Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
българския Архив

Песен на благодарност към Земята

Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън

Тъй като Земята преминава през безпрецедентен портал на бърза трансформация, тази песен е енергиен дар за Гая и за всички нейни съзнателни същества. Тя също е и дар за безбройните невъплътени същества, които подкрепят тази Земя, както и за всички тези, които се стремят да живеят в по-високите вибрации, които обгръщат всичко живо със съчувствено разбиране.

В това време на голяма планетарна нестабилност и стрес страдат не само човешките същества, но и всички същества, въплътени и невъплътени, видими и невидими.

Тази песен е дар от нашите духовни учители, които колективно обясняваме като Етос и които пребивават в 10 -12-то измерение на нашата реалност.

Песента е средство за вас да се свържете с пътя на възнесението в себе си и да предадете  чрез езика на сърцето си на Земята и на всички същества, които пребивават на и в нея, вашето съчувстващо разбиране и вашата благодарност за споделянето на огромната мистерия, която наричате живот.

От гледна точка на Етоса, вашият биологичен живот е само един от изразите на по-големия ви Живот. За онези от вас , които се стремят да живеят в по-висшите вибрации, е полезно да осъзнаят, че вие живеете едновременно  в много измерения на съзнанието и светлината. Това разбиране значително ще смекчи всяко страдание, което може да изпитвате, когато Земята преминава през планетарните промени, които са в ход.

Песен на благодарност към Земята има две цели. Първата е да бъде средство за успокояване за вас, когато навлизате в хармоничното поле на съществуване, от което се роди тази песен. А втората цел е да ви осигури начин да разгърнете това спокойствие към другите същества.

Когато и да се обърнете към друго същество с искрена сърдечна благодарност, или дори към планетарно съзнание като Земя, това влияе върху самата структура на съществуване чрез благодатта и силата на всеобхващащата любов, която надхвърля и вижда отвъд различията между всички неща. Този вид любов е загадъчен и не се влияе от харесване или нехаресване, а вместо това прощава и създава нови по-висши изрази на живот, дори и сред привидното разпадане на живота.

Когато освободите в света какъвто и да е акт на всеобгръщащата любов, вие издигате всичко живо. Тази песен е просто едно от средствата да направите това.

За да задействате песента, просто навлизате в чувство на признателност и благодарност, когато слушате звуковите кодове. След това насочете тези чувства на благодарност от сърцето си навън в света по начини, които са естествени за вас в представите ви. Някои от вас може да видят и/или да почувстват тези чувства на всеобгръщаща любов, която тече от сърцето ви във всички посоки. Някои може да видят себе си с духовните си очи как се носите в пространството, изпращайки тези чувства към Гая и към всички онези, които живеят на и в нея.

Ако изберете да работите с тази песен редовно, ще откриете, че тя ви носи необяснимо спокойствие и ще започнете да чувствате как това спокойствие тече от вас към другите.

Хаторите
20 март 2019г.

Мисли и наблюдения на Том

Мисля, че това съобщение е красиво в своята простота и със сигурност идва навреме.

Ако не знаете как да създадете съгласувани емоции като признателност и благодарност, предлагам ви да прочетете кратката статия, която написах по тази тема. Навлизането в тези съгласувани емоционални състояния е от жизненоважна необходимост, за да може тази звукова медитация да работи според намерението, с което е създадена. Може да намерите статията в раздела статии в сайта (www.tomkenyon.com) , като потърсите в заглавията, докато откриете „ Признателност и благодарност: Основа „ или като кликнете тукhttps://tomkenyon.com/bulgarian1 /Бележка на преводача : Виж частта от статията , озаглавена Основната техника /.

За да слушате или изтеглите медитацията, кликнете тук

Click here

Когато кликнете на горния линк, ще бъдете отведени към страницата за съгласие за слушане. След като се съгласите с условията за слушане, ще имате незабавен безплатен достъп до всички аудио файлове. Просто намерете заглавието, което търсите.

Всички права запазени

Превод : Tauno

©2019 Tom Kenyon All Rights Reserved. You may share this message with others so long as you do not change it in any way, do not charge for it and credit the author and include this entire copyright notice. This permission does not extend to the sound meditation, which may not be posted or shared without the written permission of the author.