Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Nederlands Archief

De helende kracht van het menselijke hart

Een Hathor planetaire boodschap middels Tom Kenyon

Deze Hathor boodschap is puur geluid.

Met andere woorden, deze Hathor planetaire boodschap bevat geen woorden. Het is zuiver Hathor geluid.

De primaire modus van communicatie van de Hathoren en de methode voor het geven van transformationele informatie is altijd middels hun katalytische geluidwerk gegeven. Deze pure geluid-vormen activeren ongewone toestanden van lichaam en geest die we kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot de multi-dimensionale werkelijkheden van ons bestaan​​.

Dat is in een notendop waarom hun geluiden zo potent zijn.

Het direct ervaren van onze multi-dimensionale aard is niet alleen bevrijdend voor de geest en het hart, het kan snel nieuwe inzichten geven, de creativiteit verhogen en tot geestelijke moed inspireren.

Je kunt onderaan deze pagina een rechtstreekse link naar deze geluid meditatie vinden. Je kunt ook een link naar deze geluid meditatie in de Luistersectie van onze website (www.tomkenyon.com) vinden.

Deze bijzondere “geluid boodschap” werd live opgenomen tijdens een eendaagse Hathor Bijeenkomst die in Istanbul plaatsvond op 13 april 2013. Tijdens deze geluid meditatie was onze focus in het hart chakra, en ik was verrast te voelen dat de geluiden vele ondergrondse doorgangen vulden, die zich onder de enorme stad Istanbul uitstrekken. Het was mijn duidelijke gevoel dat deze geluiden vanuit Istanbul werden uitgezonden naar de rest van de wereld, ten gevolge van zowel de geografische ligging van deze oude stad als haar unieke energetische kwaliteiten, die een brug slaan tussen Europa en Azië.

Op een gegeven moment had ik tijdens de geluid meditatie de sterk psychische indruk dat ik werd begroet door een gastheer van de Aarde Beschermers die in de ondergrondse gangen woonden. Elk van hen, zonder uitzondering, vertelde me dat de wereld op het punt stond een radicale transformatie te ondergaan. Wat ze daarmee precies bedoelden werd mij niet duidelijk gemaakt, maar de veranderingen zullen zeer ontwrichtend zijn voor onze menselijke manier van leven.

Het gevoel dat ik van deze oude wezens kreeg, was dat de mensheid haar onopgeloste emotionele verwondingen onder ogen moet zien en transformeren om de doorgang naar hogere dimensionaliteit te overleven.

Aldus is het doel van deze meditatie om aspecten van jezelf, die je hebt gemeden of verloochend, te integreren. In de psychologie wordt dit type van emotionele verdringing de schaduw genoemd, en verloochend schaduw materiaal kan zowel ons innerlijk leven als onze uiterlijke handelingen in de wereld vervuilen.

De Hathoren zijn ervan overtuigd dat we ons eigen schaduw materiaal moeten transformeren, zowel individueel als collectief, terwijl we opwaarts in bewustzijn bewegen. Zij beweren ook dat onze collectieve schaduw in een alarmerend tempo naar buiten wordt gebracht, en op manieren die niet alleen het menselijke voortbestaan bedreigen, maar ook het voortbestaan ​​van andere levensvormen op deze planeet.

Ondanks de precaire positie waarmee de mensheid nu wordt geconfronteerd, geloven de Hathoren dat het menselijk hart (dat wil zeggen, de hart chakra) een aangeboren vermogen heeft om onze individuele emotionele levens te helen en te transformeren, ongeacht hoe moeilijk onze voorgeschiedenis en emotionele trauma’s ook zijn geweest. Niet alleen geloven ze dit, maar zij zijn van mening dat het genezen van onze emotionele levens ook een subtiele doch verreikende invloed op het collectieve hart heeft (dat wil zeggen, onze collectieve emotionele toon), hetgeen onze collectieve bestemming beïnvloedt en kan beïnvloeden.

Ik heb meerdere malen naar de opname van deze geluid meditatie geluisterd, en ik ervaar iedere keer een genezende respons in mijn hart chakra. De Hathoren hebben me gevraagd om deze zo spoedig mogelijk op de website te plaatsen. En ik denk dat dit tekenend is voor hoe urgent en verschrikkelijk de Hathoren onze huidige situatie beschouwen.

Suggesties voor het luisteren

1.) Een manier om naar deze geluid meditatie te luisteren is om gewoon je aandacht te richten op het gebied van je hart chakra, die is gelokaliseerd middenin je borst achter het borstbeen. Houd je mentale focus gewoon in dit gebied en luister naar de geluiden. Als je gedachten afdwalen, breng ze dan terug naar je hart chakra en de geluid patronen.

2.) Een andere manier om naar deze geluid meditatie te luisteren is je voor te stellen dat er een kleine versie van jou in je hart chakra is. Deze verschuiving in zelf-identiteit zal een krachtiger effect voor sommige mensen creëren. Afhankelijk van waar je mee te maken hebt, zou je zelfbeeld binnenin de hart chakra kunnen staan​​, zitten of liggen. In sommige gevallen, wanneer je je zeer kwetsbaar voelt, zou je jezelf opgerold in een foetus-houding in je hart chakra aan kunnen treffen. Blijf gewoon de focus van je aandacht houden op dit gevoel van jou, dat in je hart chakra is, wat voor vorm het ook aan mag nemen. Wees niet verbaasd als de vorm in je hart verandert terwijl je door verschillende vormen van emotioneel materiaal gaat.

3.) Sommige mensen vinden het nog krachtiger om in hun hart chakra te ademen bij het luisteren naar de geluiden. Als je met deze methode werkt, zucht dan in je uitademing, en laat de zuchten uit je hart chakra komen. Met andere woorden, zucht hoorbaar bij elke uitademing.

Een meer geavanceerde vorm van deze methode is jezelf toe te staan de beweging van de energie die vanuit je hart chakra uitgaat, te voelen terwijl je in elke uitademing zucht en deze beweging van energie te volgen met je gewaarzijn als de energie vanuit je hart chakra door je hele lichaam circuleert.

Het is mijn persoonlijke suggestie om alle drie de methoden te proberen en die te kiezen die het beste voor jou werkt. Je zou het ook nuttig kunnen vinden om een schrift te hebben om al je indrukken, gevoelens, beelden en inzichten meteen na het voltooien van een luistersessie op te schrijven. Dit, omdat de bewustzijnstoestand gegenereerd door dit stuk geluid een soort waak-droom kan genereren, en net zoals dromen kunnen ze soms belangrijke inzichten geven, maar ook net zoals dromen, zijn ze vluchtig van aard en gemakkelijk vergeten.

Ik beschouw deze geluid meditatie als een soort archeologisch hulpmiddel. Je kunt haar gebruiken om verborgen doorgangen in je hart te ontdekken en schatten van bewustzijn terug te vinden die onopgemerkt waren voor je zicht. En, net zo belangrijk, kun je “dingen” naar het licht van je bewustzijn brengen, die zijn verborgen door de duisternis van de onbewustheid.

Je neemt deze taak op je voor jezelf. Maar van de voordelen van het jezelf bevrijden van emotionele opsluiting en dwang kunnen en zullen ook je medemens en al het leven profiteren.

Houd er rekening mee dat dit audiobestand het beste kan worden beluisterd met een hoofdtelefoon of oordopjes, aangezien de meeste computer-luidsprekersystemen de geluiden van deze opname zullen verstoren.

Klik hier om naar de Hathor Hart Chakra Healing Sound Meditatie © 2013 te luisteren en/of die te downloaden. Merk op dat dit een live-opname van het Istanbul evenement is en dat er enkele geluiden van de zaal door de microfoon werden opgepikt.

Informatie die niets met deze Boodschap te maken hebben

Voor degenen onder jullie die in het verleden met mij hebben gestudeerd, en voor degenen onder jullie die overwegen in de toekomst met mij te werken, dacht ik dat het misschien een goed idee  was om jullie op de hoogte te stellen van mijn intenties aangaande workshops. Begin volgend jaar zal ik mijn manier van het Werk doen veranderen, en zullen er minder en minder mogelijkheden zijn om in de live-geluid-velden te verblijven, een cruciaal onderdeel van mijn seminars.

De live-geluid-velden die ik tijdens de workshops creëer, zijn velden van subtiele energie die worden gegenereerd wanneer ik andere dimensies van bewustzijn binnen ga. Waar de opnames van deze geluiden zeker wat van de energetica vangen die vrijkomen wanneer ik andere dimensionale werelden kanaliseer, kan de volledige impact van deze energie-velden alleen worden ervaren op het moment waarin ik de geluiden kanaliseer en in de ruimte waar dit gebeurt.

Dit jaar staan er in de VS slechts drie workshops op het programma.

De Leviathaan zal op 25 mei in de Peter Jay Sharp Theater in Symphony Space op Broadway in New York worden gehouden. In de loop van dit eendaagse evenement, zal ik ons door veel geluid reizen meenemen, gebruik makend van tal van mystieke tradities als springplank naar het mysterie van het transcendente Zelf. Dit evenement belooft waarlijk een leven-veranderende ervaring te worden, vanwege het naast elkaar bestaan ​​van zoveel geluid reizen. Je kunt meer over deze gebeurtenis lezen in de Agenda op onze website.

Je kunt online kaartjes bestellen bij Symphony Space via deze link:

http://www.symphonyspace.org/event/7871-the-leviathan-a-sound-journey-with-tom-kenyon

Je kunt de Symphony Space box office ook bereiken op 212-864-5400, dinsdag – zondag, van 13:00 tot 18:00 uur. Voor alle online ticket aankopen wordt per ticket $ 2,75 extra gerekend, bovenop  $ 3,00 administratiekosten. Symphony Space accepteert American Express, Master Card, Visa en Discover. Tickets van zowel Symphony Space als van Tom Kenyon worden niet terugbetaald en zijn niet overdraagbaar. Symphony Space verkoopt alleen tickets online of aan de kassa. Wij hebben op ons kantoor geen inschrijving voor dit evenement.

Opmerking: Dit is het enige evenement aan de oostkust van dit jaar, en ik ben er niet zeker van of, en wanneer ik zal terugkeren naar dit gebied voor een ander evenement.

Behalve dit New York evenement, zullen er in oktober twee driedaagse workshops in de Pacific Northwest regio worden gehouden.

Op 04-06 oktober zal ik een sjamanistische boeddhistische retreat op Orcas Island leiden, genaamd Het binnengaan van de Mandala. En op 25-27 oktober zal ik De kunst van de Egyptische Hoge Alchemie onderwijzen in Seattle, Washington. U kunt meer informatie over deze unieke gebeurtenissen vinden op de Agenda van onze website (www.tomkenyon.com).

Als je jezelf wilt onderdompelen in het live-geluid-velden die ik creëer tijdens openbare workshops, moedig ik je aan te overwegen een van deze gebeurtenissen bij te wonen.

Opmerking van Judi: Tom zegt niet dat hij niet meer gaat lesgeven, maar hij is maakt duidelijk dat hij minder en minder vaak les zal geven, hetgeen betekent dat er minder mogelijkheden zullen zijn om in het live-geluidsveld van zijn stem te verblijven, en er is niets ter wereld wat lijkt op het in het live geluidsveld van zijn stem zijn. Geen CD zal dat ooit kunnen vangen. Dus als je Tom altijd al live hebt willen horen, zou ik bergen verzetten om een van deze evenementen bij te wonen. Het live geluidsveld is de meest transformerende, helende ervaring die ik ooit heb ondergaan. Het verandert je leven!

©2013 Tom Kenyon   Alle rechten gereserveerd   www.tomkenyon.com

Je mag kopieën van deze boodschap maken en naar welke media je maar wilt verspreiden, zolang je er niet voor laat betalen, het op geen enkele wijze verandert, de auteur noemt en deze volledige mededeling van auteursrecht toevoegt. De Hathor Hart Chakra Helende Geluid Meditatie, inclusief alle inhoud in de Luistersectie van de website, mag niet worden verspreid of worden aangeboden op enige andere website, want deze is enkel voor persoonlijk, individueel gebruik en wordt beschermd door Internationaal Auteursrecht. Eventuele opnamen van mij, aangeboden op enige andere Internet site dan www.tomkenyon.com, zijn geplaatst zonder mijn toestemming en illegaal.