kunnen niet zeggen met welke frequentie of in welk patroon ze zullen verschijnen. Heb je interesse, raadpleeg dan met enige regelmatig de website. Ons plan is niet alleen om in te gaan op specifieke ontwikkelingen, ook zullen we innerlijke technologieën bespreken die je kunt gebruiken om probleemloos te leren surfen over de woeste golven van transformatie.

 

Het Hologram

Informatie hierover deelden we eerder al in diverse workshops, nu is het tijd om het voor alle geïnteresseerden beschikbaar te maken. Hologrammen zijn specifieke geometrische figuren die van nature bij de 3e dimensie horen en het bewustzijn op bepaalde manieren beïnvloeden. Met bewustzijn duiden we niet alleen de denkgeest – waarmee je begrijpen kan – maar alle aspecten van het zelf, inclusief jouw lichamelijke intelligentie – met andere woorden je DNA.

Hologrammen worden gecreëerd in het rijk van je geest of verbeelding, ze dwingen energie om op een specifieke manier te stromen. In het licht van de toenemende verstorende krachten op jullie Aarde, willen we jullie inwijden in het gebruik van twee hologrammen

De eerste heeft te maken met het stabiliseren van je innerlijke energie – met name je emoties als gevolg van vluchtige gebeurtenissen die je ervaart – hetzij in jouw directe omgeving, hetzij in de biosfeer van de Aarde. Je zal gaan merken dat gebeurtenissen die in andere gebieden van de wereld plaatsvinden, een grotere uitwerking op je gaan hebben dan voorheen het geval was. Dit heeft te maken met het groeiende eenheidsbewustzijn. Of je het nu leuk vindt of niet, het wordt steeds duidelijker dat jullie één grote planetaire familie zijn. We zouden zelfs zo ver willen gaan om te zeggen dat jullie één planetair lichaam zijn. Dus, catastrofale gebeurtenissen elders gaan jou directer beïnvloeden, afhankelijk van jouw niveau van bewustzijn, je gevoeligheid en de wijze waarop jij jezelf begrenst.

De ultieme aanpak van deze golven van transformatie is niet door middel van weerstand of isolatie, dat zou jou alleen maar uitputten. Het gaat er eerder om deze energieën van verandering toe te staan om en door jou heen te stromen, terwijl je jouw gehechtheid aan oude beelden of ideeën over hoe het zou moeten zijn, loslaat.

Het is al eerder gezegd, het doel van het eerste hologram is stabilisatie van jouw energie. Via het tweede hologram instrueren we hoe jij je immuunsysteem kunt versterken.

 

Het Eerste Hologram
Stabilisatie

Dit is gebaseerd op een specifiek platonisch lichaam dat bekend staat als de octaëder. De octaëder bestaat uit twee piramides die aan de basis – die vierkant is – verbonden zijn, waarbij de punt van de ene piramide omhoog wijst en die van de andere naar beneden. Ze zijn elkaars exacte spiegelbeeld. Deze specifieke driedimensionale geometrie zien we ook terug in de natuur, vooral in de vormen van sommige kristallen, atomaire en moleculaire bindingen. Het is in zijn aard een zeer stabiele vorm. Esoterisch gezien symboliseert het de samenkomst en het evenwicht tussen de mannelijke en de vrouwelijke polariteit, Hemel en Aarde.

Om dit hologram te creëren stel je een lijn voor die vanaf de top van je hoofd door het centrum van je lichaam afdaalt, via het perineum tot onder je voeten. Deze lijn is de centrale as van de octaëder.

Ervaar of verbeeld de vierkante basis van beide piramides ter hoogte van je taille, zodat je bovenlichaam zich in de bovenste piramide bevindt en de onderste piramide je onderlichaam omsluit. Het maakt niet uit hoe groot je de piramides maakt, zolang je hele lichaam er maar in zit. Het doet er ook niet toe in welke richting je de hoeken oriënteert. Zodra jij je in deze octaëder waant, stel je dan voor dat jij je veilig en comfortabel voelt. Oefen met het vasthouden van de geometrie van de octaëder in je verbeelding, terwijl jij je richt op bovengenoemde gevoelens. Als je dit onder de knie wil krijgen, oefen er dan dagelijks mee. Creëer het hologram, roep gevoelens van veiligheid en comfort op en intensifieer ze. Doe dit net zolang totdat de enkele verbeelding van het hologram deze gevoelens automatisch met zich meebrengt. Vanaf dat moment ben jij in staat het hologram naar keuze op te roepen en dat zal jou vervolgens deze gevoelens van veiligheid en comfort bieden, met als gevolg dat het hologram als vanzelf bepaalde subtiele energieën in je dwingt om naar een staat van balans te stromen.

In toekomstige boodschappen zullen we specifieke suggesties doen over hoe te surfen over de golven van verandering. Zie dit eerste hologram als een soort van ‘levensredder’. Het is niet de meest krachtige of elegante manier om door de veranderingen te gaan die op je pad komen, maar het kan zeker wel nuttig zijn, vooral voor degenen die nog niet geleerd hebben hoe ze hun bewustzijn naar het inter-dimensionale van hun wezen kunnen verschuiven.

 

Het Tweede Hologram
Immuniteit

Door de vernietiging van het ecosysteem – en andere effecten van misbruik van jullie technologie – muteren bacteriën en virussen in een recordtempo, ook verschijnen er nieuwe vormen. Dit hologram heeft een krachtig effect op jouw immuunsysteem. Het is niet bedoeld als vervanging voor het verzorgen van jezelf, eerder als een aanvulling. Als jij ziek wordt, dan kan dit hologram van groot nut voor je zijn.

In wezen is het niets meer dan een cilinder die om jou heen draait – vlak boven je hoofd tot vlak onder je voeten. Aan de bovenkant van de cilinder buigt de vorm voorover als een banaan. Onderaan buigt de vorm zich in de tegenovergestelde richting. Van opzij gezien lijkt het als een verdraaide banaan. Deze vorm wordt ook wel het hologram van de dolfijn genoemd. Voel de contouren ervan rondom jouw lichaam en stel je voor dat het zilver van kleur is.  Je hoeft deze zilveren kleur niet per se voor je te zien, zolang jij je het maar verbeeldt.  Deze kleur is specifiek gerelateerd aan de antibacteriële en antivirale eigenschappen van colloïdaal zilver. Ervaar de contouren van het hologram en breng je aandacht terug, zodra je geest afdwaalt. Deze specifieke geometrie kalmeert de subtiele energieën in je en laad ze tegelijkertijd zodanig op, waardoor ze je immuunsysteem versterken. We stellen voor dat je deze methode als het ware toevoegt aan je ‘EHBO koffer’.

 

We verlaten jullie met deze woorden: zodra de chaos op de Aarde toeneemt, wees dan niet bang. Dit is een natuurlijk proces van verschuiving van de ene dimensie naar de andere. Spiritueel meesterschap behelst het vermogen om op een creatieve manier met nieuwe situaties om te gaan. Al het andere is van geen belang. Vind nieuwe manieren om met je leven – en datgene wat er om je heen gebeurt – om te gaan.

De keuzes die jij maakt, zullen je lot bepalen. Zo eenvoudig is het. Terwijl velen om jou heen zich verliezen in de neerwaartse spiraal van wanhoop en verwarring, ontstaat er voor jou een bijzondere kans. Het is mogelijk om op de golven van verandering met humor, gratie en buitengewone groei te navigeren doorheen de komende onstabiele perioden van chaos. De kracht om dit te doen komt niet van buitenaf, maar van binnenuit. Zoals een mijnwerker op zoek moet naar goud, zo ook moet jij gaan graven. Wil jij de schat vinden die jou gaat verrijken –  in termen van spirituele kwaliteiten en een verhoogde kans om deze tijden te overleven – dan dien jij op zoek te gaan, niet buiten jezelf, maar binnenin, want daar vind jij alles wat je nodig hebt. De suggesties die we in de komende maanden zullen doen zijn nuttige aanwijzingen die je kunnen helpen om het raadsel op te lossen wat jij bent. Hopelijk zul je dan ooit op een dag – als jij nu nog niet ligt te huilen van het lachen – de humor inzien van deze kosmische grap, waarna je met een schreeuw van vreugde zult ontwaken uit deze diepe slaap. Stap uit deze droom, in een nieuwe. Beter nog, ontwaak!

De Hathors, 15 maart 2005

Nederlandse vertaling MvT