Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
Arhiva Română

Câmpul Magnetic al Pământului

24 martie 2008

Permiteţi-ne să facem o trecere în revistă a situaţiei planetare curente, aşa cum o vedem noi.

Câmpul magnetic al Pământului este implicat într-o perturbaţie sau transformare. Acest fenomen se petrece interdimesional şi efectul său direct este creşterea în valuri a amplitudinii sau intensităţii câmpului magnetic. Această transformare a câmpului magnetic terestru este asemeni unui val care se ridică şi se prăbuşeşte foarte repede, iar oscilaţiile sunt foarte rapide, dar distincte. Acest lucru are un efect ciudat asupra conştiinţei umane, în special asupra experienţei corpului biologic. Mulţi oameni resimt o creştere a oboselii şi extenuării. (După cum am menţionat în comunicările noastre anterioare, aceste simptome sunt cauzate şi de mişcările energiilor ce vin din spaţiul îndepărtat, străbătând galaxia şi sistemul vostru solar.)

Dar această perturbaţie face parte dintr-o altă categorie. Ea este determinată de însuşi câmpul magnetic, care răspunde energiilor profunde din spaţiu. Este un răspuns al miezului topit al planetei; iar câmpul magnetic poartă o conversaţie cu cosmosul, ca să ne exprimăm metaforic. Ştiinţa voastră nu vede lucrurile în acest mod, dar, din perspectiva noastră, câmpul magnetic poartă o conversaţie cu aceşti vizitatori cosmici – energiile din spaţiul îndepărtat, care sunt, prin natura lor, catalizatori ai evoluţiei spirituale.

Un alt set de simptome, legat în mod direct de perturbaţiile câmpului, sunt modificările distincte ale modului în cere vă păstraţi memoria pe termen scurt – deoarece memoria este o funcţie a caracterului magnetic al propriului vostru sistem nervos şi al Pământului. Creierul vostru procesează informaţia prin mici câmpuri gravitaţionale şi non-gravitaţionale ale propriei structuri şi este direct afectat de fluctuaţiile din câmpul magnetic terestru. Aşa că vă puteţi aştepta la o creştere a anomaliilor memoriei de scurtă durată. S-ar putea să vă treziţi că la mijlocul unei fraze nu vă mai vin cuvintele, sau că le amestecaţi, fără a mai respecta sintaxa normală. În timp ce, în anumite cazuri, acestea reprezintă semnele unei disfuncţii cerebrale, veţi observa că acest lucru se întâmplă tot mai des cu întreaga populaţie. Escaladarea scăpărilor din memoria colectivă pe termen scurt, va conduce omenirea câtre o situaţie cu totul nouă. Această situaţie este o oportunitate, sau un blestem, în funcţie de cum lucraţi cu ea.

Oportunitatea consta în a vedea prin matricea mentală creată de voi. Ce înţelegem prin asta este că, atunci când mintea voastră nu mai este capabilă să continue scenariul propriei poveşti de viaţă, în modurile în care era obişnuită să o facă, aveţi o ocazie să întrezăriţi realităţile de dincolo de voal (voalul percepţiei). Voi sunteţi cei care au creat voalul. Aţi făcut asta pentru a rămâne separaţi de lucrurile pe care nu doriţi să le vedeţi, sau să le experimentaţi în mod direct, sau, în unele cazuri, de ceea ce alţii nu doresc ca voi să vedeţi sau să experimentaţi în mod direct. Ne referim aici la manipulatorii nevăzuţi ai realităţii voastre colective, cei care deţin frâiele puterii economice şi politice.

Am mai spus-o şi înainte că există forţe pe planeta voastră care se opun în mod activ impulsului către evoluţie spirituală. Ele sunt interesate să-şi continue minciunile, prin însuşirea ilegală a informaţiei, cu scopul de a vă controla. Sarcina lor devine din ce în ce mai anevoioasă.

Sarcina lor devine din ce în ce mai dificilă, deoarece perturbarea câmpului magnetic creează goluri în crearea realităţilor mentale, ce sunt proiectate de mintea umană. Ei – adică cei care doresc să vă controleze şi să vă manipuleze – au resurse imense la îndemână şi le folosesc pe toate. Dar nu pot controla câmpul magnetic al Pământului! Şi pentru asta, ar trebui să fiţi recunoscători.

Impulsul care afectează câmpul magnetic terestru vine de mult mai departe de raza lor de influenţă. Ne aşteptăm, bazându-ne pe înţelegerea noastră a fizicii hiper-dimensionale, ca perturbaţiile câmpului vostru magnetic să crească în următorii ani. Aceia dintre voi care sunt sensibili energetic, sunt cei care simt cel mai intens în acest moment. Dar în următorii doi, trei ani, ne aşteptăm ca cei mai mulţi oameni să fie afectaţi de acest fenomen, într-un mod de care să fie conştienţi ,chiar dacă nu ştiu de ce.

Avem câteva sugestii pentru abordarea acestei situaţii.

Prima sugestie este cea mai uşoară. Ea implică înţelegerea conexiunii voastre cu însuşi nucleul Pământului. Ca o fiinţă energetică, pe lângă carnea şi sângele vostru, puteţi crea şi dezvolta o relaţie energetică conştientă cu nucleul Pământului.

Este înţelegerea faptului că sunteţi scufundaţi şi înconjuraţi de câmpul magnetic al Pământului. Intrând în rezonanţă mentală cu nucleul planetei (cel care generează câmpul său magnetic), deveniţi stabilizaţi din punct de vedere energetic. Pământul, ca fiinţă conştientă, vi se poate revela în moduri care sunt dificil de descris, deoarece cultura voastră nu are un limbaj pentru asta. Aţi fost manipulaţi şi controlaţi, pentru a nu fi conştienţi de asta, deoarece asta ar putea fi unul din punctele voastre cele mai puternice.

Intrând în rezonanţă cu nucleul planetei, deveniţi mai conştienţi de Pământ ca o fiinţă vie conştientă. Prin această legătură, primiţi un fel de soliditate energetică –chiar şi în mijlocului haosului din ce în ce mai accentuat de pe Pământ.

Partea ciudată este că atunci când vă veţi veni în fire, ca să spunem aşa, veţi fi mai puţin controlabili, mai puţin „manipulabili” de către acele forţe care controlează fluxul gândirii omenirii, prin dezinformare, manipulare şi control al minţii.

Cu alte cuvinte, formarea unei relaţii directe conştiente cu nucleul planetei, evită multe dintre efectele tehnologiilor împotriva vieţii, aşa cum le numim noi.

Dacă doriţi să faceţi ceva în plus faţă de intrarea în rezonanţă cu nucleul Pământului, vă sugerăm să vă folosiţi tubul pranic¸ un canal energetic subtil, care vine de deasupra capului vostru, trece prin centrul corpului şi merge în pământ. Acest tub, acest canal, poate fi extins adânc în pământ, până chiar la nucleu, iar deasupra capului, până în spaţiul îndepărtat. În metoda prezentată aici nu vă preocupaţi de extinderea canalului dincolo de vârful capului, ci de extinderea sa în nucleul Pământului.

Dar lucrul esenţial nu este trimiterea acestui canal în adâncul planetei, ci să înţelegeţi că sunteţi în rezonanţă cu nucleul Pământului, doar ştiind acest lucru. Aceasta vă va da un simţ al stabilităţii, chiar şi în mijlocul creşterii haosului. Vă va trezi simţurile. Vă va conduce la o relaţie conştientă mult mai profundă cu Pământul. Şi trebuie să vă atragem atenţia că vă va de-hipnotiza, vă va face mai puţin controlabili. Şi veţi vedea mai clar, dincolo de minciunile care vă înconjoară!

A doua sugestie se referă la dezvoltarea unei relaţii conştiente cu nucleul galaxiei.

În esenţă, înţelegeţi că puteţi fi în rezonanţă cu centrul Galaxiei voastre – Calea Lactee – care este o gaură neagră şi că, aşa cum sunteţi în rezonanţă cu nucleul Pământului, puteţi deveni stabilizaţi în relaţie cu galaxia.

Dacă sunteţi capabili de asta, pur şi simplu auzind această descriere, vă veţi activa cunoaşterea modului în care să o faceţi. Nu este o treabă prea complicată. Este chiar simplă, dar e nevoie să înţelegeţi că o parte din voi nu este limitată de coordonatele de timp şi spaţiu ale corpului vostru fizic.

Este nevoie să înţelegeţi că conştiinţa se poate extinde instantaneu oriunde în timp şi spaţiu şi că prin extinderea conştiinţei voastre spre nucleul galactic, sunteţi stabilizaţi în relaţia cu galaxia.

Idealul este să fiţi simultan în relaţie cu nucleul Pământului şi cu nucleul galaxiei.

Atunci veţi putea merge pe valurile de energie din spaţiul îndepărtat cu o mai mare iscusinţă.

Dar, vă atragem din nou atenţia că acest lucru vă va face mai puţin controlabili, mai greu de hipnotizat şi atunci veţi putea avea experienţa foarte ciudată de a merge, în timp ce mulţi din jurul vostru încă dorm.

Ce veţi face cu această cunoaştere conştientă este, bineînţeles, alegerea şi responsabilitatea voastră

Hathorii

Câteva gânduri lămuritoare de la Tom

Pentru cei care nu sunteţi familiarizaţi cu tubul pranic, iată o scurtă descriere:

Tubul pranic este un canal de energie subtilă, asemănător unui tub care trece prin vârful capului (coroană), prin centrul corpului, prin perineu (rădăcină), ajungând în pământ. Perineul este un punct aflat la jumătatea distanţei dintre organele genitale şi anus.

Dacă atingeţi vârful degetului mare cu arătătorul, veţi vedea un cerc care este aproximativ de diametrul tubului vostru pranic. În anumite tradiţii ezoterice, tubul pranic este numit Stâlpul Central, sau Coloana Centrală.

Anumite şcoli ale yoghinilor tibetani budişti, lucrează cu un canal foarte subţire, de dimensiunea unui fir de păr uman, care trece prin centru tubului pranic. Această cale energetică este cunoscută sub numele de Canalul Secret şi este folosit în anumite practici ezoterice yoghine, pentru a stimula energiile subtile din corpul yoghinilor – ideea fiind că asemenea practici duc către o mai rapidă dezvăluire a iluminării spirituale.

În general, tubul pranic pătrunde până la aproximativ 2 metri în pământ (cu excepţia cuiva care este într-adevăr ne – împământat) şi se ridică deasupra capului, la aproximativ aceeaşi distanţă. Deoarece acest tub pranic este format din energie subtilă, el nu respectă legile fizicii newtoniene, dar, în schimb, se supune limitărilor mecanicii cuantice. Astfel, este posibil să extindem tubul pranic foarte adânc în pământ, chiar în nucleul planetei şi/sau foarte departe în spaţiu.

Acelor cititori cărora aceste noţiuni le sunt străine, le sugerez să citească un scurt articol pe care l-am scris, intitulat „Gânduri şi observaţii ale Canalului”.

Dacă ajută, gândiţi-vă la tubul pranic ca la un dispozitiv imaginar. În acest caz, nu trebuie să stabiliţi dacă un asemenea lucru este posibil cu adevărat, sau nu. Puteţi explora efectele tubului pranic, în propriile condiţii.

Tubul pranic este afectat de gând şi intenţie. Pentru a extinde canalul în pământ sau în cosmos, este nevoie doar de intenţia de a face asta. Dacă este ceva nou pentru voi, aţi putea avea doar un gând că acest lucru se întâmplă. Pe măsură ce lucraţi mai mult cu el, la un moment dat, veţi avea impresia clară că se extinde sau se contractă, conform intenţiei voastre.

În metoda sugerată de Hathori în acest mesaj planetar, folosirea tubului pranic este pentru aceia care vor să facă ceva în plus faţă de a intra în rezonanţă cu Pământul. Unii oameni sunt rezonatori, iar alţii sunt activatori. Unii sunt şi una şi alta. Intrarea în rezonanţă cu altceva decât voi (de exemplu, cu nucleul Pământului) este, în esenţă, un act pasiv. Unii oameni fac bine asta, în timp ce alţii au nevoie să facă ceva. Pentru aceia care vor să facă ceva în timp ce intră în rezonanţă, tubul pranic este un instrument excelent. Aşa că alegeţi metoda care vi se potriveşte.

Cel mai important lucru este să intraţi în rezonanţă mentală cu nucleul Pământului –prin orice metodă alegeţi – şi, dacă reuşiţi, şi cu nucleul galaxiei.