Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Haiti şi Nodul de Haos

Un mesaj planetar de la Hathori prin Tom Kenyon

Cutremurul recent din Haiti vesteste inceputul Nodului de Haos la care ne-am referit in mesajul nostru anterior.

Sincer vorbind, suntem surprinsi ca acest eveniment s-a produs un pic dupa perioada anticipata. Acest lucru ne arata ca noi grade de „noutate” (insemnand o crestere a imprevizibilitatii) se intensifica mai rapid decat am anticipat. Prin urmare, este si va fi tot mai greu sa identificam cu precizie intamplari viitoare de acest gen.

Pe de alta parte, aspectul general al situatiei de pe planeta voastra este acela de instabilitate extrema. Polul Nord magnetic al planetei isi schimba pozitia, in mod neregulat si imprevizibil. Fotosfera da si ea semne de activitate neobisnuita, care inca nu sunt detectate de oamenii vostri de stiinta. Pentru o planeta care trece printr-un proces de Inaltare, toate acestea sunt de asteptat, iar noi asemuim toate acestea cu travaliul nasterii Pamantului in dimensiunile mai inalte.

Scopul mesajului nostru nu este acela de a oferi previziuni despre desfasurarea acestui nod de haos, caci trebuie sa recunoastem, cu toata smerenia, ca tehnologia noastra nu mai poate anticipa cu exactitate evenimentele haotice ce se desfasoara in fata ochilor vostri.

Ca intotdeauna, dorim sa va vorbim despre aplicatiile practice ale constientei multidimensionale.

Starea campului vostru vibrational determina felul in care traiti orice eveniment. In forma sa cea mai simpla, cultivarea atitudinii de apreciere pentru lucrurile cele mai marunte din viata voastra va va aduce rezultatele cele mai remarcabile.

Numeroasele tehnologii interioare, pe care vi le-am oferit deja, vor ajuta si ele sa va arate calea prin acest proces de tranzitie, insa ne dam seama ca nu toata lumea are aptitudinea de a intra intr-o stare de constienta multidimensionala. Daca sunteti una dintre aceste persoane, nu va faceti griji pentru asta. Simplul act de apreciere pentru lucrurile din viata voastra va va transforma campul vibrational, mai repede si mai eficient decat orice geometrie sacra.

Prin urmare, lucrul pe care il aveti de facut este sa atingeti un nivel mai inalt de vibratie. Nu ne referim la vibratia fizica – frecventa la care vibreaza corpul vostru fizic – ci ne referim mai curand la viteza de vibratie a corpului energetic subtil (corpul vostru KA, dublul vostru eteric).

Pe masura ce planeta voastra patrunde mai adanc in procesul ei energetic, va puteti astepta la o mai mare instabilitate a tiparelor meteorologice, ca si la o crestere a schimbarilor terestre imprevizibile. Insa, intr-un fel, evenimentele exterioare sunt mai usor de gestionat decat schimbarile interioare cu care va veti confrunta.

Aceia dintre voi care sunt mai sensibili la subtilitatile energiei, s-ar putea sa se simta „loviti zdravan’ de schimbarile fizice si dimensionale ce vor surveni. Intr-o masura mai mare sau mai mica, in functie de nivelul de vibratie al fiecaruia, tot mai multi indivizi vor avea dereglari ale somnului si vise ciudate – unele dintre ele premonitorii. Mai mult decat probabil, va exista si o crestere a durerilor fizice ciudate, care nu au nici o explicatie logica. Deseori, acestea vor aparea in primele ore ale diminetii, in timp ce energia corpului vostru trece de la calatoriile lui interioare, inapoi la acomodarea cu forma voastra fizica. Acest gen de senzatii de disconfort fizic reprezinta o reactie a diferitelor sisteme si organe din corpul vostru la schimbarile accelerate ce se produc. Cu alte cuvinte, corpul vostru fizic este stimulat de intensificarea rapida a transformarii planetare.

S-ar putea sa treceti prin perioade subite si neasteptate de oboseala extrema, slabiciune, chiar si starea foarte stranie de a fi simultan treji si adormiti. Repetam, toate aceste provocari sunt o consecinta a schimbarii rapide ce are loc pe planeta voastra. Daca aveti timp liber si simtiti una dintre aceste scaderi ale energiei – un atac subit de oboseala – cel mai bine e sa va odihniti daca puteti – pur si simplu sa va intindeti la orizontala. Daca nu puteti face acest lucru, va indemnam sa fiti vigilenti daca sunteti la volan, daca luati decizii sau faceti alegeri deosebit de importante, mai ales atunci cand aveti de-a face cu tehnologia. S-ar putea sa existe – si ne asteptam ca acest lucru sa fie adevarat – o crestere generala a iritabilitatii in randul populatiei; mici conflicte antagoniste pot lua amploare cu usurinta, transformandu-se in ceva mult mai extins.

In mesajul nostru precedent v-am oferit Acordarea Dimensionala pentru Glanda Pineala /Dimensional Attunement for the Pineal Gland (https://tomkenyon.com/sound-gifts). Ea continua sa fie un instrument acustic foarte eficient, care sa va ajute in timp ce traversati aceasta perioada. Audierea acestei Acordari, cateva minute pe zi, va poate ajuta sistemul sa se „regleze cu precizie”, astfel incat schimbarile cu care va confruntati sa fie mai putin stresante.

Repetam, componenta cheie din toate acestea este nivelul vostru de vibratie, iar Acordarea Dimensionala va ajuta sistemul nervos, acordandu-va glanda pineala cu taramurile mai inalte ale luminii. Considerati-o ca pe o „vesta acustica de salvare”.

De asemenea, s-ar putea sa vedeti ca un numar mai mare de oameni aleg sa paraseasca planul terestru. Aceste plecari vor avea loc in urma accidentelor imprevizibile, a bolilor neasteptate si, bineinteles, a schimbarilor terestre si anomalilor vremii. Ceea ce dorim sa va spunem in aceasta privinta este faptul ca, pe masura ce dimensionalitatea Pamantului se transforma, vălurile dintre dimensiuni se vor subtia si pentru multi oameni va fi ceva real sa-i perceapa pe prieteni si pe cei iubiti, aflati de cealalta parte a vălului, mult mai clar decat inainte.

Intr-un fel, vălurile dintre viata si moarte sunt ridicate, iar vălurile dintre dimensiuni sunt date la o parte. Astfel, unii dintre voi ar putea avea intalniri extraordinare si neobisnuite cu spirite animal, fiinte device ale Pamantului si alte spirite ale naturii, ce au fost ascunse vederii in ultimele mii de ani.

Chiar daca aceasta perioada e dificila si plina de provocari, ea este o oportunitate extraordinara de a fi intrupati in aceste vremuri. Indiferent de ceea ce se petrece in viata voastra sau a celor din jurul vostru, va sugeram sa cultivati aprecierea pentru lucrurile cele mai marunte din viata voastra. Impartasiti-va iubirea si afectiunea pentru cei de care va simtiti apropiati.

In miasma puternica pe care o numiti Civilizatie Occidentala, relatiile individuale vor fi cele care vor supravietui furtunii ce se apropie.

Pe masura ce renuntati la distorsiunile create de cultura voastra si deveniti constienti de adevarul pur al existentei voastre, ca fiinta intrupata in timp si spatiu, va veti da seama ca marea aventura abia a inceput.

Hathorii
13 ianuarie 2010


Observaţiile lui Tom

In mesajul lor anterior, Hathorii au prezis o perioada de 90 de zile pentru aparitia primului Nod de Haos. Cutremurul din Haiti s-a produs la 6 zile dupa perioada indicata de ei. Atunci cand Hathorii au prezis aces Nod de Haos – un lucru pe care ei rareori l-au facut – au spus ca nodul s-ar putea produce ori inainte, ori dupa perioada de 90 de zile.

Insa, cand acea perioada a inceput si s-a incheiat, si-au scarpinat capetele lor vestite. Sincer vorbind, erau foarte surprinsi ca evenimentul nu s-a produs inainte.

In prima mea intalnire cu ei, mi-au spus ca exista etape ale haosului prin care trec toate sistemele (inclusiv Pamantul), pe masura ce se indreapta spre niveluri mai inalte de organizare. Iar aparitia noutatii – adica situatii neobisnuite ce nu ar putea fi anticipate – face parte din procesul haotic.

Hathorii sunt de parere ca manifestarea acestui eveniment catastrofal marcheaza faza de inceput a schimbarii si imprevizibilitatii tot mai crescute. Va rog sa remarcati ca nu toate dintre ele sunt distructive. Generozitatea imprevizibila a oamenilor unii fata de altii, sau a unei culturi fata de o alta, pot face si ele parte din aceasta faza. Numai ca, atunci cand e vorba de prezicerea probabilitatilor, nimeni nu stie ce se va intampla.

Exista cateva elemente in mesajul de fata, pe care doresc sa le analizez. Primul se refera la „dureri fizice ciudate, care nu ai nici o explicatie logica”.

Personal, am trait experienta unora dintre ele, la fel ca si multi dintre prietenii mei, insa as dori sa inserez aici un avertisment. Daca aveti dureri fizice si sunteti nelinistiti din cauza lor, mai ales daca ele persista, as sugera sa mergeti la medicul vostru, care sa indeparteze orice cauze medicale. Nu faceti presupuneri ca durerile fizice subite sau scaderea atentiei sunt doar de natura energetica.

Acestea fiind spuse, permiteti-mi sa va impartasesc o experienta personala, pe care am avut-o cu acest tip de fenomene. In cateva dimineti, in jurul orei 3, am fost luat prin suprindere de senzatii fizice deosebit de ciudate si intense. I-am intrebat pe Hathori ce naiba se intampla, gandindu-ma ca s-ar putea sa am de-a face cu ceva destul de serios. Iar ei mi-au raspuns ca organismul nostru este influentat la nivel molecular si atomic de schimbarile energetice uriase ce se produc in interiorul Pamantului, Soarelui, sistemului solar si galaxiei noastre. Au mai spus ca acesta era echivalentul biologic al „cramponarii” de vechile cai de organizare tridimensionala a realitatii si al faptului ca nu ne dam voie sa patrundem in necunoscut (adica in realitatile dimensiunilor mai inalte)

Nu au avut o solutie durabila si reala pentru aceasta situatie, in afara de a-mi spune ca, pe masura ce voi continua sa lucrez cu tehnologiile interioare oferite de ei, voi ajunge in final la un stadiu in care sa fiu mai familiarizat cu realitatile dimensiunilor mai inalte si in care sa pot renunta mai usor la atasamentele mele fata de lumea tridimensionala. In mod oficial, ei nu s-au referit la moarte in sine. Ei considera ca schimbarea dimensionalitatii (Inaltarea) inseamna, in esenta, ca aceia dintre noi care sunt intrupati vom fi constienti simultan atat de lumea tridimensionala in care traim, cat si de alte taramuri. Insa, in cadrul procesului de inaintare spre aceasta stare expansionata de constienta, majoritatea dintre noi au tendinta de a ramane agatati de ceea ce le este cunoscut.

Gasesc totodata interesant faptul ca ei au vorbit despre somn, mentionand „starea foarte stranie de a fi simultan treji si adormiti”. Trec prin aceasta stare in mod regulat, la fel ca multi altii. In aceasta stare corporala si mentala ciudata, corpul meu este adormit, fapt dovedit de ritmul respirator si de senzatia de greutate corporala, care sunt la fel ca atunci cand dorm. Insa, in aceste stari distincte de somn fizic, mintea imi este complet treaza.

Prin propria-mi experienta, descopar ca somnul devine tot mai mult o forma de arta. In ceea ce-i priveste pe aceia dintre noi care au experienta simultaneitatii somnului si starii de veghe din timpul noptii, uneori e dificil sa intri in faza profunda si reconfortanta de somn MRO (miscari rapide ale ochilor). Daca sunteti una dintre acele persoane, fie ca farsa sa fie cu voi. Considerati-l mai mult o motaiala, decat un somn lung si reconfortant. Luati ce puteti si fiti recunoscatori pentru acest lucru.

Hathorii au pomenit in acest mesaj si de Acordarea Dimensionala a Pinealei /Pineal Dimensional Attunement. La inceput, cand mi-au dat acest cod acustic, au mentionat ca in viitor vor oferi si alte Acordari. Apropo, toate aceste Acordari vor fi oferite gratuit comunitatii internationale, prin acest website, pe masura ce ele devin disponibile. Deocamdata, Hathorii sunt de parere ca audierea Acordarii Dimensionale a Glandei Pineale (in mod regulat) va continua sa-i ajute pe aceia dintre noi care aleg calea Inaltarii.

Uneori, eu unul, ma gandesc la tehnologiile interioare ale Hathorilor si la Acordari, ca la niste placi energetice de surf, ce ne ingaduie sa ne mentinem in fruntea valurilor evolutive.

Aceasta ma conduce la una dintre afirmatiile lor, pe care o gasesc deopotriva edificatoare si foarte amuzanta: „Simplul act de apreciere pentru lucrurile din viata voastra va va transforma campul vibrational mai rapid si mai eficient decat orice geometrie sacra”.

Fiti atenti ca afirmatia e facuta de un grup de inteligente care mi-au oferit volume intregi de informatii despre geometrie. Nu am nicio indoiala ca geometria sacra da forma fluxului de energie subtila. Insa, atunci cand ai de-a face cu ea, lucrul cel mai important este sa va mariti frecventa de vibratie a corpului energetic subtil (corpul vostru KA), in ciuda a ceea ce se poate intampla in jurul vostru. Daca folosirea geometriei sacre va ajuta in acest sens, atunci asa sa fie. Pe mine cu siguranta ma ajuta. Insa, daca nu aveti aptitudinea de a folosi astfel de focuri de artificii ale mintii, Hathorii spun: nu va faceti griji, fiti fericiti. Apreciati pur si simplu lucrurile cele mai marunte din viata voastra, iar nivelul vostru de vibratie va creste de la sine. Ii aplaud pentru aceasta afirmatie simpla, pentru ca si eu am descoperit ca aprecierea este ascensorul rapid spre etajele de sus ale constiintei mele.

Multi dintre noi avem tendinta de a deveni atasati de micile noastre dispozitive, fie ca sunt de natura fizica sau mentala, gandindu-ne ca ele ne vor transfera in acea versiune de paradis pe care ne-o imaginam. Insa, ma gandesc ca acest lucru este doar un alt gen de dogmatită (o afectiune inflamatorie a sufletului). Dogmatita apare ori de cate ori exista o idee sau o credinta limitativa. Forma ei cea mai obisnuita este credinta ca nu te poti inalta in constiinta pe cont propriu, decat daca folosesti un anume model de dispozitiv si/sau urmezi o cale anume. Hathorii ne reamintesc ca, in natura noastra emotionala, noi detinem unul dintre cele mai extraordinare instrumente de auto-evolutie, si anume simplul act de apreciere.

Aceasta ma conduce la o alta afirmatie de-a lor, de la sfarsitul mesajului. „In miasma puternica pe care o numiti Civilizatie Occidentala, relatiile individuale vor fi cele care vor supravietui furtunii ce se apropie.”

Indiferent ce se intampla cu omenirea in ce priveste realitatile 3D, simt ca relatiile adevarate si de cooperare cu ceilalti oamenii s-ar putea dovedi a fi valuta noastra forte.

Fie ca sa gasiti atat lucrurile marunte, cat si pe cele importante care va aduc bucurie.

Tom Kenyon