Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Nederlands Archief

De Planetaire Creatrix, een Update van de Hathors

Een boodschap van de Hathors via Tom Kenyon

Ziehier een korte boodschap met betrekking tot de Planetaire Creatrix. Wij willen degenen die zich met hart en ziel bij ons hebben aangesloten bedanken voor deelname aan de Planetaire Creatrix. De energie hiervan was buitengewoon om te aanschouwen.

Een groter geestelijk licht is vrijgekomen op Aarde. Wij willen laten weten dat dit werk verzegeld is en beschermd tegen alle mogelijke invloeden. De effecten hiervan bewegen zich nu door de subtielste sferen om het lot van de mensheid en deze Aarde positief te beïnvloeden. Vanuit het diepste van ons hart danken wij jullie.

Besef dat jij door je deelname een groot spiritueel voordeel verworven hebt en dat deze verdienste jou de komende jaren gaat dienen. Nu je weet hoe je de hologram van Balans kunt creëren en hoe je gevoelens van extase kunt genereren via het hart, moedigen wij je aan om dit regelmatig te blijven beoefenen, daar zal je de vruchten van plukken, terwijl je door de chaos van het komende decennium heen navigeert.

Vele wezens uit verschillende rijken van bewustzijn hebben zich aangesloten tijdens de Planetaire Creatrix. Het was voor hen een eer om jullie en deze Aarde van dienst te zijn. Ze tonen diepe waardering voor jullie inspanningen. Er is een bladzijde omgeslagen in de geschiedenis van deze planeet. Hoewel de krachten – die het bewustzijn verstrikt willen houden – doorgaan met hun inspanningen, is het helder dat deze inspanningen tevergeefs zullen zijn. Het licht van een nieuw tijdperk is onmiskenbaar aangebroken.

De Hathors,

13 juli 2007 

Een korte toelichting van Tom

Ik dacht dat je misschien wel meer wilde weten over het gesprek dat wij met de Hathors hadden nadat ze bovenstaande boodschap hadden doorgegeven.

In feite waren de vele wezens die zich bij ons en de Hathors hadden aansloten, in staat om enorme golven van spiritueel licht en evolutionaire energie te genereren door middel van een co-creatie tussen de menselijke en de spirituele wereld. Deze actie was buitengewoon ingewikkeld in zijn uitwerking.

De Hathors zijn er helder over, de Planetaire Creatrix was op meerdere dimensies van het zijn succesvol.  Het zal tijd gaan kosten om de directe gevolgen hiervan in onze wereld te manifesteren, maar in wezen hebben de krachten van het geestelijk licht de duisternis overwonnen. Ze zijn er ook helder over, dat de komende jaren moeilijkere tijden aan gaan breken. De krachten die de menselijke geest verstrikt willen houden, zullen proberen om situaties in hun voordeel te manipuleren, uiteindelijk zullen hun inspanningen tevergeefs zijn.

De Hathors geven opnieuw aan  dat het voor ons allen voordelig is om de technieken van het hologram van Balans en Extase via hart te blijven gebruiken. Deze vaardigheden zullen ons in staat stellen om effectiever om te gaan met de onvermijdelijke verstoringen die voorlopig enkel maar gaan toenemen, in het proces waarin de “oude wereld” plaats maakt voor de “nieuwe wereld van het zijn“. Met andere woorden, we zijn het bos nog niet uit, tenminste met datgene wat ieder van ons individueel betreft, maar het licht van een nieuwe dag is zeker aangebroken. Het enige wat ik hier aan wil toevoegen – in overeenstemming met de metafoor van het bos – is dat wanneer jij je diep in het bos bevindt en de dageraad is aangebroken, het even kan duren voordat het licht jou ook daadwerkelijk bereikt.

De Hathors geven tevens onmiskenbaar aan dat het resultaat van de Creatrix – de positieve effecten en voordelen – verzegeld en beschermd zijn. In meerdere dimensies zijn buitengewone middelen aangewend om deze vorm van bescherming  te verzekeren. In een dualistisch universum kan het voorkomen dat positieve gebeurtenissen in negatieve gevolgen worden omgezet, ondanks de goede bedoelingen. De Hathors lieten me zonder enige twijfel weten dat de effecten van de Planetaire Creatrix immuun zijn voor interferentie van welke bron dan ook.

Tot slot wil ik jullie, mijn collega’s in het Heilig Mysterie van het leven, bedanken. Het is een eer en een voorrecht geweest om met jullie mee te doen aan deze co-creatie tussen de werelden. Het was verheugend om de wereldwijde reactie op de oproep mee te maken. Hoewel onze paden in dit leven misschien nooit zullen kruisen, eer ik  jou voor je inspanningen.

Moge alle wezens gelukkig zijn. Moge alle wezens vrij zijn.

Tom Kenyon

Nederlandse Vertaling MvT