Tom Kenyon
Tom Kenyon's work in brain/mind
re-education is a scientifically based
art form that transforms consciousness
in rapid and elegant ways.
българския Архив

Eтериумът

Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън

История

От наша гледна точка дестабилизацията на вашия свят, за която споменахме в предишното си съобщение, се ускорява все повече. Това предизвиква огромен стрес във вашите биологични, умствени и емоционални реалности.

Това, което искаме да предложим в настоящето съобщение, е практически инструмент за  привеждане на единството ви от тяло и ум в по-голяма хармония в разгара на растящия хаос около вас.

Шоковите вълни на промяната , които изпитват мнозина от вас, може да се свържат с повторно пресаждане на растение,чиито корени са ограничени. За много от вас психологичните ви и биологични корени в настоящата ви реалност са се ограничили. С някои изключения повечето хора намират настоящия преход, през който преминава светът, за най-труден за справяне.

Много от това, в което вероятно сте вярвали, че е истина, се разкрива като лъжа. Много от институциите, на които сте разчитали да ви защитават, все повече се разкриват като коварни. Международните отношения са обтегнати поради простия факт, че толкова много от вас са стресирани от комплексните промени около вас, промени, върху които на пръв поглед нямате контрол. Това провокира разрушителни модели на отговор в биологията ви, по-точно отговора на тялото ви спрямо стресовите фактори около вас, включително умствените и емоционалните ви способности.

Връщайки се към метафората ни за растението с големите корени, всички чувстващи същества имат психични корени , които ги свързват с реалността, която възприемат. Когато на растението му стане тясно , то не може да се развива. Все пак парадоксът тук е , че когато пресадите голямо растение в по-голяма саксия с повече място да расте,  това растение преминава през период на шок и дезориентация. Трябва малко време , за да може растението да осъзнае, че има повече място  да разпростре корените си. Въпреки че нашият коментар може да звучи неправдоподобно на някои от вас, вие всъщност сте в центъра на по-големи възможности за ускорен растеж благодарение на факта, че многоизмерното пространство, в което се намирате, се разширява, т.е. саксията ви става по-голяма. И все пак чувството ви може да е все едно сте по-ограничени от всякога.

Нашата позиция по отношение на този странен парадокс е, че човешките същества  – с някои изключения – са бавни в разпознаването на новите пространства за растеж. Те свикват да са ограничавани от реалността, която възприемат. Има един вроден мързел в човешката природа по отношение на задачата да се стъпи в новата реалност, която е по-голяма от възприетата преди това реалност. Ако сте един от малкото хора , които са смели в лицето на новите реалности, ние ви поздравяваме. Но за повечето хора има дълбока сдържаност по отношение на позволяването на психическите им корени  да се разпрострат отвъд възприетите реалности в новите хоризонти.

Едно от големите предизвикателства в този период на глобален преход е , че трудностите ви не са просто умствени и емоционални, те също са и физически. С това имаме предвид , че психологията и неврологията ви са дълбоко предизвикани от бързите промени в реалността, която възприемате.

Етериумът

Етериумът е звуков инструмент за вас, за да се справите с тези проблеми. Звуковите кодове, които изграждат тази звукова медитация, идват директно от по-висшите реалности на светлината. Те са еманации на десетото, единадесетото и дванадесетото измерения на реалност в реалността, която наричаме Етосът. Това вибрационно поле от светлина е самоосъзнато и високо интелигентно и пребивава в състояние на съзнание, което бихте нарекли не-дуалност. За нашата цел, просто ще предоставим практически решения за това как да използвате този уникален звуков модел.

Когато слушате Етериумът , ще чувате продължителен автоматичен звук като фон. Това е звукът на Етоса, звукова медитация, която представихме през 2012г. От това звуково поле излизат сложни низходящи звукови кодове, които носят комфортните, подхранващи и целебни енергии наЕтоса в клетките на физическото ви тяло, за да ви помогнат през този голям преход, през който преминава светът.

Има два начина да слушате тази звукова медитация.

Пасивно слушане

Може би има дни, когато сте толкова стресирани, изчерпани и изтощени, че не сте в състояние да поддържате умствен фокус. Тогава просто слушайте звуците . Когато се разсеете, просто върнете релаксирания си фокус обратно към музиката. В тази форма на слушане няма нищо друго , което трябва да правите.

Фокусирано слушане

В този метод вашият фокус е върху физическото ви тяло, докато слушате звуците. Този начин на слушане ще произведе по-големи ефекти, тоест фината енергия следва съзнанието. Това, което имаме предвид, е, че фините енергии са склонни да се насочат там, където поддържате фокусирано внимание. Ако отпуснете вниманието си във физическото си тяло, докато слушате Етериумът, фините енергии на спокойствие, подхранване и лечение ще навлязат по-дълбоко във вашата физика и в клетките на вашето тяло.

За тези от вас, които са наясно с вътрешните си реалности, може да забележите сложни геометрични фигури, завихрящи се в тялото ви. Позволете им да се движат според собствената им воля. Те имат съзнание и интелект. Някои от тези полета на движеща се енергия ще се въртят обратно на часовниковата стрелка и може да има много  модели на въртящи се енергии, които преминават през тялото ви , докато слушате. Този феномен е знак за дълбока трансформация. Позволете на тези модели на въртяща се енергия да изплуват и да се движат по собствената си воля, без да се намесвате. За тези от вас, които са подготвени да навлязат в по-дълбоко състояние на трансформация, ще е много ефективен метод да работят с Етериума.

Ако усещате дискомфорт, дисхармония или тревожност в някоя част на тялото си, фокусирайте вниманието си там и ако се разсеете, просто отново върнете фокуса си към тази част от тялото си.

Друг начин за използване на Етериумът е един вид метафоричен сал, на който може да се качите сред бурните води на промяната, в които се намирате. Ако чувствате връзка, резонанс към тази звукова медитация, ние ви насърчаваме да я използвате редовно. Това е високо ефективен звуков помощник за тялото и ума ви.

Хаторите
26 юни 2016г.


Мисли и наблюдения на Том

Лично аз намерих поредната звукова медитация на Хаторите ( Етериумът) за много полезна и за физическия план на съществуване , и като средство за приспособяване към все по-бързите енергийни промени, през които преминава нашата Земя.

В предишното си съобщение, Дестабилизация, Хаторите предложиха да слушаме една по-ранна звукова медитация, която дадоха, наречена Мост между Световете . Докато тя  има определено успокояващ ефект за повечето хора , помагайки по този начин да се намалят ефектите на стреса, според мен поредният звуков отрязък на Хаторите създава дълбок лечебен отклик на клетъчно ниво.

Чрез думата „лечебен” имам предвид чувство на хармония и баланс на клетъчно ниво, което изниква от сложните звукови кодове, изграждащи Етериумът.

Бележка : Етериумът е форма на телесно/умствено пре-образоване. Това не е медицинско лечение и не би трябвало да се използва като такова. Ако страдате от симптомите на някакво заболяване, консултирайте се с лекар специалист.

Когато слушате Етериумът , несъмнено ще чуете продължителен звук като фон, това всъщност е звукова медитация Етосът , която Хаторите дадоха на 20-ти септември 2012г. в съобщение със заглавие Етосът и Не-дуалните Състояния на Съзнанието . Строго ви препоръчвам да прочетете това съобщение, ако се интересувате от гледната точка на Хаторите по отношение на не-дуалността и по-висшите реалности.

Звукова медитация Етосът е коренната вибрация (т.е. основният пласт) на Етериумът. Другите гласове, които чувате са по-скоро като хор и бяха създадени, за да придвижват успокояващата енергия от Етосът , като използват звукови кодове, които след това могат да бъдат използвани от биологичните системи (т.е. вашето тяло/ум), за да се получи комфорт и подхранване от реалност на съществуване с по-висока вибрация.

В звукова медитация Етериумът няма електронно генерирани звуци, а само насложени гласови записи, изпълнени от мен според насоките на Хаторите.

Когато слушам Етериумът в разширен вариант (т.е.просто натискам бутона за повтаряне), намирам, че звуковите кодове навлизат по-дълбоко в тялото ми, включително меридианите ми, различните органи, според нуждата, в клетките ми и, достатъчно интересно, в сложна система от пътеки на фина енергия, която йогите и йогините наричат надис.

Понякога усещам тези пътеки и органи пълни с бяла светлина и понякога златна. Очакването ми е, че  вие ще усетите цвят от светлина, който е необходим за вас сега, защото ефектите отЕтериумът са  резултат на взаимодействие между по-висшите хармонизации на звуковите кодове и вашата собствена енергийна система. Забележете, че няма нужда да „виждате„светлина с третото си око по време на звуковата медитация, за да бъде тя ефективна, а светлината е езикът, който се използва тук. Този език на светлината, който  се излъчва от Етериумът, се превежда в език от звукови кодове и те ще повлияят на системата на тялото/ума ви по уникален за вас начин.

Както казваше една от моите лели : „Доказателството е в пудинга” . Така че , слушайте Етериумът ,за да видите дали резонира с вас. Ако сте привлечени от тази необичайна хармония, то ,бих казал, експериментирайте с нея свободно и я включете в ежедневните си или ежеседмични  занимания, за да видите какво ще се разгърне пред вас. Ако не се свържете с нея, не му мислете. Този тип звуков инструмент не е за всеки.

Честно мога да кажа, че Етериумът е хармония от светлина и звук, която продължава да разкрива все по-дълбоки нива на подхранване и лечение за мен.

Линк към Етериумът има по-долу. Когато кликнете на линка, ще бъдете препратени към условията на страницата за слушане. След като се съгласите с условията , ще ви бъде предоставен достъп до всички звукови медитации и лекции в раздела за слушане. Това е безплатно. Но бъдете наясно, че е авторско право; предоставя се само за ваше лично ползване и не може да бъде поствано и използвано по друг начин.

Click here to listen to and/or download The Aetherium.Това е линк към медитацията .

Превод:Tauno

Всички права запазени: ©2016  Tom Kenyon   All Rights Reserved    www.tomkenyon.com
You may make copies of this message and distribute it in any media you wish so long as you do not charge for it, do not alter its content in any way, credit the author and include this entire copyright notice. Do note that The Aetheium, as well as all sound meditations and lectures on our website, may not be replicated in any form or be posted on the Internet, which includes all social media sites such as Facebook™ or on shared media sites such as YouTube™.

© 2016 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com