Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
българския Архив

Изцеление на Предците

Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън

Вие сте настоящите цветове на дървото на рода ви. И като такива вероятно не живеете само собствения си живот, но също така живота на вашите предци. Чрез това доста странно твърдение ние имаме предвид, че вие може да живеете техните мечти и лични реалности, а не  вашите собствени.

Всички съзнателни същества без изключение са повлияни от действията на онези, които са били преди тях.

Това важи за всички същества – и въплътени, и етерни. Но за човешките същества ситуацията е по-сложна, защото фините енергийни ефекти на системата от вярвания на вашите предци, действията им и кармата им ви влияят дълбоко.

Отпечатъкът на възприятийните ограничения на вашите предци се пази въввашите нади ( фините енергийни пътища за прана в тялото ви) и чрез вашето ДНК. Тези предци,  които взаимодействаха с вас в този живот, обикновено имат най-дълбоко влияние върху вас, но някои от най-далечните ви предци могат да ви влияят въпреки дистацията от време.

Тъй като процесът на Извисяване продължава да се разгръща на вашата Земя, неотработените енергийни проблеми на вашата родова линия може( и вероятно ще) стимулират освобождаването на дълбоко задържан подсъзнателен материал от вашето родословно дърво. Това е форма на спонтанно изцеление от предците и не трябва да се страхувате или да бягате от него. Когато се появят впечатления от предците, позволете им невинно да се разгърнат и разберете тяхната природа на вестители от дълбините. Те са призив да бъдете тук и сега и да сте съзнателни.

Ако работите съзнателно с линията на предците си, ще забележите, че някои от тях оказаха положително влияние на ситуациите и хората около тях. И също така може да откриете, че някои от вашите предци бяха по-малко положителни, да не кажем разрушителни.

Чрез вашите предци вие получихте рядката дарба на живот като въплътен човек. Човешкото въплъщение е рядкост и носи със себе си потенциали да бързо духовно развитие, които са ненадминати в цялата Галактика  Млечен път.

В мястото на вашата собствена жизнена сила са ключовете на вашето извисяване и именно в мястото на вашата жизнена сила, като човешко същество, започва процесът на Извисяването.

Когато сърцето навлезе във вибрационното поле на състрадание и любяща доброта, вие сте извисени. И когато това се съчетае с повишена жизнена сила, процесът на Извисяване е роден.

По този начин, когато проявите състрадание и любяща доброта към вашите предци, вие ги освобождавате и допринасяте за вашето собствено Извисяване.

Звукова медитация „ Изцеление на Предците” е нежен, но дълбок начин да работите с вашето родословна дърво и родствени линии.

Нека намерите утехата в собственото си сърце и нека разгърнете тази благодат към предците си, чийто брой е по-голям от всичките звезди във вашата галактика.

Медитацията

Седнете или легнете, затворете очи и се фокусирайте върху сърдечната си чакра в центъра на гръдния кош.

Представете си, че вашите предци ( известни или неизвестни на вас) са пред вас на удобно разтояние. (Бележка: Гледайте и надясно , и наляво,  тъй като някои от предците ви може да са встрани „на крилете”.)

Когато медитацията започне, представете си и почувствайте как музиката се излъчва от сърцето ви. Това добавяне на чувството, че музиката извира от сърцето ви е важен елемент точно в тази медитация. Тази простичка промяна на възприятието ще усили вашето преживяване.

Когато обгърнете предците си със състрадание, прошка и утеха, може да почувствате отговор от тяхна страна. И като работите по този начин, може да откриете, че по-дълбоки прозрения и спомени идват към вас.

Когато завършите медитацията, би било добре да си починете в тишина няколко минути и да обърнете внимание на качеството на мислите и чувствата си.

Тази медитация може да се повтори многократно, за да проникнете в дълбините на вашата  наследствена линия.

Мисли и наблюдения на Том

Базовите записи за тази медитация първоначално бяха част от Усилване Горните Стаи.

Но след слушането на записа, почувствах, че беше време да представя медитацията самостоятелно на по-голяма аудитория.

Причината за моето желание да разпространя тази медитация по-свободно се дължи на ясния факт, че нашата култура работи с токсичното бреме на неразрешени наследствени проблеми. И тези проблеми могат да ни засегнат духовно,  умствено, емоционално и поведенчески. Те също могат да ни влияят генетически – чрез отпечатъци в нашата ДНК, като е открито от генетиците.

Докато слушах записите на медитацията, Хаторите се включиха и предложиха акустична настройка на записите на медитацията, за да се създадат по-мощни психоакустични ефекти. И аз наистина изпитах повече мощ, след като Хаторите направиха техните корекции в студиото.

Хаторите направиха своята акустична магия в секцията, където аз пеех към две доброжелателни архетипни същества, които по произход са будистки – Ченрезиг ( Буда на безкрайното състрадание) и Куан Ин ( този/тази, която чува страданието на света).

Когато попитах Хаторите за това,  те казаха, че са се почувствали в силен синхрон с тези две светли същества. И техните фини енергии, и учението им са напомнили на Хаторите за техните собствени духовни учители, които наричат Етосът.

Енергиите на състрадание, прошка и утеха са заложени в звуковата медитация и всичко това има лечебен ефект.

Дълбоко и задълбочено изцеление е достъпно за вас чрез психоакустиката и чрез предаването на състрадание, прошка и утеха към вашите предци.

Експерементирах с тази звукова медитация в различни ситуации, включително и точно преди да заспя. Преживяванията ми по време на сън често бяха дълбоки прозрения. И ви предлагам да опитате това и вие.

Аз лично ще се връщам към тази звукова медитация отново и отново, когато има нужда от разчистване на разхвърляния коридор на собствените ми наследствени проблеми.

За тези от вас, които се сблъскват със силно противопоставяне, докато работят с предците си или с когото и да било по този въпрос, може да работите с друга звукова медитация, наречена Лечебни Съжаления. Това е изключително ефективна медитация, която випозволява да изчистите дълбоко заседнала враждебност.

Може да намерите Лечебни Съжаления тук  (www.tomkenyon.com) or click here.

По отношение на Звукова медитация Изцеление на Предците , слушайте я със слушалки за най-силен ефект. Не слушайте тази медитация вситуации, които изискват бдителност, като шофирането например.

За достъп до медитацията кликнете тук Click here to listen to and/or download the Ancestral Healing Sound Meditation

Превод : Tauno

Всички права запазени

© 2023 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com

You may not use my music with any video, graphics, meditation or copy placed over it. You may not post my music on Youtube or any such media. The message itself may be copied and shared, but not my music. I hold copyright on all my music, and it may not be used, distributed, or copied in any way in any medium.