Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Slovenščina - Arhiv

EKSTAZA IN SRCE

Sporočilo Hatorov preko Toma Kenyona;
18.4.2005

V tem sporočilu želimo z vami spregovoriti o občutkih ekstaze, navdušenja, ki jih lahko dosegate s posebno tehniko osredotočanja na srce. Z besedo srce tu ne mislimo na srčno čakro, pač pa na organ srce oz. vašo srčno mišico.

Pri tej tehniki gre za kombinacijo osredotočenja na srce in občutke hvaležnosti. Takoj, ko pozornost usmerite na svoje srce lahko začutite, kako vas preplavi val nežne energije.

Z energetskega vidika vaša usmerjena pozornost deluje kot središčna točka energetskega vrtinca. To ima še posebno močan vpliv na vaše fizično telo in njegovo avro. Avra je energetsko polje, ki obdaja vaše telo.

V usmerjanje pozornosti niso vključeni samo vaši možgani, pač pa tudi več drugih ravni vaše zavesti / vašega obstoja. Ko usmerite svojo pozornost na nek del svojega telesa ali avre, na tisti del takoj začne pritekati nežna energija, ki se nato prenese naprej in ima tako poživljajoč učinek na telo in tudi avro.

Vaša skoncentrirana pozornost ima prav zares sposobnost vplivanja na atomske delce v vašem telesu oz. z drugimi besedami: vpliva na kvantno polje v telesu. Posledično se v tem kvantnem polju začno ustvarjati posebni valovi energije, geometrije in harmonije.

Sposobnost usmerjanja pozornosti je zelo pomembna, saj jo lahko uporabljate v številnih primerih, npr. za razvijanje in negovanje občutkov ekstaze/navdušenja, preko česar sčasoma razvijete visoko ekstatično raven zavesti.

Pri tehniki usmerjene pozornosti, o kateri govorimo, gre za usmerjanje pozornosti v kombinaciji z občutki hvaležnosti. Občutenje hvaležnosti ima močan vpliv na vaše energetsko polje in na ritmično-magnetne valove srca. Preko kombiniranja usmerjene pozornosti na srce in občutenja hvaležnosti se prične ustvarjati visokofrekventna raven zavesti – visoka ekstatična raven zavesti.

Ravno to stanje je zelo pomemben element za prehod v novo dimenzijo bivanja, ki je naslednja stopnja v razvoju človeštva. Zato vam toplo priporočamo, da ga čim več vadite. Zavedamo se, da tekom dneva nimate vsi možnosti, da bi veliko vadili, vseeno pa vas spodbujamo, da si skušate utrgati vsaj par minut večkrat na dan. Par minut v ekstatičnih občutkih je bolje kot nič.

Če boste vztrajni s to vajo, vas bo uskladila z zavestjo Zemlje, ki je živo bitje in vas postavila v harmonijo z valovi evolucije, ki se pretakajo po vsem vesolju.

Kako pravilno izvesti to vajo? Svojo pozornost usmerite na srce, obenem pa občutite hvaležnost. Tu ne gre za misel, pač pa za resnično občutenje hvaležnosti. Misel je namreč prešibka za ustvarjanje prefinjenih energij, ki so v tem primeru nujno potrebne, da se sproži ekstaza/navdušenje. Samo občutek je tisti, ki v vašem telesu lahko sproži vrtinec energije.

Torej, ko ste usmerili svojo pozornost na srce in res občutite hvaležnost, se v vašem srcu začne ustvarjati vrtinec nežne energije, ki se nato preko magnetnega delovanja ritma srca prenese po vsem telesu. Ta energija prodre v vsako celico telesa in vstopi v kvantno polje telesa. Kot smo rekli že prej, se pri tej vaji na podlagi usmerjene pozornosti ustvarjajo posebni valovi energije, geometrije in harmonije. Z ekstatično energije, ki je prispela s področja srca, pa se ta ekstatičen občutek v celem telesu še poveča, ta energija se spontano poveča.

Eksperimentirajte s to tehniko, vadite in krepite ekstatično energijo in čim dlje ostajajte v njej. Občutite, kaj se dogaja v telesu, ko se osredotočite na srce, kaj se dogaja v telesu, ko občutite globoko hvaležnost in ko celice vašega telesa prejmejo visokofrekventno energijo hvaležnosti.

Ko boste to vajo / tehniko obvladali in ko boste sposobni dosegati ekstatične občutke kjerkoli, takrat lahko začnete to vajo izvajati tudi za svojo avro.

Najprej pa nekaj besed o avri. Avro si lahko predstavljate kot na glavo obrnjeno svetlo jajce, kjer širši del jajca poteka okrog vaših ram in glave, ožji del pa okrog nog. Po sredini tega jajca teče os, ki istočasno poteka tudi skozi telo, in sicer vstopi skozi kronsko čakro, izstopi pa na korenski čakri. Ta os je središčna os avre, magnetnega polja, ki obdaja vaše telo. Avra je lahko različno velika – od nekaj centrimetrov pa vse do enega metra okrog telesa. Višje vibracije ko oddajate, večjo avro imate. Ljudje, ki oddajajo energijo zares visokih vibracij imajo lahko avro celo veliko večjo od enega metra.

Kako pravilno izvesti to vajo za področje avre? Usmerite svojo pozornost na srce in občutite globoko hvaležnost. Ko začutite, kako ekstatični občutki naraščajo v telesu, takrat preusmerite svojo pozornost še na središčno os avre in avro samo. S tem omogočite, da se ta energija razširi po vsem magnetnem polju okrog vas. Učinek tega je zelo pozitiven in harmoničen, saj vašo energijo uskladi s tokovi evolucije, ki se pretakajo po vesolju.

Nikar ne podcenjujte moči te vaje, kajti ne glede na to, da je zelo preprosta, je zelo učinkovita in seže zelo globoko. Ponesla vas bo na višje energetske vibracije. Le-to pa je z našega vidika bistvenega pomena za prehod skozi energetski portal / vrata in za transformacijo energij na Zemlji, s katerimi se že in se še boste srečevali.

So stvari, ki bi vam jih radi pojasnili v zvezi z vašimi sposobnostmi in vašo usodo. Toda te stvari vam bodo zelo težko razumljive, če niste v ekstatičnem stanju. To pa zato, ker ne gre za to, da nam preprosto verjamete na besedo. Gre za to, da lahko bistvo tega sporočila resnično dojamete le, če ga začutite – preko usklajenosti občutkov visokih vibracij. Takšne vibracije oddaja ekstatično stanje in če niste v njem, potem bo to videti tako, kot če bi človeku, ki je slep od rojstva, skušali razložiti, kakšen je videti sončni zahod. Ta človek ne bo vedel o čem govorite, moral vam bo verjeti na besedo. Toda, če bi naenkrat spregledal, bi videl, da ste govorili resnico. Opis sončnega zahoda, ki se mu je prej zdel kot mit, bi zanj postal resnica.

Zato verjamemo, da bodo naslednje besede za vas mogoče mit. Toda sčasoma boste ugotovili, da to ni mit pač pa resnica. Povedati vam želimo, da ste ljudje bitja z močnimi sposobnostmi za ustvarjanje lastne prihodnosti in posledično prihodnosti rodov, ki prihajajo za vami. V svojih srcih imate shranjen ključ do velike skrivnosti, ki ji mi pravimo Skrivnost vseh skrivnosti. Do tega zaklada lahko pridete preko svoje sposobnosti za doseganje ekstatičnega stanja. Zato bodite pogumni in najdite svojo pot po kateri boste prišli do stanja bivanja v visokih vibracijah. Ob tem naj vam povemo, da ekstatično stanje ni konec te poti, pač pa šele njen začetek.

Preizkušajte to tehniko in tudi tehnike, ki smo vam jih že in vam jih še bomo posredovali. Poskusite biti v ekstatičnem stanju kadar le morete. Kajti v tem stanju ste v stiku z bitji svetlobe in mojstri, ki služijo človeštvu. In kar je še pomembneje – ste v stiku sami s sabo.

Z radostjo in smehom, Hatori.